Top 10 Electricieni În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

326 Electricieni sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
Sc Bst-electro-therm Srl

Sc Bst-electro-therm Srl

Electrician · Sector 6, București
Important. 1. Echipa noastra este formata din electricieni autorizati ANRE grad II A+B. 2. Emitem factura si/sau chitanta pentru toate lucrarile noastre. Executăm următoarele tipuri de lucrări : 1. Instalații electrice: -Execuție instalații electrice de joasă tensiune; -Execuție/Montaj tablouri distribuție electrică de joasă tensiune; -Intervenții/Mentenanță instalații electrice de joasă tensiune; -Suport tehnic post-vânzare; 2. Soluții de încălzire cu radiații infraroșii (panouri
Marian Olteanu

Marian Olteanu

Electrician · Sector 3, București
30 de ani de experienta .Am terminat sc.profesionala profil electrotehnic cu calificare de electrician in anul 1990
Mihai Florea

Mihai Florea

Electrician · Sector 5, București
Seriozitate/promtitudine.profesionalism utare instalatii electrice casnice sau industriale Reparații,înlocuiri circuite electrice,prize,întrerupătoare,senzori,tablouri electrice etc.
Mihai Bita

Mihai Bita

Electrician · Sector 6, București
Prin serviciile oferite doresc sa fac diferența într-o piață unde gasitul unui meseriaș este dificil si de multe ori clientul rămâne cu un gust amar după lucrare.
Claudiu Pascu

Claudiu Pascu

Electrician · Sector 2, București
A aparut o problema de electrica la dumneavoastra in apartament, garsoniera sau casa ? Nu aveti un electrician ? Eu pot fii solutia dumneavoastra , contactati-ma la 0761742882 , lucrarea dumneavoastra va fii facuta de calitate cu profesionalism si curat .
Gabi Gabriel

Gabi Gabriel

Electrician · Sector 6, București
Maistru electrician, repar, ut instalații electrice ptr. Ap., Case, vile. Calitate la preț negociabil.
Marius Manolache

Marius Manolache

Electrician · Sector 1, București
Serviciile noastre de instalatii electrice in Bucuresti se afla in continua dezvoltare, iar acest lucru nu face decat sa ne bucure. Am pornit de la instalatii electrice cu grad de dificulate mic, si am ajuns sa realizam cele mai dificile tipuri de lucrari. Prin urmare, suntem una dintre putinele firme de instalatii electrice care presteaza servicii de instalatii electrice exterioare precum cele de paratrasnet, impamantare sau instalatii electrice interioare precum incalzirea electrica in pardos
Electrician Urgente Bucuresti

Electrician Urgente Bucuresti

Electrician · Sector 4, București
Electrician cu vasta experienta de peste 25 ani, ut lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare in regim de urgenta si nu numai. https://www.electricianurgente.ro https://www.electricianulbucuresti.ro Lucrari si servicii de instalatii electrice: Instalatii electrice apartamente Instalatii electrice vile Montaj / schimbare tablouri electrice Montaj / reparatii / schimbare aparatura din casa : prize intrerupatoare corpuri de iluminat Reparatii defectiu
Ion Militaru

Ion Militaru

Electrician · Sector 4, București
Electrician profesionist, ut orice instalatie, modificare sau montaj in domeniul electric civil si industrial
Compact

Compact

Electrician · Sector 4, București
Experienta profesionala de peste 25 ani. Autorizat ANRE pentru lucrari de proiectare si executie instalatii electrice joasa tensiune. Execut si lucrari de instalatii sisteme de supraveghere video ,alarmare la efractie si la incendiu,interfonie si videointerfonie ,etc
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Constantin-Catalin Diaconu
Electrician   23/09/2020

Am fost placut surprins ca a putut veni in aceeasi zi in care am avut nevoie. A lucrat rapid, eficient si curat. S-a oferit sa ne ajute si cu un cuptor electric cu care aveam probleme desi nu aceasta era problema pentru care venise initial. De asemenea, ne-a oferit si niste sfaturi binevenite.

         
Carmen Meyer
Electrician   22/09/2020

Îl recomand cu toată încrederea este o persoana de încredere iar lucrarea electrică este profesional executata

         
Alex V
Electrician   18/09/2020

Servicii de foarte buna calitate. Punctuali, si cu bun simt. Mi-a placut ca au venit cu idei bune pentru optimizarea lucrarii din punct de vedere functional, estetic si al costului.

         
Ana Maria B
Electrician   12/09/2020

Promptitudine, curtoazie si profesionalism. Lucrarea a fost efectuata rapid si curat. Vom apela cu siguranta din nou la serviciile Electric Smart.

         
Andra Bayer
Electrician   12/09/2020

Servicii exceptionale, un om extraordinar si un foarte bun profesionist, cu multa experienta atat pe partea electrica cat si in alte aspecte legate de constructii si renovari. Voi folosi cu siguranta si pe viitor serviciile domnului Nistor !

         
Bogdan Buda
Electrician   06/09/2020

Lucrarea s-a efectuat conform planificarii si cerintelor si s-a bazat pe oferta primita in urma evaluarii. Exista o garantie pentru lucrarare si recomand acest mod de lucru transparent si documentat.

         
Dumitrache Gabriel
Electrician   03/09/2020

Profesionist desavarsit. A gasit solutii. A lucrat curat, frumos si a respectat termenele. Foarte multumit.

         
Nicoleta Sturzu
Electrician   24/08/2020

Lucrarea s-a desfasurat conform cerintelor noastre, in timpul cerut de noi. Nu am intampinat probleme, totul a fost okay.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit