Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

21 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Prahova.

CERE 4 OFERTE
Cristian  S.

Cristian S.

Instalații Electrice · Ploiesti, Prahova
Sunt o persoana harnica , rapida și de calitate , Nu îmi place sa pierd timpul prin casa oamenilor .
VOLTSOLIS

VOLTSOLIS

Instalații Electrice · Campina, Prahova
Lucram cu seriozitate si professionalism. Avem electricieni cu experienta pe joasa si medie tensiune, dar si in domeniul fotovoltaic.
Garoc Electro Srl.

Garoc Electro Srl.

Instalații Electrice · Campina, Prahova
SC GAROC ELECTRO SRL este o societate de instalații electrice ce ută branşamente ,instalaţii electrice interioare si exterioare .
BADEA ELECTIC LIGHT S.R.L.

BADEA ELECTIC LIGHT S.R.L.

Instalații Electrice · Ploiesti, Prahova
Cu o experienta de 17 ani, va pot oferi : - montaj/ schimbare/ modernizre tablouri electrice, - inlocuire/ montare/ reparare corpuri de iluminat - montare / schimbare de intrerupatoare si prize - instalarea de circuite suplimentare pt. AC, plite electrice, hote etc - extinderea sau modificarea retelei electrice - instalatii electrice interioare/ exterioare/ garsoniera/ apartament/ casa/ hala etc - mentenanta electrica, service si intretinere instalatii electrice pe baza de abonamente
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Adrian Ruj
Instalații Electrice   10/07/2020

o lucrare care s-a finalizat cu 15 circuite electrice, 5 de coaxial si 7 de net, aprox 75 prize, 10 intrerupatoare. s-a lucrat mult dar bine. Concluzia: Recomand si altora: DA L-as solicita pentru alte lucrari: DA

         
Vlad Calu
Instalații Electrice   06/07/2020

Perfect! Am facut cererea Duminica la ora 18:00 si Luni dimineata la 10:00 erau deja la locatie. Comunicarea a fost excelenta si lucrarea de asemeni. Sper sa tina. Voi mai apela la serviciile dansilor si pe viitor.

         
Radu Iulian Sava
Instalații Electrice   26/06/2020

Suntem foarte mulțumiți. Domnul Pricop a reușit să găsească soluții la toate solicitările noastre în contextul unei instalații electrice vechi. În recomandăm cu încredere!

         
Bianca Manea
Instalații Electrice   16/06/2020

Foarte multumita de munca lui Marius, m-a sfatuit in privinta alegerii materialelor si a trasarii noii instalatii electrice, mi-a dat sugestii cum as putea sa instalez si reorientez anumite doze de aparataj in functie de necesitati si a facut treaba foarte buna. il voi solicita si la lucrari viitoare.

         
Mircea Alexandru
Instalații Electrice   07/06/2020

Un baiat punctual, serios si priceput. Sunt multumit de rezultat . Vom mai colabora cu siguranta, si recomand cu toată încrederea .

         
Ionut Achim
Instalații Electrice   01/06/2020

Bun profesionist. Amabil și cu bun simț. Sunt foarte mulțumit de rezultat, aș apela oricând la serviciile dânsului.

         
Cristina Radulescu
Instalații Electrice   25/05/2020

Seriozitate, promptitudine, rapiditate, profesionalism! Am fost socata de experienta pozitiva, a fost peste asteptari! Nu credeam ca mai gasim in Romania asa profesionisti! Multumesc mult !

         
Liviu NEGULESCU
Instalații Electrice   19/05/2020

Foarte multumit de modul cum am discutat si stabilita detaliile. Din nefericire, a trebuit sa parasesc localitatea si nu am efectuat efectiv lucrarea.

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit