Top 10 Electricieni În București

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

397 Electricieni sunt gata în București.

CERE 3 OFERTE
TotalSmartInstal

TotalSmartInstal

Electrician · Sector 3, București
Suntem o echipa de electricieni autorizati atat ca persoana cat si ca societate. Executam lucrări de instalații electrice (proiectare & executie) atat in mediul industrial cat si in cel rezidential. Ne caracterizeaza punctualitatea, profesionalismul si dorinta de a avea numai clienti multumiti.
Marian Olteanu

Marian Olteanu

Electrician · Sector 3, București
30 de ani de experienta .Am terminat sc.profesionala profil electrotehnic cu calificare de electrician in anul 1990
Ciprian Marinescu

Ciprian Marinescu

Electrician · Sector 2, București
Salutare, mă numesc Ciprian sunt frigotehnist și electrician autorizat ANRE grad 2A+2B cu 11 ani experiență în domeniul instalațiilor electrice și frigorifice. Am lucrat cu firme de renume in domeniile amintite iar mai jos vei găsi serviciile pentru care sunt calificat. Aria de acoperire este București și Ilfov dar mă pot deplasa la o distanta de până la 50 km. Ofer garanție pentru lucrările prestate. Estimarea corecta a lucrării va fi făcută în majoritatea cazurilor doar după o vizită la fața
Tiberiu Paslaru

Tiberiu Paslaru

Electrician · Sector 6, București
Echipa profesionista va stam la dispozitie cu o gama variata de servicii si personal calificat la cele mai mici preturi Electrician instalatii energetice Electrician instalatii casnice 220 v - 380 v Instalator instalatii sanitare (apa, canal si gaze naturale) Instalator instalatii termice Electronist Remediem absolut orice problema apare in incinta imobilului dumneavoastra Montaj si punere in functiune aparatelor electrocaznice nou achizitionate Demontare si debarasare aparate electroc
Gabi Gabriel

Gabi Gabriel

Electrician · Sector 6, București
Maistru electrician, repar, ut instalații electrice ptr. Ap., Case, vile. Calitate la preț negociabil.
Mihai Bita

Mihai Bita

Electrician · Sector 6, București
Prin serviciile oferite doresc sa fac diferența într-o piață unde gasitul unui meseriaș este dificil si de multe ori clientul rămâne cu un gust amar după lucrare.
Razvan Nicolescu

Razvan Nicolescu

Electrician · Sector 6, București
Inginer electrician autorizat ANRE grad III proiectare si utie lucrari electrice si de automatizare echipa de lucru calificata
Mihai Simion

Mihai Simion

Electrician · Sector 2, București
Lucrez ca electrician de 8 ani.am invatat electrica civila si industriala in fabrica Danone din Bucuresti.sunt pe cont propriu de doi ani si doresc sa merg in continuare .sunt serios punctual si imi place mult si ma implic in ceea ce fac
Florin Marin

Florin Marin

Electrician · Sector 4, București
Electrician cu experiență vastă în instalații electrice, profesionist, dedicat și serios. Execut instalații electrice interioare, montaj prize, întrerupătoare, circuite dedicate, panouri de siguranțe.
Claudiu Pascu

Claudiu Pascu

Electrician · Sector 2, București
A aparut o problema de electrica la dumneavoastra in apartament, garsoniera sau casa ? Nu aveti un electrician ? Eu pot fii solutia dumneavoastra , contactati-ma la 0761742882 , lucrarea dumneavoastra va fii facuta de calitate cu profesionalism si curat .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Simona D.
Electrician   22/03/2021

Foarte multumita! Prompt, amabil si stie f bine ceea ce are de facut! La nelamuriri, D-nul Elvis explica f bine si cu calm. Recomand!

         
Liviu P.
Electrician   14/03/2021

Bine pregatit, dotare foarte buna si punctual. Interventie la sistem automatizare poarta. Recomand cu incredere serviciile acestui domn.

         
Dan P.
Electrician   13/03/2021

Alex este un profesionist. Am primit raspunsuri profesioniste si clare pentru toate intrebarile pe care le-am avut. A avut rabdare sa-mi explice toate chestiile care nu imi erau clare. Recomand cu incredere!

         
Flavius C.
Electrician   11/03/2021

Un profesionist, punctual, fără surprize, totul s-a desfășurat fără probleme și foarte repede. Se poate adapta foarte ușor în funcție de cerințele clientului.

         
Teodora C.
Electrician   10/03/2021

Un profesionist desăvârșit . Foarte comunicativ, a venit la timp, am ținut legătura prin telefon, foarte prompt. Cu siguranță numai pe dânsul îl voi contacta când am nevoie de ajutor. Nota 10+

         
Cristian B.
Electrician   07/03/2021

O echipa tanara, ambitioasa, echipata de ultima generatie si cu multa experienta . Atentie! Am evoluat si nu toti electricieni tin pasul. Recomand!

         
Denisa B.
Electrician   12/02/2021

Am fost foarte mulțumită de domnul Munteanu Costel , un om de cuvânt . Am intampinat o problema neașteptată datorita celor care au fabricat lustra

         
Matei C.
Electrician   08/02/2021

Sunt surprins de modul curat si atent in care lucreaza . A verificat instalația electrică cap- coada si a remediat problema. Pretul a fost foarte ok. Recomand cu incredere !

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit