Top 10 Instalatori În Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

102 Instalatori sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
Cristian Cuzuban

Cristian Cuzuban

Instalator · Cornetu, Ilfov
Vizualizam lucrarea impreuna,discutăm toate detaliile si stabilim toate demersurile efectuării lucrării.
TSMSAVE

TSMSAVE

Instalator · Snagov, Ilfov
Asiguram servicii de montaj, reparatii si inlocuire pentru orice fel de instalatii sanitare, instalatii electrice, termice sau de gaze.
Nicolaie Jitaru

Nicolaie Jitaru

Instalator · Berceni, Ilfov
Promptitudine calitate experienta disponibil nonstop.interventii deplasări și constatare contra. cost
Florin Hoidrag

Florin Hoidrag

Instalator · Popesti Leordeni, Ilfov
Ofer servici de calitate si eficiente conform Normelor tehnice si proiectolor IN STALATIILOR.SANITARE.TERMICE si GAZE. Persoana fizica autorizata isscir. Evaluari corecte si promtpe. Verificari si Revizii periodice si la cerere.
Jeann Dumitru

Jeann Dumitru

Instalator · Berceni, Ilfov
Experienta vastă de peste 15 ani disponibilate non stop preturi foarte mici negociable pt toate buzunarele
Marian Constantin

Marian Constantin

Instalator · Berceni, Ilfov
Execut instalatii sanitare si termice Pentru orice problemă intampinata sau doriti sa faceti instalația casei dumneavoastra va rog contactați 0762509910
Sandu Iordache

Sandu Iordache

Instalator · Berceni, Ilfov
Preturi negocilabilenu nesimtiteca unii care sau facut instalatori la apelul bocancilor si sunt destui in rominia.
Criss Instal Solutions

Criss Instal Solutions

Instalator · Bragadiru, Ilfov
Criss Instal Solutions este o firma de instalatii sanitare, termice si electrice care uta o gama variata de lucrari de instalatii in constructii pentru dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari, persoane juridice si fizice. Este prezenta in Bucuresti si in zona Bragadiru(Ilfov) si Militari. www.crissinstalsolutions.ro
Adrian Lazar

Adrian Lazar

Instalator · Balotesti, Ilfov
Lucrez cum este mai bine fac treaba ca la mine acasa si nu fac doar instalati eu fac case de jos si pot sa le dau la gata
Sabi Term Instal

Sabi Term Instal

Instalator · Chiajna, Ilfov
Suntem o companie care aducem confortul in orice casa si ne respectăm clientii, Suntem o echipa tânără,profesionista cu standarde ridicate și în plină dezvoltare, ce realizeaza proiecte de instalatii sanitare si electrice pentru cladiri civile si industriale. Oferim servicii pentru: - proiectare instalatii sanitare - proiectare instalatii termice, de ventilare si climatizare. Instalatii Sanitare Montaj Apometre. Montaj WC Reparatii coloane de apa. Racordari la coloane de apa. Desfun
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Teodora I.
Instalator   17/05/2021

Dl Ion Nicolae mi-a fost de un real ajutor la instalarea și racordarea electrocasnicelor din bucătăria, precum și repararea peretelui de rigips. Ma bucur ca am putut lucra cu dumnealui și îl recomand pentru profesionalism și straduinta!

         
Ioana F.
Instalator   18/04/2021

Foarte prompt, profesionist. A rezolvat problema imediat. Voi apela si in viitor la serviciile domnului Robert Buca. Multumim!

         
Laura R.
Instalator   11/04/2021

Recomand cu toata caldura. 🗣👌Daca vreti un profesionist care intr-adevar sa rezolve problema instalatiilor din casa voastra, Robert cu siguranta este acea persoana. 🤝Multumesc inca o data, Robert, pentru implicarea si solutiile tale!🙏

         
Ioana I.
Instalator   25/03/2021

Promptitudine, politețe, eficienta(a fost si a cumpărat piesa lipsa într-un timp record), manoperă desăvârșită. Recomand.

         
Georgiana R.
Instalator   02/02/2021

Totul a fost in regula. Domnul a raspuns cererii cu promptitudine si a lucrat foarte bine. Seriozitate, punctualitate, profesionalism. Recomand.

         
Doina T.
Instalator   03/01/2021

Promptitudine - am lansat comanda și am fost rapid contactată telefonic, cerându-mi-se și alte detalii despre lucrarea solicitată. Profesionalism - S-a prezentat la locul defecțiuni cu toate sculele necesare, a văzut situația reală, a propus soluții și a trecut imediat la rezolvarea problemelor și a soluționat problemele în cel mai scurt timp și de foarte bună calitate. Și nu în ultimul rând - preț rezonabil. Personal sunt foarte mulțumită.

         
Barna K.
Instalator   12/12/2020

Comunicativ, prompt, bun profesionist +comunicativ: intrebari relevante la prima discutie pentru a intelege problema, ne-a tinut la curent cand ajunge si s-a tinut de promisiune , +prompt: chiar daca a fost sambata a venit, +bun profesionist: a rezolvat problema . RECOMAND.

         
Vlad C.
Instalator   07/12/2020

Foarte prompt si comunicativ. A facut verificarile necesare si mi-a dat si sfaturi in legatura cu rezolvarea ulterioara a problemei. Voi mai apela la Ionut si in viitor.

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit