Top 10 Montatori Mobila În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

101 Montatori Mobila sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Radu F.

Radu F.

Montaj Mobila · Sector 4, Bucuresti
Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună ziua. Doresc sa găsim împreună cea mai buna solutie si cel mai bun raport calitate/ pret pentru problema dumneavoastra. Imi doresc doar ca la finalul lucrării ambele părți sa iasa in castig. Va mulțumesc frumos. Cu deosebită stimă, Radu Frumusanu
Narcis A.

Narcis A.

Montaj Mobila · Sector 5, Bucuresti
Montator de mobila profesionist, a tent la detalii, promt, serios si la preturi de bun simt.La cererea se poate produce mobilier la comanda la cele mai inalte standarde
Nicolae C.

Nicolae C.

Montaj Mobila · Sector 4, Bucuresti
Experiența 7 ani adunată atat in tara cat si in strainatate. montez orice tip de mobilier indiferent de furnizor la un standard de înaltă calitate.
Pascu C.

Pascu C.

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Daca doresti un motaj de mobila profesionist , de calitate si curat nu ezita-ti sa ma suna-ti la 0784505071
Mido Concept Serv

Mido Concept Serv

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Peste 20 de experienta in : - montare mobilier - montare parchet laminat - montare lustre / aplice - montare usi - reconditionare usi furniruite( curatare si relacuire)
Ady G.

Ady G.

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Execut orice fel de lucrari pe comanda. Design , proiectare, utie. 27 ani experienta in domeniu in Australia. Absolvent la Technical College Sydney Australia in Cabinet Making Trade. Montez demontez orice fel de mobila Reparatii, ajustari, inlocuire feronerie daca se poate. Facelift mobila Bucatarii- Daca mobila este buna si doriti sa schimbati numai usile si/sau blatul pentru un aspect nou. Rigips, gresie, faianta, parchet in zona bucatariilor. Preturi calculate in functie de materiale
Anvex Romania

Anvex Romania

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Cu o experiență demonstrată în domeniul montajului de mobila pentru spatii rezidentiale si comerciale, echipa Anvex vine în sprijinul fiecărui client pentru a oferi servicii de montaj mobila rapide la domiciliu. Fie ca e vorba de proiecte rezidentiale de mici dimensiuni sau mai complexe de mari dimensiuni, echipa Anvex se adaptează nevoilor și bugetului fiecărui client. Mai multe detalii pe www.anvex.ro si www.facebook.com/anvex.ro.
Iulian V.

Iulian V.

Montaj Mobila · Sector 6, Bucuresti
Montare mobila de bucatarie, sufragerie, dormitor sau camera copil dispunand de echipamente si scule profesionale de ultima generație. Mobila poate fi Ikea, Jysk, Kika, Dedeman, Casa Rusu, sau alți producători. -decupare blat de bucatarie, decupare masca de chiuveta, decupare plita. -montare corpuri suspendate (cuiere, polite, biblioteci, tablouri, mobilier baie), indiferent ca peretele este din beton, caramida sau rigips. - reglaje balamale, uși de mobilier. -montare canapele extensibil
Iulian M.

Iulian M.

Montaj Mobila · Sector 3, Bucuresti
- montaj/demontaj ,asamblare/dezasamblare, instalare si reparatii mobila - reparatii mobila, mobilier si decoratiuni bucatarie,sufragerie, biblioteca, dormitor, hol, debara, canapele extensibile si fixe - corpuri suspendate: corpuri suspendate de bucatarie, corpuri suspendate de baie, oglinzi, suporti, tablouri, cuiere, rafturi de sufragerie sau debara, polite, biblioteci.
Claudiu P.

Claudiu P.

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Daca doresti un montaj de mobila curat , profesionist si repede apeleaza ma cu cea mai mare incredere la numarul 0784505071. Multumuesc .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mariana Hortolomei
Montaj Mobila   07/07/2020

Foarte profesionist, nu exista lucru pentru care sa nu fi gasit o solutie intermediara.Am avut probleme cu inaltimea masinii de spalat vase dar datorita dansului problema s-a rezolvat.Deci nota 10 si sunt foarte multumita de servicii.Recomand cu caldura!!!!

         
Vlad Tanase
Montaj Mobila   06/07/2020

Bun simt, educat si perfectionist. Mobila montata arata impecabil, lucreaza ff curat si este meticulos. Il recomand cu toata increderea

         
Bogdan Coldea
Montaj Mobila   04/07/2020

Szabolcs mi-a instalat o hota incorporabila si am fost foarte multumit de seriozitatea lui. A cerut un pret decent si a facut o lucrare foarte buna. A fost corect, punctual si profesionist. Recomand oricui !!

         
George Chiriac
Montaj Mobila   30/06/2020

Super profesionist, priceput si cu mult, mult bun simt. A facut o treaba excelenta desi pretul cerut a fost sub pretul pietei, il voi recomanda tuturor pe viitor.

         
Adrian Eănescu
Montaj Mobila   29/06/2020

Recomand cu toată încrederea. Punctual, bine pregătit, atent la cele mai mici detalii, totul la cel mai înalt standard

         
Stefania Craciun
Montaj Mobila   29/06/2020

Exact de ce ai nevoie cand contactezi o firma pentru a-ti usura munca. Toata lucrarea a iesit perfect, foarte punctuali si gasesc usor solutii. Felicitari pentru calitatea serviciilor oferite!

         
Dana Ionut
Montaj Mobila   26/06/2020

Profi&serios,pret foarte bun, lucreaza cu grija si este o persoana f placuta. Recomand cu toata increderea!

         
Ileana Stavrica
Montaj Mobila   20/06/2020

Meticulos, atent la detalii, atent la manevrarea pieselor de mobilier. Recomand si multumesc pentru lucrari!

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit