Top 10 Instalatori În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

40 Instalatori sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Teknoshop Virtual

Teknoshop Virtual

Instalator · Brasov, Brașov
Istalator montez obiecte sanitare: cazi de dus, wc, baterii , dusuri, ofer seriozitate si profesionalism, realizarea lucrarilor in cel mai scurt timp.
Dan Instal

Dan Instal

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator cu experienta,promt si corect, ut instalatii sanitare si incalzire centrala,instalatii gaz,aer conditionat,centrale pe lemne etc. Inclusiv reparatii
George Stan

George Stan

Instalator · Brasov, Brașov
Persoana fizica autorizată ut instalatii termice si sanitare , montaj echipamente solare, camere tehnice , centrale termice in condensatie cat si pe lemne , montaj echipamente sanitare.
Sergiu Bistritchi

Sergiu Bistritchi

Instalator · Brasov, Brașov
Daca ai nevoie de un specialist în instalații termice sau încălzire în pardoseala, nu mai cauta . pentru că l-ai găsit. Suntem la dispoziția .
Kennedy, Instalații Sanitare, Termic, Hvac Industrial

Kennedy, Instalații Sanitare, Termic, Hvac Industrial

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator profesionist Prestam și montăm toate tipurile de instalații sanitare, termice sau industriale
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Felicia Petrutescu
Instalator   22/09/2020

Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite, de operativitatea, implicarea și comunicarea cu dl. Bogdan. Recomand cu încredere.

         
Irina Melnic
Instalator   22/09/2020

Super profesionist, m-a ajutat cu schimbarea instalației sanitare, racordarea masinii de spalat si optimizarea sistemului de scurgere. Il recomand cu incredere. Rapid si calitativ

         
Alex Dumitru
Instalator   16/09/2020

Foarte atent, punctual și cu toate sculele, materialele necesare. A venit cu țevile de PPR pentru că așa solicitasem eu, dar s-a reorientat spre cupru și a mers să le cumpere pentru că implica mai puțin spart de zid și era o soluție mai bună pentru lucrare. Mulțumesc mult pentru ajutor cu lucrarea!

         
Bogdan Nechifor
Instalator   10/09/2020

Foarte ok și rapid. A rezolvat problema și a ajutat și cu sfaturi pt o rezolvare mai bună. Prompt la răspuns sms și apel cât și la programare. Mulțumesc! Recomand.

         
Maria Boitos
Instalator   09/09/2020

Foarte priceput si punctual, a rezolvat problema foarte repede si chiar m-a ajutat si cu alte cateva lucruri semnalate ulterior fără sa ceara

         
Madalina Marian
Instalator   29/08/2020

Domnul Robert este un profesionist. A avut rabdare cu noi si ne-a indrumat in alegerea materialelor. Nu a pierdut niciun minut. Recomand cu incredere :)

         
Cati Rosculet
Instalator   03/08/2020

Foarte prompt, imediat a venit pentru vizionare si apoi montare. A lucrat cu atentie la detalii si foarte curat. Recomand cu incredere.

         
Laura Sinca
Instalator   20/07/2020

Foarte multumiti. Au raspuns rapid cererii, cu un cost competitiv, iar programarea instalarii am facut-o in 2 zile (in Ilfov). Instalarea, cu toate ca mai dificila, au facut-o cu simt de raspundere pana la capat. Echipa amabila si operativa, recomand!

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit