Top 10 Montaj Mobila În Sector 6, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

34 Montatori Mobila sunt gata în Sector 6.

CERE 4 OFERTE
Ady Grigore

Ady Grigore

Montaj Mobila · Sector 6, București
Execut orice fel de lucrari pe comanda. Design , proiectare, utie. 27 ani experienta in domeniu in Australia. Absolvent la Technical College Sydney Australia in Cabinet Making Trade. Montez demontez orice fel de mobila Reparatii, ajustari, inlocuire feronerie daca se poate. Facelift mobila Bucatarii- Daca mobila este buna si doriti sa schimbati numai usile si/sau blatul pentru un aspect nou. Rigips, gresie, faianta, parchet in zona bucatariilor. Preturi calculate in functie de materiale
Narcis Antaluca

Narcis Antaluca

Montaj Mobila · Sector 5, București
Montator de mobila profesionist, a tent la detalii, promt, serios si la preturi de bun simt.La cererea se poate produce mobilier la comanda la cele mai inalte standarde
Lucian Costin Marican

Lucian Costin Marican

Montaj Mobila · Sector 6, București
Montator mobila cu 14 ani de experiență, montez orice tip de mobila cumparat din Romania sau strainatate,precis,atent la detali,preturi mici.
Iulian Vadean

Iulian Vadean

Montaj Mobila · Sector 6, București
Montare mobila de bucatarie, sufragerie, dormitor sau camera copil dispunand de echipamente si scule profesionale de ultima generație. Mobila poate fi Ikea, Jysk, Kika, Dedeman, Casa Rusu, sau alți producători. -decupare blat de bucatarie, decupare masca de chiuveta, decupare plita. -montare corpuri suspendate (cuiere, polite, biblioteci, tablouri, mobilier baie), indiferent ca peretele este din beton, caramida sau rigips. - reglaje balamale, uși de mobilier. -montare canapele extensibil
Kenan Baysaloglu

Kenan Baysaloglu

Montaj Mobila · Sector 5, București
Ofer consultanta pe parte de proiectare și încadrare mobilier in diferite spații și montaj profesionist pentru orice tip de mobilier.
Marius Fulga

Marius Fulga

Montaj Mobila · Sector 4, București
Din pasiune pentru arta creației mobilei va astept sa realizam împreună proiecte inedite. Zâmbetele clienților la finalul proiectelor reprezinta dovada vie ca poți realiza orice atâta timp cât ai o pasiune și o fructifici.
Pascu Cosmin

Pascu Cosmin

Montaj Mobila · Sector 2, București
Daca doresti un motaj de mobila profesionist , de calitate si curat nu ezita-ti sa ma suna-ti la 0784505071
Mido Concept Serv

Mido Concept Serv

Montaj Mobila · Sector 2, București
Peste 20 de experienta in : - montare mobilier - montare parchet laminat - montare lustre / aplice - montare usi - reconditionare usi furniruite( curatare si relacuire)
Nicolae Costache

Nicolae Costache

Montaj Mobila · Sector 4, București
Experiența 7 ani adunată atat in tara cat si in strainatate. montez orice tip de mobilier indiferent de furnizor la un standard de înaltă calitate.
George Tita

George Tita

Montaj Mobila · Sector 6, București
Experiența de 5 ani, prestare de servicii pentru unele dintre cele mai mari magazine de mobilier din țara (Mobexpert , IKEA ).
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ioan C.
Montaj Mobila   21/04/2021

Un bun profesionist. Lucrare de calitate și executată repede. Sunt foarte mulțumită. Recomandat cu încredere. Apreciez că deși tânăr este un bun profesionist.

         
Flavius C.
Montaj Mobila   28/03/2021

Servicii de cea mai bună calitate, foarte mare atenție la detalii și rapiditate. Ține cont tot timpul de părerea clientului și găsește întotdeauna soluții pentru a se adapta. Mulțumesc mult pentru ajutor!

         
Alexandru S.
Montaj Mobila   12/03/2021

Absolut excelent, lucrează atent, rapid, curat. Prețuri ok. Îl recomand cu toată încrederea. Alexandru S.

         
Cleopatra E.
Montaj Mobila   11/03/2021

Sunt foarte multumita de lucrarea realizata: seriozitate, profesionalism, pret accesibil! Recomand cu toata increderea! Cleopatra SENDROIU

         
Diana S.
Montaj Mobila   11/03/2021

Am avut o. colaborare excelenta. Atentia la detaliu, punctualitatea si respectul fata de calitatea lucrarii au fost absolut impresionante

         
Madalina C.
Montaj Mobila   02/03/2021

Am avut de montat o etajera tip arbore cu sistem de prindere complicat, s-a descurcat foarte bine si a gasit solutii rapide si practice. Recomand.

         
Gavan C.
Montaj Mobila   23/02/2021

Mulțumesc echipei care m.a ajutat cu asamblatul mobilierului. Punctuali și profesioniști. totul a ieșit așa cum mi.am dorit iar colaborarea a fost una eficientă. recomand cu încredere.

         
Cosmin P.
Montaj Mobila   04/01/2021

Teodor e foarte de treaba, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie si ne-a dat sfaturi cum sa mergem mai departe, lucrare foarte complexa executata calumea

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit