Obține 3 Oferte de preț pentru Instalator.

956 Instalatori sunt gata.

CERE 3 OFERTE

Top 25 Instalatori

Cristian Gabor

Cristian Gabor

In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Ion-nıcolae Costea

Ion-nıcolae Costea

-Sunt un instalator profesionist ,cu o experienta de peste 25 de ani in instalatii sanitare si termice. -Sunt foarte atent la detaliile clientului pentru a executa lucrarea corect. -Nefumator,neconsumator de bauturi alcoolice. -Daca aveti o problema la instalatiile sanitare sau termice,apelati la un profesionist,nu recurgeti la improvizatii. -Rezolv tot ce tine de instalatii sanitare si termice,in cel mai scurt timp,la un pret rezonabil.
Marin Viasu

Marin Viasu

,Nu sunt singur dar sunt cel mai bun"Montez sau schimb centrale termice,chiuvete, baterii, boilare sau schurgerii, sau reparații la toate obiectele sanitare.
Time&Space

Time&Space

Oferim deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra, 0733130500 in situatii de urgenta sau pentru reparatii programate. Indiferent de complexitatea lucrarii va oferim garantia realizarii acestora in cel mai scurt timp si la un nivel ridicat al calitatii.
Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
Sergiu Adrian Anastasiu

Sergiu Adrian Anastasiu

Experienta in montaje piscine, instalatii sanitare, hidrofoare, pompe submersibile, sisteme irigare, centrale termice, sisteme de canalizare
Mihai Mihai

Mihai Mihai

Inainte sa fi sigur de profesionalismul meu, vezi ce spun oamenii despre mine. rubrica: recenzii. Ele ma recomanda si altor oameni.
Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Florin Codreanu

Florin Codreanu

Experiența în domeniu seriozitate punctualitate -instalati termice:montaj centrale termice,montaj calorifere ,montaj distributie de țevi ,deviz de materiale ,calcul pentru dimensionarea conductelor si a caloriferelor ,încălzire în pardoseala . - revizie panouri solare. -instalati sanitare montaj obiecte sanitare montaj cadira cu hidromasaj ,cadă ,chiuvetă, wc,bateri ,e.t.c. urgente instalati
Galaxy Media

Galaxy Media

Avem tehnologie de ultima generatie. Firma de 15 ani in piata (GalaxyImob) si acum prin divizia de tehnologie imobiliara GalaxyMedia oferim solutii imobiliare complete . Serviciul de instalatii sanitare/termice si desfundari este NON STOP.Constatare gratis.
ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

Sunt un instalator profesionist , am experienta in aceasta meserie de 37 de ani . Ma ocup cu lucrari de : centrale , instalatii de gaz , incalziri sanitare , desfundari canalizari interior exterior ,ventilatii , cilere , aere conditionate , etc tot ce tine de instalatii .
Axerol instal

Axerol instal

Suntem tineri , nu bem nu fumam ,nu tragem de timp si respectam clientul. calificati cu preturi de bun simt
Rg Chirasca Srl

Rg Chirasca Srl

Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
Tabacaru Strong Install

Tabacaru Strong Install

Autorizat in domeniul instalatiilor sanitare si gaze, cu o experienta de aproximativ 10 ani. Efectuez lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, gaze, frigorifice,revizii, verificari si reparatii centrale termice si grupuri de pompare
Daniel Sandu

Daniel Sandu

Experienta instalatii sanitare si termice 23 ani; Experienta instalatii electrice 23 ani; Experienta incalzire in pardoseala 15 ani; Experienta montaj Aer Conditionat 10 ani.
Comand 24

Comand 24

Oferim servicii profesionale de instalatii sanitare apa, gaz, canalizare, încălzire termică și în pardoseala și desfundari canalizare
Aurel Mihăiță

Aurel Mihăiță

Se lucrează organizat fără grabă și gindit ca lucrul să iasă de calitate și fără evenimente neplăcute pe parcurs sau după efectuarea lucrărilor .
Myra Mairom

Myra Mairom

Societate privata, infiintata in anul 2015 cu scopul de a realiza lucrari de constructii-montaj in principal in domeniul energetic, la cel mai inalt nivel de calitate, oferind clientilor nostri garantia unei colaborari transparente, focalizata pe satisfacerea necesetatilor acestora.
Marius Iordache

Marius Iordache

Instalator calificat, atent la nevoile oamenilor, fac lucrari si reparatii la preturi corecte. Drumul pentru consultanta si constatare este GRATUIT. Facebook: Instalator Sanitar CT Dispus la colaborari cu echipe sau meseriasi.
Ioan Marius Albulescu

Ioan Marius Albulescu

Sunt un instalator cu experienta, execut orice fel de lucrări, fac și reparații la preturi accesibile
Cristian Cuzuban

Cristian Cuzuban

Vizualizam lucrarea impreuna,discutăm toate detaliile si stabilim toate demersurile efectuării lucrării.
Serafim Nistor

Serafim Nistor

Instalator autorizat Execut lucrări instalații sanitare încălziri centrale gaz precum și reparații . Calitate seriozitate la prețuri avantajoase .
TSMSAVE

TSMSAVE

Asiguram servicii de montaj, reparatii si inlocuire pentru orice fel de instalatii sanitare, instalatii electrice, termice sau de gaze.
Total City Consult

Total City Consult

Execuție și proiectare instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare. Tel 0744612984
Sabi Term Instal

Sabi Term Instal

Suntem o companie care aducem confortul in orice casa si ne respectăm clientii, Suntem o echipa tânără,profesionista cu standarde ridicate și în plină dezvoltare, ce realizeaza proiecte de instalatii sanitare si electrice pentru cladiri civile si industriale. Oferim servicii pentru: - proiectare instalatii sanitare - proiectare instalatii termice, de ventilare si climatizare. Instalatii Sanitare Montaj Apometre. Montaj WC Reparatii coloane de apa. Racordari la coloane de apa. Desfun
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristina B.
Instalator   25/06/2021

Multumesc pentru promptitudine si rezolvarea problemei. Voi mai apela cu siguranta, in caz de nevoie.

         
Radu T.
Instalator   07/06/2021

Sunt foarte multumit de calitatea lucrarii, seriozitatea, promptitudinea si atitudinea proactiva a dlui. Liviu. Il recomand cu incredere!

         
Marina P.
Instalator   29/05/2021

Foarte corect si politicos. Mi-a rezolvat problema rapid si mi-a si explicat ce si cum a facut. In plus mi-a oferit cel mai mic pret dintre toate ofertele. Cu siguranta voi mai colabora cu dumnealui si in viitor.

         
Cristina S.
Instalator   21/05/2021

Bogdan mi-a fost de mare ajutor, atat cu sfaturi cat si cu implementarea solutiei alese. M-a ajutat cu montajul si depanarea unei unitati de aer conditionat si cu integrarea unei masini de spalat vase in instalatia sanitara existenta. Cu siguranta voi mai apela la el!

         
Alin S.
Instalator   21/05/2021

Ionuț este foarte profesionist si priceput. A lucrat impecabil si foarte curat. Il recomand cu încredere.

         
Dani D.
Instalator   12/04/2021

Domnul Detesan mi-a montat o noua centrala Viessmann, termostat Salus si a racordat masina de spalat vase. Sunt foarte multumit de serviciile oferite, recomand cu incredere!

         
Laura R.
Instalator   11/04/2021

Recomand cu toata caldura. 🗣👌Daca vreti un profesionist care intr-adevar sa rezolve problema instalatiilor din casa voastra, Robert cu siguranta este acea persoana. 🤝Multumesc inca o data, Robert, pentru implicarea si solutiile tale!🙏

         
Alexandru V.
Instalator   21/03/2021

Foarte mulțumit, recomand cu drag! Un meseriaș punctual si foarte serios. Problema rezolvată in câteva minute.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit