Top 10 servicii de Instalator În Sector 5 - Home Run

Top 10 Instalator În Sector 5, Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

30 Instalatori sunt gata în Sector 5.

CERE 4 OFERTE
Gabriel S.

Gabriel S.

Instalator · Sector 5, Bucuresti
Echipa cu experieta in instalatii si o vechime de peste 10 ani executam lucrari sanitare si termice,inlocuiri,reparatii si montaje obiecte,in Bucuresti si Ilfov.Pt avarii va stam la dispozitie NON-STOP
Alexandru S.

Alexandru S.

Instalator · Sector 5, Bucuresti
Echipa de profesionisti,executam lucrari de instalatii sanitare si termice,inlocuiri obiecte,montaje si reparatii.Pt avarii va stam la dispozitie NON-STOP In Bucuresti si Ilfov
Radu F.

Radu F.

Instalator · Sector 4, Bucuresti
Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună ziua. Doresc sa găsim împreună cea mai buna solutie si cel mai bun raport calitate/ pret pentru problema dumneavoastra. Imi doresc doar ca la finalul lucrării ambele părți sa iasa in castig. Va mulțumesc frumos. Cu deosebită stimă, Radu Frumusanu
Georgian G.

Georgian G.

Instalator · Sector 5, Bucuresti
Reparați instalați sanitare,înlocuire țevi ppr polietilenă,pexal,zing,cupru.reparare,montare,înlocuire baterii pentru duș sau chiuvete.înlocuire instalație sanitare,conducte+Robineți trecere.desfundari wc,canalizare,țevi.montare de robineți,apometre.montare suporti portprosop,și savoniere.montare mașini de spălat,montare calorifere,etc.
Iulian S.

Iulian S.

Instalator · Sector 5, Bucuresti
Profesionisti in instalatii. Montaj & service centrale termice ,aer conditionat,sanitare, masini de gatit,termice,electrice,climatizare
Alta Marea srl

Alta Marea srl

Instalator · Sector 4, Bucuresti
Reprezint o companie ce are mai multe echipe de instalatori sanitari bine pregătiți gata sa intervină 24/24 . Deținem un depozit de materiale , ceea ce face ca uția lucrării sa fie rapida și eficienta
George N.

George N.

Instalator · Sector 5, Bucuresti
Echipa serioasa cu o vechime de peste 10 ani pe piata oferim servici de instalati de tot felu si mentenanta cu garantie.
Sc Mouse Instal Srl

Sc Mouse Instal Srl

Instalator · Sector 2, Bucuresti
Echipa Mouse Instal este o echipa tanara dinamica si calificata cu o experienta de 12 ani in domeniul instalatiilor sanitare termice si gaz, un frigotehnist calificat care va sta la dispozitie si va garanteaza lucrarea efectuata. O echipa responsabila serioasa si sociabila . Succesul Companiei consta in Promtitudine, Abilitatea fiecarui angajat pentru a multumii nevoile clientilor si cerintele acestora.
Global Real Trade Srl

Global Real Trade Srl

Instalator · Sector 3, Bucuresti
Service și reparații înlocuire de componente hidromasaj pentru cazi și cabine cu hidromasaj, piscine, minipiscine și sauna cu preturi începând de la 150 ron.
PRICEPUTUL INSTALAȚII

PRICEPUTUL INSTALAȚII

Instalator · Sector 1, Bucuresti
Societatea noastră este calificata in domeniul intretinerii instalatiilor termice de LABOREX si Chemstal Ploiesti. Detinem aparatura de ultima generatie pentru decolmatarea si inlaturarea rezidurilor din instalatiile termice (mâl, magnetita, calcar) Colaboram cu firme de prestigiu din domeniul protejarii instalatiilor si sistemelor de incalzire din Anglia, Suedia si Italia pe partea de sisteme de filtrare antimagnetita si anticalcar.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Rafi Topor
Instalator   12/11/2019

Un specialist foarte bun si un OM exceptional, de incredere, corect. I-as incredinta oricand o noua lucrare. Foarte atent si riguros. Pretul a fost corect pentru volumul mare si calitatea excelenta a lucrarilor utate in final. Va fi prima persoana pe care o voi suna in cazul in care voi avea nevoie de un meserias.

         
Codrin Pavel
Instalator   11/11/2019

Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, le-am trimis un videoclip pe whatsapp in care le explicam ce doream sa fac(n-a mai fost nevoie de deplasare la fata locului pentru a vedea exact ce și cum), toată lucrarea a durat 4 ore, este exact ce aveam în minte și nu au fost scumpi deloc comparativ cu alții care mi-au cerut aproape dublu. II recomand cu căldură oricui are nevoie de instalații sanitare (chiar și electrice deoarece unul dintre băieți este electrician la baza).

         
Alexandra Ardelean
Instalator   10/11/2019

Colaborarea cu domnul Rusu a mers foarte bine. A fost prompt, punctual si a gasit o solutie foarte rapida pentru problema pe care am avut-o.

         
Alex Dumitru
Instalator   09/11/2019

Domnul Frumușanu a avut toate sculele necesare, a fost punctual și lucrarea a decurs în condiții foarte bune. Am discutat fiecare etapă, mi-a explicat detaliile necesare și mi-a făcut recomandări foarte utile. A fost mereu prompt în comunicare înainte de lucrare. Lucrează foarte meticulos și aplicat, are o mare experiență în domeniu, dar și în altele conexe, dar, dincolo de orice, face treaba aceasta cu multă pasiune și plăcere, ceea ce este rar. Îl recomand și voi apela la dumnealui pe viitor.

         
Kuntzelman Paula Doina
Instalator   20/10/2019

Domnul Marian mi-a schimbat cada la baie, sifonul de la ghiuveta, instalatia de la bucatarie, apometrele, este meserias foarte bun si de incredere. I-am dat bani sa cumpere apometrele si piesele necesare lucrarilor din baie si bucatarie, a cumparat tot ceea ce era necesar. Este meserias de incredere. Il recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de Instalator FOARTE BUN.

         
Cristina Niță
Instalator   11/10/2019

Punctual, clar in explicatii si solutii, a lucrat curat repede si bine. Acum vom testa sa vedem daca se mai umezeste tavanul la parter. Sunt multumita atat de persoana cat si de lucrare.

         
Cosmin Irinciuc
Instalator   09/10/2019

A lucrat repede, curat și bine. Recomand cu căldură! I-am dat din greșeală o bancnota de 100 lei și s-a întors din drum sa îmi aducă.

         
Gh. Duna
Instalator   01/10/2019

Serviciul furnizat il voi rezuma intr-un singur cuvint: IMPECABIL Cat despre Marian Ivan ca instalator, se detaseaza clar de altii, prin cunostinte, pricepere, rabdare in a asculta si a da explicatii, corectitudine si seriozitate. Mai rar oameni ca el in bransa asta. Recomand cu toata increderea

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit