Top 10 Montatori Mobila În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Montaj Mobila.

60 Montatori Mobila sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Alcomar

Alcomar

Montaj Mobila · Sector 6, Bucuresti
Asigur montaj mobilier la preturi avantajoase. Garantez promptitudine, profesionalism si grija pentru mobilierul dumneavoastra.
Claudiu P.

Claudiu P.

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Daca doresti un montaj de mobila curat , profesionist si repede apeleaza ma cu cea mai mare incredere la numarul 0784505071. Multumuesc .
Mihaela C.

Mihaela C.

Montaj Mobila · Sector 3, Bucuresti
Lucrez in domeniu de peste 15 ani.Al lucrat in fabrica de mobila 9 ani si de 6 ani lucrez intr-un magazin cu domeniul in mobila. Calificare am in domeniu liceul de mobila si lemn Constantin Brâncuși.
Popa A.

Popa A.

Montaj Mobila · Sector 3, Bucuresti
Tamplar cu peste 8 ani experienta in domeniu montez diverse tipuri de mobilier de la Ikea,Jysk,Dedeman,Emag,Mobexpert, etc. Execut lucrari profesionale inclusiv in weekend .
Mido Concept Serv

Mido Concept Serv

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Peste 20 de experienta in : - montare mobilier - montare parchet laminat - montare lustre / aplice - montare usi - reconditionare usi furniruite( curatare si relacuire)
Ady G.

Ady G.

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Execut orice fel de lucrari pe comanda. Design , proiectare, utie. 27 ani experienta in domeniu in Australia. Absolvent la Technical College Sydney Australia in Cabinet Making Trade. Montez demontez orice fel de mobila Reparatii, ajustari, inlocuire feronerie daca se poate. Facelift mobila Bucatarii- Daca mobila este buna si doriti sa schimbati numai usile si/sau blatul pentru un aspect nou. Rigips, gresie, faianta, parchet in zona bucatariilor. Preturi calculate in functie de materiale
Iulian V.

Iulian V.

Montaj Mobila · Sector 6, Bucuresti
Montare mobila de bucatarie, sufragerie, dormitor sau camera copil dispunand de echipamente si scule profesionale de ultima generație. Mobila poate fi Ikea, Jysk, Kika, Dedeman, Casa Rusu, sau alți producători. -decupare blat de bucatarie, decupare masca de chiuveta, decupare plita. -montare corpuri suspendate (cuiere, polite, biblioteci, tablouri, mobilier baie), indiferent ca peretele este din beton, caramida sau rigips. - reglaje balamale, uși de mobilier. -montare canapele extensibil
Florin  M.

Florin M.

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Practic aceasta meserie din 2006.un client mulțumit de servicii prestate te recomandă la cel puțin două persoane. Asa am progresat prin calitate,punctualitate si bun simț.
Sc Ergalamedia Srl

Sc Ergalamedia Srl

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Oferim servicii de motnare mobilier / modificari mobilier / reparatii mobilier de + 15 ani. Pentru noi este extrem de importanta transparenta fata de client / seriozitatea cu care tratam fiecare solicitare. Ne dorim sa schimbam imaginea mesterilor din Romania. Pana acum am castigat clienti prin profesionalismul si experienta de care am dat dovada, iar clientii ne-au fost recunoscatori. Detalii: www.asamblare-mobila.ro
Iulian Valentim P.

Iulian Valentim P.

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Avem propriul atelier de mobila la comanda,deci avem destula experienta,si am mai montat si alte sute de obiecte gen ikeea dedeman etc.in plus putem oferii si transportul contracost
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Cristina Tecu
Montaj Mobila   26/01/2020

Domnul Frumusanu a lucrat meticulos,cu profesionalism, iar pretul a fost foarte avantajos. Recomand celorlalti!

         
Livia Manolache
Montaj Mobila   11/01/2020

Din cauza unor probleme la instalația sanitara, am fost nevoită sa anulez serviciul de montaj chiar cu câteva ore înainte, dar domnul a fost intelegator.

         
Alexandra Toroipan
Montaj Mobila   07/01/2020

Serviciu prompt, profesionalism si punctualitate. Recomand serviciile de calitate si atitudinea foarte potrivita!

         
Georgiana Bajinaru
Montaj Mobila   18/12/2019

Recomand cu incredere pentru profesionalism, corectitudine, atentie la detalii, atitudine pro client.

Montaj Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit