Top 10 Montatori Mobila În Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

11 Montatori Mobila sunt gata în Prahova.

CERE 4 OFERTE
Avantmob

Avantmob

Montaj Mobila · Valenii De Munte, Prahova
Calitate, Seriozitate, Profesionalism Montaj mobilier, transport mobilier, montaj parchet, mutări, etc.
Bogdan Cristea

Bogdan Cristea

Montaj Mobila · Ploiesti, Prahova
Fie ca vorbim de asamblare mobila, demontare/montare mobila, decupare blat, prindere in perete , reparatii mobila, sau orice alte operatiuni de montaj mobila luam in calcul toate modele de la principalii producatori de mobila in realizarea unui montaj perfect.In acest caz vorbim de tot ceea ce inseamna montaj mobila de bucatarie, montare living, montaj dormitor, instalare incorporabile, reparatii mobila de la producatori precum: Ikea, Dedeman, Praktiker, Jysk, Casa Rusu plus multi altii.
Emilian Stoica

Emilian Stoica

Montaj Mobila · Ploiesti, Prahova
Sunt o persoana dinamica ,corecta punctuala ,serioasa îmi fac treabă cu simt de răspundere . Nu îmi place să mă laud cu cea ce fac ,îmi place să las la aprecierea clientului , consider că este mai plăcut .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cosmin N.
Montaj Mobila   21/07/2021

Sunt foarte mulțumit de lucrare. A ieșit mai bine decât mă așteptam datorita ideilor mesterului. Profesionalism, seriozitate, foarte îndemânatic și experimentat

         
Marin M.
Montaj Mobila   19/06/2021

Am mai avut experiențe cu meseriași dar experiența avută cu domnul Cazacu Marian a fost una plăcută pentru mine. Pornind de la faptul că a fost punctual onorând comanda în ziua și ora programată , a dat dovadă de profesionalism în montarea mobilei. Așa că nu-mi rămâne decât să-i acord punctajul maxim și să-l recomand cunoscuților și prietenilor mei. Mulțumesc și 4Home că mi-a dat ocazia să găsesc un profesionist adevărat.

         
Gheorghiu F.
Montaj Mobila   11/06/2021

Foarte multumit. Este exact ceea ce cauti pt operatiile de montaj mobila. Priceput, atent la detalii, fara graba, serios si mai ales om de cuvant. Il recomand tuturor celor ce au nevoie de montaj mobila.

         
Alexandru N.
Montaj Mobila   02/06/2021

Dani este un profesionist desăvârșit. Foarte profesional, a montat extraordinar de rapid o mulțime de corpuri(paturi , dulapuri, mese, rafturi, etc). Si ca sa fie totul complet, a avut prețul cel mai mic dintre toți montatorii contactați! Recomand cu caldura.

         
Oana M.
Montaj Mobila   24/03/2021

Recomand! Profesionalism, calitate a serviciilor oferite si promptitudine. Cu siguranta vom apela si pe viitor.

         
Ioana S.
Montaj Mobila   11/03/2021

În ciuda programului încărcat, Marian a reușit să termine lucrarea cu brio! Totul a fost făcut cu profesionalism și foarte multă atenție la detalii.

         
Cleopatra E.
Montaj Mobila   11/03/2021

Sunt foarte multumita de lucrarea realizata: seriozitate, profesionalism, pret accesibil! Recomand cu toata increderea! Cleopatra SENDROIU

         
Beatrice M.
Montaj Mobila   10/03/2021

Foarte rapid si treaba de calitate. Pe langa montaj mobila ne a mai ajutat si cu alte lucrari inclusiv de electrica. Il voi mai contacta si data viitoare si recomand cu incredere

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit