Top 10 Electricieni În București

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

368 Electricieni sunt gata în București.

CERE 3 OFERTE
TotalSmartInstal

TotalSmartInstal

Electrician · Sector 3, București
Suntem o echipa de electricieni autorizati atat ca persoana cat si ca societate. Executam lucrări de instalații electrice (proiectare & executie) atat in mediul industrial cat si in cel rezidential. Ne caracterizeaza punctualitatea, profesionalismul si dorinta de a avea numai clienti multumiti.
Marian Olteanu

Marian Olteanu

Electrician · Sector 3, București
30 de ani de experienta .Am terminat sc.profesionala profil electrotehnic cu calificare de electrician in anul 1990
Madalin Neagu

Madalin Neagu

Electrician · Sector 1, București
Electrician calificat, ofer servicii de schimbare si executare a instalatiei electrice pentru apartamente, montaj de consumatori electrici, corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare, tablou electric, aparataj electric. Fac lucrari de dimensiuni mici pentru apartamente, las curatenie in urma lucrarii, pentru deplasare la lucrare se pot percepe costuri in functie de distanta locatiei.
Marian Cosma

Marian Cosma

Electrician · Sector 1, București
Experiență în domeniul 15ani instalațiilor electrice medie și joasa tensiune.execut instalație Smart home,defecte apărute pe instalație interioară case apartamente
Alex Radu

Alex Radu

Electrician · Sector 3, București
Buna ziua, daca pentru dumneavoastra, grija pentru detalii si lucrarile bine facute conform standardelor in vigoare sunt importante atunci putem colabora eficient. - Absolvent al facultatii de Inginerie Electrica - Certificat ANRE proiectare executie instalatii sub 1kV
Adrian Ragusitu

Adrian Ragusitu

Electrician · Sector 6, București
Ofer consultanta fără costuri ascunse,sunt o persoana serioasă care-și respecta programările și clientul;ofer lucru de calitate, la standarde înalte, conform și cu cerintele clientului.
ELECTROCOSERV INDUSTRIAL ENERGY

ELECTROCOSERV INDUSTRIAL ENERGY

Electrician · Sector 6, București
Alegeti Electrocoserv Industrial Energy pentru a fi siguri pe calitatea lucrărilor necesare. Avem doar electricieni calificați și implicați ce își dedică timpul cu pasiune pentru clienții noștrii. Alegeți cu încredere firma noastră pentru a va executa lucrările necesare pe partea electrica, cu garanție 36 de luni.
Danut Marian Gheorghiu

Danut Marian Gheorghiu

Electrician · Sector 4, București
Ofer servicii de instalatii electrice,experienta in domeniu,calificat prin studii,preturi accesibile pentru orice buzunar. Preturile difera in functie de complexitatea lucrarilor.
Calin Anton

Calin Anton

Electrician · Sector 1, București
Electrician și technician electronist de supraveghere telecomunicații,fac întreținere instalații electrice casnice,circuite de putere pentru cuptoare electrice sau aer conditionat,instalații noi electrice,sisteme cctv,sisteme catv(televiziunea prin cablu).sistem neîntreruptibil ups,separati galvanice,stabilizatore tensiune.
Tiberiu Paslaru

Tiberiu Paslaru

Electrician · Sector 6, București
Echipa profesionista va stam la dispozitie cu o gama variata de servicii si personal calificat la cele mai mici preturi Electrician instalatii energetice Electrician instalatii casnice 220 v - 380 v Instalator instalatii sanitare (apa, canal si gaze naturale) Instalator instalatii termice Electronist Remediem absolut orice problema apare in incinta imobilului dumneavoastra Montaj si punere in functiune aparatelor electrocaznice nou achizitionate Demontare si debarasare aparate electroc
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Pintilie G.
Electrician   16/06/2021

Mulțumită de serviciile prestate . Este un om respectuos, comunicativ. Rămâne salvat in agenda mea.

         
Agota F.
Electrician   08/06/2021

Serios, corect, punctual, de încredere și face un efort suplimentar ca totul să funcționeze perfect. Recomand!

         
Luminita D.
Electrician   08/06/2021

Serviciul efectuat a fost de cea mai inalta calitate si timpul alocat a fost optim. As recomanda electricianul oricand. Multumesc!

         
Simion C.
Electrician   05/06/2021

Am apreciat faptul ca mi-a explicat lucrurile pe înțelesul meu si am ajuns la o soluție singura pentru problema pe care o aveam. Recomand cu cea mai mare încredere.

         
Gabriel G.
Electrician   18/05/2021

Evaluare foarte concentrata: profesionalism la un pret decent! Am colaborat cu dl Cristian si ma declar perfect multumit. Recomand cu caldura!

         
Ionut C.
Electrician   12/05/2021

Mi-a facut o evaluare foarte buna a sistemului/panoului electrict, mi-a explicat foarte clar si concis care sunt problemele si cat de "grava" e fiecare problema in parte. Foarte profesionist, recomand cu incredere.

         
Monica C.
Electrician   30/03/2021

Foarte multumita de domnul Zorila.Ne-a verificat cu mult calm si profesionalism tabloul electric si toate prizele din casa. Ne-a oferit sfaturi foarte bune si a remediat cateva probleme descoperite. Recomand acest electrician si voi mai apela la dansul

         
Simona D.
Electrician   22/03/2021

Foarte multumita! Prompt, amabil si stie f bine ceea ce are de facut! La nelamuriri, D-nul Elvis explica f bine si cu calm. Recomand!

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit