Top 10 Instalatori În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

64 Instalatori sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Ab4art

Ab4art

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator profesionist Prestam și montăm toate tipurile de instalații sanitare, termice sau industriale
Serafim  Nistor

Serafim Nistor

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator autorizat Execut lucrări instalații sanitare încălziri centrale gaz precum și reparații . Calitate seriozitate la prețuri avantajoase .
Fix Friend SRL

Fix Friend SRL

Instalator · Brasov, Brașov
Sub denumirea de “Instalator Brasov” sau “Fix Friend”, cum mai suntem cunoscuti sta “ascunsa” o echipa de profesionisti specializati pe lucrari de intretinere si reparatii a spatiilor de locuit sau a celor comerciale. Principalul nostru obiectiv este acela de a va face viata de zi cu zi mai usoara. Gratie experientei pe care o avem putem spune cu mandrie ca suntem pregatiti sa facem fata cu brio oricarei probleme aparute.
Dan Instal

Dan Instal

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator cu experienta,promt si corect, execut instalatii sanitare si incalzire centrala,instalatii gaz,aer conditionat,centrale pe lemne etc. Inclusiv reparatii
George Stan

George Stan

Instalator · Brasov, Brașov
Persoana fizica autorizată ut instalatii termice si sanitare , montaj echipamente solare, camere tehnice , centrale termice in condensatie cat si pe lemne , montaj echipamente sanitare.
Sergiu Bistritchi

Sergiu Bistritchi

Instalator · Brasov, Brașov
Daca ai nevoie de un specialist în instalații termice sau încălzire în pardoseala, nu mai cauta . pentru că l-ai găsit. Suntem la dispoziția .
Mesterul tau Brasov

Mesterul tau Brasov

Instalator · Brasov, Brașov
Mesterul tau Brasov ofera servicii de reparatii la instalatiile sanitare sau electrice in regim de urgenta si la preturi corecte.
Catalin Instalator

Catalin Instalator

Instalator · Brasov, Brașov
Instalator Brasov Nr contact:execut lucrări de montaj,modificări și remedieri pe instalațiile sanitare,termice și de gaz. URGENTE și desfundări / Constatare gratuita in oraș.
Robert  Stoica

Robert Stoica

Instalator · Rasnov, Brașov
Ofer servicii de calitate in raport cu cerințele proprietarului, preturi accesibile. disponibilitate 24/24 0734540265
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ioana I.
Instalator   25/03/2021

Promptitudine, politețe, eficienta(a fost si a cumpărat piesa lipsa într-un timp record), manoperă desăvârșită. Recomand.

         
Malina A.
Instalator   20/02/2021

Domnul este un profesionist. De la respectarea programării, la calitatea lucrării și grija cu care a lucrat.

         
Ionut C.
Instalator   29/01/2021

Domnul Chirasca Gabriel este un profesionist in instalatii, prompt si comunicativ. Evaluarea si necesarului de materiale si solutiile date de el la fata locului m-au scutit de foarte mari pierderi financiare. Recomand cu toata increderea in toate lucrarile de instalatii sanitare si termice.

         
Popandron D.
Instalator   16/12/2020

Am fost foarte mulțumită de serviciile acestui instalator! Recomand cu mare drag! A dat dovadă de profesionalism, punctualitate, amabilitate și calitate in serviciile prestate! Mulțumesc și succes pe mai departe.

         
Alex S.
Instalator   06/12/2020

Cei doi domni instalatori au venit la timp și au rezolvat problema. Au cumpărat, de asemenea, piesa necesară de la magazin și mi-au dat chitanța. Voi mai apela, cu siguranța, la dumnealor, dacă va fi nevoie.

         
Elena D.
Instalator   25/11/2020

Am avut o problema cu robinetul de la cada din baie care nu se mi inchidea. Domnul a venit a doua zi dupa ce am acceptat lucrarea. Totul a mers rapid. Foarte politicos, prompt si punctual. Problema a fost rezolvata.

         
Alexandra S.
Instalator   02/11/2020

Am avut o lucrare executata foarte bine, cu extrem de multa rabdare si atentie la detalii. In plus Dl. Cazacu gaseste solutii creative la orice problema intampinata. Recomandam cu incredere.

         
Alexandra T.
Instalator   28/10/2020

Foarte rapizi si prompti, profesioniști. Mi-au dat si sfaturi pe viitor, pentru a preveni alte asemenea situații.

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit