Top 10 Instalatori În Constanta

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

19 Instalatori sunt gata în Constanta.

CERE 4 OFERTE
Marius I.

Marius I.

Instalator · Constanta, Constanta
Instalator calificat, atent la nevoile oamenilor, fac lucrari si reparatii la preturi corecte. Drumul pentru consultanta si constatare este GRATUIT. Facebook: Instalator Sanitar CT Dispus la colaborari cu echipe sau meseriasi.
Solaris Electric Instal Srl

Solaris Electric Instal Srl

Instalator · Constanta, Constanta
Cu o experienta in domeniul instalatiilor termice de peste 10 ani, echipa noastra vine in sprijinul fecarui client pentru a oferi cele mai bune solutii de eficientizare termica. Fie ca e vorba de incalzirea clasica pe gaz sau folosind panouri solare, noi oferim o gama variata de solutii pentru orice buget sau rigurozitate. Pentru detalii, accesati pagina noastra web: www.anvex.ro
Alexandru L.

Alexandru L.

Instalator · Constanta, Constanta
Instalator cu experienta ,ofer servicii de calitate in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Seriozitate, promtitudine si preturi accesibile pentru toate buzunarele in functie de cerinte
Florin B.

Florin B.

Instalator · Constanta, Constanta
Experienta Atent la detalii Furnizori materiale Transport Consultanta si design Garantie Timp executie mic Iubim ce facem
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Andra Stanciu
Instalator   24/03/2020

Super profi. Echipat corespunzator. A rezolvat problema scurgerii la ambele tevi foarte rapid. A fost atent sa nu se imprastie apa peste tot si a sters apoi pe unde cursese. Foarte atent la detalii, cautand sa opreasca apa de sub chiuveta a vazut ca nu se inchide bine usa de la dulap si a luat o surubelnita si a rezolvat problema. Recomand cu incredere. Clar vor reapela pe viitor pt. mici modificari de mai am nevoie prin casa.

         
Diana Marinache
Instalator   22/03/2020

Serviciul oferit a fost de calitate. Domnul Frumusanu este profesionist, calm, oferă explicații și un preț foarte bun. Suntem foarte mulțumiți de lucrarea făcută de dânsul și cu siguranță vom mai colabora cu el.

         
Corina Bubueanu
Instalator   22/02/2020

Problema la instalatia de apa curenta intr o zi de sambata!!!! Dnul Codreanu a fost profesionist, punctual si a rezolvat problema in timp util. Pretul a fost corect. Il recomand cu incredere!

         
Liliana Goroian
Instalator   11/02/2020

Am fost foarte multumita atat de lucrare cat si de pret. Ma bucur mult ca am cunoscut si un astfel de instalator!

         
Roxana F
Instalator   04/02/2020

foarte saritor, bun profesionist, a rezolvat totul rapid (a cumparat piesele de schimb, chiar m-a ajutat cu mai mult decat specificasem in cererea de servicii) si mi-a dat sfaturi bune.

         
Cristian Carabuz
Instalator   25/01/2020

Foarte prompt, s-a deplasat imediat la adresa pentru evaluare si efectuare lucrare. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lui.

         
Silviu Vladuleasa
Instalator   08/01/2020

Un bun profesionist care si-a adus toate sculele si partile de care avea nevoie si a lucrat cu rabdare si atentie.

         
Paul Oarga
Instalator   07/01/2020

Foarte profesionist. Am avut o discuție înainte de lucrare despre cum o să decurgă procesul. Recomand 💯.

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit