Top 10 Montaj Mobila În Sector 3, Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Montaj Mobila.

14 Montatori Mobila sunt gata în Sector 3.

CERE 4 OFERTE
Dumitru M.

Dumitru M.

Montaj Mobila · Sector 3, Bucuresti
Montare mobila,cu mare atentue si unde este nevoie putem interveni si cu mici modificari in functie de nevoile clientului.Si daca este nevoie putem sa si producem mobilieru dorit de client
Mido Concept Serv

Mido Concept Serv

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Peste 20 de experienta in : - montare mobilier - montare parchet laminat - montare lustre / aplice - montare usi - reconditionare usi furniruite( curatare si relacuire)
Sc Ergalamedia Srl

Sc Ergalamedia Srl

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Oferim servicii de motnare mobilier / modificari mobilier / reparatii mobilier de + 15 ani. Pentru noi este extrem de importanta transparenta fata de client / seriozitatea cu care tratam fiecare solicitare. Ne dorim sa schimbam imaginea mesterilor din Romania. Pana acum am castigat clienti prin profesionalismul si experienta de care am dat dovada, iar clientii ne-au fost recunoscatori. Detalii: www.asamblare-mobila.ro
Nicolae C.

Nicolae C.

Montaj Mobila · Sector 4, Bucuresti
Experiența 7 ani adunată atat in tara cat si in strainatate. montez orice tip de mobilier indiferent de furnizor la un standard de înaltă calitate.
Mihaela C.

Mihaela C.

Montaj Mobila · Sector 3, Bucuresti
Lucrez in domeniu de peste 15 ani.Al lucrat in fabrica de mobila 9 ani si de 6 ani lucrez intr-un magazin cu domeniul in mobila. Calificare am in domeniu liceul de mobila si lemn Constantin Brâncuși.
Alcomar

Alcomar

Montaj Mobila · Sector 6, Bucuresti
Asigur montaj mobilier la preturi avantajoase. Garantez promptitudine, profesionalism si grija pentru mobilierul dumneavoastra.
Ady G.

Ady G.

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Execut orice fel de lucrari pe comanda. Design , proiectare, utie. 27 ani experienta in domeniu in Australia. Absolvent la Technical College Sydney Australia in Cabinet Making Trade. Montez demontez orice fel de mobila Reparatii, ajustari, inlocuire feronerie daca se poate. Facelift mobila Bucatarii- Daca mobila este buna si doriti sa schimbati numai usile si/sau blatul pentru un aspect nou. Rigips, gresie, faianta, parchet in zona bucatariilor. Preturi calculate in functie de materiale
Departamente.

Departamente.

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Departamente. Cu experienta din anul 2000,pe piata din Bucuresti,din tara cit si o parte a Europei,va punem la dispozitie serviciile noastre. Montaj efectiv de produse pentru interior. Multumim pentru interes.
Popa A.

Popa A.

Montaj Mobila · Sector 3, Bucuresti
Tamplar cu peste 8 ani experienta in domeniu montez diverse tipuri de mobilier de la Ikea,Jysk,Dedeman,Emag,Mobexpert, etc. Execut lucrari profesionale inclusiv in weekend .
Iulian V.

Iulian V.

Montaj Mobila · Sector 6, Bucuresti
Montare mobila de bucatarie, sufragerie, dormitor sau camera copil dispunand de echipamente si scule profesionale de ultima generație. Mobila poate fi Ikea, Jysk, Kika, Dedeman, Casa Rusu, sau alți producători. -decupare blat de bucatarie, decupare masca de chiuveta, decupare plita. -montare corpuri suspendate (cuiere, polite, biblioteci, tablouri, mobilier baie), indiferent ca peretele este din beton, caramida sau rigips. - reglaje balamale, uși de mobilier. -montare canapele extensibil
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Angela Ilas
Montaj Mobila   26/03/2020

A fost punctual, rapid, profesionist. Deși e tânăr, are experiență cu tot mobilierul Ikea, spunea că a montat toate corpurile de mai multe ori. Sunt foarte mulțumită, voi mai apela la el.

         
Irina Cazac
Montaj Mobila   10/03/2020

Foarte multumita de servicii. Domnul Nedelcu a venit imediat la lucrare, a rezolvat tot ce trebuia rezolvat, a cumparat ce mai avea nevoie. Totul pus la punct, foarte eficient. Recomand serviciile sale.

         
Cristina Tecu
Montaj Mobila   26/01/2020

Domnul Frumusanu a lucrat meticulos,cu profesionalism, iar pretul a fost foarte avantajos. Recomand celorlalti!

         
Livia Manolache
Montaj Mobila   11/01/2020

Din cauza unor probleme la instalația sanitara, am fost nevoită sa anulez serviciul de montaj chiar cu câteva ore înainte, dar domnul a fost intelegator.

         
Alexandra Toroipan
Montaj Mobila   07/01/2020

Serviciu prompt, profesionalism si punctualitate. Recomand serviciile de calitate si atitudinea foarte potrivita!

         
Georgiana Bajinaru
Montaj Mobila   18/12/2019

Recomand cu incredere pentru profesionalism, corectitudine, atentie la detalii, atitudine pro client.

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit