Top 10 Montaj Mobila În Sector 3, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

32 Montatori Mobila sunt gata în Sector 3.

CERE 4 OFERTE
Myra Mairom

Myra Mairom

Montaj Mobila · Sector 3, București
Societate privata, infiintata in anul 2015 cu scopul de a realiza lucrari de constructii-montaj in principal in domeniul energetic, la cel mai inalt nivel de calitate, oferind clientilor nostri garantia unei colaborari transparente, focalizata pe satisfacerea necesetatilor acestora.
Sorin Nitu

Sorin Nitu

Montaj Mobila · Sector 3, București
Hello. Am lucrat în domeniul mobilei 4 ani de zile (confecționare și asamblare) dintre care 1 an de zile am lucrat în Londra ca și (fitter of furnitur) iar în momentul de fata o fac doar din pasiune.
Cazimir Craciunescu

Cazimir Craciunescu

Montaj Mobila · Sector 3, București
Experiența in montaj de peste 15 ani Atent la detalii. Decât repede și prost mai bine mai încet dar bine
Pascu Cosmin

Pascu Cosmin

Montaj Mobila · Sector 2, București
Daca doresti un motaj de mobila profesionist , de calitate si curat nu ezita-ti sa ma suna-ti la 0784505071
Mido Concept Serv

Mido Concept Serv

Montaj Mobila · Sector 2, București
Peste 20 de experienta in : - montare mobilier - montare parchet laminat - montare lustre / aplice - montare usi - reconditionare usi furniruite( curatare si relacuire)
Munteanu  Catalin

Munteanu Catalin

Montaj Mobila · Sector 3, București
Echipa tânără, cu experiență de peste 9 ani în montaj mobilier, foști angajați la kika, nolte, ikea, casa rusu.
Marius Fulga

Marius Fulga

Montaj Mobila · Sector 4, București
Din pasiune pentru arta creației mobilei va astept sa realizam împreună proiecte inedite. Zâmbetele clienților la finalul proiectelor reprezinta dovada vie ca poți realiza orice atâta timp cât ai o pasiune și o fructifici.
Narcis Antaluca

Narcis Antaluca

Montaj Mobila · Sector 5, București
Montator de mobila profesionist, a tent la detalii, promt, serios si la preturi de bun simt.La cererea se poate produce mobilier la comanda la cele mai inalte standarde
Nicolae Costache

Nicolae Costache

Montaj Mobila · Sector 4, București
Experiența 7 ani adunată atat in tara cat si in strainatate. montez orice tip de mobilier indiferent de furnizor la un standard de înaltă calitate.
Horia Apolzan

Horia Apolzan

Montaj Mobila · Sector 2, București
Experienta în domeniu montajului de mobilier și subansamble de cca șase ani, de la diverse firme ca : Ikea, Jysk, Tamos, Videnov, Dedeman, SomProduct, BricoDepot, Lem's/Lemet, EMAG, Vivre, Mathaus.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Aura C.
Montaj Mobila   26/04/2021

Un baiat serios, muncitor si foarte dedicat. A dat dovada de pricepere si responsabilitate si a terminat munca in timp util. Multumim mult, Gradinita Ray of Light.

         
Ioan C.
Montaj Mobila   21/04/2021

Un bun profesionist. Lucrare de calitate și executată repede. Sunt foarte mulțumită. Recomandat cu încredere. Apreciez că deși tânăr este un bun profesionist.

         
Ramona A.
Montaj Mobila   13/04/2021

Prestatorul serviciului s-a dovedit a fi un bun profesionist, calm si cu multa răbdare. Montajul nu a fost unul simplu, insa răbdarea si experiența au dus la bun sfârșit întreaga execuție. Multumesc!

         
Gabriela V.
Montaj Mobila   04/04/2021

Dedicare, implicare, profesionalism. Am apelat la dnul Cazacu și Eurowindoors pt asamblare&montare mobila. Servicii de calitate la preturi rezonabile, Recomand cu maxima încredere.

         
Flavius C.
Montaj Mobila   28/03/2021

Servicii de cea mai bună calitate, foarte mare atenție la detalii și rapiditate. Ține cont tot timpul de părerea clientului și găsește întotdeauna soluții pentru a se adapta. Mulțumesc mult pentru ajutor!

         
Paul N.
Montaj Mobila   27/03/2021

Foarte prompt si deschis. A facut o lucrare frumoasa, repede si cu foarte mult bun simt. Multumesc inca o data, cu drag am sa apelez din nou la serviciile lui cand ma am nevoie.

         
Ana G.
Montaj Mobila   23/03/2021

Echipa profesionista, amabili, punctuali. Au tinut foarte bine legatura cu clientul, au ajuns exact la ora stabilita, ne-au ajutat sa ducem piesele de mobilier de la etaj la mansarda si au dat dovada de ingadui ta atunci cand am realizat ca piesa de mobilier comanda nu se potrivea cu ambientul nostru (au demontat si reambalat produsul pt reute!) Ii recomandam cu caldura!

         
Viorel N.
Montaj Mobila   22/03/2021

Este foarte dificil sa gasesti in ziua de azi persoane atat de dedicate ptr ceea ce fac si mai ales, care sa-ti ofere o incredere a.i. sa-i lasi cheile apartamentului pentru a-si termina lucrarea. Cristian este una dintre aceste persoane. O recomand cu maxima incredere!

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit