Top 10 servicii de Mutări Mobila În Sector 6 - Home Run

Top 10 Mutări Mobila În Sector 6, Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

62 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Sector 6.

CERE 4 OFERTE
Sc transport mutari mobila srl

Sc transport mutari mobila srl

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Firma noastra este specializata in mutari obiecte grele. suntem eficienti, punctuali si intelegatori cu nevoile clientilor
Ilie A.

Ilie A.

Mutări Mobila · Sector 1, Bucuresti
Avand o vasta experiența si solutiile de care am dat dovada in cele mai grele si mari mutari ,implicarea mea în (relocari-mutari) a dus la succesul linistitor a clientilor din orice punct de vedere pe acest domeniu.
Marcu N.

Marcu N.

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Va salut, ma numesc Marcu suntem o echipă de oameni modești seriosi si punctuali . Transport mobila si inclusiv agregate cum ar fi nisip ,caram moloz . Disponibilitate imediată, garantez seriozitate la preturi modeste, nu ezitați să mă sunați.
Florin A.

Florin A.

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Transport marfa, transport mobila, mutari mobila, oriunde, oricand, la orice ora, cu autoutilitare 3.5 t la cele mai bune preturi. Transportam orice tip de marfa, transport mobilier, electrice, electrocasnice, mobila, mutari sedii firme, relocari firme, mutari birouri, debarasari, apartamente, lociunte, debarasari mobilier, obiecte fragile, colete, cutii, saci, carti, bagaje, montam, si demontam, mobilier la cererea clientului etc. La cerere asiguram si manipulanti, cu experienta. Oferim serioz
Sc Fastmove Logistic Srl

Sc Fastmove Logistic Srl

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
FastMove Logistic - Suntem o echipa de profesionisti specializati in operatiuni de transport mobila , montat – demontat mobila si transport marfa in Bucuresti si in tara. Exigenti cu noi insine si mereu in competitie cu noul, deschisi la ideile dumneavoastra, va asiguram cele mai bune servicii raportate la calitate, rapiditate si cost de utie.
Prompt Relocation services

Prompt Relocation services

Mutări Mobila · Sector 5, Bucuresti
Suntem o echipa tânără cu experiență în domeniu.Oferim o gama larga de servicii printr un devotament desăvârșit și o seriozitate ce ne caracterizează.
Relocari Bucuresti

Relocari Bucuresti

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Suntem una dinte cele mai cunoscute si de incredere companii de mutari la nivel local cat si national. Fie ca va mutati la cateva strazi distanta sau ca va mutati in alt oras sau alta tara noi acoperim intreaga gama de servicii de care aveti nevoie. Cu noi fiecare mutare pare mai usoara. Orice mutare cu noi este destinata a va scuti de orice grija sau stres in legatura cu aceasta. Va puteti baza pe angajatii nostrii sa va ghideze in intregul proces de relocare.
Romove

Romove

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Scopul nostru este de a va oferi soluții sigure si profesionale de transport mobila/marfa, mutări mobila si depozitare la cel mai bun preț de pe piață. Indiferent daca închiriați un apartament, dețineți propria dumneavoastră casa sau aveți un volum prea mare de dosare la birou care va ocupa spațiul funcțional, firma noastră va ajuta sa găsiți cea mai buna soluție. In plus, oferim servicii de ambalare si manipulare folosind echipamente proprii si echipe formate din oameni profesioniști.
InMove

InMove

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Colaborând cu noi vei ști că mobila ta este mereu în siguranță. Când spunem că iți protejăm mobila ne bazăm pe experiența dobândită în transport mobila Bucuresti. Ți-ai luat mobilă nouă? Vrei transport marfă rapid și eficent în Bucureşti? Nu sta pe gânduri şi alege firma potrivită ție…
Relocari Bucuresti

Relocari Bucuresti

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Cu o experienta de peste 8 ani in care si-a spus cuvantul cu brio in randurile clientilor din ce in ce mai multi, multumiti fiind de promptitudinea serviciilor oferite, firma noastra de mutari din Bucuresti si-a largit semnificativ activitatea si in reteaua logistica pe care o detinem.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Andrei C
Mutări Mobila   07/09/2019

3 baieti extraordinari care au mutat mobila si electrocasnice cu o atentie deosebita. Nu am decat cuvinte de lauda. Baieti foarte punctuali si respectuosi. Mai rar intalnesti astfel de oameni . Recomand cu caldura sa apelati la ei !

         
Florin Vasile Nicolau
Mutări Mobila   27/07/2019

Prezentare la timp, orientat catre clienti, amabilitate, grijă de materialele încredințate, intr-un cuvant PROFESIOLISM.

         
Ramona Pavel
Mutări Mobila   01/07/2019

Servicii profi, seriozitate maxima! Foarte multumita de cum au manipulat si transportat toata incarcatura. Mobilierul si toate cutiile si saci au ajuns la destinatie intacte.

         
Dana Lungu
Mutări Mobila   03/06/2019

A fost o foarte buna comunicare, persoana m-a contactat imediat, am negociat pretul si am mai cerut si un serviciu in plus, a fost punctuala si de cuvant.

         
Robert Maftei
Mutări Mobila   04/04/2019

Foarte multumit! Am solicitat ajutorul pentru o mutare Iasi - Bucuresti. Au facut incarcarea/descarcarea cu grija si atentie.

         
Dumitru Berteanu
Mutări Mobila   18/02/2019

Echipa a fost foarte profesionista. Au venit exact la ora la care stabilisem, si s-au miscat foarte rapid. Cele doua electrocasnice mari pe care a trebuit sa le mut au fost manipulate cu grija, fara zgaraieturi sau socuri puternice. Toata operatiunea a durat o ora jumatate, din cate mai mult de o ora a fost drumul. Recomand!

         
Abel Raciula
Mutări Mobila   29/01/2019

Am fost foarte multumit de echipa - mutarea a decurs elnt, in ciuda unor conditii meteo deosebit de difcile (polei). La ambele locatii au fost dificultati neprevazute dar ei au gasit solutiile potrivite. Profesionali, prietenosi si rabdatori - trateaza fiecare obiect cu grija si i-au toate masurile de precautie in timpul transportului. Recomand cu incredere!

         
Eugen Popescu
Mutări Mobila   03/09/2018

Am fost foarte multumiti de lucrare. Comunicare buna, profesionisti. Mutarea s-a efectuat fara probleme, toate lucrurile neasteptate s-au rezolvat cu calm si profesionalism.

Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit