Top 25 Instalatori | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

238 Instalatori sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatori

Cristian G.

Cristian G.

In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Lucian C.

Lucian C.

Seriozitate ,servicii de calitate .Instalator autorizat, montez,repar, instalatii sanitare, desfund canalizari, montez calorifere, dusuri ,sifoane, robineti, tevi etc. Relatii la telefon 0758451675.
Global Real Trade Srl

Global Real Trade Srl

Service și reparații înlocuire de componente hidromasaj pentru cazi și cabine cu hidromasaj, piscine, minipiscine și sauna cu preturi începând de la 150 ron.
Gabriel S.

Gabriel S.

Echipa cu experieta in instalatii si o vechime de peste 10 ani executam lucrari sanitare si termice,inlocuiri,reparatii si montaje obiecte,in Bucuresti si Ilfov.Pt avarii va stam la dispozitie NON-STOP
Constantin T.

Constantin T.

Instalator cu experenta ezecut lucrari de instalatii sanitare si termice. Reparatii centrale. Sunati nu ezitati
George N.

George N.

Echipa serioasa cu o vechime de peste 10 ani pe piata oferim servici de instalati de tot felu si mentenanta cu garantie.
Sc Mouse Instal Srl

Sc Mouse Instal Srl

Echipa Mouse Instal este o echipa tanara dinamica si calificata cu o experienta de 12 ani in domeniul instalatiilor sanitare termice si gaz, un frigotehnist calificat care va sta la dispozitie si va garanteaza lucrarea efectuata. O echipa responsabila serioasa si sociabila . Succesul Companiei consta in Promtitudine, Abilitatea fiecarui angajat pentru a multumii nevoile clientilor si cerintele acestora.
Alexandru S.

Alexandru S.

Echipa de profesionisti,executam lucrari de instalatii sanitare si termice,inlocuiri obiecte,montaje si reparatii.Pt avarii va stam la dispozitie NON-STOP In Bucuresti si Ilfov
Iulian S.

Iulian S.

Profesionisti in instalatii. Montaj & service centrale termice ,aer conditionat,sanitare, masini de gatit,termice,electrice,climatizare
Catalin P.

Catalin P.

Seriozitate,respect , pret corect. Montaj mentenanța Sisteme tratare apa, sterilizator uv, purificator apa( osmoza inversa) Instalatii sanitare.
RIA ENGINEERING & CONSULTING SRL

RIA ENGINEERING & CONSULTING SRL

Societate autorizată ANRE proiectare gaze si electric. Proiectam si executam si instalatii termice, sanitare si climatizare. Avem implementat sistem ISO integrat. Instalatorii nostrii au experiență dobândită în Franța și Germania. Punem pret pe calitate si pe comunicare. Oferim servicii integrate împreună cu colaboratorii nostrii. Oferim garantie 5 ani la montaj cu materialele noastre. Oferim garantie 2 ani cu materialele clientului.
Marian C.

Marian C.

Execut instalatii sanitare si termice Pentru orice problemă intampinata sau doriti sa faceti instalația casei dumneavoastra va rog contactați 0762509910
VALENTIN G.

VALENTIN G.

Executie lucrari la termen si chiar mai devreme seriozitate,executii de la A-Z MONTAJ CALORIFERE, CETRALE, SOBE PE PELETI CAZANE DIN FONTA (MIX),MONTAJ/INLOCUIRE INSTALATII SI OBIECTE SANITARE,(LA CERERE SI GRESIE /FAIANTA LA PRETURI SI CALITATE DE MONTAJ IREPROSABILA) CALITATEA FACE DIFERENTA.
Cosmin D.

Cosmin D.

Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, promptitudine și seriozitate, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0747717827.
Ean  M.

Ean M.

Calitatea serviciilor oferite de mine. Garantie la orice lucrare. Profesionalism și seriozitate. Cele mai mici preturi fața de servici oferite de unele firme. Lucrez ptr. mine. Nu ca la firmă să ceri prețuri mari la client pentru a se inbogati patronul.
Badu Construct Vision

Badu Construct Vision

Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare. Acoperim toate sectoarele din Bucuresti inclusiv Judetul Ilfov
Comand 24

Comand 24

Oferim servicii profesionale de instalatii sanitare apa, gaz, canalizare, încălzire termică și în pardoseala și desfundari canalizare
Goerge C.

Goerge C.

Seriozitate si am pachet de servici mai ample.construiesc si instalatii sanitare .electrice si centrale electrice si pe lemne.plus consiliere la toate instalatiile.plus montare mobila.
Sinko Zoltan Karoly S.

Sinko Zoltan Karoly S.

Ofer si servicii de RSVTI -ISCIR(supravegherea si verificarea tehnica al instalatiilor sub presiune si echipamentelor de ridicat)
Depanari Rapide

Depanari Rapide

Intervenim cu promptitudine la orice oră pentru a remedia avarii la orice tip de instalații. Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 în Iași cât și în zonele limitrofe. Pentru informații suplimentare, sfaturi şi preţuri la manopera vă așteptăm să ne contactați telefonic. * Instalații sanitare – Schimbarea și repararea țevilor (țeava zincată, cupru, PPR, polietilenă sau pexal). – Montarea de robineți și apometre. – Repararea sau montarea de obiecte sanitare (chiuvete, vase și
Criss Instal Solutions

Criss Instal Solutions

Criss Instal Solutions este o firma de instalatii sanitare, termice si electrice care uta o gama variata de lucrari de instalatii in constructii pentru dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari, persoane juridice si fizice. Este prezenta in Bucuresti si in zona Bragadiru(Ilfov) si Militari. www.crissinstalsolutions.ro
Sc marioncomp srl

Sc marioncomp srl

Experienta peste 20 de ani,seriozitate promptitudine oferim materiale de calitate la preturi accesibile,lucram cu scule profesionale de ultima generatie,oferim consultanta.
Florin B.

Florin B.

Experienta Atent la detalii Furnizori materiale Transport Consultanta si design Garantie Timp executie mic Iubim ce facem
Robert S.

Robert S.

Sunt o persoana devotata, serioasa, punctuala cu experienta in diferite domenii ( constructii interioare / exterioare) lucrand majoritar in europa, implicandu-ma in totalalitate pentru a finaliza sarcinile organizate anterior.
Felician  M.

Felician M.

Echipa de instalatori executa lucrări de instalații sanitare și termice montaj calorifere și centrale termice pe lemne sau gaz și electrice panouri solare încălzire în pardoseala
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Kuntzelman Paula Doina
Instalator   20/10/2019

Domnul Marian mi-a schimbat cada la baie, sifonul de la ghiuveta, instalatia de la bucatarie, apometrele, este meserias foarte bun si de incredere. I-am dat bani sa cumpere apometrele si piesele necesare lucrarilor din baie si bucatarie, a cumparat tot ceea ce era necesar. Este meserias de incredere. Il recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de Instalator FOARTE BUN.

         
Cristina Niță
Instalator   11/10/2019

Punctual, clar in explicatii si solutii, a lucrat curat repede si bine. Acum vom testa sa vedem daca se mai umezeste tavanul la parter. Sunt multumita atat de persoana cat si de lucrare.

         
Cosmin Irinciuc
Instalator   09/10/2019

A lucrat repede, curat și bine. Recomand cu căldură! I-am dat din greșeală o bancnota de 100 lei și s-a întors din drum sa îmi aducă.

         
Gh. Duna
Instalator   01/10/2019

Serviciul furnizat il voi rezuma intr-un singur cuvint: IMPECABIL Cat despre Marian Ivan ca instalator, se detaseaza clar de altii, prin cunostinte, pricepere, rabdare in a asculta si a da explicatii, corectitudine si seriozitate. Mai rar oameni ca el in bransa asta. Recomand cu toata increderea

         
Costin Petrescu
Instalator   18/09/2019

Ff mulțumit, instalator cu experienta, voi colabora în continuare cu aceasta firma serioasa, avantajoasa și responsabila.

         
Andrada Patranjel
Instalator   29/08/2019

Domnul a fost usor de contactat si a venit la ora stabilita. A lucrat ingrijit si intr-un timp scurt si chiar m-a sfatuit in legatura cu alte probleme legate de instalatia din baie pe care le-a sesizat. Il recomand cu mare incredere!

         
Acasa Florea
Instalator   22/08/2019

sunt foarte multumit, e foarte serios, lucreaza bine si repede. a efectuat lucrarea cand am convenit, corect si in termenii conveniti. il recomand cu caldura.

         
Alex Pusca
Instalator   12/08/2019

O experienta perfecta, om foarte serios. Lucrarea a fost extrem de complexa,dar a fost facuta ireprosabil

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit