Top 10 Instalatori În Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

23 Instalatori sunt gata în Prahova.

CERE 4 OFERTE
Cristian Geambasu

Cristian Geambasu

Instalator · Valea Calugareasca, Prahova
Am experienta în instalații sanitare și de încălzire de peste 20 de ani. Lucrez cu orice material, cupru ppr, otel și pexal. Preturi bune și servici de calitate.
Sergiu Oseaca

Sergiu Oseaca

Instalator · Campina, Prahova
Montaj instalații sanitare si termice la preturi accesibile. Montaj instalații pardoseala Garantie la fiecare lucrare efectuată Intervenții rapide
Ciprian Musat

Ciprian Musat

Instalator · Comarnic, Prahova
Instalator autorizat, cu o experientă de peste 20 de ani in domeniul instalațiilor termice si sanitare, execut urmatoarele tipuri de lucrari: -instalatii termice. -incalziri in pardoseala. -montarea centralelelor pe gaz, lemne, peleti si electrice. -instalatii sanitare -revizii generale pentru centralele pe lemne. Pot realiza lucrari cu meteriale si echipamente de orice tip si complexitate. Lucrarile bine executate sunt cartea mea de vizita. Ma puteti contacta pentru lucrari in judetele:
Sc.vicost instal srl

Sc.vicost instal srl

Instalator · Ploiesti, Prahova
Execut instalații gaze,sanitare,încălziri centrale,preturi negociabil,suntem seriosi si lucrăm repede nu ne place sa stam prea mult pe o lucrare.
Goerge Craciun

Goerge Craciun

Instalator · Ploiesti, Prahova
Seriozitate si am pachet de servici mai ample.construiesc si instalatii sanitare .electrice si centrale electrice si pe lemne.plus consiliere la toate instalatiile.plus montare mobila.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mihai L.
Instalator   14/03/2021

Am ales in ordinea ofertelor primite ... el a fost primul cu el am dus lucrarea la capat, ok, am stabilit un pret , ne-am incadrat , serios, punctual, totul a decurs asa cum trebuie, recomand ...

         
Gutu E.
Instalator   03/03/2021

Recomand cu incredere. De la trimite solicitare pana la oferta au durat 10minute. Este un profesionist foarte prompt, am avut discutii si la ora 7 dimineata. As acorda nota 10+

         
Livia B.
Instalator   17/02/2021

Totul a decurs foarte bine. Domnul Marius este un adevărat profesionist. Îl recomand cu mare drag și încredere. 5 🌟

         
Mihail M.
Instalator   11/02/2021

Suntem multumiti de serviciile prestate, a dovedit ca isi cunoaste meseria si s-a implicat în rezolvarea problemei mai mult decat ne asteptam

         
Maria B.
Instalator   21/01/2021

Raspuns foarte rapid, a venit înainte să evalueze lucrarea, iar a doua zi a venit pregătit cu tot ce trebuie. Profesionist si serios, recomand cu drag.

         
Laurentiu S.
Instalator   16/01/2021

Domnul Radu a fost foarte profesionist. A venit repede si a terminat lucrarea repede si curat. Recomand cu mare drag!

         
Daniel V.
Instalator   14/12/2020

Domnul Ivan a respectat ora programarii, a purtat masca pe durata lucrarii si a oferit mai multe solutii tehnice. A venit pregatit cu materialele necesare si a fost atent la necesar. Lucreaza curat, rapid si este politicos. Il recomand!

         
Alex S.
Instalator   06/12/2020

Cei doi domni instalatori au venit la timp și au rezolvat problema. Au cumpărat, de asemenea, piesa necesară de la magazin și mi-au dat chitanța. Voi mai apela, cu siguranța, la dumnealor, dacă va fi nevoie.

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit