Top 10 Instalatori Termice În Ilfov

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Termice.

CERE 3 OFERTE
Ciobanu Ioan

Ciobanu Ioan

Instalații Termice · Chitila, Ilfov
Instalator de gaze si încălziri centrale, asigur mentenanța pentru toate tipurile de centrale si instalații sanitare , la cele mai mici preturi. In baza unui contract de mentenanța , beneficiați de orice reparație in mod gratuit si de verificările periodice ale instalațiilor pe care le dețineți.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mircea-iulian C.
Instalații Termice   06/04/2021

Profesionist desăvârșit, punctual, mi-a explicat cât mai detaliat ce am de făcut pentru a îmbunătăți sistemul de încălzire din casa. Rămâne cu siguranță în agenda mea pentru viitoare proiecte și ii mulțumesc pe aceasta cale pentru vizita la apartament și lucrarea efectuata.

         
Eniko F.
Instalații Termice   26/01/2021

Foarte multumita! Pe domnul Mihai l-am contactat pentru reparatie calorifer si montaj termostat pentru centrala. A fost foarte prompt, a venit in aceeasi zi in care am sunat si mai important a facut munca de calitate si foarte rapida. Recomand!

         
Dorina D.
Instalații Termice   08/04/2020

Rapid, eficient, de calitate. Am cautat azi, in jumatate de ora m-a contactat cineva, care nu doar ca a executat serviciul, dar mi-a achizionat si bunurile necesare. Nici nu ma asteptam. Felicitari si multumiri. Succes in continuare. Cand ajung in Constanta, aduc o tuica din Ardeal. Multumesc si la mai mare! Profesionisti de mare clasa! Dorina Dan

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Instalații Termice  Înregistrare Pro - Gratuit