Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

560 Instalatori sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatori

Cristian Gabor

Cristian Gabor

In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Radu F.

Radu F.

Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună ziua. Doresc sa găsim împreună cea mai buna solutie si cel mai bun raport calitate/ pret pentru problema dumneavoastra. Imi doresc doar ca la finalul lucrării ambele părți sa iasa in castig. Va mulțumesc frumos. Cu deosebită stimă, Radu Frumusanu
Marius Iordache

Marius Iordache

Instalator calificat, atent la nevoile oamenilor, fac lucrari si reparatii la preturi corecte. Drumul pentru consultanta si constatare este GRATUIT. Facebook: Instalator Sanitar CT Dispus la colaborari cu echipe sau meseriasi.
Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
Teknoshop Virtual

Teknoshop Virtual

Istalator montez obiecte sanitare: cazi de dus, wc, baterii , dusuri, ofer seriozitate si profesionalism, realizarea lucrarilor in cel mai scurt timp.
Rg Chirasca Srl

Rg Chirasca Srl

Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
Total City Consult

Total City Consult

Execuție și proiectare instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare. Tel 0744612984
David Socaciu

David Socaciu

Inginer instalatii pentru constructii va stau la dispozitie pentru proiectare si utie instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare.
Iulian Stanculescu

Iulian Stanculescu

Profesionisti in instalatii. Montaj & service centrale termice ,aer conditionat,sanitare, masini de gatit,termice,electrice,climatizare
Attila Halmagyi

Attila Halmagyi

Sunt inginer de instalatii, cu 20 de ani de experienta in instalatiile termice si sanitare. In afara de lucrarile de montaj, am mai lucrat in proiectare, ofertare si vanzari.
Lucian Chedica

Lucian Chedica

Seriozitate ,servicii de calitate .Instalator autorizat, montez,repar, instalatii sanitare, desfund canalizari, montez calorifere, dusuri ,sifoane, robineti, tevi etc. Relatii la telefon 0758451675.
Cosmin Duduta

Cosmin Duduta

Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, promptitudine și seriozitate, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0747717827.
Anvex Romania

Anvex Romania

Echipa de instalatori Anvex asigură montajul cu echipamente profesioniste a sistemelor de incălzire a locuințelor individuale, dar și a spațiilor comerciale de dimensiuni mari. Montajul centralelor termice și a instalațiilor incluse in lucrare sunt asigurate de o echipa profesionista cu o experiență îndelungată în instalarea echipamentelor de incălzire. 📞 0727850056 📧 Blvd. Mamaia, Nr. 177, CT 🌐 www.anvex.ro
Cristian Cuzuban

Cristian Cuzuban

Vizualizam lucrarea impreuna,discutăm toate detaliile si stabilim toate demersurile efectuării lucrării.
Comand 24

Comand 24

Oferim servicii profesionale de instalatii sanitare apa, gaz, canalizare, încălzire termică și în pardoseala și desfundari canalizare
Cătălin  Alexandru

Cătălin Alexandru

Sunteti in cautarea unui instalator, Alexandru sunt exact ceea ce cautati .Profesez in aceast domeniu de peste 12 ani si-mi doresc sa pun in slujba dumneavoastra ,experienta si cunostintele acumulate .Sunt la dispozitia clientului pentru a veni in ajutor rapid,eficient si cu lucrari de calitate. Printre lucrarile efectuate se numara: -montaj obiecte sanitare pentru baie si bucatarie; -inlocuire robineti; -avarii, -montaj centrale termice ,murale si prin condensare; -desfundri-chiuvete,canalizar
Florin Boboaca

Florin Boboaca

Experienta Atent la detalii Furnizori materiale Transport Consultanta si design Garantie Timp executie mic Iubim ce facem
Alexandru Lazu

Alexandru Lazu

Instalator cu experienta ,ofer servicii de calitate in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Seriozitate, promtitudine si preturi accesibile pentru toate buzunarele in functie de cerinte
Giani Giani

Giani Giani

Instalatori autorizati executam lucrari in instalatii sanitare si de incalzire de orice tip la preturi decente,asiguram garantie la lucrarile executate,deplasari si in judet.
Damian Doru Iomel Intreprindere Individuala

Damian Doru Iomel Intreprindere Individuala

Eczecutam cucrari de inalta calitate cerem si oferim seriozitate macsima ,oferim baza legala ,factuti garantie a lucrari 30 ani de esperienta in costructii , nu cerem plata custatari ,nu concerem avans inaintea demarari lucrarilor platile vorfi esalonate prevazute in contract de comun acord. cu noi proectele dv devin realitate
SC Rikardo instal srl

SC Rikardo instal srl

Egsecutam o gama larga de instalații precum, instalații termice, sanitare, electrice interioare și sisteme de irigații pe diferite plantații, Mar, Cires, afin, cătină etc.
Constantin Constantin

Constantin Constantin

Experiența în domeniu de 20 ani. Rapid și eficient, curat in zona de lucru, fara a implica clientul in niciun fel in lucrarea propriu-zisă.
Fanica Bucur

Fanica Bucur

Salut.Doresc doar să spun că sunt un instalator cu experienţă instalaţii gaz apă canalizare inst sanitare.mentenanţă montaj reparaţii.
Bita prompt instal

Bita prompt instal

Executam lucrări de încălziri centrale (Gaz ,peleți ,lemne,electric) instalații sanitare (ppr,cupru,cupru colac,pex) panouri solare , aere condiționate , Instalații piscine . Calitate garantata .
Sandu Iordache

Sandu Iordache

Pret fara concurenta valabile pt toata lumea doar pentru clienti seriosi nu care cauta preturi ca la taraba nu negociem ca la piata si americani au o vorba timpul costa bani deci nu dam consultatii gratis ok
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Bogdan Neacsu
Instalator   04/09/2020

A venitbla ora stabilita, conteaza mult, altii intarzie cate 2-3 ore. Lucrarea a fost executata corect. Curat, scule curate, nu vine sa faca deranj in casa. Recomand cu incredere!

         
Simona Vintila
Instalator   21/08/2020

Foarte serios, foarte bun meserias, lucreaza foarte bine si curat, este atent la detalii si minutios. Sunt extrem de multumita si il recomand cu cea mai mare incredere.

         
Dana Juncu
Instalator   04/08/2020

Foarte mulțumită! Domnul instalator ne-a ajutat sa oprim apa din subsolul blocului (în condițiile în care noi nu mai umblasem niciodată pe acolo și nu era nimeni de la administrație disponibil sa ne ajute), apoi a montat robineti și ne-a ajutat sa schimbam complet chiuveta de la baie + masca și bateria acesteia cu unele noi. Lucrarea arata foarte îngrijită și n-am avut niciun fel de probleme dupa. Recomand cu încredere!

         
Tamas Robert Kedves
Instalator   23/07/2020

Lucreaza repede si bine, pe lângâ chuiveta, mama a cerut si schimbul toaletei si bateria de apa, care so si facut. Mersi frumos.

         
Vlad Calu
Instalator   15/07/2020

Perfect! Comunicare foarte buna si rapida. A fost prompt, a venit pentru constatare chiar in ziua in care am facut solicitarea, iar a doua zi a venit sa rezolve toate problemele si chiar mai mult! M-a ajutat si cu montarea unor plinte pe blatul de la bucatarie si asamblarea a 2 birouri de la IKEA (joburi care n-aveau legatura cu instalatiile). Recomand 100%, voi mai apela la serviciile lui Claudiu!

         
Ion Voinea
Instalator   15/07/2020

Foarte bun, foarte prompt, s-a mișcat repede, nu a modificat pretul propus si a facut curat după ce a lucrat. Mi-a plăcut mult. Recomand !

         
Nathan Burke
Instalator   20/06/2020

A venit in weekend (este de apreciat) și a adus material de calitate. A și lucrat cu un asistent și a mișcat eficient și bun. Îl recomend!

         
Bianca Manea
Instalator   16/06/2020

Foarte-foarte multumita de munca si consultanta oferita de Liviu. Este foarte atent la detalii si serios, face treaba cu precizie si este foarte priceput. Ne-a ajutat sa luam cele mai bune decizii in privinta montarii tevilor si alegerii materialelor de calitate si am avut incredere deplina in el, incredere pe care nu a tradat-o absolut deloc, de la inceput pana la sfarsit.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit