Top 10 Instalatori În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

54 Instalatori sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Serafim  Nistor

Serafim Nistor

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator autorizat Execut lucrări instalații sanitare încălziri centrale gaz precum și reparații . Calitate seriozitate la prețuri avantajoase !
Robert  Stoica

Robert Stoica

Instalator · Rasnov, Brașov
Ofer servicii de calitate in raport cu cerințele proprietarului, preturi accesibile. disponibilitate 24/24 0734540265
Fix Friend SRL

Fix Friend SRL

Instalator · Brasov, Brașov
Sub denumirea de “Instalator Brasov” sau “Fix Friend”, cum mai suntem cunoscuti sta “ascunsa” o echipa de profesionisti specializati pe lucrari de intretinere si reparatii a spatiilor de locuit sau a celor comerciale. Principalul nostru obiectiv este acela de a va face viata de zi cu zi mai usoara. Gratie experientei pe care o avem putem spune cu mandrie ca suntem pregatiti sa facem fata cu brio oricarei probleme aparute.
Dan Instal

Dan Instal

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator cu experienta,promt si corect, execut instalatii sanitare si incalzire centrala,instalatii gaz,aer conditionat,centrale pe lemne etc. Inclusiv reparatii
George Stan

George Stan

Instalator · Brasov, Brașov
Persoana fizica autorizată ut instalatii termice si sanitare , montaj echipamente solare, camere tehnice , centrale termice in condensatie cat si pe lemne , montaj echipamente sanitare.
Sergiu Bistritchi

Sergiu Bistritchi

Instalator · Brasov, Brașov
Daca ai nevoie de un specialist în instalații termice sau încălzire în pardoseala, nu mai cauta . pentru că l-ai găsit. Suntem la dispoziția .
Kennedy, Instalații Sanitare, Termic, Hvac Industrial

Kennedy, Instalații Sanitare, Termic, Hvac Industrial

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator profesionist Prestam și montăm toate tipurile de instalații sanitare, termice sau industriale
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Alexandru A.
Instalator   24/02/2021

Foarte mulțumit de Mihai ! Onest, corect și profesionist, caută soluția ideală pentru a avea lucrarea la punct.

         
Florin U.
Instalator   11/02/2021

Foarte prompt și amabil. A cumpărat produsele pentru reparație și a dat explicații precise la ce trebuie făcut sau schimbat. Recomand! Și aș mai apela la servicii daca e nevoie.

         
Marius C.
Instalator   08/02/2021

Promptitudine,calitate,lucrul bine făcut și estetic ! Am fost multumit si de pretul cerut cu toate că au apărut mici dificultăți care nu anticipasem eu !! RECOMAND !!

         
Ioana C.
Instalator   01/02/2021

Domnul Marius a fost foarte cumsecade, respectuos si a raspuns prompt cererii noastre. Ne-a ajutat cu lucrarea si cu inca o problema si suntem foarte multumiti de cum a lucrat. Il recomandam cu sinceritate!

         
Maria B.
Instalator   21/01/2021

Raspuns foarte rapid, a venit înainte să evalueze lucrarea, iar a doua zi a venit pregătit cu tot ce trebuie. Profesionist si serios, recomand cu drag.

         
Doina T.
Instalator   03/01/2021

Promptitudine - am lansat comanda și am fost rapid contactată telefonic, cerându-mi-se și alte detalii despre lucrarea solicitată. Profesionalism - S-a prezentat la locul defecțiuni cu toate sculele necesare, a văzut situația reală, a propus soluții și a trecut imediat la rezolvarea problemelor și a soluționat problemele în cel mai scurt timp și de foarte bună calitate. Și nu în ultimul rând - preț rezonabil. Personal sunt foarte mulțumită.

         
Barna K.
Instalator   12/12/2020

Comunicativ, prompt, bun profesionist +comunicativ: intrebari relevante la prima discutie pentru a intelege problema, ne-a tinut la curent cand ajunge si s-a tinut de promisiune , +prompt: chiar daca a fost sambata a venit, +bun profesionist: a rezolvat problema . RECOMAND.

         
Andrei T.
Instalator   10/12/2020

Excelente servicii. Domnul instalator de la Solaris Electric a fost profesionist si s-a miscat rapid! Jos palaria

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit