Top 10 Instalator În Sector 2, București

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalator.

62 Instalatori sunt gata în Sector 2.

CERE 3 OFERTE
Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Instalator · Sector 2, București
Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

Instalator · Sector 2, București
Sunt un instalator profesionist , am experienta in aceasta meserie de 37 de ani . Ma ocup cu lucrari de : centrale , instalatii de gaz , incalziri sanitare , desfundari canalizari interior exterior ,ventilatii , cilere , aere conditionate , etc tot ce tine de instalatii .
Time&Space

Time&Space

Instalator · Sector 3, București
Oferim deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra, 0733130500 in situatii de urgenta sau pentru reparatii programate. Indiferent de complexitatea lucrarii va oferim garantia realizarii acestora in cel mai scurt timp si la un nivel ridicat al calitatii.
Ion-nıcolae Costea

Ion-nıcolae Costea

Instalator · Sector 5, București
-Sunt un instalator profesionist ,cu o experienta de peste 25 de ani in instalatii sanitare si termice. -Sunt foarte atent la detaliile clientului pentru a executa lucrarea corect. -Nefumator,neconsumator de bauturi alcoolice. -Daca aveti o problema la instalatiile sanitare sau termice,apelati la un profesionist,nu recurgeti la improvizatii. -Rezolv tot ce tine de instalatii sanitare si termice,in cel mai scurt timp,la un pret rezonabil.
Florin Codreanu

Florin Codreanu

Instalator · Sector 1, București
Experiența în domeniu seriozitate punctualitate -instalati termice:montaj centrale termice,montaj calorifere ,montaj distributie de țevi ,deviz de materiale ,calcul pentru dimensionarea conductelor si a caloriferelor ,încălzire în pardoseala . - revizie panouri solare. -instalati sanitare montaj obiecte sanitare montaj cadira cu hidromasaj ,cadă ,chiuvetă, wc,bateri ,e.t.c. urgente instalati
Daniel Sandu

Daniel Sandu

Instalator · Sector 1, București
Experienta instalatii sanitare si termice 23 ani; Experienta instalatii electrice 23 ani; Experienta incalzire in pardoseala 15 ani; Experienta montaj Aer Conditionat 10 ani.
Gabriel Gherghin

Gabriel Gherghin

Instalator · Sector 3, București
Calitatea garantata de experienta de peste 8 ani. 2 ani de experienta vest-europeana cu materiale si norme ce depasesc mult necesitatile noastre casnice. Lucrez cu dedicare integrala meseriei mele. Daca nu pui suflet nimic nu dureaza. Calitate si preturi omenesti.
Galaxy Media

Galaxy Media

Instalator · Sector 5, București
Avem tehnologie de ultima generatie. Firma de 15 ani in piata (GalaxyImob) si acum prin divizia de tehnologie imobiliara GalaxyMedia oferim solutii imobiliare complete . Serviciul de instalatii sanitare/termice si desfundari este NON STOP.Constatare gratis.
Aurel Mihăiță

Aurel Mihăiță

Instalator · Sector 5, București
Se lucrează organizat fără grabă și gindit ca lucrul să iasă de calitate și fără evenimente neplăcute pe parcurs sau după efectuarea lucrărilor .
Tabacaru Strong Install

Tabacaru Strong Install

Instalator · Sector 4, București
Autorizat in domeniul instalatiilor sanitare si gaze, cu o experienta de aproximativ 10 ani. Efectuez lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, gaze, frigorifice,revizii, verificari si reparatii centrale termice si grupuri de pompare
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristina S.
Instalator   21/05/2021

Bogdan mi-a fost de mare ajutor, atat cu sfaturi cat si cu implementarea solutiei alese. M-a ajutat cu montajul si depanarea unei unitati de aer conditionat si cu integrarea unei masini de spalat vase in instalatia sanitara existenta. Cu siguranta voi mai apela la el!

         
Flavius H.
Instalator   29/04/2021

Recenziile nu mint. Dl Marius este priceput, serios și oferă prețuri corecte. Îl recomand cu căldură.

         
Laura R.
Instalator   11/04/2021

Recomand cu toata caldura. 🗣👌Daca vreti un profesionist care intr-adevar sa rezolve problema instalatiilor din casa voastra, Robert cu siguranta este acea persoana. 🤝Multumesc inca o data, Robert, pentru implicarea si solutiile tale!🙏

         
Malina A.
Instalator   20/02/2021

Domnul este un profesionist. De la respectarea programării, la calitatea lucrării și grija cu care a lucrat.

         
Cristian M.
Instalator   08/02/2021

In primul rand punctualitate. Mesterul a venit FIX la ora stabilita initial. Pretul cerut a fost decent, sub preturile celorlalti. A lucrat repede si calitativ. Recomand.

         
Ionut C.
Instalator   29/01/2021

Domnul Chirasca Gabriel este un profesionist in instalatii, prompt si comunicativ. Evaluarea si necesarului de materiale si solutiile date de el la fata locului m-au scutit de foarte mari pierderi financiare. Recomand cu toata increderea in toate lucrarile de instalatii sanitare si termice.

         
Barna K.
Instalator   12/12/2020

Comunicativ, prompt, bun profesionist +comunicativ: intrebari relevante la prima discutie pentru a intelege problema, ne-a tinut la curent cand ajunge si s-a tinut de promisiune , +prompt: chiar daca a fost sambata a venit, +bun profesionist: a rezolvat problema . RECOMAND.

         
Andrei D.
Instalator   11/12/2020

Instalatorul care a venit de la firma a fost foarte perseverent si a reusit sa rezolve o problema destul de grava la o teava de plastic dintr-un bloc din 68. II recomand cu mare caldura

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit