Top 10 Electrician În Sector 3, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

59 Electricieni sunt gata în Sector 3.

CERE 4 OFERTE
Costel N.

Costel N.

Electrician · Sector 3, București
Lucrez ca un profesionist pt.ca sunt un profesionist autorizat ANRE gradele 2A2B,lucrări executate la timp
Ionuț  S.

Ionuț S.

Electrician · Sector 3, București
Execut lucrari elecrice de josa si medie tensiune. Montaji interfoane camere video si instalatii de detectie a incendiului si monoxidului de carbon Ofer garanție lucrarilor pe care le ut.
Laurentiu B.

Laurentiu B.

Electrician · Sector 4, București
Execut instalații electrice. Orice problema se rezolvă. Scule profesionale ai peste 15 ani de experienta doar in acest domeniu
Mihai F.

Mihai F.

Electrician · Sector 5, București
Seriozitate/promtitudine.profesionalism utare instalatii electrice casnice sau industriale Reparații,înlocuiri circuite electrice,prize,întrerupătoare,senzori,tablouri electrice etc.
Sebastian  F.

Sebastian F.

Electrician · Sector 3, București
Execut interventii de maxima urgenta la instalatiile electrice atât în Bucureşti toate sectoarele cât şi in Judetul Ilfov, pentru urmatoarele tipuri de defectiuni si puneri in funcțiune: -Defectiuni in instalatia electrică -Defectiuni la tabloul electric -Defectiuni ale aparatelor si corpurilor de iluminat -Montare tablou electric -Montare corpuri de iluminat -Montare prize si intrerupatoare, etc.
Razvan C.

Razvan C.

Electrician · Sector 3, București
Instalații Electrice , civile, industriale , înaltă ,joasa tensiune . (Experiența 40 de ani , ICSIM )Și la urgenta . Depanare a oricarei probleme electrice, inclusiv in regim de urgenta -Instalatii electrice (Case, Vile, Apartamente) -Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) -Schimbare si montaj tablouri si panouri electrice -Montaj corpuri de iluminat -Montaj intrerupatoare mecanice si interupatoare pe touchscreen -Montaj si verificare prize -Realizare
George  S.

George S.

Electrician · Sector 3, București
Electrician cu experienta in electrica rezidentiala ofer o gama larga de servicii electrice. Incepand cu cablarea de la zero (la rosu) pana la inlocuirea instalatii vechi, legaturi in doze si rablouri electrice, montaj aparatura (prize, corpuri iluminat etc). Ofer seriozitate maxima si servicii competitive si cer la randul meu seriozitate din partea clientilor. Astept sa va ajut in orice problema aveti
Cristian U.

Cristian U.

Electrician · Sector 3, București
Electrician medie si joasa tensiune (400V si 230V); tehnician sisteme de securitate (efractie, cctv, detectie si alarmare la incendiu)
Gabi G.

Gabi G.

Electrician · Sector 6, București
Maistru electrician, repar, ut instalații electrice ptr. Ap., Case, vile. Calitate la preț negociabil.
Florin C.

Florin C.

Electrician · Sector 2, București
Execut instalatii electrice noi, modificari sau adaugiri la instalatiile vechi, aflarea defectelor electrice si remedierea lor.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Constantin Amaritei
Electrician   08/07/2020

Lucrarea a fost executata ireprosabil : cu multa rabdare, calm, pricepere. Intr-un cuvant - PROFESIONIST .

         
Mihai Cimpoesu
Electrician   07/07/2020

Lucreaza eficient, bine si cu responsabilitate. Cu siguranta tot la dansul voi apela si cu alte ocazii. Recomand!

         
Iulian Popa
Electrician   27/06/2020

Astăzi s-au prezentat la lucrare foarte prompt dl. Zorila împreună cu dl. Băcăita. Au constatat în termen foarte scurt ce probleme aveam la instalația electrica a blocului după care mi-au făcut un deviz estimativ realist. Au început lucrarea început imediat și deși pe parcursul ei au apărut și alte probleme le-au rezolvat pe toate într-un timp foarte repede. Apoi instalația a fost repusă în funcțiune și nu au apărut probleme. Am fost foarte mulțumit. Recomand cu încredere. Adevărați profesioniști.

         
Petruta Cretu
Electrician   24/06/2020

Raspuns foarte prompt, punctual si serios. A rezolvat problema cu tabloul electric si totul merge foarte bine. A fost o prima experienta foarte buna cu site-ul homerun. Recomand!

         
Laurentiu Pocea
Electrician   01/06/2020

Profesionist!!! Am avut o lucrarea f grea!! Persoana serioasa !!! O recomand cu incredere!!!! LucreaZa si f f curat!!

         
Horatiu Bodor
Electrician   28/05/2020

Am colaborat foarte bine cu dansul. O sa ramanem in colaborare pe viitor. Scurt si la obiect - in stil nemtesc!

         
Simona Covrig
Electrician   26/05/2020

Domnul Costel este un expert. Multumesc pentru serviciile oferite! Corpurile de iluminat au fost montate impecabil, iar domnul profesionist a gasit solutii chiar si cand am avut probleme cu anumite lustre/fire. Recomandam cu incredere!

         
Irina Demșoreanu Demsoreanu
Electrician   19/02/2020

Am o părere foarte bună despre "Electricianuvesel.ro". Prețul oferit a fost rezonabil, nici cel mai mic, dar pe jumătate cât prețul cel mai mare pe care l-am obținut. Este o echipă de electricieni tineri, buni profesioniști, punctuali, cu mult bun simț. Au răspuns cu promptitudine, au prezentat oferta și au refăcut-o, cu multă răbdare, deoarece la cererea beneficiarului s-au adăugat și alte lucrări. Au finalizat lucrarea înainte de termenul stabilit și au oferit garanție pentru lucrările executa

Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit