Top 10 Montaj Mobila În Sector 2, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

26 Montatori Mobila sunt gata în Sector 2.

CERE 4 OFERTE
Pascu Cosmin

Pascu Cosmin

Montaj Mobila · Sector 2, București
Daca doresti un motaj de mobila profesionist , de calitate si curat nu ezita-ti sa ma suna-ti la 0784505071
Laurentiu  Dorin

Laurentiu Dorin

Montaj Mobila · Sector 2, București
Ce valoare adaugata aduc prin lucrarile mele?Sunt serios, creativ, corect si parolist cu experienta de 5 ani in montaj de mobilier. Imi doresc ca la final, clientul sa fie incantat si sa se bucure pe deplin de achizitie Stiu foarte bine ce presupune sa amenejezi o locuinta prin prisma eforului financiar, temporal si psihic, pe cale de consecinta, lucrez responsabil si va garantez ca veti fi multumit(a) de alegerea facuta .
Mido Concept Serv

Mido Concept Serv

Montaj Mobila · Sector 2, București
Peste 20 de experienta in : - montare mobilier - montare parchet laminat - montare lustre / aplice - montare usi - reconditionare usi furniruite( curatare si relacuire)
Sorin  Nitu

Sorin Nitu

Montaj Mobila · Sector 3, București
Hello. Am lucrat în domeniul mobilei 4 ani de zile (confecționare și asamblare) dintre care 1 an de zile am lucrat în Londra ca și (fitter of furnitur) iar în momentul de fata o fac doar din pasiune.
Florian Constantin

Florian Constantin

Montaj Mobila · Sector 2, București
Experienta de peste 12 ani in montaj mobila de orice fel ,galerii,lustre,parchet la preturi avantajoase. Echipa serioasă, oferim seriozitate. Tel: 0790132560
Narcis Antaluca

Narcis Antaluca

Montaj Mobila · Sector 5, București
Montator de mobila profesionist, a tent la detalii, promt, serios si la preturi de bun simt.La cererea se poate produce mobilier la comanda la cele mai inalte standarde
Nicolae Costache

Nicolae Costache

Montaj Mobila · Sector 4, București
Experiența 7 ani adunată atat in tara cat si in strainatate. montez orice tip de mobilier indiferent de furnizor la un standard de înaltă calitate.
Ady Grigore

Ady Grigore

Montaj Mobila · Sector 1, București
Execut orice fel de lucrari pe comanda. Design , proiectare, utie. 27 ani experienta in domeniu in Australia. Absolvent la Technical College Sydney Australia in Cabinet Making Trade. Montez demontez orice fel de mobila Reparatii, ajustari, inlocuire feronerie daca se poate. Facelift mobila Bucatarii- Daca mobila este buna si doriti sa schimbati numai usile si/sau blatul pentru un aspect nou. Rigips, gresie, faianta, parchet in zona bucatariilor. Preturi calculate in functie de materiale
Marius Mihai Georgescu

Marius Mihai Georgescu

Montaj Mobila · Sector 2, București
Salut , colaborez cu tatal meu care are o experienta de peste 20 de ani in domeniul mobilei , precizez faptul ca este foarte serios, atent la detalii , tipicar si nu pleaca de la client din casa pana nu termina lucrarea si sa fie multumit de mobilier clientul. Mentionez ca ne pricepem la toate categoriile de mobila mdf , pal , lemn masiv si cunoastem toate accesoriile de inalta calitate , blum , hafele plus altele dar in acelasi timp nu lucram chiar foarte ieftin deoarece oferim calitate si ser
Ciprian Rares

Ciprian Rares

Montaj Mobila · Sector 2, București
Salut. În cazul în care dorești montarea / demontarea mobilei de orice tip, îți stăm la dispoziție. Oferim servicii suplimentare sigure și eficiente pentru următoarele domenii de activitate: - termice - electrică - sanitare Dorești o colaborare? Hai să investim împreună în lucruri de succes.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Petronela T.
Montaj Mobila   28/10/2020

A fost foarte punctual, atent la toate detaliile, a venit cu idei noi care chiar au imbunatatit ceea ce gandiseram noi initial. Ne place foarte mult cum a iesit! Nota 10+. Vom colabora in continuare. ;)

         
Alexandra F.
Montaj Mobila   16/10/2020

Totul a fost in regula. Dansu a venit la timp si a lucrat curat. Montajul a fost facut in parametrii stabiliti de client.

         
Luiza P.
Montaj Mobila   14/10/2020

Foarte mulțumită! Punctual, corect, lucrează curat, amabil cu clientul, a făcut o treabă foarte buna. Cu siguranță îl voi recomanda și voi mai apela la serviciile lui.

         
Andra G.
Montaj Mobila   25/08/2020

Great job! Mulțumesc Radu pentru o treabă excelentă și bravo celor care au creat această platformă. :)

         
Gabriela L.
Montaj Mobila   13/08/2020

Rabdare si profesionalism! Sunt extrem de multumita si il recomand cu caldura pe domnul Marian Cazacu! Nota 10! Multumesc!

         
Alin F.
Montaj Mobila   11/08/2020

Un om foarte muncitor, serios si respectos. Lucreaza repede, bine si pe un pret corect. Il recomand cu caldura. I-am salvat numarul si voi apela cu incredere la dansul si pe viitor, garantat!

         
Elena B.
Montaj Mobila   27/07/2020

Punctualitate, corectitudine, profesionalism. Recomand cu incredere si bineinteles nu as ezita sa apelez la serviciile dansului de cate ori va fi nevoie. Mii de multumiri !

         
Mariana H.
Montaj Mobila   07/07/2020

Foarte profesionist, nu exista lucru pentru care sa nu fi gasit o solutie intermediara.Am avut probleme cu inaltimea masinii de spalat vase dar datorita dansului problema s-a rezolvat.Deci nota 10 si sunt foarte multumita de servicii.Recomand cu caldura!!!!

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit