Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

886 Instalatori sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatori

Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
Cristian Gabor

Cristian Gabor

In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Time&Space

Time&Space

Oferim deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra, 0733130500 in situatii de urgenta sau pentru reparatii programate. Indiferent de complexitatea lucrarii va oferim garantia realizarii acestora in cel mai scurt timp si la un nivel ridicat al calitatii.
Ion-Nicolae Costea

Ion-Nicolae Costea

-Sunt un instalator profesionist ,cu o experienta de peste 25 de ani in instalatii sanitare si termice. -Sunt foarte atent la detaliile clientului pentru a executa lucrarea corect. -Nefumator,neconsumator de bauturi alcoolice. -Daca aveti o problema la instalatiile sanitare sau termice,apelati la un profesionist,nu recurgeti la improvizatii. -Rezolv tot ce tine de instalatii sanitare si termice,in cel mai scurt timp,la un pret rezonabil.
Marin Viasu

Marin Viasu

,Nu sunt singur dar sunt cel mai bun"Montez sau schimb centrale termice,chiuvete, baterii, boilare sau schurgerii, sau reparații la toate obiectele sanitare.
Bogdan Detesan

Bogdan Detesan

Executam lucrari de instalatii Termice si Sanitare: -incalzire cu radiatoare (calorifere) -incalzire in pardoseala -montaj centrale termice pe gaz -montaj termoseminee -automatizare incalzire (termostate wireless sau pe mai multe zone de confort, control incalzire de pe telefonul mobil, etc.) -montaj aer conditionat -corpuri sanitare (dus italian, wc incastrat in perete, lavoar, bideu, cada freestanding, etc) -alimentare cu apa -canalizare Oferim solutii tehnice ingineresti si dimensionari core
Sergiu Adrian Anastasiu

Sergiu Adrian Anastasiu

Experienta in montaje piscine, instalatii sanitare, hidrofoare, pompe submersibile, sisteme irigare, centrale termice, sisteme de canalizare
Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Cristian Cuzuban

Cristian Cuzuban

Vizualizam lucrarea impreuna,discutăm toate detaliile si stabilim toate demersurile efectuării lucrării.
Mihai Mihai

Mihai Mihai

Inainte sa fi sigur de profesionalismul meu, vezi ce spun oamenii despre mine. rubrica: recenzii. Ele ma recomanda si altor oameni.
Rg Chirasca Srl

Rg Chirasca Srl

Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
Axerol instal

Axerol instal

Suntem tineri , nu bem nu fumam ,nu tragem de timp si respectam clientul. calificati cu preturi de bun simt
Tabacaru Strong Install

Tabacaru Strong Install

Autorizat in domeniul instalatiilor sanitare si gaze, cu o experienta de aproximativ 10 ani. Efectuez lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, gaze, frigorifice,revizii, verificari si reparatii centrale termice si grupuri de pompare
ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

Sunt un instalator profesionist , am experienta in aceasta meserie de 37 de ani . Ma ocup cu lucrari de : centrale , instalatii de gaz , incalziri sanitare , desfundari canalizari interior exterior ,ventilatii , cilere , aere conditionate , etc tot ce tine de instalatii .
Galaxy imob grup srl

Galaxy imob grup srl

Avem tehnologie de ultima generatie. Firma de 15 ani in piata (GalaxyImob) si acum prin divizia de tehnologie imobiliara GalaxyMedia oferim solutii imobiliare complete . Serviciul de instalatii sanitare/termice si desfundari este NON STOP.Constatare gratis.
Comand 24

Comand 24

Oferim servicii profesionale de instalatii sanitare apa, gaz, canalizare, încălzire termică și în pardoseala și desfundari canalizare
Marius Iordache

Marius Iordache

Instalator calificat, atent la nevoile oamenilor, fac lucrari si reparatii la preturi corecte. Drumul pentru consultanta si constatare este GRATUIT. Facebook: Instalator Sanitar CT Dispus la colaborari cu echipe sau meseriasi.
Total City Consult

Total City Consult

Execuție și proiectare instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare. Tel 0744612984
Ioan Marius Albulescu

Ioan Marius Albulescu

Sunt un instalator cu experienta, execut orice fel de lucrări, fac și reparații la preturi accesibile
TSMSAVE

TSMSAVE

Asiguram servicii de montaj, reparatii si inlocuire pentru orice fel de instalatii sanitare, instalatii electrice, termice sau de gaze.
Cristian Toth

Cristian Toth

De peste 12 ani de experienta in domeniul de climatizare. Igienizare / Montaj sisteme de climatizare
Christian Eliade

Christian Eliade

Inginer specializat in instalatii: - Termice - Sanitare - Electrice Serios Puncyual Experimentat Covid19 - Respectam regulile si ne protejam reciproc.
Ab4art

Ab4art

Instalator profesionist Prestam și montăm toate tipurile de instalații sanitare, termice sau industriale
VAIO INSTALATII

VAIO INSTALATII

Suntem o echipa profesionista, cu costuri transparente,serioasa si cu multa pasiune . Suntem mereu dornici sa acceptam provocariile cerute de dvs,prin complexitatea lucrarii sau urgenta ceruta
Serafim  Nistor

Serafim Nistor

Instalator autorizat Execut lucrări instalații sanitare încălziri centrale gaz precum și reparații . Calitate seriozitate la prețuri avantajoase .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ioana I.
Instalator   25/03/2021

Promptitudine, politețe, eficienta(a fost si a cumpărat piesa lipsa într-un timp record), manoperă desăvârșită. Recomand.

         
Malina A.
Instalator   20/02/2021

Domnul este un profesionist. De la respectarea programării, la calitatea lucrării și grija cu care a lucrat.

         
Ionut C.
Instalator   29/01/2021

Domnul Chirasca Gabriel este un profesionist in instalatii, prompt si comunicativ. Evaluarea si necesarului de materiale si solutiile date de el la fata locului m-au scutit de foarte mari pierderi financiare. Recomand cu toata increderea in toate lucrarile de instalatii sanitare si termice.

         
Popandron D.
Instalator   16/12/2020

Am fost foarte mulțumită de serviciile acestui instalator! Recomand cu mare drag! A dat dovadă de profesionalism, punctualitate, amabilitate și calitate in serviciile prestate! Mulțumesc și succes pe mai departe.

         
Alex S.
Instalator   06/12/2020

Cei doi domni instalatori au venit la timp și au rezolvat problema. Au cumpărat, de asemenea, piesa necesară de la magazin și mi-au dat chitanța. Voi mai apela, cu siguranța, la dumnealor, dacă va fi nevoie.

         
Elena D.
Instalator   25/11/2020

Am avut o problema cu robinetul de la cada din baie care nu se mi inchidea. Domnul a venit a doua zi dupa ce am acceptat lucrarea. Totul a mers rapid. Foarte politicos, prompt si punctual. Problema a fost rezolvata.

         
Alexandra S.
Instalator   02/11/2020

Am avut o lucrare executata foarte bine, cu extrem de multa rabdare si atentie la detalii. In plus Dl. Cazacu gaseste solutii creative la orice problema intampinata. Recomandam cu incredere.

         
Alexandra T.
Instalator   28/10/2020

Foarte rapizi si prompti, profesioniști. Mi-au dat si sfaturi pe viitor, pentru a preveni alte asemenea situații.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit