Top 10 Electricieni În Prahova

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

38 Electricieni sunt gata în Prahova.

CERE 3 OFERTE
Iliescu Alexandru

Iliescu Alexandru

Electrician · Ploiesti, Prahova
Proiectez/ ut lucrări de calitate foarte bune și într-un timp scurt la locuințe civile și rezidențiale la preturi convenabile,Ma deplasez atât ziua cât și noaptea pentru intervenții oricând ma suna Clientul. După terminarea fiecărei lucrări personal fac curățenie fără a fi obligat clientul sa curețe după mine. Lucrez cu scule foarte bune în stare impecabila
Mihai Dobre

Mihai Dobre

Electrician · Ploiesti, Prahova
Echipa noastră executa lucrări de instalați electrice cât și de intervenții la instalații 24/24, avem prețuri accesibile. Pentru mai multe detali nu ezitați sa ne contactați .
Mihail Daniel Micu

Mihail Daniel Micu

Electrician · Ploiesti, Prahova
Peste 25 de ani de experiență în domeniul industrial sau civil, la firme importante din România, U.K.,si Olanda
Atlas Intervolt

Atlas Intervolt

Electrician · Ploiesti, Prahova
Electrician autorizat se afla la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau. Executam non-stop lucrari de reparatii sau mentenanța la instalatii electrice, atat pentru persoane fizice cat si juridice. Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea utiei sau a interventiei .
Valentin Ghiorghe

Valentin Ghiorghe

Electrician · Ploiesti, Prahova
Am experiență în domeniul instalațiilor electrice de peste 10 ani , execuție și proiectare pe teritoriul germaniei, la un nivel de ultima generație .
Ogbon Rezidential Electric

Ogbon Rezidential Electric

Electrician · Rafov, Prahova
Sunteți în căutarea unei firme ce realizează proiectarea și execuția instalațiilor electrice din domeniul rezidențial? Sau poate căutați doar un electrician autorizat ANRE care să vă ajute și să vă ofere cele mai noi informații din domeniul instalațiilor electrice? Apelând la serviciile noastre veți avea parte de profesioniști care execută instalațiile electrice respectând normativele aflate in vigoare, pun preț pe seriozitate și sunt gata să vă ajute cu cele mai bune sfaturi din domeniu.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Emanuel J.
Electrician   27/04/2021

Foarte prompți, au lucrat rapid și au lăsat curat in urma lor. Cu siguranța voi apela la ei pe viitor.

         
Florin S.
Electrician   05/04/2021

Foarte profesionist. Recomand. Am avut nevoie de o schimbare de tablou de siguranțe. Răspunsul a fost prompt și concentrat pe nevoile clientului.

         
Tatiana D.
Electrician   28/03/2021

Recomand si o sa mai apelez cand am nevoie de un electrician bun. Este foarte punctual si atent la detalii, mi-a si reparat una din lustrele comandate deoarece a venit defecta.

         
Liviu P.
Electrician   14/03/2021

Bine pregatit, dotare foarte buna si punctual. Interventie la sistem automatizare poarta. Recomand cu incredere serviciile acestui domn.

         
Flavius C.
Electrician   11/03/2021

Un profesionist, punctual, fără surprize, totul s-a desfășurat fără probleme și foarte repede. Se poate adapta foarte ușor în funcție de cerințele clientului.

         
Teodora C.
Electrician   10/03/2021

Un profesionist desăvârșit . Foarte comunicativ, a venit la timp, am ținut legătura prin telefon, foarte prompt. Cu siguranță numai pe dânsul îl voi contacta când am nevoie de ajutor. Nota 10+

         
Mariana I.
Electrician   23/02/2021

Incantata de serviciul prompt si responsabil de care am beneficiat, desi lucrarile n-au fost usoare. Dl Marian a dat dovada de inalt profesonalism, seriozitate, intelegere si respect pentru lucrul bine facut. Il recomand oricui doreste o lucrare prompta si de calitate.

         
Denisa B.
Electrician   12/02/2021

Am fost foarte mulțumită de domnul Munteanu Costel , un om de cuvânt . Am intampinat o problema neașteptată datorita celor care au fabricat lustra

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit