Top 10 Electrician În Sector 4, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

74 Electricieni sunt gata în Sector 4.

CERE 4 OFERTE
Marian Olteanu

Marian Olteanu

Electrician · Sector 3, București
30 de ani de experienta .Am terminat sc.profesionala profil electrotehnic cu calificare de electrician in anul 1990
Florin Adam

Florin Adam

Electrician · Sector 2, București
Lucrez cu pasiune si fac tot posibilul sa ofer servicii de calitate in comformitate cu normativele in vigoare.
Electrician Urgente Bucuresti

Electrician Urgente Bucuresti

Electrician · Sector 4, București
Electrician cu vasta experienta de peste 25 ani, ut lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare in regim de urgenta si nu numai. https://www.electricianurgente.ro https://www.electricianulbucuresti.ro Lucrari si servicii de instalatii electrice: Instalatii electrice apartamente Instalatii electrice vile Montaj / schimbare tablouri electrice Montaj / reparatii / schimbare aparatura din casa : prize intrerupatoare corpuri de iluminat Reparatii defectiu
Florin Dunu

Florin Dunu

Electrician · Sector 4, București
Experiența în montarea corpurilor de iluminat și aparatj electric de peste 15 ani. Montarea a cca 80% a candelabrelor ce depășesc 500 kg 8n tara
Compact

Compact

Electrician · Sector 4, București
Experienta profesionala de peste 25 ani. Autorizat ANRE pentru lucrari de proiectare si executie instalatii electrice joasa tensiune. Execut si lucrari de instalatii sisteme de supraveghere video ,alarmare la efractie si la incendiu,interfonie si videointerfonie ,etc
Petru Cosferent

Petru Cosferent

Electrician · Sector 4, București
Cosferent Petru Daniel 19 ani, Jud.Bacău domiciliu.București Studii: Școala profesionala cu profil electrician. Practica comasata în timpul școlii în parteneriat cu Holzindustrie Schweighofer. Experiența: De la terminarea studiilor angajat imediat. Aproximativ un an jumătate în experiența întreținere utilaje (mentenanța) fabrica Walter Tosto WTB.
AUREL PETRICA Ivan

AUREL PETRICA Ivan

Electrician · Sector 4, București
Sunt o persoana responsanila, ambitioasa,determinanta in orice tip de activitate pe care o desfășor. cu o avtivitate intensa in domeniul instalatiilor electrice de 15 ani.
Madalin Neagu

Madalin Neagu

Electrician · Sector 1, București
Electrician calificat, ofer servicii de schimbare si executare a instalatiei electrice pentru apartamente, montaj de consumatori electrici, corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare, tablou electric, aparataj electric. Fac lucrari de dimensiuni mici pentru apartamente, las curatenie in urma lucrarii, pentru deplasare la lucrare se pot percepe costuri in functie de distanta locatiei.
Calin Anton

Calin Anton

Electrician · Sector 1, București
Electrician și technician electronist de supraveghere telecomunicații,fac întreținere instalații electrice casnice,circuite de putere pentru cuptoare electrice sau aer conditionat,instalații noi electrice,sisteme cctv,sisteme catv(televiziunea prin cablu).sistem neîntreruptibil ups,separati galvanice,stabilizatore tensiune.
Teodor Alexandru

Teodor Alexandru

Electrician · Sector 5, București
Echipa tânăra ingineri cu experiența in domeniul instalațiilor electrice oferă servicii flexibile pe nevoia domneavoastra pentru: -REPARAȚII promte si remedierea tuturor defectelor electrice -ÎNLOCUIRE instalatia electrica veche -MONTAJ aparataj (prize, intrerupatoare, senzori, corpuri de iluminat) -TABLOU ELECTRIC schimbare cu adaugare protecții diferențiale(folosite pentru protecție împotriva electrocutării) -CIRCUIT SEPARAT masina de spalat, aer conditionat, plita, instant, boiler, central
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mihaela
Electrician   22/07/2021

Mulțumesc dl Zorila pentru serviciul absolut ireproșabil, promptitudinea, seriozitatea dvs, execuția calitativa a lucrarii. Cu siguranta tot la dvs voi apela si cu alte ocazii. Recomand 110%!

         
Predescu D.
Electrician   22/07/2021

Am rezolvat foarte bine problema, am avut de schimbat un panou de siguranțe, totul a mers perfect, plata prin transfer bancar, preț corect.

         
Cătălin V.
Electrician   08/07/2021

O echipă tânără care lucrează cu plăcere. Au reparat tot ce făcuse greșit o altă echipă. Au realizat fără nicio problemă o lucrare complexă. Recomand pe deplin.

         
Catalin B.
Electrician   08/07/2021

punctual, profi (ofera si explicatii gratis...nu ca altii)...in raportul dintre pret si calitate omul este corect. eu sunt multumit!

         
Mihnea S.
Electrician   28/06/2021

Am avut de instalat 7 plafoniere. Domnul Zorila a fost foarte eficient si a terminat lucrarea repede. Recomand. Sigur voi apela din nou.

         
Agota F.
Electrician   08/06/2021

Serios, corect, punctual, de încredere și face un efort suplimentar ca totul să funcționeze perfect. Recomand!

         
Carmen I.
Electrician   06/06/2021

Domnul Dragnea a fost foarte promt si eficient, mi-a rezolvat problema intr’o zi de sarbatoare. Recomand cu Incredere serviciile dumnealui .

         
Mădălina B.
Electrician   01/06/2021

Prompt profesionist și rapid. Lucrare de excepție. Lucrează foarte curat și atent la detalii. Comunicare foarte buna. Recomand cu încredere

Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit