Top 10 Mutări Mobila În Sector 3, Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

41 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Sector 3.

CERE 4 OFERTE
Valentin O.

Valentin O.

Mutări Mobila · Sector 3, Bucuresti
Mutari mobilier / demontat - asamblat - manipulat mobila bucatarie,camere tineret ,birouri,dresinguri etc Tamplar cu experient si personal calificat in acest domeniu Duba mercedes sprinter de 13 metri cubi Seriozitate maxima Detalii la nr de tel sau pe site web www.transport-marfa-mobila.ro Tel 0721-213-667
Andy Transimpex Srl

Andy Transimpex Srl

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
Transport orice tip de marfa intern si international , relocari , mutari mobila/diverse servicii in functie de nevoile clientului Servicii profesionale Flota camioane 3,5 tone / dube Disponibilitate imediata 24/7 Calitate garantata , personal calificat cu peste 10 ani vechime in transporturi Se ofera factura , CMR ( asigurare marfa ) Pentru a vizualiza poze de la diferte lucrari , accesati pagina noastra de Facebook : https://www.facebook.com/andytransimpex/
Sc Fastmove Logistic Srl

Sc Fastmove Logistic Srl

Mutări Mobila · Sector 6, Bucuresti
FastMove Logistic - Suntem o echipa de profesionisti specializati in operatiuni de transport mobila , montat – demontat mobila si transport marfa in Bucuresti si in tara. Exigenti cu noi insine si mereu in competitie cu noul, deschisi la ideile dumneavoastra, va asiguram cele mai bune servicii raportate la calitate, rapiditate si cost de utie.
Dtm Moving

Dtm Moving

Mutări Mobila · Sector 2, Bucuresti
Pentru serviciul de transport mobila alegerea unui partener eficient, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, siguranta, promptitudine si pret, este esentiala in ceea ce priveste strategia de afaceri a oricarei firme. Pentru a putea indeplinii un transport de mobila fara incident treabuie sa indeplinim urmatoarele operatiuni: - Demontarea si apoi remontarea obiectelor de mobilier; Este necesara pentru mutarea obiectelor mari de mobilier si este efectuata de
Cosmin Nitu

Cosmin Nitu

Mutări Mobila · Sector 3, Bucuresti
Ofer transport la cele mai mici costuri. Relocări cu tot cu echipă specializată. Evacuarea gunoiului făcut in urma cosmetizării. Nu ezitați sa mă contactați. Ofer seriozitate maximă. (cca 18 metri cubi sau 5 europaleti) si ne adresam atat clientilor corporate cat si persoanelor fizice. (cca 18 metri cubi sau 5 europaleti) si ne adresam atat clientilor corporate cat si persoanelor fizice.e (cca 18 metri cubi sau 5 europaleti)
ABC Trans

ABC Trans

Mutări Mobila · Sector 3, Bucuresti
Firma noastră va oferă o gama variata de servicii de transport marfa si transport mobila in București si in orice localitate din Romania. Calitatea serviciilor noastre de transport este asigurata de cel mai bun personal, seriozitate, promptitudine, profesionalism si de experiență dobândită in timp, de care am dat dovada de fiecare data când cineva a apelat la serviciile noastre.
Metin2MG

Metin2MG

Mutări Mobila · Sector 3, Bucuresti
Transport Mobila Ieftin este serviciul pe care l-ați căutat întotdeauna atunci când v-ați mutat într-o alta locuință, sau pur si simplu când a fost nevoie sa transportați mobila veche într-o alta destinație. Ne adresam oamenilor de rând care nu au o putere financiara ridicata.
Blejan

Blejan

Mutări Mobila · Sector 3, Bucuresti
Suntem o firma infiintata in anul 2005, in Bucuresti, din dorinta de a dovedi ca necesitatea efectuarii unui transport de marfa intern si international, transport mobilier, etc., sau orice mutare a unei firme se poate transforma dintr-o corvoada intr-un lucru simplu.
Bauart Design

Bauart Design

Mutări Mobila · Sector 3, Bucuresti
Aveti de transportat bagaje voluminoase, mobila sau materiale de constructii? Noi suntem solutia cea mai potrivita! Oferim servicii de transport marfa in Bucuresti, zonele limitrofe si prin transport grupaj, in toata tara.
DaSigur

DaSigur

Mutări Mobila · Sector 3, Bucuresti
Anii de experienta in operatiunile de transport mobila sunt cartea noastra de vizita pentru ca stim care sunt necesitatile dumneavoastra atunci cand doriti sa transportati mobila. 
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Ionut Frincu
Mutări Mobila   02/02/2020

Promptitudine, seriozitate și implicare. Cu siguranță voi mai apela la serviciile oferite de Florin.

         
Mihaela Scarlat
Mutări Mobila   28/01/2020

Sunt profesionisti. Ofera seriozitate, lucreaza curat si cu mare grija pentru obiectele pe care le muta. Ii recomand cu incredere. Multumesc pentru serviciu oferit!

         
Andreea Birou
Mutări Mobila   25/01/2020

Recomand cu caldura! Ne-au ajutat enorm mai ales ca mutarea noastra era una urgenta si aveam multe lucruri de transportat. Baietii au sarit in ajutorul nostru lucrand chiar si in weekend cand am avut noi nevoie. Au fost foarte seriosi si prompti. Multumim din nou!

         
Rodica Ghita
Mutări Mobila   10/01/2020

Firma de mutari a fost prompta, baietii s-au miscat rapid si au fost foarte atenti cu lucrurile noastre. Suntem multumiti de experienta avuta cu firma Megacos Logistic si cu siguranta ii vom recomanda si prietenilor, iar daca pe viitor vom mai avea nevoie de astfel de servicii la ei vom apela.

         
Delia Chiricescu
Mutări Mobila   31/12/2019

Domnul Cabalau are o atitudine foarte bune, insa persoanele care au carat trebuie sa fie mai atente.

         
Nicusor Papuc
Mutări Mobila   23/12/2019

Pret corect. Amabilitate. Nu exista "nu se poate". Intr-un cuvant, excelent!!! 6 stele, nu 5. Recomand.

         
Mirela Stamate
Mutări Mobila   19/12/2019

Am fost deosebit de multumita.Ma gandeam ca iar intalnesc o persoana “delicata” dar nu a fost asa.Dl.Hambelia a dar dovada de profesionalism si punctualitate.

         
Diana Dumitrescu
Mutări Mobila   12/12/2019

Serviciile au fost de nota 10: punctualitate, foarte buna organizare, atentie sa nu se deterioreze lucrurile, totul a fost luat si asezat unde m-am mutat. Nu am crezut ca se poate si in Romania sa primesti servicii de calitate!!

Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit