Top 10 Electricieni În Prahova

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

35 Electricieni sunt gata în Prahova.

CERE 3 OFERTE
Valentin  Ghiorghe

Valentin Ghiorghe

Electrician · Ploiesti, Prahova
Am experiență în domeniul instalațiilor electrice de peste 10 ani , execuție și proiectare pe teritoriul germaniei, la un nivel de ultima generație .
Mihai Dobre

Mihai Dobre

Electrician · Ploiesti, Prahova
Echipa noastră executa lucrări de instalați electrice cât și de intervenții la instalații 24/24, avem prețuri accesibile. Pentru mai multe detali nu ezitați sa ne contactați .
Atlas Intervolt

Atlas Intervolt

Electrician · Ploiesti, Prahova
Electrician autorizat se afla la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau. Executam non-stop lucrari de reparatii sau mentenanța la instalatii electrice, atat pentru persoane fizice cat si juridice. Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea utiei sau a interventiei .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Matei C.
Electrician   08/02/2021

Sunt surprins de modul curat si atent in care lucreaza . A verificat instalația electrică cap- coada si a remediat problema. Pretul a fost foarte ok. Recomand cu incredere !

         
Alberto P.
Electrician   07/02/2021

Am fost foarte multumit de servicii ,foarte serios,m-a ajutat si cu achiziționarea materialelor,merită un 10 plus. Jos pălăria!

         
Razvan S.
Electrician   01/02/2021

Seriozitate si profesionalism de la primul contact pana la sfarsitul lucrarii. A lucrat cu mare atentie pentru detalii, Recomand!

         
Daniela N.
Electrician   01/01/2021

Bună seara. Astăzi și în zi de Sărbătoare, am solicitat un electrian, pe Homerun... à venit D nul Gelu Chetraru.. Un om cu o experiență desăvârșita în domeniu și o răbdare rar întâlnită... A montat 2 corpuri de iluminat, candelabru, care solicitau multă măiestrie.aplice în baie și bucătărie, veioze. . Îl recomand cu toată încrederea.. Un Om.. Jos Pălăria.. Mulțumim. Sărbători fericite!!, 🎉🎉🎉🎄🎄🎄

         
Cristina G.
Electrician   24/11/2020

Am colaborat excelent cu domnul Tănasă. A fost prompt, mi-a oferit explicații clare, a venit rapid și a rezolvat problema. Este un adevărat profesionist, îl recomand cu toată încrederea.

         
Georgiana A.
Electrician   16/11/2020

Recomand cu toata increderea. O persoană profesionistă,punctuală si amabilă. Suntem foarte mulțumiți de serviciile efectuate si il vom contacta din nou la nevoie.

         
Andreea F.
Electrician   15/11/2020

Dl. electrician a dat dovada de promptitudine si profesionalism. A executat lucrarea conform asteptarilor. Il recomand!

         
Simona S.
Electrician   23/10/2020

Servicii excelente, colaborarea a fost foarte bună, un om înțelegător cu care am rezolvat simplu, rapid și ieftin problema. Recomand cu încredere și cu drag!

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit