Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

823 Instalatori sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatori

Radu F.

Radu F.

Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună ziua. Doresc sa găsim împreună cea mai buna solutie si cel mai bun raport calitate/ pret pentru problema dumneavoastra. Imi doresc doar ca la finalul lucrării ambele părți sa iasa in castig. Va mulțumesc frumos. Cu deosebită stimă, Radu Frumusanu
Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
Cristian Gabor

Cristian Gabor

In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Comand 24

Comand 24

Oferim servicii profesionale de instalatii sanitare apa, gaz, canalizare, încălzire termică și în pardoseala și desfundari canalizare
Time&Space

Time&Space

Oferim deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra, 0733130500 in situatii de urgenta sau pentru reparatii programate. Indiferent de complexitatea lucrarii va oferim garantia realizarii acestora in cel mai scurt timp si la un nivel ridicat al calitatii.
Axerol instal

Axerol instal

Suntem tineri , nu bem nu fumam ,nu tragem de timp si respectam clientul. calificati cu preturi de bun simt
Marius Iordache

Marius Iordache

Instalator calificat, atent la nevoile oamenilor, fac lucrari si reparatii la preturi corecte. Drumul pentru consultanta si constatare este GRATUIT. Facebook: Instalator Sanitar CT Dispus la colaborari cu echipe sau meseriasi.
Marin Viasu

Marin Viasu

,Nu sunt singur dar sunt cel mai bun"Montez sau schimb centrale termice,chiuvete, baterii, boilare sau schurgerii, sau reparații la toate obiectele sanitare.
Total City Consult

Total City Consult

Execuție și proiectare instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare. Tel 0744612984
Daniel  Sandu

Daniel Sandu

Experienta instalatii sanitare si termice 23 ani; Experienta instalatii electrice 23 ani; Experienta incalzire in pardoseala 15 ani; Experienta montaj Aer Conditionat 10 ani.
Rg Chirasca Srl

Rg Chirasca Srl

Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
David Socaciu

David Socaciu

Inginer instalatii pentru constructii va stau la dispozitie pentru proiectare si utie instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare.
ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

Sunt un instalator profesionist , am experienta in aceasta meserie de 37 de ani . Ma ocup cu lucrari de : centrale , instalatii de gaz , incalziri sanitare , desfundari canalizari interior exterior ,ventilatii , cilere , aere conditionate , etc tot ce tine de instalatii .
Ioan Marius  Albulescu

Ioan Marius Albulescu

Sunt un instalator cu experienta, execut orice fel de lucrări, fac și reparații la preturi accesibile
Cristian Cuzuban

Cristian Cuzuban

Vizualizam lucrarea impreuna,discutăm toate detaliile si stabilim toate demersurile efectuării lucrării.
Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Galaxymedia

Galaxymedia

Avem tehnologie de ultima generatie. Firma de 15 ani in piata (GalaxyImob) si acum prin divizia de tehnologie imobiliara GalaxyMedia oferim solutii imobiliare complete . Serviciul de instalatii sanitare/termice si desfundari este NON STOP.Constatare gratis.
Tabacaru Strong Install

Tabacaru Strong Install

Autorizat in domeniul instalatiilor sanitare si gaze, cu o experienta de aproximativ 10 ani. Efectuez lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, gaze, frigorifice,revizii, verificari si reparatii centrale termice si grupuri de pompare
Attila Halmagyi

Attila Halmagyi

Sunt inginer de instalatii, cu 20 de ani de experienta in instalatiile termice si sanitare. In afara de lucrarile de montaj, am mai lucrat in proiectare, ofertare si vanzari.
Ion-Nicolae Costea

Ion-Nicolae Costea

-Sunt un instalator profesionist ,cu o experienta de peste 25 de ani in instalatii sanitare si termice. -Sunt foarte atent la detaliile clientului pentru a executa lucrarea corect. -Nefumator,neconsumator de bauturi alcoolice. -Daca aveti o problema la instalatiile sanitare sau termice,apelati la un profesionist,nu recurgeti la improvizatii. -Rezolv tot ce tine de instalatii sanitare si termice,in cel mai scurt timp,la un pret rezonabil.
TSMSAVE

TSMSAVE

Asiguram servicii de montaj, reparatii si inlocuire pentru orice fel de instalatii sanitare, instalatii electrice, termice sau de gaze.
Star install team

Star install team

Profesionalism, rapiditate, preturi competitive, echipe disponibile pe toata raza municipiuluo Bucuresti si a judetului Ilfov.
Christian Eliade

Christian Eliade

Inginer specializat in instalatii: - Termice - Sanitare - Electrice Serios Puncyual Experimentat Covid19 - Respectam regulile si ne protejam reciproc.
Robert  Stoica

Robert Stoica

Ofer servicii de calitate in raport cu cerințele proprietarului, preturi accesibile. disponibilitate 24/24 0734540265
Claudio Install Srl

Claudio Install Srl

Oferim servicii ca intalatori profesionisti, experienta de peste 10 ani acumulata in strainatate, calitatea serviciilor este pe primul loc precum si multumirea clientului.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristian H.
Instalator   23/02/2021

Foarte serios si punctual. A lucrat profesionist, si l-am mai recomandat la alti vecini, unde a facut la fel de bine!

         
Florin U.
Instalator   11/02/2021

Foarte prompt și amabil. A cumpărat produsele pentru reparație și a dat explicații precise la ce trebuie făcut sau schimbat. Recomand! Și aș mai apela la servicii daca e nevoie.

         
Laurentiu S.
Instalator   16/01/2021

Domnul Radu a fost foarte profesionist. A venit repede si a terminat lucrarea repede si curat. Recomand cu mare drag!

         
Stefan R.
Instalator   08/12/2020

Un meseriaș foarte bun,un om meticulos, lucrează curat și este corect.Recomand cu cea mai mare încredere!

         
Robert C.
Instalator   07/12/2020

Foarte buna comunicarea cu domnul Florin. A lucrat rapid și eficient. Suntem foarte multumiți de colaborare și cu siguranța îl vom alege tot pe dumnealui, dacă vom mai avea nevoie.

         
Ibi A.
Instalator   22/10/2020

Despre domnul Marian Ivan se pot spune 3 lucruri: rapiditate, corectitudine, profesionalism. O persoana ocupata are nevoie de cineva ca domnul Marian. A înțeles imediat ce vreau, mi a găsit și la reducere piesa respectiva. Mulțumesc foarte mult.

         
Adriana F.
Instalator   01/10/2020

Ma bucur ca exista o asemenea aplicație prin care putem găsi oameni profesioniști. Il recomand cu incredere pe Dl Radu. Este foarte amabil, punctual, lucreaza repede si foarte bine!

         
Valentin E.
Instalator   01/10/2020

Prompt, amabil si cu adevarat profesionist. Cu aiguranta voi apela si data viitoare la serviciile sale.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit