Top 10 Montaj Mobila În Sector 3, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

29 Montatori Mobila sunt gata în Sector 3.

CERE 4 OFERTE
Pascu Cosmin

Pascu Cosmin

Montaj Mobila · Sector 2, București
Daca doresti un motaj de mobila profesionist , de calitate si curat nu ezita-ti sa ma suna-ti la 0784505071
Laurentiu  Dorin

Laurentiu Dorin

Montaj Mobila · Sector 2, București
Ce valoare adaugata aduc prin lucrarile mele?Sunt serios, creativ, corect si parolist cu experienta de 5 ani in montaj de mobilier. Imi doresc ca la final, clientul sa fie incantat si sa se bucure pe deplin de achizitie Stiu foarte bine ce presupune sa amenejezi o locuinta prin prisma eforului financiar, temporal si psihic, pe cale de consecinta, lucrez responsabil si va garantez ca veti fi multumit(a) de alegerea facuta .
Florian Constantin

Florian Constantin

Montaj Mobila · Sector 2, București
Experienta de peste 12 ani in montaj mobila de orice fel ,galerii,lustre,parchet la preturi avantajoase. Echipa serioasă, oferim seriozitate. Tel: 0790132560
Radu F.

Radu F.

Montaj Mobila · Sector 4, București
Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună ziua. Doresc sa găsim împreună cea mai buna solutie si cel mai bun raport calitate/ pret pentru problema dumneavoastra. Imi doresc doar ca la finalul lucrării ambele părți sa iasa in castig. Va mulțumesc frumos. Cu deosebită stimă, Radu Frumusanu
Mido Concept Serv

Mido Concept Serv

Montaj Mobila · Sector 2, București
Peste 20 de experienta in : - montare mobilier - montare parchet laminat - montare lustre / aplice - montare usi - reconditionare usi furniruite( curatare si relacuire)
Narcis Antaluca

Narcis Antaluca

Montaj Mobila · Sector 5, București
Montator de mobila profesionist, a tent la detalii, promt, serios si la preturi de bun simt.La cererea se poate produce mobilier la comanda la cele mai inalte standarde
Nicolae Costache

Nicolae Costache

Montaj Mobila · Sector 4, București
Experiența 7 ani adunată atat in tara cat si in strainatate. montez orice tip de mobilier indiferent de furnizor la un standard de înaltă calitate.
Mihaela Coman

Mihaela Coman

Montaj Mobila · Sector 3, București
Lucrez in domeniu de peste 15 ani.Al lucrat in fabrica de mobila 9 ani si de 6 ani lucrez intr-un magazin cu domeniul in mobila. Calificare am in domeniu liceul de mobila si lemn Constantin Brâncuși.
Madalin Oancea

Madalin Oancea

Montaj Mobila · Sector 4, București
Montez mobila si bucatarii de orice tip la domiciliul clientului(Ikea,Dedeman,Brico.) Maschez si centrale ut si racordare la gaz ,racordare apa chiuveta ,mașina de spălat vase-rufe,conectare plita,cuptor si cam tot ce înseamnă electrocasnice.Efectuez si serviciul de măsurătoare bucatarii Ikea conform cerintelor lor. Mă pot deplasa si in tara doar ca intra in calcul si combustibilul. Detalii despre preturi si alte nelamuriri la telefon ,lăsați mesaj în cazul în care nu raspund.(0790273203)
Popa Alexandru Daniel

Popa Alexandru Daniel

Montaj Mobila · Sector 3, București
Tamplar cu peste 8 ani experienta in domeniu montez diverse tipuri de mobilier de la Ikea,Jysk,Dedeman,Emag,Mobexpert, etc. Execut lucrari profesionale inclusiv in weekend .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
CONSTANTA ROMAN
Montaj Mobila   15/09/2020

Promptitudine ,seriozitate, profesionalism in doar trei cuvinte. Sincer, nu ma așteptăm sa găsesc și sa rezolv ce aveam de făcut , atât de repede, pentru ca eram presata de timp și am fost înțeleasă. Mulțumesc mult!

         
Aurora Dumitru
Montaj Mobila   13/09/2020

Extrem de multumita se serviciile prestate: punctual, profesionist, meticulos, serios. Voi apela si in viitor la serviciile domnului Marian Cazacu.

         
Paul Marcu
Montaj Mobila   04/09/2020

Super profesionisti Sz & Sz Montajul a fost facut repede si curat, cu atentie la detalii. O experienta foarte placuta. Recomand

         
Madalina Milita
Montaj Mobila   31/08/2020

La superlativ. Organizat, meticulos, sigur pe ceea ce face, cu experienta, amabil si foarte rabdator. Recomand tuturor.

         
Andra Giucă
Montaj Mobila   25/08/2020

Great job! Mulțumesc Radu pentru o treabă excelentă și bravo celor care au creat această platformă. :)

         
Romina Gheorghe
Montaj Mobila   01/08/2020

Un băiat de nota 10, EXCELENT!!!.Punctual, răbdător, ordonat, atent pana la cel mai mic detaliu. Nimic nu este imposibil pentru el. Nu ma asteptam sa găsesc asa om. Il recomand cu toată inima.

         
Ona Yoko Zama
Montaj Mobila   22/07/2020

Excelent! Punctual, meserias priceput, o prezenta placuta. A lucrat curat si mi-a montat monstrul de birou fara probleme. Il recomand pe dl Frumusanu cu caldura si, daca va fi de acord, voi apela si pe viitor la dansul.

         
Mariana Hortolomei
Montaj Mobila   07/07/2020

Foarte profesionist, nu exista lucru pentru care sa nu fi gasit o solutie intermediara.Am avut probleme cu inaltimea masinii de spalat vase dar datorita dansului problema s-a rezolvat.Deci nota 10 si sunt foarte multumita de servicii.Recomand cu caldura!!!!

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit