Top 10 Electricieni În Bucuresti | Home Run

Top 10 Electricieni În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Electrician.

203 Electricieni sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Elvis Z.

Elvis Z.

Electrician · Sector 4, Bucuresti
Îmi respect întotdeauna angajamentele . La cererea clientului reconfigurez instalatii electrice pentru a satisface toate nevoile acestuia. Execut atât instalatii noi cât și inlocuirea și repararea celor vechi. Execut masuratori electrice : PRAM , REZISTENTA DE IZOLATIE , CONTINUITATE NUL DE PROTECTIE , VERIFICARE CIRCUITE ELECTRICE SI FUNCTIONARE DIFERENTIALE
Alexandru C.

Alexandru C.

Electrician · Sector 1, Bucuresti
Electrician cu experienta, ut urmatoarele lucrari: Reparatii instalatii electrice • Instalatii electrice interioare (Case, Vile, Apartamente) • Montaje, inlocuiri tablouri electrice si sigurante cu diferential • Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) • Montaje, inlocuiri prize, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Rog si ofer seriozitate.
Pascu C.

Pascu C.

Electrician · Sector 2, Bucuresti
Ofer servicii in domeniul electric . Dacă ai o problema in apartament ,garsoniera sau chiar o casa nu ezita sa ma contactezi . Si problema va fii rezolvată. Suna ma la 0761742882
Laurentiu B.

Laurentiu B.

Electrician · Sector 4, Bucuresti
Execut instalații electrice. Orice problema se rezolvă. Scule profesionale ai peste 15 ani de experienta doar in acest domeniu
Ion M.

Ion M.

Electrician · Sector 4, Bucuresti
Electrician profesionist, ut orice instalatie, modificare sau montaj in domeniul electric civil si industrial
Pascu C.

Pascu C.

Electrician · Sector 2, Bucuresti
Pentru o calitate cat mai buna a serviciilor de electrica pute ti sa ma contacta ti cu cea mai mare incredere.
Claudiu P.

Claudiu P.

Electrician · Sector 2, Bucuresti
A aparut o problema de electrica la dumneavoastra in apartament, garsoniera sau casa ? Nu aveti un electrician ? Eu pot fii solutia dumneavoastra , contactati-ma la 0784505071 , lucrarea dumneavoastra va fii facuta de calitate cu profesionalism si curat .
Ionuț  S.

Ionuț S.

Electrician · Sector 3, Bucuresti
Execut lucrari elecrice de josa si medie tensiune. Montaji interfoane camere video si instalatii de detectie a incendiului si monoxidului de carbon Ofer garanție lucrarilor pe care le ut.
Mihai M.

Mihai M.

Electrician · Sector 5, Bucuresti
Seriozitate/promtitudine. Reparații,înlocuiri circuite electrice,prize,întrerupătoare,senzori,tablouri electrice etc.
Valeryca N.

Valeryca N.

Electrician · Sector 6, Bucuresti
Preturi corecte, seriozitate,dorinta de a face lucrurile cat mai bn. Un client multumit o recomandare.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Cristian Velicu
Electrician   11/11/2019

A fost o experienta foarte placuta sa lucrez cu acest om. Foarte corect , punctual , lucreaza profesionist si rezultatele sunt pe masura . Recomand cu multa caldura .Voi apela la dansul si cu alta ocazie

         
Doina Dumitrescu
Electrician   08/11/2019

Sunt foarte multumita de serviciul furnizat. A fost realizat cu profesionalism si rapiditate, iar comunicarea cu dl. Carata a fost foarte buna.

         
Mocanu Ana Maria
Electrician   07/11/2019

Super ok, am avut de făcut instalația electrica la baie și bucătărie, după vocea de la telefon părea copil.., era un tânăr ok, educat,, serios și super cuminte, nu ca cei din ziua de azi.. A lucrat repede și bine, îl recomand din toată inima și mă bucur că mai există tineri ca el care muncesc cinstit și își fac părinții mândri. #Respect. Recomand din toată inima.

         
Cristian Zafiu
Electrician   04/11/2019

Super Profesionist, il recomand cu incredere! De incredere, foarte punctual, respecta termenul de punere in functiune, preturi manopera reale. Specialist autorizat PRAM.

         
Dan Popescu
Electrician   03/11/2019

Un om extraordinar , foarte serios , punctual . A făcut exact cum ne-am înțeles. Oferă sfaturi și soluții pentru cei care nu sunt deciși. Recomand cu căldură. O să apelez la el ori de câte ori voi avea nevoie .

         
Carmen Todica
Electrician   18/10/2019

Recomand electricianul Cosmin Pascu deoarece a fost prompt, serios, a utat lucrarea asa cum mi-am dorit si pretul a fost echilibrat. Voi mai apela la serviciile acestuia,

         
Ana Dumitru
Electrician   01/10/2019

Aam mai trimis o evaluare. la prima ora. Am fost f. multumita de serviciile prestate. Domnul in cauza este o persoana politicoasa, se tine de cuvint, este un adevarat profesionist. Il recomand cu caldura .

         
Raluca Pop
Electrician   14/08/2019

Raport calitate-preț excelent. Lucrarea (montarea a 2 candelabre) a fost realizată cu profesionalism și rapid, iar interacțiunea cu domnul Gabriel a fost fără probleme. Recomand!

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit