Top 10 Instalatori În Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

91 Instalatori sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
Cristian Cuzuban

Cristian Cuzuban

Instalator · Cornetu, Ilfov
Vizualizam lucrarea impreuna,discutăm toate detaliile si stabilim toate demersurile efectuării lucrării.
TSMSAVE

TSMSAVE

Instalator · Snagov, Ilfov
Asiguram servicii de montaj, reparatii si inlocuire pentru orice fel de instalatii sanitare, instalatii electrice, termice sau de gaze.
Sandu Iordache

Sandu Iordache

Instalator · Berceni, Ilfov
Preturi negocilabilenu nesimtiteca unii care sau facut instalatori la apelul bocancilor si sunt destui in rominia.
Sandu Iordache

Sandu Iordache

Instalator · Jilava, Ilfov
Pret fara concurenta valabile pt toata lumea doar pentru clienti seriosi nu care cauta preturi ca la taraba nu negociem ca la piata si americani au o vorba timpul costa bani deci nu dam consultatii gratis ok
Sabi Term Instal

Sabi Term Instal

Instalator · Chiajna, Ilfov
Suntem o companie care aducem confortul in orice casa si ne respectăm clientii, Suntem o echipa tânără,profesionista cu standarde ridicate și în plină dezvoltare, ce realizeaza proiecte de instalatii sanitare si electrice pentru cladiri civile si industriale. Oferim servicii pentru: - proiectare instalatii sanitare - proiectare instalatii termice, de ventilare si climatizare. Instalatii Sanitare Montaj Apometre. Montaj WC Reparatii coloane de apa. Racordari la coloane de apa. Desfun
Jeann Dumitru

Jeann Dumitru

Instalator · Berceni, Ilfov
Experienta vastă de peste 15 ani disponibilate non stop preturi foarte mici negociable pt toate buzunarele
Criss Instal Solutions

Criss Instal Solutions

Instalator · Bragadiru, Ilfov
Criss Instal Solutions este o firma de instalatii sanitare, termice si electrice care uta o gama variata de lucrari de instalatii in constructii pentru dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari, persoane juridice si fizice. Este prezenta in Bucuresti si in zona Bragadiru(Ilfov) si Militari. www.crissinstalsolutions.ro
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Livia B.
Instalator   17/02/2021

Totul a decurs foarte bine. Domnul Marius este un adevărat profesionist. Îl recomand cu mare drag și încredere. 5 🌟

         
Tsvetan B.
Instalator   24/01/2021

Sunt foarte multumit! Domnul Frumusanu a oferit din start cel mai corect pret, a venit pregatit cu toate instrumentele si piesele necesare, a efectuat lucrarea foarte profesional, calm si inteligent, ca urmare n-am decat sa-l recomand! Evaluarea mea e 5+ stele.

         
Violeta S.
Instalator   18/11/2020

În primul rând pot spune că este foarte serios in ceea ce face si promite,gaseste variante in ceea ce priveste proiectul,lucrarea,lucrează rapid,si preturi foarte bune. Recomand ,un meseriaș foarte bun.

         
George V.
Instalator   23/10/2020

Lucrare executata foarte bine, respecta programarea si beneficiarul, cost corect. Lucreaza curat, poarta masca. Recomand calduros!

         
Ibi A.
Instalator   22/10/2020

Despre domnul Marian Ivan se pot spune 3 lucruri: rapiditate, corectitudine, profesionalism. O persoana ocupata are nevoie de cineva ca domnul Marian. A înțeles imediat ce vreau, mi a găsit și la reducere piesa respectiva. Mulțumesc foarte mult.

         
Laurentiu C.
Instalator   28/09/2020

Dl Frumusanu este un profesionist desavarsit! Pe data de 25.09.2020 mi-a montat toate corpurile de iluminat din garsoniera, 6 la numar. Calitate montaj: excelenta! Este foarte amabil, punctual, lucreaza repede, sigur si foarte bine! Vi-l recomand cu cea mai mare caldura!

         
Alex D.
Instalator   16/09/2020

Foarte atent, punctual și cu toate sculele, materialele necesare. A venit cu țevile de PPR pentru că așa solicitasem eu, dar s-a reorientat spre cupru și a mers să le cumpere pentru că implica mai puțin spart de zid și era o soluție mai bună pentru lucrare. Mulțumesc mult pentru ajutor cu lucrarea!

         
George M.
Instalator   16/09/2020

Ce sa mai spun in afara de cele 5 stele acordate? -a fost punctual, a venit chiar putin mai devreme decat ora stabilita, -mi-a explicat cu rabdare tot ce e de facut, variante, avantajele si dezavantajele fiecareia, -a lucrat ingrijit, a avut toate sculele necesare, -mi-a lasat o impresie buna si ca om, -sunt multumit, recomand cu caldura.

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit