Top 10 Instalator În Sector 3, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

72 Instalatori sunt gata în Sector 3.

CERE 4 OFERTE
Time&Space

Time&Space

Instalator · Sector 3, București
Oferim deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra, 0733130500 in situatii de urgenta sau pentru reparatii programate. Indiferent de complexitatea lucrarii va oferim garantia realizarii acestora in cel mai scurt timp si la un nivel ridicat al calitatii.
Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Instalator · Sector 2, București
Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
Radu F.

Radu F.

Instalator · Sector 4, București
Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună ziua. Doresc sa găsim împreună cea mai buna solutie si cel mai bun raport calitate/ pret pentru problema dumneavoastra. Imi doresc doar ca la finalul lucrării ambele părți sa iasa in castig. Va mulțumesc frumos. Cu deosebită stimă, Radu Frumusanu
ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

Instalator · Sector 2, București
Sunt un instalator profesionist , am experienta in aceasta meserie de 37 de ani . Ma ocup cu lucrari de : centrale , instalatii de gaz , incalziri sanitare , desfundari canalizari interior exterior ,ventilatii , cilere , aere conditionate , etc tot ce tine de instalatii .
Axerol instal

Axerol instal

Instalator · Sector 4, București
Suntem tineri , nu bem nu fumam ,nu tragem de timp si respectam clientul. calificati cu preturi de bun simt
Best clima

Best clima

Instalator · Sector 2, București
Seriozitatea și punctoalitate montaj aer condiționat service vânzări aparate consultanta la montaj incarcari cu freon igenizari profesionale 3 soluții active
Tabacaru Strong Install

Tabacaru Strong Install

Instalator · Sector 4, București
Autorizat in domeniul instalatiilor sanitare si gaze, cu o experienta de aproximativ 10 ani. Efectuez lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, gaze, frigorifice,revizii, verificari si reparatii centrale termice si grupuri de pompare
Star install team

Star install team

Instalator · Sector 4, București
Profesionalism, rapiditate, preturi competitive, echipe disponibile pe toata raza municipiuluo Bucuresti si a judetului Ilfov.
Galaxymedia

Galaxymedia

Instalator · Sector 5, București
Avem tehnologie de ultima generatie. Firma de 15 ani in piata (GalaxyImob) si acum prin divizia de tehnologie imobiliara GalaxyMedia oferim solutii imobiliare complete . Serviciul de instalatii sanitare/termice si desfundari este NON STOP.Constatare gratis.
Ion-Nicolae Costea

Ion-Nicolae Costea

Instalator · Sector 5, București
-Sunt un instalator profesionist ,cu o experienta de peste 25 de ani in instalatii sanitare si termice. -Sunt foarte atent la detaliile clientului pentru a executa lucrarea corect. -Nefumator,neconsumator de bauturi alcoolice. -Daca aveti o problema la instalatiile sanitare sau termice,apelati la un profesionist,nu recurgeti la improvizatii. -Rezolv tot ce tine de instalatii sanitare si termice,in cel mai scurt timp,la un pret rezonabil.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Livia B.
Instalator   17/02/2021

Totul a decurs foarte bine. Domnul Marius este un adevărat profesionist. Îl recomand cu mare drag și încredere. 5 🌟

         
Adina S.
Instalator   03/01/2021

Am lucrat cu echipa dl. Buca la un apartament si ii recomand pentru orice tip de amenajari, sunt foarte multumita de rezultate! Echipa este mixta, specializati in instalatii, zugraveli, faianta, amenjari etc astfel incat multe dintre lucrari au putut fi efectuate in paralel. Lucrarile au avut plan detaliat de modificari dar cateva au fost spontane iar unele probleme au fost descoperite de echipa (foarte atenti la detalii!). Foarte profi, calcul de pret transparent, rezultat excelent! Recomand!

         
Vaduva-beju D.
Instalator   11/12/2020

Am crezut ca pina la virsta la care am ajuns , cu ajutorul lui Dumnezeu am intilnit toate tipologiile de oameni. Domnul Cazacu mi-a demonstrat ca omenirea aceasta are inca rezerve mari si nu trebuie sa ne pierdem speranta , cum ca am fi pierduti. APUCATI-VA OAMENI BUNI DE TOATE. CASELE NOASTRE , CUIBURILE FAMILIILOR NOASTRE MERITA TOT CE ESTE MAI BUN. In acest sens vi-l recomand cu caldura pe DOMNUL CAZACU. indiferent de problema,de la acoperis pina la temelie. Dumnealui are meseria in singei!

         
Alex S.
Instalator   06/12/2020

Cei doi domni instalatori au venit la timp și au rezolvat problema. Au cumpărat, de asemenea, piesa necesară de la magazin și mi-au dat chitanța. Voi mai apela, cu siguranța, la dumnealor, dacă va fi nevoie.

         
Rita C.
Instalator   29/11/2020

Profesionist, serios, punctual, cu mult bun simt, a rezolvat problema si raportul calitate-pret unul foarte bun. Daca as avea nevoie, as apela din nou la el, il recomand cu toata sinceritatea!

         
Elena D.
Instalator   25/11/2020

Am avut o problema cu robinetul de la cada din baie care nu se mi inchidea. Domnul a venit a doua zi dupa ce am acceptat lucrarea. Totul a mers rapid. Foarte politicos, prompt si punctual. Problema a fost rezolvata.

         
Ioana P.
Instalator   23/11/2020

Foarte seriosi baietii si profesionisti! Sunt foarte multumita, lucrarea a iesit perfect si preturi foarte bune!!! Recomand cu incredere!!

         
Roxana D.
Instalator   17/10/2020

A lucrat foarte bine si destul de repede. A oferit mai multe solutii pentru rezolvarea problemei. Am putut sa programez lucrarea in weekend, ceea ce mi se pare un plus.

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit