Top 10 servicii de Mutări Mobila În Sector 1 - Home Run

Top 10 Mutări Mobila În Sector 1, Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

57 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Sector 1.

CERE 4 OFERTE
Ilie A.

Ilie A.

Mutări Mobila · Sector 1, Bucuresti
Avand o vasta experiența si solutiile de care am dat dovada in cele mai grele si mari mutari ,implicarea mea în (relocari-mutari) a dus la succesul linistitor a clientilor din orice punct de vedere pe acest domeniu.
Sc transport mutari mobila srl

Sc transport mutari mobila srl

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Firma noastra este specializata in mutari obiecte grele. suntem eficienti, punctuali si intelegatori cu nevoile clientilor
Marcu N.

Marcu N.

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Va salut, ma numesc Marcu suntem o echipă de oameni modești seriosi si punctuali . Transport mobila si inclusiv agregate cum ar fi nisip ,caram moloz . Disponibilitate imediată, garantez seriozitate la preturi modeste, nu ezitați să mă sunați.
Florin A.

Florin A.

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Transport marfa, transport mobila, mutari mobila, oriunde, oricand, la orice ora, cu autoutilitare 3.5 t la cele mai bune preturi. Transportam orice tip de marfa, transport mobilier, electrice, electrocasnice, mobila, mutari sedii firme, relocari firme, mutari birouri, debarasari, apartamente, lociunte, debarasari mobilier, obiecte fragile, colete, cutii, saci, carti, bagaje, montam, si demontam, mobilier la cererea clientului etc. La cerere asiguram si manipulanti, cu experienta. Oferim serioz
Grunstain Euro Trade

Grunstain Euro Trade

Mutări Mobila · Sector 1, Bucuresti
Suntem o afacere de familie din domeniul transporturilor de marfa. Furnizam servicii de transport marfuri diverse, distributie de marfa la magazine traditionale, retail sau centre logistice, relocari si mutari firme sau locuinte si servicii auxiliare (incarcare, descarcare, montaj, demontaj) pe raza capitalei cat si in tara in functie de cerinte. Folosim doar autoutilitare de 3.5 tone si ne adresam atat clientilor corporate cat si persoanelor fizice.
Professional Movers

Professional Movers

Mutări Mobila · Sector 1, Bucuresti
Prin intermediul serviciului de mutari nationale, asiguram transportul in bune conditii pentru orice tip de bunuri personale si marfuri. Pentru nevoi speciale va putem asista cu serviciul de impachetare a bunurilor dumneavoastra si va putem pune la dispozitie cutii, cu 2-3 zile inainte de efectuarea operatiunilor de mutare, in conditiile in care doriti sa va impachetati singuri lucrurile.
RoTrans

RoTrans

Mutări Mobila · Sector 1, Bucuresti
Transporturile de marfuri sunt un alt obiectiv al firmei noastre. Orice tip de marfa se poate transporta in siguranta cu autoutilitarele noastre, personalul nostru ocupandu-se si de incarcarea, descarcarea si deplasarea acestora, din aceeasi dorinta de a va oferi o gama de servicii complete in domeniul transporturilor de marfuri.
Rocargo

Rocargo

Mutări Mobila · Sector 1, Bucuresti
Asiguram transport marfa, transport intern, transport mobila, oriunde in Romania. Calitatea, siguranta si promptitudinea serviciilor oferite se bazeaza pe personalul calificat cu experienta. Compania noastra este specializata in transportul de marfuri cu autoutilitare de 3,5 tone catre orice destinatie din tara.
Muta Mobila

Muta Mobila

Mutări Mobila · Sector 1, Bucuresti
Va punem la dispozitie o gama completa de servicii de calitate de mutare și relocare atat pentru persoanele fizice cat si pentru firme si o flota de vehicule utilitare și camioane pentru transportul mobilei si obiectelor dumneavoastra rapid si in deplina siguranta.
DeTransport.eu

DeTransport.eu

Mutări Mobila · Sector 1, Bucuresti
Va punem la dispoziție personal pentru manipularea contra cost, in plus demontări – montări mobilier la cerere. Pe scurt cam, orice mutare de mobila sau marfa ce încape intr-un volum 36 metri cubi noi il putem transporta o data. 
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Andrei C
Mutări Mobila   07/09/2019

3 baieti extraordinari care au mutat mobila si electrocasnice cu o atentie deosebita. Nu am decat cuvinte de lauda. Baieti foarte punctuali si respectuosi. Mai rar intalnesti astfel de oameni . Recomand cu caldura sa apelati la ei !

         
Florin Vasile Nicolau
Mutări Mobila   27/07/2019

Prezentare la timp, orientat catre clienti, amabilitate, grijă de materialele încredințate, intr-un cuvant PROFESIOLISM.

         
Ramona Pavel
Mutări Mobila   01/07/2019

Servicii profi, seriozitate maxima! Foarte multumita de cum au manipulat si transportat toata incarcatura. Mobilierul si toate cutiile si saci au ajuns la destinatie intacte.

         
Dana Lungu
Mutări Mobila   03/06/2019

A fost o foarte buna comunicare, persoana m-a contactat imediat, am negociat pretul si am mai cerut si un serviciu in plus, a fost punctuala si de cuvant.

         
Robert Maftei
Mutări Mobila   04/04/2019

Foarte multumit! Am solicitat ajutorul pentru o mutare Iasi - Bucuresti. Au facut incarcarea/descarcarea cu grija si atentie.

         
Dumitru Berteanu
Mutări Mobila   18/02/2019

Echipa a fost foarte profesionista. Au venit exact la ora la care stabilisem, si s-au miscat foarte rapid. Cele doua electrocasnice mari pe care a trebuit sa le mut au fost manipulate cu grija, fara zgaraieturi sau socuri puternice. Toata operatiunea a durat o ora jumatate, din cate mai mult de o ora a fost drumul. Recomand!

         
Abel Raciula
Mutări Mobila   29/01/2019

Am fost foarte multumit de echipa - mutarea a decurs elnt, in ciuda unor conditii meteo deosebit de difcile (polei). La ambele locatii au fost dificultati neprevazute dar ei au gasit solutiile potrivite. Profesionali, prietenosi si rabdatori - trateaza fiecare obiect cu grija si i-au toate masurile de precautie in timpul transportului. Recomand cu incredere!

         
Eugen Popescu
Mutări Mobila   03/09/2018

Am fost foarte multumiti de lucrare. Comunicare buna, profesionisti. Mutarea s-a efectuat fara probleme, toate lucrurile neasteptate s-au rezolvat cu calm si profesionalism.

Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit