Top 10 Electricieni În Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

30 Electricieni sunt gata în Prahova.

CERE 4 OFERTE
Gheorghe Arnaut

Gheorghe Arnaut

Electrician · Valenii De Munte, Prahova
Electrician cu experienta in domeniul constructiilor civile. Realizez lucrari totale sau partiale, renovari de instalatii, montaj de aparate electrice si corpuri de iluminat. Ofer garantie la manopera in funtie de materialele folosite (minim 2 ani).
Atlas Intervolt

Atlas Intervolt

Electrician · Ploiesti, Prahova
Electrician autorizat se afla la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau. Executam non-stop lucrari de reparatii sau mentenanța la instalatii electrice, atat pentru persoane fizice cat si juridice. Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea utiei sau a interventiei .
Valentin  Ghiorghe

Valentin Ghiorghe

Electrician · Ploiesti, Prahova
Am experiență în domeniul instalațiilor electrice de peste 10 ani , execuție și proiectare pe teritoriul germaniei, la un nivel de ultima generație .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristina G.
Electrician   24/11/2020

Am colaborat excelent cu domnul Tănasă. A fost prompt, mi-a oferit explicații clare, a venit rapid și a rezolvat problema. Este un adevărat profesionist, îl recomand cu toată încrederea.

         
Georgiana A.
Electrician   16/11/2020

Recomand cu toata increderea. O persoană profesionistă,punctuală si amabilă. Suntem foarte mulțumiți de serviciile efectuate si il vom contacta din nou la nevoie.

         
Ariana B.
Electrician   21/10/2020

Compania Xander Electric reprezentata prin domnul Alex mi-a facut o impresie deosebita. A raspuns instant cererii mele, a oferit raspunsuri precise la toate intrebarile mele initiale si a executat lucrarea rapid, curat si cu precizie. Un profesionist din toate punctele de vedere. Recomand cu incredere!

         
Anca R.
Electrician   03/10/2020

Echipa serioasa, domni cu bun simt, muncitori.Au fost promti. Au facut treaba buna. Recomand cu incredere. Multumesc!

         
Eduard R.
Electrician   30/09/2020

Super servicii. Oameni foarte punctuali, amabili și serioși. Vin pregătiți cu toate sculele necesare și cu materiale pentru lucrare. Prețuri foarte bune pentru serviciile oferite. Apelați cu încredere la ElectricSmart!

         
Viorel S.
Electrician   24/09/2020

Foarte multumit: Profesionist, punctual, s-a lucrat eficient si in ciuda unor dificultati intalnite pe parcurs, s-au gasit solutii. S-a revenit a doua zi pentru finalizarea lucrarii. Voi mai apela si pe viitor la serviciile dumnealui.

         
Constantin-catalin D.
Electrician   23/09/2020

Am fost placut surprins ca a putut veni in aceeasi zi in care am avut nevoie. A lucrat rapid, eficient si curat. S-a oferit sa ne ajute si cu un cuptor electric cu care aveam probleme desi nu aceasta era problema pentru care venise initial. De asemenea, ne-a oferit si niste sfaturi binevenite.

         
Costel M.
Electrician   19/09/2020

SUPER. Un meserias de exceptie atit ca meserie cit si ca om, corect, punctual , modest . Recomand sa apelati la serviciile Electric Smart cu incredere ,meseriasi foarte bine pregatiti.

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit