Top 10 Instalator În Pantelimon, Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

CERE 4 OFERTE
Time&space

Time&space

Instalator · Sector 3, București
Oferim deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra, 0733130500 in situatii de urgenta sau pentru reparatii programate. Indiferent de complexitatea lucrarii va oferim garantia realizarii acestora in cel mai scurt timp si la un nivel ridicat al calitatii.
Inginer Doru Ionescu

Inginer Doru Ionescu

Instalator · Sector 3, București
Inginer în Instalații Termo-Sanitare Apă și Gaze, Canalizare și Climatizare prestez lucrări de instalații de orice tip și fel la nivel profesional.
Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Instalator · Sector 2, București
Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
Radu F.

Radu F.

Instalator · Sector 4, București
Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună ziua. Doresc sa găsim împreună cea mai buna solutie si cel mai bun raport calitate/ pret pentru problema dumneavoastra. Imi doresc doar ca la finalul lucrării ambele părți sa iasa in castig. Va mulțumesc frumos. Cu deosebită stimă, Radu Frumusanu
Axerol instal

Axerol instal

Instalator · Sector 4, București
Suntem tineri , nu bem nu fumam ,nu tragem de timp si respectam clientul. calificati cu preturi de bun simt
Daniel  Sandu

Daniel Sandu

Instalator · Sector 1, București
Experienta instalatii sanitare si termice 23 ani; Experienta instalatii electrice 23 ani; Experienta incalzire in pardoseala 15 ani; Experienta montaj Aer Conditionat 10 ani.
Iulian Iosif

Iulian Iosif

Instalator · Sector 1, București
Instalator serios , punctual cu o experienta de peste 20 ani in instalatii sanitare , termice ,gaze , ventilatii serios Nefumator, neconsumator de băuturi alcoolice. Cu un portofoliu de clienti din toate categoriile sociale care ma pot recomanda.
Popescu.Jean Jovan

Popescu.Jean Jovan

Instalator · Sector 1, București
Experienta peste 20ani in domeniaprofesionalismanumaipentruoameniseriosisi corecti cuvintul dat esteblegeapreturipentrutaotebuzunarelesi saracsibogatoriceclasasocialadisponibil non stop urgente colaboramsicuasociatiidebloc
Galaxymedia

Galaxymedia

Instalator · Sector 5, București
Avem tehnologie de ultima generatie. Firma de 15 ani in piata (GalaxyImob) si acum prin divizia de tehnologie imobiliara GalaxyMedia oferim solutii imobiliare complete . Serviciul de instalatii sanitare/termice si desfundari este NON STOP.Constatare gratis.
Iulian Stanculescu

Iulian Stanculescu

Instalator · Sector 5, București
Profesionisti in instalatii. Montaj & service centrale termice ,aer conditionat,sanitare, masini de gatit,termice,electrice,climatizare
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Roxana Domnisoru
Instalator   17/10/2020

A lucrat foarte bine si destul de repede. A oferit mai multe solutii pentru rezolvarea problemei. Am putut sa programez lucrarea in weekend, ceea ce mi se pare un plus.

         
Adriana Filip
Instalator   01/10/2020

Ma bucur ca exista o asemenea aplicație prin care putem găsi oameni profesioniști. Il recomand cu incredere pe Dl Radu. Este foarte amabil, punctual, lucreaza repede si foarte bine!

         
George-Daniel Apostoleanu
Instalator   01/10/2020

Foarte amabil. Atitudine profesionala, iar lucrarea excelenta si prompta. Lucrari: Instalare masina de spalat vase + reparare calorifer. Recomand oricui cu cea mai mare placere!

         
Valentin Ene
Instalator   01/10/2020

Prompt, amabil si cu adevarat profesionist. Cu aiguranta voi apela si data viitoare la serviciile sale.

         
LAURENTIU CINTIAN
Instalator   28/09/2020

Dl Frumusanu este un profesionist desavarsit! Pe data de 25.09.2020 mi-a montat toate corpurile de iluminat din garsoniera, 6 la numar. Calitate montaj: excelenta! Este foarte amabil, punctual, lucreaza repede, sigur si foarte bine! Vi-l recomand cu cea mai mare caldura!

         
Georgian Giurgea
Instalator   25/09/2020

Rapid, prompt, servicii de calitate. Recomand cu mare drag daca sunteti in cautarea unui instalator. Cu siguranta voi reveni daca voi avea nevoie.

         
Alexandru Radu
Instalator   22/09/2020

Foarte multumit de serviciul oferit. A raspuns foarte rapid, a lucrat foarte bine. Este un om de incredere. Voi apela la servicile lui si data viitoare.

         
Amalia Raduinea
Instalator   01/09/2020

Serios, prompt, oferă suport în alegerea materialelor potrivite lucrării, lucrare de calitate. Îl recomand cu căldură ca instalator sanitar de încredere.

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit