Top 25 Instalatori | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

290 profesionişti în Instalator sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatori

Sc Mouse Instal Srl

Sc Mouse Instal Srl

Echipa Mouse Instal este o echipa tanara dinamica si calificata cu o experienta de 12 ani in domeniul instalatiilor sanitare termice si gaz, un frigotehnist calificat care va sta la dispozitie si va garanteaza lucrarea efectuata. O echipa responsabila serioasa si sociabila . Succesul Companiei consta in Promtitudine, Abilitatea fiecarui angajat pentru a multumii nevoile clientilor si cerintele acestora.
Luk-install24perfectsrl

Luk-install24perfectsrl

Instalator bucuresti Echipa de instalatori cu o vasta experiența in domeniul instalațiilor sanitare termice canal și electrice Echipamente profesionale pt Desfundarii Deplasare gratuită dacă se executa lucrarea 0743697295
Global Real Trade Srl

Global Real Trade Srl

Service și reparații înlocuire de componente hidromasaj pentru cazi și cabine cu hidromasaj, piscine, minipiscine și sauna cu preturi începând de la 150 ron.
Badu Construct Vision

Badu Construct Vision

Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare. Acoperim toate sectoarele din Bucuresti inclusiv Judetul Ilfov
Italflo Trading

Italflo Trading

Reparatii-service centrale termice-aer conditionat-incarcare cu agent refigerant-curatare filtre-dezinfectare de bacterii
Instalator Bucuresti

Instalator Bucuresti

Ai remarcat scurgeri la robineții din baie sau bucătărie? Cauți un Instalator Ieftin în Bucuresti? Putem află cauza și rezolva problema. Instalator Sanitar Bucuresti. Montaj / Schimbare / Service: Cabine de dus, Baterii lavoare, Masini de spalat: Vase, Rufe. Chiuvete Baie, W.C, Pisoare, Apometre, Hidrofor, Inlocuire Robineți de Apă. Etc. Desfundare Canalizare Bucuresti Fluctuația apei din vasul de WC și scurgerea lentă a apei din chiuvetă, cabină de duș sau cadă semnalează necesitatea inverv
Lukinstall24perfect

Lukinstall24perfect

Instalator sanitar și termic Profesionalism garanția lucrări Muncim doar cu materiale de calitate
Bbu instal construct srl

Bbu instal construct srl

Suntem o echipa tânără dornica de afirmare care se diferențiază prin : punctualitate, corectitudine fata de client, sfaturi din experienta, etc. Suntem parteneri Romstal deci lucram cu materiale de calitate pt a avea lucrări de calitate și clienți care își doresc lucruri de calitate bine executate. Decizia de alegere aparține fiecărui om. Deci nu obligam pe nimeni sa ne aleagă dar o puteti face din curiozitate și sigur ne veti mai chema 😁
Ean  M.

Ean M.

Calitatea serviciilor oferite de mine. Garantie la orice lucrare. Profesionalism și seriozitate. Cele mai mici preturi fața de servici oferite de unele firme. Lucrez ptr. mine. Nu ca la firmă să ceri prețuri mari la client pentru a se inbogati patronul.
Ioan C.

Ioan C.

Tenacitate,experiență,constiinciozitate,seriozitate,parteneriate cu furnizori de materiale la cele mai inalte standarde.
Criss Instal Solutions

Criss Instal Solutions

Criss Instal Solutions este o firma de instalatii sanitare, termice si electrice care uta o gama variata de lucrari de instalatii in constructii pentru dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari, persoane juridice si fizice. Este prezenta in Bucuresti si in zona Bragadiru(Ilfov) si Militari. www.crissinstalsolutions.ro
Catalin P.

Catalin P.

Seriozitate,respect , pret corect. Montaj mentenanța Sisteme tratare apa, sterilizator uv, purificator apa( osmoza inversa) Instalatii sanitare.
George N.

George N.

Echipa serioasa cu o vechime de peste 10 ani pe piata oferim servici de instalati de tot felu si mentenanta cu garantie.
Cosmin D.

Cosmin D.

Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, promptitudine și seriozitate, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0747717827.
SikaInstal

SikaInstal

Asiguram montaj la domicilu sau sediul firmei dvs. Pentru orice tip de instalatii: -instalatii electrice -instalatii termice -instalatii sanitare -instalatii de aer conditionat -instalatii camere de supraveghere -instalatii de incalzire in pardoseala si nu numai -reparatii centrale -reparatii echipamente de comunicatii Oferim Factura,Garantie, Mentananta
Adrian S.

Adrian S.

Echipă , oferim lucrări de instalații tehnicosanitare şi amenajări interioare la cea mai bună calitate in privința manoperei.
ABG ii

ABG ii

Inginer in instalatii, execut instalatii sanitare, termice si electrice,dar si zugraveli interioare.
Depanari Rapide

Depanari Rapide

Intervenim cu promptitudine la orice oră pentru a remedia avarii la orice tip de instalații. Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 în Iași cât și în zonele limitrofe. Pentru informații suplimentare, sfaturi şi preţuri la manopera vă așteptăm să ne contactați telefonic. * Instalații sanitare – Schimbarea și repararea țevilor (țeava zincată, cupru, PPR, polietilenă sau pexal). – Montarea de robineți și apometre. – Repararea sau montarea de obiecte sanitare (chiuvete, vase și
Mesterul Casei Mele

Mesterul Casei Mele

Suntem o echipa de instalatori autorizați in București si Ilfov cu experiență de peste 10 ani in domeniul instalațiilor. Serviciile noastre sunt dimensionarea, proiectarea, montajul si repararea instalațiilor sanitare, termice. Tehnicienii noștri sunt calificați si au experiența necesara pentru a executa lucrări complexe. Fie ca este vorba de instalații sanitare sau instalații termice, montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.
SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

Firma noastră executa construcții case la roșu sau la cheie cu materialul nostru sau al clientului, proiectare rezistenta si proiectare 3D, termosisteme complete, mansardări, renovări complete, demolări interioare, exterioare, instalații electrice, sanitare, parchet, gresie, faianța, acoperișuri. folosim materiale de calitate la preturi f bune. oferim seriozitate, calitate si promtitudine.
Carpat Instal

Carpat Instal

Compania a fost infiintata in 2009  avand ca obiect de activitate executia si proiectarea lucrarilor de instalatii, insa de la infiintare si pana in prezent dezvoltarea unor noi ramuri de activitate a generat o preocupare continua de provocari pentru echipa noastra si crearea unui portofoliu generos de servicii cu care venim in intampinarea clientilor nostri.
Ecoterm Invest

Ecoterm Invest

Pentru confortul dumneavoastră oferim întregul pachet de reabilitări termice: - IZOLATII TERMICE CU POLISTIREN, VATA BAZALTICA - HIDROIZOLATII PROFESIONALE cu membrane termosudabile. terase circulabile sau necirculabile, acoperișuri bloc, lucrări tinichigerie, sisteme de conducere a apei pluviale.
Radu Ionut

Radu Ionut

Instalator autorizat comercializez si montez echipamente de filtrare si tratare apa OSMOZA inversa,de la sisteme in 4 etape, pina la echipamente in 6 etape si cu ultraviolete.Mai oferim sisteme de dedurizare de 15 si 30 litri pentru uz domestic cit si echipamente utilizate in instalatii termice si sanitare.
Valentin Sandu

Valentin Sandu

Serviciile de amenajări interioare de care mă ocup de mai bine de 10 ani includ următoarele: zugrăveli, faianța, gresie, instalații sanitare țevi, montaj cazi, cabine de dus-electrica -rigips scafe, tavane-parchet lambriuri-tapet. Toate se desfășoară in funcție de locul si de nevoia clientului.
Gheorghe Mihai Cosmin

Gheorghe Mihai Cosmin

Instalator autorizat gaze/apa serios cu adevarate competente ale meseriei , execut montaj centrale, calorifere, sezor gaz cu electrovana, aragaz, hote, incalziri , modificari, revizii, scurgeri , bai tot ce tine de gaze si sanitare. Calitate in executie la preturi rezonabile.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Forizs Edit
Instalator   18/04/2019

Profesionist., punctual, munca precisa, constiincios, bine organizat, lucreaza f. curat Sunt foarte multumita.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit