Top 25 Instalator | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

198 profesionişti în Instalator sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalator

Sc Mouse Instal Srl

Sc Mouse Instal Srl

Echipa Mouse Instal este o echipa tanara dinamica si calificata cu o experienta de 12 ani in domeniul instalatiilor sanitare termice si gaz, un frigotehnist calificat care va sta la dispozitie si va garanteaza lucrarea efectuata. O echipa responsabila serioasa si sociabila . Succesul Companiei consta in Promtitudine, Abilitatea fiecarui angajat pentru a multumii nevoile clientilor si cerintele acestora.
Italflo Trading

Italflo Trading

Reparatii-service centrale termice-aer conditionat-incarcare cu agent refigerant-curatare filtre-dezinfectare de bacterii
Global Real Trade Srl

Global Real Trade Srl

Service și reparații înlocuire de componente hidromasaj pentru cazi și cabine cu hidromasaj, piscine, minipiscine și sauna cu preturi începând de la 150 ron.
Criss Instal Solutions

Criss Instal Solutions

Criss Instal Solutions este o firma de instalatii sanitare, termice si electrice care uta o gama variata de lucrari de instalatii in constructii pentru dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari, persoane juridice si fizice. Este prezenta in Bucuresti si in zona Bragadiru(Ilfov) si Militari. www.crissinstalsolutions.ro
Bbu instal construct srl

Bbu instal construct srl

Suntem o echipa tânără dornica de afirmare care se diferențiază prin : punctualitate, corectitudine fata de client, sfaturi din experienta, etc. Suntem parteneri Romstal deci lucram cu materiale de calitate pt a avea lucrări de calitate și clienți care își doresc lucruri de calitate bine executate. Decizia de alegere aparține fiecărui om. Deci nu obligam pe nimeni sa ne aleagă dar o puteti face din curiozitate și sigur ne veti mai chema 😁
Luk-install24perfectsrl

Luk-install24perfectsrl

Instalator bucuresti Echipa de instalatori cu o vasta experiența in domeniul instalațiilor sanitare termice canal și electrice Echipamente profesionale pt Desfundarii Deplasare gratuită dacă se executa lucrarea 0743697295
Catalin P.

Catalin P.

Seriozitate,respect , pret corect. Montaj mentenanța Sisteme tratare apa, sterilizator uv, purificator apa( osmoza inversa) Instalatii sanitare.
Ioan C.

Ioan C.

Tenacitate,experiență,constiinciozitate,seriozitate,parteneriate cu furnizori de materiale la cele mai inalte standarde.
Badu Construct Vision

Badu Construct Vision

Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare. Acoperim toate sectoarele din Bucuresti inclusiv Judetul Ilfov
Cosmin D.

Cosmin D.

Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, promptitudine și seriozitate, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0747717827.
Depanari Rapide

Depanari Rapide

Intervenim cu promptitudine la orice oră pentru a remedia avarii la orice tip de instalații. Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 în Iași cât și în zonele limitrofe. Pentru informații suplimentare, sfaturi şi preţuri la manopera vă așteptăm să ne contactați telefonic. * Instalații sanitare – Schimbarea și repararea țevilor (țeava zincată, cupru, PPR, polietilenă sau pexal). – Montarea de robineți și apometre. – Repararea sau montarea de obiecte sanitare (chiuvete, va
Mesterul Casei Mele

Mesterul Casei Mele

Suntem o echipa de instalatori autorizați in București si Ilfov cu experiență de peste 10 ani in domeniul instalațiilor. Serviciile noastre sunt dimensionarea, proiectarea, montajul si repararea instalațiilor sanitare, termice. Tehnicienii noștri sunt calificați si au experiența necesara pentru a executa lucrări complexe. Fie ca este vorba de instalații sanitare sau instalații termice, montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.
SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

Firma noastră executa construcții case la roșu sau la cheie cu materialul nostru sau al clientului, proiectare rezistenta si proiectare 3D, termosisteme complete, mansardări, renovări complete, demolări interioare, exterioare, instalații electrice, sanitare, parchet, gresie, faianța, acoperișuri. folosim materiale de calitate la preturi f bune. oferim seriozitate, calitate si promtitudine.
Radu Ionut

Radu Ionut

Instalator autorizat comercializez si montez echipamente de filtrare si tratare apa OSMOZA inversa,de la sisteme in 4 etape, pina la echipamente in 6 etape si cu ultraviolete.Mai oferim sisteme de dedurizare de 15 si 30 litri pentru uz domestic cit si echipamente utilizate in instalatii termice si sanitare.
ITALFLO TRADING

ITALFLO TRADING

Compania noastră oferă soluții complete pentru toate tipurile de aer condiționat si sisteme de climatizare. Asiguram montaj oriunde in București si in împrejurimi. Indiferent de locația in care va aflați, una din echipele noastre se va prezenta la locul stabilit in 24/48 de ore de la contactare.
Valentin Sandu

Valentin Sandu

Serviciile de amenajări interioare de care mă ocup de mai bine de 10 ani includ următoarele: zugrăveli, faianța, gresie, instalații sanitare țevi, montaj cazi, cabine de dus-electrica -rigips scafe, tavane-parchet lambriuri-tapet. Toate se desfășoară in funcție de locul si de nevoia clientului.
Ecoterm Invest

Ecoterm Invest

Pentru confortul dumneavoastră oferim întregul pachet de reabilitări termice: - IZOLATII TERMICE CU POLISTIREN, VATA BAZALTICA - HIDROIZOLATII PROFESIONALE cu membrane termosudabile. terase circulabile sau necirculabile, acoperișuri bloc, lucrări tinichigerie, sisteme de conducere a apei pluviale.
Mentenanta 247

Mentenanta 247

Instalatori autorizați in București in toate sectoarele non-stop. Instalați termice; sanitare; electrice; montaje: cazi; cabine de dus; WC; bideuri; lavoare; hidrofoare; boiler; centrale termice; subsoluri tehnice; coloane pluviale-scurgere-presiune-căldura; centrale de apartament, lemne si peleti.
Viorel Tarca

Viorel Tarca

Execut lucrări construcții : finisaje; tâmplărie uși ferestre lemn stratificat, PVC cu geam termopan, uși metalice, interior, uși glisante; instalații sanitare, căldura, gaze, electrice, izolații termice (placări polistiren, vata, tencuieli decorative); acoperișuri, garduri. Preturi negociabile.
Gheorghe Mihai Cosmin

Gheorghe Mihai Cosmin

Instalator autorizat gaze/apa serios cu adevarate competente ale meseriei , execut montaj centrale, calorifere, sezor gaz cu electrovana, aragaz, hote, incalziri , modificari, revizii, scurgeri , bai tot ce tine de gaze si sanitare. Calitate in executie la preturi rezonabile.
Codevex

Codevex

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a ofertei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si colaborarea ulterioara cu societatea noastra.
InstalBM

InstalBM

Execut lucrări de instalații sanitare, termice, gaz, la preturi atractive. 20 ani de experiență dintre care ultimii 5 in Germania. Lucrez cu orice fel de materiale( ppr, cupru, inox, etc.) Ofer soluții optime pentru eficienta si durabilitate maxima.
Navirca Ilie

Navirca Ilie

Furnizam o gama completa de servicii: Confecții metalice, Sanitare de Instalații de apa si canal, Termice, Electrice, Eoliene, Solare, Piscine si Instalare si service de Sisteme de securitate pentru clienți atât casnici, cat si comerciali.
Danut Iolea

Danut Iolea

INSTALATOR cu experiență executa toata gama de instalații termice, sanitare si gaz pt case, vile, apartamente la cele mai avantajoase preturi. Disponibil non-stop, deplasare cu mașina proprie la domiciliul clientului. Ofer garanție!
Zugrav 247

Zugrav 247

Avem o echipa de instalatori si electricieni autorizati cu experienta ce este pregatita sa intervina non-stop pentru a repara, inlocui, remedia sau doar evalua daca reparatia suporta sau nu amanare. Nicio lucrare nu este prea mica!
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit