Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Prahova

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

39 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Prahova.

CERE 3 OFERTE
Gheorghe Arnaut

Gheorghe Arnaut

Instalații Electrice · Ploiesti, Prahova
Electrician cu experienta in domeniul constructiilor civile. Realizez lucrari totale sau partiale, renovari de instalatii, montaj de aparate electrice si corpuri de iluminat. Ofer garantie la manopera in funtie de materialele folosite (minim 2 ani).
Cemser Solutions

Cemser Solutions

Instalații Electrice · Ploiesti, Prahova
Oferim servicii calitate, intr-o gama variata: -realizarea instalatiilor electrice de joasa tensiune; -instalarari sistemelor de supraveghere video si acces.
BADEA ELECTIC LIGHT S.R.L.

BADEA ELECTIC LIGHT S.R.L.

Instalații Electrice · Ploiesti, Prahova
Cu o experienta de 17 ani, va pot oferi : - montaj/ schimbare/ modernizre tablouri electrice, - inlocuire/ montare/ reparare corpuri de iluminat - montare / schimbare de intrerupatoare si prize - instalarea de circuite suplimentare pt. AC, plite electrice, hote etc - extinderea sau modificarea retelei electrice - instalatii electrice interioare/ exterioare/ garsoniera/ apartament/ casa/ hala etc - mentenanta electrica, service si intretinere instalatii electrice pe baza de abonamente
Ditimel Const SRL

Ditimel Const SRL

Instalații Electrice · Valea Calugareasca, Prahova
Compania noastră are 20 ani de experiența, exclusiv in domeniul instalațiilor electrice interioare și exterioare.
Ali Danciu

Ali Danciu

Instalații Electrice · Magureni, Prahova
Sunt un băiat harnic care își da silință ca totul sa fie bine, am o echipa de băieți muncitori. Eu am terminat liceul energetic campina. Am diplome de electrician și am lucrat numai in instalații electrice atât in România cât și in afara ei.
Traian Nicolescu

Traian Nicolescu

Instalații Electrice · Aricestii Rahtivani, Prahova
Echipa de electricieni, executam orice tip de lucrare electrica avand autorizatie ANRE pentru executie. Oferim calitate la un nivel inalt pentru lucrarile executate de noi.
Voltsolis

Voltsolis

Instalații Electrice · Campina, Prahova
Lucram cu seriozitate si professionalism. Avem electricieni cu experienta pe joasa si medie tensiune, dar si in domeniul fotovoltaic.
Garoc Electro Srl.

Garoc Electro Srl.

Instalații Electrice · Campina, Prahova
SC GAROC ELECTRO SRL este o societate de instalații electrice ce execută branşamente trifazate si monofazate ,instalaţii electrice interioare si exterioare .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Domsa S.
Instalații Electrice   17/06/2021

A fost prompt si profesionalist. Am avut mai multe lucruri de rezolvat decat cerusem initial iar dansul ne-a ajutat cu toate. Il recomand!

         
Bogdan D.
Instalații Electrice   30/05/2021

Muncitor si dedicat. Chiar daca problema a fost mai serioasa decat am crezut initial, nu s-a descurajat si a cautat solutii. A muncit 5 ore intr-o zi de sambata si nu a dat inapoi. Recomand cu caldura

         
Nicoleta M.
Instalații Electrice   22/05/2021

Profesionist, corect, uman. Lucru bine făcut, responsabil și la termenul stabilit. Mulțumesc mult și mă bucur pt.că încă sunt profesioniști și oameni printre noi.

         
Adrian M.
Instalații Electrice   19/05/2021

Foarte multumit! Recomand cu incredere! Comunicarea, calitatea lucrarii, timpul de interventie si de executie, au fost excelente. Am primit chiar si un mic bonus: inlocuirea unor fire in panoul de sigurante cu unele de grosimea corespunzatoare, desi acest lucru nu facea parte din lucrare.

         
Alina V.
Instalații Electrice   18/05/2021

cel mai bun! preturi corecte, a lucrat doar cu materiale bune, a fost punctual si extrem de amabil! un domn extraordinar , amabil si foarte politicos! plus ca mi.a explicat indeaproape tot ce a facut si sunt multumita pt ca stiu ca este facut totul ca la carte! pt restul lucratilor din casa voi apela 100% tot la dumnealui.

         
Claudia B.
Instalații Electrice   23/03/2021

Recomand din tot sufletul acest om. Foarte serios , punctual si bun profesionist. Voi mai apela la dansul . Nota 10+

         
Claudia C.
Instalații Electrice   12/03/2021

Serios si punctual. Am avut o comunicare buna, mi-a oferit sugestii si a respectat promisiunile. A terminat lucrarea la data stabilita. Recomand

         
Stoian I.
Instalații Electrice   19/02/2021

Lucrarea a fost executata conform normelor,incadrata in termenul stabilit!Sunt foarte multumit de lucrarea in sine,recomand cu incredere!

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit