Top 10 Instalatori În Constanța

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

33 Instalatori sunt gata în Constanța.

CERE 4 OFERTE
Marius Iordache

Marius Iordache

Instalator · Constanta, Constanța
Instalator calificat, atent la nevoile oamenilor, fac lucrari si reparatii la preturi corecte. Drumul pentru consultanta si constatare este GRATUIT. Facebook: Instalator Sanitar CT Dispus la colaborari cu echipe sau meseriasi.
Cătălin  Alexandru

Cătălin Alexandru

Instalator · Constanta, Constanța
Sunteti in cautarea unui instalator, Alexandru sunt exact ceea ce cautati .Profesez in aceast domeniu de peste 12 ani si-mi doresc sa pun in slujba dumneavoastra ,experienta si cunostintele acumulate .Sunt la dispozitia clientului pentru a veni in ajutor rapid,eficient si cu lucrari de calitate. Printre lucrarile efectuate se numara: -montaj obiecte sanitare pentru baie si bucatarie; -inlocuire robineti; -avarii, -montaj centrale termice ,murale si prin condensare; -desfundri-chiuvete,canalizar
Florin Boboaca

Florin Boboaca

Instalator · Constanta, Constanța
Experienta Atent la detalii Furnizori materiale Transport Consultanta si design Garantie Timp executie mic Iubim ce facem
Anvex Romania

Anvex Romania

Instalator · Constanta, Constanța
Echipa de instalatori Anvex asigură montajul cu echipamente profesioniste a sistemelor de incălzire a locuințelor individuale, dar și a spațiilor comerciale de dimensiuni mari. Montajul centralelor termice și a instalațiilor incluse in lucrare sunt asigurate de o echipa profesionista cu o experiență îndelungată în instalarea echipamentelor de incălzire. 📞 0727850056 📧 Blvd. Mamaia, Nr. 177, CT 🌐 www.anvex.ro
Giani Giani

Giani Giani

Instalator · Constanta, Constanța
Instalatori autorizati executam lucrari in instalatii sanitare si de incalzire de orice tip la preturi decente,asiguram garantie la lucrarile executate,deplasari si in judet.
Alexandru Lazu

Alexandru Lazu

Instalator · Constanta, Constanța
Instalator cu experienta ,ofer servicii de calitate in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Seriozitate, promtitudine si preturi accesibile pentru toate buzunarele in functie de cerinte
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Adina S.
Instalator   03/01/2021

Am lucrat cu echipa dl. Buca la un apartament si ii recomand pentru orice tip de amenajari, sunt foarte multumita de rezultate! Echipa este mixta, specializati in instalatii, zugraveli, faianta, amenjari etc astfel incat multe dintre lucrari au putut fi efectuate in paralel. Lucrarile au avut plan detaliat de modificari dar cateva au fost spontane iar unele probleme au fost descoperite de echipa (foarte atenti la detalii!). Foarte profi, calcul de pret transparent, rezultat excelent! Recomand!

         
Sofia T.
Instalator   27/11/2020

Foarte profi, a ajuns la ora stabilită, cu toate sculele necesare și a montat chiuveta perfect! Mulțumim, Ionuț!

         
Elena D.
Instalator   25/11/2020

Am avut o problema cu robinetul de la cada din baie care nu se mi inchidea. Domnul a venit a doua zi dupa ce am acceptat lucrarea. Totul a mers rapid. Foarte politicos, prompt si punctual. Problema a fost rezolvata.

         
George V.
Instalator   23/10/2020

Lucrare executata foarte bine, respecta programarea si beneficiarul, cost corect. Lucreaza curat, poarta masca. Recomand calduros!

         
Ibi A.
Instalator   22/10/2020

Despre domnul Marian Ivan se pot spune 3 lucruri: rapiditate, corectitudine, profesionalism. O persoana ocupata are nevoie de cineva ca domnul Marian. A înțeles imediat ce vreau, mi a găsit și la reducere piesa respectiva. Mulțumesc foarte mult.

         
Valentin E.
Instalator   01/10/2020

Prompt, amabil si cu adevarat profesionist. Cu aiguranta voi apela si data viitoare la serviciile sale.

         
Bogdan N.
Instalator   10/09/2020

Foarte ok și rapid. A rezolvat problema și a ajutat și cu sfaturi pt o rezolvare mai bună. Prompt la răspuns sms și apel cât și la programare. Mulțumesc! Recomand.

         
Liviu C.
Instalator   01/09/2020

Foarte mulțumit de serviciul oferit de Claudiu! Lucrarea a fost făcută rapid, fără întârzieri și profi!

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit