Top 10 Instalații Electrice În Sector 3, București

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

84 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Sector 3.

CERE 3 OFERTE
Elvis Zorilă

Elvis Zorilă

Instalații Electrice · Sector 4, București
Îmi respect întotdeauna angajamentele . La cererea clientului reconfigurez instalatii electrice pentru a satisface toate nevoile acestuia. Execut atât instalatii noi cât și inlocuirea și repararea celor vechi. Execut masuratori electrice : PRAM , REZISTENTA DE IZOLATIE , CONTINUITATE NUL DE PROTECTIE , VERIFICARE CIRCUITE ELECTRICE SI FUNCTIONARE DIFERENTIALE
Adrian Suciu Electricieni

Adrian Suciu Electricieni

Instalații Electrice · Sector 4, București
Echipa electricieni. Daca aveti o problema de natura electrica la casa, nu ezitati sa sunati, ne deplasam la locatie si rezolvam. https://echipaelectricieni.ro/ https://www.facebook.com/EchipaElectricieni
Costel Munteanu

Costel Munteanu

Instalații Electrice · Sector 5, București
Buna ziua. Sunt electrician cu experienta, va pot ajuta cu proiectarea instalației electrice de la 0, remedierea și înlocuire a instalației vechi, schimbat tablou, sigurante, montaj aparatura ,prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat .Nu ezitați să mă contactati.
Terawat construct

Terawat construct

Instalații Electrice · Sector 5, București
Electrician autorizat ANRE , specializat in instalatii electrice pentru case si apartamente, ut in Bucuresti si Ilfov lucrari dupa proiect, sau in absenta unui proiect, dupa preferintele clientului. Cu o experienta de peste 12 ani, ma recomanda, pe langa Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, finalizarea cu succes a unei serii de lucrari, de la nivel casnic, pana la proiecte de anvergura, cladiri de birouri, sedii de banci si altele
EL-CON Group

EL-CON Group

Instalații Electrice · Sector 3, București
Firma noastra de instalatii electrice va ofera servicii si tehnologii de calitate, avand o echipa de specialisti, electricieni autorizati ANRE, bine pregatita, cu experienta in utarea lucrarilor de instalatii electrice civile si industriale.
Sc 3A ELECTRIC CO srl

Sc 3A ELECTRIC CO srl

Instalații Electrice · Sector 3, București
Electrician autorizat, executam: - instalatii electrice case si apartamente - instalații electrice industriale, automatizari, instalatii electrice pentru hale - instalații curenți slabi, alarme, detecție incendiu, interfoane, camere, bana led etc. - branșamente etc. Oferim servicii de instalații sanitare, reparații și zugrăveli. Deasemenea putem interveni cu alpinist utilitar pentru orice activitate. Oferim curatenie profesionala după terminarea lucrărilor.
Ciadule Construct Impex

Ciadule Construct Impex

Instalații Electrice · Sector 3, București
Electrician cu experienta,lucrez de aproape 30 de ani,imi place ceea ce fac,incerc sa fac treaba cat mai conștiincios posibil
Mihai Carstea

Mihai Carstea

Instalații Electrice · Sector 3, București
Sunt electrician autorizat. Montez orice tip de lustre, lampi, candelabre, aplice Montez prize, intrerupatoare
Luchis Valentin

Luchis Valentin

Instalații Electrice · Sector 3, București
Ofer servici de buna calitate cu garantie la utie si preturi accesibile , vasta experienta pe santiere cu realizarea spatiilor open space , vile , apartamente etc ptr instalatiile electrice cat si ptr realizarea instalatiilor de curenti slabi ( internet , tv , cctv camere video , interfonie etc) si pot emite si factura daca este nevoie .
Stefan Oprea

Stefan Oprea

Instalații Electrice · Sector 3, București
Experienta in domeniu, modul de lucru , seriozitatea si implicarea in fiecare proiect ma fac sa duc cu succes la sfarsit orice rugaminte sau problema a clientului.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Prundeanu L.
Instalații Electrice   18/02/2021

Consider că e o persoană serioasă, şi-a văzut de treabă, a lucrat bine, în final totul a fost ok. Dacă o să mai fie nevoie, o să mai colaborăm şi pe viitor. Îl recomand.

         
Carmen F.
Instalații Electrice   07/02/2021

Am avut norocul de a da peste un om minunat. Știe bine ce are de făcut, eficient, rapid în execuție, nu pierde timpul, nu face pauze și comparativ cu alții practică prețuri decente. A montat 17 corpuri de iluminat într-un timp record. Dacă aveți nevoie de un bun meseriaș, căutați-l . Mergeți la sigur! Veți fi cu siguranță mulțumiți.

         
Catana I.
Instalații Electrice   12/01/2021

Foarte prompți, tehnicianul a lucrat foarte îngrijit și a găsit soluția optima de montare. Comunicarea cu departamentul facturare excelenta!Sunteți prima optiune Va mulțumesc!

         
Mihaela-elena B.
Instalații Electrice   25/12/2020

Lucrare realizată foarte bine. A ținut cont de cerințele noastre, a propus îmbunătățiri la planul inițial și a reușit sa se încadreze bine în timp. Suntem foarte mulțumiți.

         
Gabriel P.
Instalații Electrice   18/12/2020

Foarte multumit de calitatea lucrarii si viteza de lucru. Electricianul, un profesionist desavarsit, mi-a dat toate explicatiile necesare in timpul lucrarii, efectuind in acelasi timp o lucrare de calitate. Recomand cu incredere!

         
Eliza F.
Instalații Electrice   18/12/2020

Domn Arcadie, este un bun profesionist. Lucrarea a fost executata conform cerintelor. Comunicare si sprijin solid din partea lui. Recomand cu incredere.

         
Alexandru B.
Instalații Electrice   13/11/2020

Sunt foarte multumit de lucrare, foarte prompt, serios si mi-a oferit o solutie alternativa la problema care pana la urma s-a dovedit a fi cea mai buna alegere. Recomand cu caldura!

         
Teodora S.
Instalații Electrice   21/10/2020

Servicii profesionale de o calitate exceptionala, promptitudine, seriozitate, ingeniozitate in gasirea celor mai bune solutii, calm si rabdare in a explica si a decide impreuna cu solicitantul cea mai buna varianta a lucrarii, pret rezonabil. As fi vrut sa existe optiunea cu 10 stele, dar nu pot face decat o recomandare din tot sufletul. Felicitari si multumesc pentru tot!

Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit