Top 10 Instalator În Sector 5, București

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalator.

64 Instalatori sunt gata în Sector 5.

CERE 3 OFERTE
Ion-nıcolae Costea

Ion-nıcolae Costea

Instalator · Sector 5, București
-Sunt un instalator profesionist ,cu o experienta de peste 25 de ani in instalatii sanitare si termice. -Sunt foarte atent la detaliile clientului pentru a executa lucrarea corect. -Nefumator,neconsumator de bauturi alcoolice. -Daca aveti o problema la instalatiile sanitare sau termice,apelati la un profesionist,nu recurgeti la improvizatii. -Rezolv tot ce tine de instalatii sanitare si termice,in cel mai scurt timp,la un pret rezonabil.
Galaxy Media

Galaxy Media

Instalator · Sector 5, București
Avem tehnologie de ultima generatie. Firma de 15 ani in piata (GalaxyImob) si acum prin divizia de tehnologie imobiliara GalaxyMedia oferim solutii imobiliare complete . Serviciul de instalatii sanitare/termice si desfundari este NON STOP.Constatare gratis.
Aurel Mihăiță

Aurel Mihăiță

Instalator · Sector 5, București
Se lucrează organizat fără grabă și gindit ca lucrul să iasă de calitate și fără evenimente neplăcute pe parcurs sau după efectuarea lucrărilor .
Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Instalator · Sector 6, București
Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Tabacaru Strong Install

Tabacaru Strong Install

Instalator · Sector 4, București
Autorizat in domeniul instalatiilor sanitare si gaze, cu o experienta de aproximativ 10 ani. Efectuez lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, gaze, frigorifice,revizii, verificari si reparatii centrale termice si grupuri de pompare
Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Instalator · Sector 2, București
Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
Time&Space

Time&Space

Instalator · Sector 3, București
Oferim deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra, 0733130500 in situatii de urgenta sau pentru reparatii programate. Indiferent de complexitatea lucrarii va oferim garantia realizarii acestora in cel mai scurt timp si la un nivel ridicat al calitatii.
Florin Codreanu

Florin Codreanu

Instalator · Sector 1, București
Experiența în domeniu seriozitate punctualitate -instalati termice:montaj centrale termice,montaj calorifere ,montaj distributie de țevi ,deviz de materiale ,calcul pentru dimensionarea conductelor si a caloriferelor ,încălzire în pardoseala . - revizie panouri solare. -instalati sanitare montaj obiecte sanitare montaj cadira cu hidromasaj ,cadă ,chiuvetă, wc,bateri ,e.t.c. urgente instalati
ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

Instalator · Sector 2, București
Sunt un instalator profesionist , am experienta in aceasta meserie de 37 de ani . Ma ocup cu lucrari de : centrale , instalatii de gaz , incalziri sanitare , desfundari canalizari interior exterior ,ventilatii , cilere , aere conditionate , etc tot ce tine de instalatii .
Razvan Georgian Rata

Razvan Georgian Rata

Instalator · Sector 5, București
Sunt instalator sanitar la firma , dar fac lucrări in privat , lucrări mici , montez obiecte , robineți etc.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Valentin S.
Instalator   21/06/2021

Incredibil de rapid raspunsul.. anunutul postat sambata si duminica dimineata am fost contactat si lucrarea a fost executata in cursul zilei de duminica. totul functioneaza perfect acum. Recomand cu caldura. Voi mai avea cu siguranta si alte lucrari cu Robert.

         
Cristina C.
Instalator   07/06/2021

seriozitate, promptitudine, amabilitate, preț corect, lucrare impecabila. recomand cu toată încrederea

         
Cristina S.
Instalator   21/05/2021

Bogdan mi-a fost de mare ajutor, atat cu sfaturi cat si cu implementarea solutiei alese. M-a ajutat cu montajul si depanarea unei unitati de aer conditionat si cu integrarea unei masini de spalat vase in instalatia sanitara existenta. Cu siguranta voi mai apela la el!

         
Andrei S.
Instalator   14/04/2021

Serviciu prompt, lucrare de calitate și făcută cu grijă. Mulțumesc mult. De acum știu la cine să apelez pe partea de instalații.

         
Lucian M.
Instalator   29/03/2021

Am avut nevoie de o inlocuire a sistemului de prindere al unui corp sanitar in baie. A executat munca foarte prompt si din modul in care lucreaza se vede ca e un instalator priceput. Sunt multumit de cum a iesit lucrarea!

         
Mihaela N.
Instalator   21/03/2021

Profesioniști, au rezolvat problema in timp scurt si au lucrat eficient. Voi mai apela si pt proiecte viitoare.

         
Valentin A.
Instalator   18/03/2021

Promptitudine, corectitudine și profesionalism sunt cuvintele descriptive pentru acest profesionist.

         
Mihai B.
Instalator   08/03/2021

Nu avem decat cuvinte de lauda la adresa domnului Cazacu. Un om profesionist, atent la detalii si cu mult respect fata de bunurile omului cu care colaboreaza. Recomandam din suflet!

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit