Top 10 Instalatori În Prahova

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalator.

28 Instalatori sunt gata în Prahova.

CERE 3 OFERTE
Cristian Geambasu

Cristian Geambasu

Instalator · Valea Calugareasca, Prahova
Am experienta în instalații sanitare și de încălzire de peste 20 de ani. Lucrez cu orice material, cupru ppr, otel și pexal. Preturi bune și servici de calitate.
Sergiu Oseaca

Sergiu Oseaca

Instalator · Campina, Prahova
Montaj instalații sanitare si termice la preturi accesibile. Montaj instalații pardoseala Garantie la fiecare lucrare efectuată Intervenții rapide
Ciprian Musat

Ciprian Musat

Instalator · Comarnic, Prahova
Instalator autorizat, cu o experientă de peste 20 de ani in domeniul instalațiilor termice si sanitare, execut urmatoarele tipuri de lucrari: -instalatii termice. -incalziri in pardoseala. -montarea centralelelor pe gaz, lemne, peleti si electrice. -instalatii sanitare -revizii generale pentru centralele pe lemne. Pot realiza lucrari cu meteriale si echipamente de orice tip si complexitate. Lucrarile bine executate sunt cartea mea de vizita. Ma puteti contacta pentru lucrari in judetele:
Florin Ivan

Florin Ivan

Instalator · Ploiesti, Prahova
Prestez servicii de instalatii sanitare și termice.ppr,cupru,pvc.desfund și țevi de mici dimensiuni. Max.75 în diametru. Lucrez part Time.in weekend toată ziua.pun accent pe calitate nu pe cantitate.
Sc.vicost instal srl

Sc.vicost instal srl

Instalator · Ploiesti, Prahova
Execut instalații gaze,sanitare,încălziri centrale,preturi negociabil,suntem seriosi si lucrăm repede nu ne place sa stam prea mult pe o lucrare.
Goerge Craciun

Goerge Craciun

Instalator · Ploiesti, Prahova
Seriozitate si am pachet de servici mai ample.construiesc si instalatii sanitare .electrice si centrale electrice si pe lemne.plus consiliere la toate instalatiile.plus montare mobila.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Valentin S.
Instalator   21/06/2021

Incredibil de rapid raspunsul.. anunutul postat sambata si duminica dimineata am fost contactat si lucrarea a fost executata in cursul zilei de duminica. totul functioneaza perfect acum. Recomand cu caldura. Voi mai avea cu siguranta si alte lucrari cu Robert.

         
Cristina C.
Instalator   07/06/2021

seriozitate, promptitudine, amabilitate, preț corect, lucrare impecabila. recomand cu toată încrederea

         
Cristina S.
Instalator   21/05/2021

Bogdan mi-a fost de mare ajutor, atat cu sfaturi cat si cu implementarea solutiei alese. M-a ajutat cu montajul si depanarea unei unitati de aer conditionat si cu integrarea unei masini de spalat vase in instalatia sanitara existenta. Cu siguranta voi mai apela la el!

         
Andrei S.
Instalator   14/04/2021

Serviciu prompt, lucrare de calitate și făcută cu grijă. Mulțumesc mult. De acum știu la cine să apelez pe partea de instalații.

         
Lucian M.
Instalator   29/03/2021

Am avut nevoie de o inlocuire a sistemului de prindere al unui corp sanitar in baie. A executat munca foarte prompt si din modul in care lucreaza se vede ca e un instalator priceput. Sunt multumit de cum a iesit lucrarea!

         
Mihaela N.
Instalator   21/03/2021

Profesioniști, au rezolvat problema in timp scurt si au lucrat eficient. Voi mai apela si pt proiecte viitoare.

         
Valentin A.
Instalator   18/03/2021

Promptitudine, corectitudine și profesionalism sunt cuvintele descriptive pentru acest profesionist.

         
Mihai B.
Instalator   08/03/2021

Nu avem decat cuvinte de lauda la adresa domnului Cazacu. Un om profesionist, atent la detalii si cu mult respect fata de bunurile omului cu care colaboreaza. Recomandam din suflet!

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit