Top 10 Montaj Mobila În Sector 1, Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Montaj Mobila.

16 Montatori Mobila sunt gata în Sector 1.

CERE 4 OFERTE
Ady G.

Ady G.

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Execut orice fel de lucrari pe comanda. Design , proiectare, utie. 27 ani experienta in domeniu in Australia. Absolvent la Technical College Sydney Australia in Cabinet Making Trade. Montez demontez orice fel de mobila Reparatii, ajustari, inlocuire feronerie daca se poate. Facelift mobila Bucatarii- Daca mobila este buna si doriti sa schimbati numai usile si/sau blatul pentru un aspect nou. Rigips, gresie, faianta, parchet in zona bucatariilor. Preturi calculate in functie de materiale
Alcomar

Alcomar

Montaj Mobila · Sector 6, Bucuresti
Asigur montaj mobilier la preturi avantajoase. Garantez promptitudine, profesionalism si grija pentru mobilierul dumneavoastra.
Anvex Romania

Anvex Romania

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Cu o experiență demonstrată în domeniul montajului de mobila pentru spatii rezidentiale si comerciale, echipa Anvex vine în sprijinul fiecărui client pentru a oferi servicii de montaj mobila rapide la domiciliu. Fie ca e vorba de proiecte rezidentiale de mici dimensiuni sau mai complexe de mari dimensiuni, echipa Anvex se adaptează nevoilor și bugetului fiecărui client. Mai multe detalii pe www.anvex.ro si www.facebook.com/anvex.ro.
Pascu C.

Pascu C.

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Daca doresti un motaj de mobila profesionist , de calitate si curat nu ezita-ti sa ma suna-ti la 0784505071
Mido Concept Serv

Mido Concept Serv

Montaj Mobila · Sector 2, Bucuresti
Peste 20 de experienta in : - montare mobilier - montare parchet laminat - montare lustre / aplice - montare usi - reconditionare usi furniruite( curatare si relacuire)
Narcis A.

Narcis A.

Montaj Mobila · Sector 5, Bucuresti
Montator de mobila profesionist, a tent la detalii, promt, serios si la preturi de bun simt.La cererea se poate produce mobilier la comanda la cele mai inalte standarde
Radu F.

Radu F.

Montaj Mobila · Sector 4, Bucuresti
Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună ziua. Doresc sa găsim împreună cea mai buna solutie si cel mai bun raport calitate/ pret pentru problema dumneavoastra. Imi doresc doar ca la finalul lucrării ambele părți sa iasa in castig. Va mulțumesc frumos. Cu deosebită stimă, Radu Frumusanu
Pintegral Srl

Pintegral Srl

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Firma specializata în mutări și montaje de mobilier de de toate tipurile ută servicii de relocari, modificări mobilier și uție de mobilier pe măsură (pagina Facebook :Mobilier pe măsură Otopeni) montaj de calitate a mobilierului procurat de clienți din comerț, se emite factura și se ofera garanție pt montaje.
Romontaj

Romontaj

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Suntem o echipă tânără, dar experienta vasta in serviciile de Montaj si Asamblare Mobilă de orice fel. Am creat compania noastră acum 9 ani și de atunci am reușit să oferim clienților noștri doar cele mai bune rezultate. De-a lungul timpului am montat, reparat si asamblat mobilier in casele, birourile, spatiile comerciale, restaurantele, hotelurile, depozitele clientilor nostri creiindule cele mai bune conditii, precum si ajutindu-i sa ia cele mai bune decizii. montaj si asamblare mobila ikea
Departamente.

Departamente.

Montaj Mobila · Sector 1, Bucuresti
Departamente. Cu experienta din anul 2000,pe piata din Bucuresti,din tara cit si o parte a Europei,va punem la dispozitie serviciile noastre. Montaj efectiv de produse pentru interior. Multumim pentru interes.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Ale Palconi
Montaj Mobila   28/05/2020

Montajul a durat mai mult decât ne-am așteptat, dar rezultatul a fost foarte satisfăcător. Cu siguranță vom mai apela la serviciile lor. Recomand!

         
Luca Dinulescu
Montaj Mobila   27/05/2020

Excelent. După terminarea lucrării inițiale am observat o mică problemă la o poliță, moment în care l-am rugat pe domnul Frumușanu să revină pentru a o fixa încă o dată, având în vedere porozitatea cărămizii din locul unde fusese prinsă în perete. A făct acest lucru cu profesionalism, asigurându-se că treaba e bine făcută până la capăt și va rezista pentru mult timp. Recomand cu căldură.

         
Gabriel Vasiloiu
Montaj Mobila   26/05/2020

Dansul este serios, punctual, foarte priceput, un adevarat profesionist. Serviciile sunt ireprosabile.

         
Iolanda Crudu
Montaj Mobila   25/05/2020

Recomand cu toata increderea. Am avut o mobila de bucatarie care a avut nevoie de mai multe modificari si a iesit perfect. Profesionalism maxim.

         
Anda Iorgulescu
Montaj Mobila   22/05/2020

Am fost foarte multumita. Domnul Grigore este foarte pasionat de mobila, A ramas sa mai colaboram pe proiecte viitoare.

         
Diana Vātafu
Montaj Mobila   21/05/2020

Domnul Frumuşanu este civilizat, serios, am fost foarte multumită de felul in care a fost asamblată şi montată mobila.

         
Madalina Cretu
Montaj Mobila   25/04/2020

Un domn foarte serios care lucrează cu multă răbdare și atenție. Am avut de montat un dulap de baie destul de complicat (30 de pagini de instrucțiuni de montare), iar domnul l-a montat perfect. Recomand 100%

         
Florin F
Montaj Mobila   24/04/2020

Cornel este un profesionist care a dat dovada de mult profesionalism .Doresc sa va spun ca mi-a lasat o impresie extraordinara , din aceasta cauza am si inceput sa-l recomand cunoscutilor. P.S. din dorinta de a nu intra in conflict gratuit cu cineva in a recomanda pe cineva ,pana in acest moment nu am recomandat pe nimeni. Toate cele bune!

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit