Top 10 servicii de Mutări Mobila În Sector 2 - Home Run

Top 10 Mutări Mobila În Sector 2, Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

44 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Sector 2.

CERE 4 OFERTE
Ilie A.

Ilie A.

Mutări Mobila · Sector 1, Bucuresti
Avand o vasta experiența si solutiile de care am dat dovada in cele mai grele si mari mutari ,implicarea mea în (relocari-mutari) a dus la succesul linistitor a clientilor din orice punct de vedere pe acest domeniu.
Sc transport mutari mobila srl

Sc transport mutari mobila srl

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Firma noastra este specializata in mutari obiecte grele. suntem eficienti, punctuali si intelegatori cu nevoile clientilor
Sc Mandexim Ind Srl

Sc Mandexim Ind Srl

Mutări Mobila · Sector 2, Bucuresti
Www.mandexim.ro Companie de transport si mutari mobilier in Bucuresti si oriunde in Romania la cele mai avantajoase preturi.
Dtm Moving

Dtm Moving

Mutări Mobila · Sector 2, Bucuresti
Pentru serviciul de transport mobila alegerea unui partener eficient, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, siguranta, promptitudine si pret, este esentiala in ceea ce priveste strategia de afaceri a oricarei firme. Pentru a putea indeplinii un transport de mobila fara incident treabuie sa indeplinim urmatoarele operatiuni: - Demontarea si apoi remontarea obiectelor de mobilier; Este necesara pentru mutarea obiectelor mari de mobilier si este efectuata de
Prompt Relocation services

Prompt Relocation services

Mutări Mobila · Sector 5, Bucuresti
Suntem o echipa tânără cu experiență în domeniu.Oferim o gama larga de servicii printr un devotament desăvârșit și o seriozitate ce ne caracterizează.
Premier Moving

Premier Moving

Mutări Mobila · Sector 2, Bucuresti
Mutam orice fel de mobila, cu dezasamblare si asamblare la noua locație daca este nevoie, garantam cele mai bune preturi de pe piață, echipa noastră este formata din profesioniști cu experiență in mutări iar camioanele noastre sunt curate si echipate corespunzător. Tocmai, de aceea, compania noastră se mândrește nu doar cu calitatea produselor si serviciilor oferite, dar, si, cu profesionalismul de care personalul nostru da dovada.
EngineerMoving

EngineerMoving

Mutări Mobila · Sector 2, Bucuresti
Suntem o echipa simpatica, formata doar din tineri care isi respecta munca, si iubesc sa-si vada clientii fericiti. Personalul nostru este permanent instruit pentru ca bunurile dumneavoastra sa se afle permanent in siguranta! Si acest lucru este valabil atat pentru mutarile interne cat si pentru mutari externe, internationale, reparatii mobilier, servicii de restaurare sau transport pentru obiecte de arta.
Prompt Relocation

Prompt Relocation

Mutări Mobila · Sector 2, Bucuresti
Suntem o firma mutări mobila București specializata si profesionista. In plus, distribuim cutii si ambalaje la cererea clientului. Prin anii de experiență si prin echipa de profesioniști formata in decursul acestor ani, garantam siguranța tuturor bunurilor dumneavoastră pe perioada transportului si a mutării. Orice mutare va fi organizata astfel încât dumneavoastră sa obțineți satisfacția maxima.
TransportPe.Net

TransportPe.Net

Mutări Mobila · Sector 2, Bucuresti
Mutari mobila Bucuresti din orice cartier. Transportam orice fel de obiect de mobila, ne deplasam si pentru o masina de spalat sau un fotoliu iar pretul este pe masura. Duba noastra va sta la dispozitie de luni pana sambata de la 8 la 20. Masina poate fi insotita de 2-3 baieti ce va pot asigura incarcarea si descarcarea sau poate veni doar soferul.
Z&Z Import - Export 

Z&Z Import - Export 

Mutări Mobila · Sector 2, Bucuresti
Avem o experienta de peste 10 ani in ceea ce priveste transportul de marfa, mobila, electronice, electronice, electrocasnice sau a altor incarcaturi ne recomanda si din acest motiv asiguram doar servicii de cea mai buna calitate.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Andrei C
Mutări Mobila   07/09/2019

3 baieti extraordinari care au mutat mobila si electrocasnice cu o atentie deosebita. Nu am decat cuvinte de lauda. Baieti foarte punctuali si respectuosi. Mai rar intalnesti astfel de oameni . Recomand cu caldura sa apelati la ei !

         
Florin Vasile Nicolau
Mutări Mobila   27/07/2019

Prezentare la timp, orientat catre clienti, amabilitate, grijă de materialele încredințate, intr-un cuvant PROFESIOLISM.

         
Ramona Pavel
Mutări Mobila   01/07/2019

Servicii profi, seriozitate maxima! Foarte multumita de cum au manipulat si transportat toata incarcatura. Mobilierul si toate cutiile si saci au ajuns la destinatie intacte.

         
Dana Lungu
Mutări Mobila   03/06/2019

A fost o foarte buna comunicare, persoana m-a contactat imediat, am negociat pretul si am mai cerut si un serviciu in plus, a fost punctuala si de cuvant.

         
Robert Maftei
Mutări Mobila   04/04/2019

Foarte multumit! Am solicitat ajutorul pentru o mutare Iasi - Bucuresti. Au facut incarcarea/descarcarea cu grija si atentie.

         
Dumitru Berteanu
Mutări Mobila   18/02/2019

Echipa a fost foarte profesionista. Au venit exact la ora la care stabilisem, si s-au miscat foarte rapid. Cele doua electrocasnice mari pe care a trebuit sa le mut au fost manipulate cu grija, fara zgaraieturi sau socuri puternice. Toata operatiunea a durat o ora jumatate, din cate mai mult de o ora a fost drumul. Recomand!

         
Abel Raciula
Mutări Mobila   29/01/2019

Am fost foarte multumit de echipa - mutarea a decurs elnt, in ciuda unor conditii meteo deosebit de difcile (polei). La ambele locatii au fost dificultati neprevazute dar ei au gasit solutiile potrivite. Profesionali, prietenosi si rabdatori - trateaza fiecare obiect cu grija si i-au toate masurile de precautie in timpul transportului. Recomand cu incredere!

         
Eugen Popescu
Mutări Mobila   03/09/2018

Am fost foarte multumiti de lucrare. Comunicare buna, profesionisti. Mutarea s-a efectuat fara probleme, toate lucrurile neasteptate s-au rezolvat cu calm si profesionalism.

Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit