Top 25 Instalatori | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

167 Instalatori sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatori

Cristian G.

Cristian G.

In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Ean  M.

Ean M.

Calitatea serviciilor oferite de mine. Garantie la orice lucrare. Profesionalism și seriozitate. Cele mai mici preturi fața de servici oferite de unele firme. Lucrez ptr. mine. Nu ca la firmă să ceri prețuri mari la client pentru a se inbogati patronul.
Global Real Trade Srl

Global Real Trade Srl

Service și reparații înlocuire de componente hidromasaj pentru cazi și cabine cu hidromasaj, piscine, minipiscine și sauna cu preturi începând de la 150 ron.
Inginer Doru I.

Inginer Doru I.

Inginer în Instalații Termo-Sanitare Apă și Gaze, Canalizare și Climatizare prestez lucrări de instalații de orice tip și fel la nivel profesional.
Sc Mouse Instal Srl

Sc Mouse Instal Srl

Echipa Mouse Instal este o echipa tanara dinamica si calificata cu o experienta de 12 ani in domeniul instalatiilor sanitare termice si gaz, un frigotehnist calificat care va sta la dispozitie si va garanteaza lucrarea efectuata. O echipa responsabila serioasa si sociabila . Succesul Companiei consta in Promtitudine, Abilitatea fiecarui angajat pentru a multumii nevoile clientilor si cerintele acestora.
Iulian S.

Iulian S.

Profesionisti in instalatii. Montaj & service centrale termice ,aer conditionat,sanitare, masini de gatit,termice,electrice,climatizare
Claudio Install Srl

Claudio Install Srl

Oferim servicii ca intalatori profesionisti, experienta de peste 10 ani acumulata in strainatate, calitatea serviciilor este pe primul loc precum si multumirea clientului.
Bucur D.

Bucur D.

Electrician autorizat ANRE gr. III B, execut instalatii electrice de utilizare casnice si industriale, masuratori prize de pamant, masuratori ale rezistentei de izolatie, buletine verificare, documentatii tehnice, instalatii de paratrasnet, remediere deranjamente nonstop.
Cosmin D.

Cosmin D.

Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, promptitudine și seriozitate, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0747717827.
Badu Construct Vision

Badu Construct Vision

Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare. Acoperim toate sectoarele din Bucuresti inclusiv Judetul Ilfov
Criss Instal Solutions

Criss Instal Solutions

Criss Instal Solutions este o firma de instalatii sanitare, termice si electrice care uta o gama variata de lucrari de instalatii in constructii pentru dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari, persoane juridice si fizice. Este prezenta in Bucuresti si in zona Bragadiru(Ilfov) si Militari. www.crissinstalsolutions.ro
Bbu instal construct srl

Bbu instal construct srl

Suntem o echipa tânără dornica de afirmare care se diferențiază prin : punctualitate, corectitudine fata de client, sfaturi din experienta, etc. Suntem parteneri Romstal deci lucram cu materiale de calitate pt a avea lucrări de calitate și clienți care își doresc lucruri de calitate bine executate. Decizia de alegere aparține fiecărui om. Deci nu obligam pe nimeni sa ne aleagă dar o puteti face din curiozitate și sigur ne veti mai chema 😁
Lukinstall24perfect

Lukinstall24perfect

Instalator sanitar și termic Profesionalism garanția lucrări Muncim doar cu materiale de calitate
Luk-install24perfectsrl

Luk-install24perfectsrl

Instalator bucuresti Echipa de instalatori cu o vasta experiența in domeniul instalațiilor sanitare termice canal și electrice Echipamente profesionale pt Desfundarii Deplasare gratuită dacă se executa lucrarea 0743697295
Comand 24

Comand 24

Oferim servicii profesionale de instalatii sanitare apa, gaz, canalizare, încălzire termică și în pardoseala și desfundari canalizare
Sinko Zoltan Karoly S.

Sinko Zoltan Karoly S.

Ofer si servicii de RSVTI -ISCIR(supravegherea si verificarea tehnica al instalatiilor sub presiune si echipamentelor de ridicat)
Florin B.

Florin B.

Experienta Atent la detalii Furnizori materiale Transport Consultanta si design Garantie Timp executie mic Iubim ce facem
Sc marioncomp srl

Sc marioncomp srl

Experienta peste 20 de ani,seriozitate promptitudine oferim materiale de calitate la preturi accesibile,lucram cu scule profesionale de ultima generatie,oferim consultanta.
Catalin P.

Catalin P.

Seriozitate,respect , pret corect. Montaj mentenanța Sisteme tratare apa, sterilizator uv, purificator apa( osmoza inversa) Instalatii sanitare.
George N.

George N.

Echipa serioasa cu o vechime de peste 10 ani pe piata oferim servici de instalati de tot felu si mentenanta cu garantie.
Brat D.

Brat D.

Execut lucrari ce tin de Instalatii Sanitare si Incalziri Centrale. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la numarul: 0731857023
Marian C.

Marian C.

Execut instalatii sanitare si termice Pentru orice problemă intampinata sau doriti sa faceti instalația casei dumneavoastra va rog contactați 0762509910
Robert S.

Robert S.

Sunt o persoana devotata, serioasa, punctuala cu experienta in diferite domenii ( constructii interioare / exterioare) lucrand majoritar in europa, implicandu-ma in totalalitate pentru a finaliza sarcinile organizate anterior.
Felician  M.

Felician M.

Echipa de instalatori executa lucrări de instalații sanitare și termice montaj calorifere și centrale termice pe lemne sau gaz și electrice panouri solare încălzire în pardoseala
Lucian L.

Lucian L.

Consultanta personalizata pentru obtinerea unui pret corect fara a sacrifica la categoria calitate.Echipa tinara si dinamica dornica de realizarea unui portofoliu de clienti satisfacuti si cresterea pe npiata din domeniu.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Alex Pusca
Instalator   12/08/2019

O experienta perfecta, om foarte serios. Lucrarea a fost extrem de complexa,dar a fost facuta ireprosabil

         
Madalina Bratiloveanu
Instalator   23/07/2019

A raspuns cu promptitudine la solicitare si a venit in aceeasi zi (in 3 ore de la apelul initial). Il recomand! A fost mai scump decat instalatorul care a schimbat robinetul in urma cu maxim un an, dar foarte posibil sa fie si de la faptul ca a fost o solicitare urgenta.

         
Iulia Ciochina
Instalator   04/07/2019

Dn-ul Marian e un om foarte cumsecade si cu bun simt, isi cunoaste meseria ft bine, ofera explicatii si sfaturi, este din punctul meu de vedere genul de profesionist de care are nevoie orice casa si un om de incredere.

         
Sorin Alex
Instalator   03/07/2019

Am discutat cu ofertantul, este profesionist, știe ce are de făcut. Este un om rezonabil, receptiv și am stabilit sa se ocupe de o parte mai mare decât ce am cerut inițial.

         
Marcel Mihalcea
Instalator   28/06/2019

Sunt multumit. A fost punctual si pregatit cu tot ce a fost necesar. O lucrare curata fara deranj mare. Bonus, mi-a desfacut, verficat si curatat instalatia de scurgere de la chiuveta(schimbare de garnituri). Recomand serviciile lui.

         
Arnold Lucian Dunca
Instalator   25/06/2019

Un instalator foarte priceput ,mi.a explicat tot ce a facut ,mi.a dat si factura (aveam nevoie ca sa.mi ramana produsul in garantie)pret foarte Oki .recomand cu incredere.un site foarte util.multumesc frumos pentru serviciu

         
Forizs Edit
Instalator   18/04/2019

Profesionist., punctual, munca precisa, constiincios, bine organizat, lucreaza f. curat Sunt foarte multumita.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit