Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

616 Instalatori sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatori

Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
Radu F.

Radu F.

Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună ziua. Doresc sa găsim împreună cea mai buna solutie si cel mai bun raport calitate/ pret pentru problema dumneavoastra. Imi doresc doar ca la finalul lucrării ambele părți sa iasa in castig. Va mulțumesc frumos. Cu deosebită stimă, Radu Frumusanu
Cristian Gabor

Cristian Gabor

In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Marius Iordache

Marius Iordache

Instalator calificat, atent la nevoile oamenilor, fac lucrari si reparatii la preturi corecte. Drumul pentru consultanta si constatare este GRATUIT. Facebook: Instalator Sanitar CT Dispus la colaborari cu echipe sau meseriasi.
Time&space

Time&space

Oferim deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra, 0733130500 in situatii de urgenta sau pentru reparatii programate. Indiferent de complexitatea lucrarii va oferim garantia realizarii acestora in cel mai scurt timp si la un nivel ridicat al calitatii.
Sergiu Adrian Anastasiu

Sergiu Adrian Anastasiu

Experienta in montaje piscine, instalatii sanitare, hidrofoare, pompe submersibile, sisteme irigare, centrale termice, sisteme de canalizare
Teknoshop Virtual

Teknoshop Virtual

Istalator montez obiecte sanitare: cazi de dus, wc, baterii , dusuri, ofer seriozitate si profesionalism, realizarea lucrarilor in cel mai scurt timp.
Axerol instal

Axerol instal

Suntem tineri , nu bem nu fumam ,nu tragem de timp si respectam clientul. calificati cu preturi de bun simt
Daniel  Sandu

Daniel Sandu

Experienta instalatii sanitare si termice 23 ani; Experienta instalatii electrice 23 ani; Experienta incalzire in pardoseala 15 ani; Experienta montaj Aer Conditionat 10 ani.
TSMSAVE

TSMSAVE

Asiguram servicii de montaj, reparatii si inlocuire pentru orice fel de instalatii sanitare, instalatii electrice, termice sau de gaze.
Comand 24

Comand 24

Oferim servicii profesionale de instalatii sanitare apa, gaz, canalizare, încălzire termică și în pardoseala și desfundari canalizare
Total City Consult

Total City Consult

Execuție și proiectare instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare. Tel 0744612984
Galaxymedia

Galaxymedia

Avem tehnologie de ultima generatie. Firma de 15 ani in piata (GalaxyImob) si acum prin divizia de tehnologie imobiliara GalaxyMedia oferim solutii imobiliare complete . Serviciul de instalatii sanitare/termice si desfundari este NON STOP.Constatare gratis.
ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

Sunt un instalator profesionist , am experienta in aceasta meserie de 37 de ani . Ma ocup cu lucrari de : centrale , instalatii de gaz , incalziri sanitare , desfundari canalizari interior exterior ,ventilatii , cilere , aere conditionate , etc tot ce tine de instalatii .
Ioan Marius  Albulescu

Ioan Marius Albulescu

Sunt un instalator cu experienta, execut orice fel de lucrări, fac și reparații la preturi accesibile
Iulian Stanculescu

Iulian Stanculescu

Profesionisti in instalatii. Montaj & service centrale termice ,aer conditionat,sanitare, masini de gatit,termice,electrice,climatizare
Rg Chirasca Srl

Rg Chirasca Srl

Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
Attila Halmagyi

Attila Halmagyi

Sunt inginer de instalatii, cu 20 de ani de experienta in instalatiile termice si sanitare. In afara de lucrarile de montaj, am mai lucrat in proiectare, ofertare si vanzari.
Iulian Iosif

Iulian Iosif

Instalator serios , punctual cu o experienta de peste 20 ani in instalatii sanitare , termice ,gaze , ventilatii serios Nefumator, neconsumator de băuturi alcoolice. Cu un portofoliu de clienti din toate categoriile sociale care ma pot recomanda.
Popescu.Jean Jovan

Popescu.Jean Jovan

Experienta peste 20ani in domeniaprofesionalismanumaipentruoameniseriosisi corecti cuvintul dat esteblegeapreturipentrutaotebuzunarelesi saracsibogatoriceclasasocialadisponibil non stop urgente colaboramsicuasociatiidebloc
Inginer Doru Ionescu

Inginer Doru Ionescu

Inginer în Instalații Termo-Sanitare Apă și Gaze, Canalizare și Climatizare prestez lucrări de instalații de orice tip și fel la nivel profesional.
Anvex Romania

Anvex Romania

Echipa de instalatori Anvex asigură montajul cu echipamente profesioniste a sistemelor de incălzire a locuințelor individuale, dar și a spațiilor comerciale de dimensiuni mari. Montajul centralelor termice și a instalațiilor incluse in lucrare sunt asigurate de o echipa profesionista cu o experiență îndelungată în instalarea echipamentelor de incălzire. 📞 0727850056 📧 Blvd. Mamaia, Nr. 177, CT 🌐 www.anvex.ro
Cristian Cuzuban

Cristian Cuzuban

Vizualizam lucrarea impreuna,discutăm toate detaliile si stabilim toate demersurile efectuării lucrării.
Razvan Georgian  Rata

Razvan Georgian Rata

Sunt instalator sanitar la firma , dar fac lucrări in privat , lucrări mici , montez obiecte , robineți etc.
Lucian Chedica

Lucian Chedica

Seriozitate ,servicii de calitate .Instalator autorizat, montez,repar, instalatii sanitare, desfund canalizari, montez calorifere, dusuri ,sifoane, robineti, tevi etc. Relatii la telefon 0758451675.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Gabriel S.
Instalator   21/11/2020

Totul a decurs cum trebuie. Punctualitate, simplitate si profesionalism. Montaj ireproșabil (chiuvetă, baterie, mașină de spălat rufe). Recomand cu încredere!

         
Violeta S.
Instalator   18/11/2020

În primul rând pot spune că este foarte serios in ceea ce face si promite,gaseste variante in ceea ce priveste proiectul,lucrarea,lucrează rapid,si preturi foarte bune. Recomand ,un meseriaș foarte bun.

         
Maya T.
Instalator   03/10/2020

Mai rar asa oameni buni si decenti, care stiu sa-si evalueze realist munca. Punctul si onest. Altii mi-au cerut triplu ca pret, pentru acceasi lucrare. Probabil de asta nici nu au comenzi sau recenzii. Dl Marius aveti tot respectul si aprecierea mea. Un om rational si muncitor. A lucrat bine si curat. Felicitari! Sunteti un meserias adevarat! :)

         
Valentin E.
Instalator   01/10/2020

Prompt, amabil si cu adevarat profesionist. Cu aiguranta voi apela si data viitoare la serviciile sale.

         
Marius C.
Instalator   28/09/2020

Serios, prompt. Foarte multumit de serviciul oferit. A raspuns foarte rapid, a lucrat foarte bine. Recomand. Voi apela la servicile lui si data viitoare.

         
Irina M.
Instalator   22/09/2020

Super profesionist, m-a ajutat cu schimbarea instalației sanitare, racordarea masinii de spalat si optimizarea sistemului de scurgere. Il recomand cu incredere. Rapid si calitativ

         
Alexandru R.
Instalator   22/09/2020

Foarte multumit de serviciul oferit. A raspuns foarte rapid, a lucrat foarte bine. Este un om de incredere. Voi apela la servicile lui si data viitoare.

         
Bogdan N.
Instalator   04/09/2020

A venitbla ora stabilita, conteaza mult, altii intarzie cate 2-3 ore. Lucrarea a fost executata corect. Curat, scule curate, nu vine sa faca deranj in casa. Recomand cu incredere!

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit