Top 10 Instalatori În Constanta

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

17 Instalatori sunt gata în Constanta.

CERE 4 OFERTE
Marius I.

Marius I.

Instalator · Constanta, Constanta
Instalator calificat, atent la nevoile oamenilor, fac lucrari si reparatii la preturi corecte. Drumul pentru consultanta si constatare este GRATUIT. Facebook: Instalator Sanitar CT Dispus la colaborari cu echipe sau meseriasi.
Solaris Electric Instal Srl

Solaris Electric Instal Srl

Instalator · Constanta, Constanta
Cu o experienta in domeniul instalatiilor termice de peste 10 ani, echipa noastra vine in sprijinul fecarui client pentru a oferi cele mai bune solutii de eficientizare termica. Fie ca e vorba de incalzirea clasica pe gaz sau folosind panouri solare, noi oferim o gama variata de solutii pentru orice buget sau rigurozitate. Pentru detalii, accesati pagina noastra web: www.anvex.ro
Florin B.

Florin B.

Instalator · Constanta, Constanta
Experienta Atent la detalii Furnizori materiale Transport Consultanta si design Garantie Timp executie mic Iubim ce facem
Alexandru L.

Alexandru L.

Instalator · Constanta, Constanta
Instalator cu experienta ,ofer servicii de calitate in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Seriozitate, promtitudine si preturi accesibile pentru toate buzunarele in functie de cerinte
Sc instalcris non stop srl

Sc instalcris non stop srl

Instalator · Constanta, Constanta
Echipa noastra se axează pe interventii rapide Experienta ne face sa rezolvam urgent ori ce problema din locuinta dv Oferim Consultanta profesionala gratuita Atenti la detali, Executam instalatii termice & centrale termice Instalatii sanitare & montaj obiecte sanitare Cu un simplu telefon va ajutam cu ori ce problema 0737269416
Felician  M.

Felician M.

Instalator · Medgidia, Constanta
Echipa de instalatori executa lucrări de instalații sanitare și termice montaj calorifere și centrale termice pe lemne sau gaz și electrice panouri solare încălzire în pardoseala
VALENTIN G.

VALENTIN G.

Instalator · Constanta, Constanta
Executie lucrari la termen si chiar mai devreme seriozitate,executii de la A-Z MONTAJ CALORIFERE, CETRALE, SOBE PE PELETI CAZANE DIN FONTA (MIX),MONTAJ/INLOCUIRE INSTALATII SI OBIECTE SANITARE,(LA CERERE SI GRESIE /FAIANTA LA PRETURI SI CALITATE DE MONTAJ IREPROSABILA) CALITATEA FACE DIFERENTA.
Navirca Ilie

Navirca Ilie

Instalator · Constanta, Constanta
Furnizam o gama completa de servicii: Confecții metalice, Sanitare de Instalații de apa si canal, Termice, Electrice, Eoliene, Solare, Piscine si Instalare si service de Sisteme de securitate pentru clienți atât casnici, cat si comerciali.
Vasile Anghel

Vasile Anghel

Instalator · Constanta, Constanta
Efectuez lucrări in construcții. Gleturi, finisaje, rigips, parchet, gresie, faianța, instalații sanitare, termice si centrale pe gaz, decorative, izolații.
Boboaca Florin

Boboaca Florin

Instalator · Constanta, Constanta
Experienta- consultanta -constatare- executie -garantie. instalator constanta non stop
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Liliana Goroian
Instalator   11/02/2020

Am fost foarte multumita atat de lucrare cat si de pret. Ma bucur mult ca am cunoscut si un astfel de instalator!

         
Roxana F
Instalator   04/02/2020

foarte saritor, bun profesionist, a rezolvat totul rapid (a cumparat piesele de schimb, chiar m-a ajutat cu mai mult decat specificasem in cererea de servicii) si mi-a dat sfaturi bune.

         
Veronica Dan
Instalator   01/02/2020

Foarte profesionist. Mi-a reparat repede problema, acum sper sa fie și de durata, vom vedea. Florin însă a încercat sa îl repare cum a putut mai bine. Mi-a plăcut ca a ascultat ce problema era și a venit cu soluții concrete și rapide. Îl recomand, l-as suna tot pe el dacă mai am lucruri de meșterit prin casa. M-a ajutat și in alte probleme adiacente și am văzut ca se pricepe.

         
Silviu Vladuleasa
Instalator   08/01/2020

Un bun profesionist care si-a adus toate sculele si partile de care avea nevoie si a lucrat cu rabdare si atentie.

         
Paul Oarga
Instalator   07/01/2020

Foarte profesionist. Am avut o discuție înainte de lucrare despre cum o să decurgă procesul. Recomand 💯.

         
Alina Boghin
Instalator   03/01/2020

Am avut o prroblema cu incalzirea caloriferului din baie.Domnul a venit a 2a zi echipat cu toate ustensilele,a lucrat cateva ore insa dupa ce a plecat tot nu se incalzea.S-a oferit sa imi returneze banii insa dupa o discutie cu seful de scara despre golirea coloanei l-am sunat sa isi faca timp sa mai incercam o data.A venit seara si dupa alte cateva ore de munca si golirea coloanei caloriferul a inceput sa se incalzeasca.Domnul a fost foarte intelegator,respectuos si corect.

         
Sergiu Iscu
Instalator   24/12/2019

Am constatat la fata locului ca era nevoie de lucrari suplimentare si nu a fost problema sa le includem (bineinteles, cu o suplimentare a pretului platit).

         
Lucian Lucian
Instalator   24/12/2019

Sunt foarte multumit de servicii. Oamenii sunt punctuali, seriosi, au facut o treaba foarte buna. Ii recomand cu incredere.

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit