Top 10 Instalatori În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

46 Instalatori sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Teknoshop Virtual

Teknoshop Virtual

Instalator · Brasov, Brașov
Istalator montez obiecte sanitare: cazi de dus, wc, baterii , dusuri, ofer seriozitate si profesionalism, realizarea lucrarilor in cel mai scurt timp.
Fix Friend SRL

Fix Friend SRL

Instalator · Brasov, Brașov
Sub denumirea de “Instalator Brasov” sau “Fix Friend”, cum mai suntem cunoscuti sta “ascunsa” o echipa de profesionisti specializati pe lucrari de intretinere si reparatii a spatiilor de locuit sau a celor comerciale. Principalul nostru obiectiv este acela de a va face viata de zi cu zi mai usoara. Gratie experientei pe care o avem putem spune cu mandrie ca suntem pregatiti sa facem fata cu brio oricarei probleme aparute.
Kennedy, Instalații Sanitare, Termic, Hvac Industrial

Kennedy, Instalații Sanitare, Termic, Hvac Industrial

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator profesionist Prestam și montăm toate tipurile de instalații sanitare, termice sau industriale
Dan Instal

Dan Instal

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator cu experienta,promt si corect, ut instalatii sanitare si incalzire centrala,instalatii gaz,aer conditionat,centrale pe lemne etc. Inclusiv reparatii
George Stan

George Stan

Instalator · Brasov, Brașov
Persoana fizica autorizată ut instalatii termice si sanitare , montaj echipamente solare, camere tehnice , centrale termice in condensatie cat si pe lemne , montaj echipamente sanitare.
Sergiu Bistritchi

Sergiu Bistritchi

Instalator · Brasov, Brașov
Daca ai nevoie de un specialist în instalații termice sau încălzire în pardoseala, nu mai cauta . pentru că l-ai găsit. Suntem la dispoziția .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ioana P.
Instalator   23/11/2020

Foarte seriosi baietii si profesionisti! Sunt foarte multumita, lucrarea a iesit perfect si preturi foarte bune!!! Recomand cu incredere!!

         
Alexandru D.
Instalator   27/10/2020

Lucrarea a iesit bine. Testul suprem il vedem cand vine caldura. Serios, punctual, preturi corecte. Recomand.

         
Bogdan C.
Instalator   26/10/2020

A fost o Experienta Extraordinara. A raspuns foarte Repede la Splicitarea Mea, a venit la fende repede si a rezolvat situatia. A verificat si celalalte legaturi. Totul a fost super Ok. Recomand. Multumesc!

         
Maya T.
Instalator   03/10/2020

Mai rar asa oameni buni si decenti, care stiu sa-si evalueze realist munca. Punctul si onest. Altii mi-au cerut triplu ca pret, pentru acceasi lucrare. Probabil de asta nici nu au comenzi sau recenzii. Dl Marius aveti tot respectul si aprecierea mea. Un om rational si muncitor. A lucrat bine si curat. Felicitari! Sunteti un meserias adevarat! :)

         
Laurentiu C.
Instalator   28/09/2020

Dl Frumusanu este un profesionist desavarsit! Pe data de 25.09.2020 mi-a montat toate corpurile de iluminat din garsoniera, 6 la numar. Calitate montaj: excelenta! Este foarte amabil, punctual, lucreaza repede, sigur si foarte bine! Vi-l recomand cu cea mai mare caldura!

         
Ene S.
Instalator   27/09/2020

Ma bucur ca exista o asemenea aplicație prin care putem găsi oameni profesioniști. Am postat seara solicitarea iar dimineață dl Radu a rezolvat cu profesionalism problema apărută. Il recomand cu încredere..

         
Irina M.
Instalator   22/09/2020

Super profesionist, m-a ajutat cu schimbarea instalației sanitare, racordarea masinii de spalat si optimizarea sistemului de scurgere. Il recomand cu incredere. Rapid si calitativ

         
George M.
Instalator   16/09/2020

Ce sa mai spun in afara de cele 5 stele acordate? -a fost punctual, a venit chiar putin mai devreme decat ora stabilita, -mi-a explicat cu rabdare tot ce e de facut, variante, avantajele si dezavantajele fiecareia, -a lucrat ingrijit, a avut toate sculele necesare, -mi-a lasat o impresie buna si ca om, -sunt multumit, recomand cu caldura.

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit