Top 10 Instalatori În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

57 Instalatori sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Total City Consult

Total City Consult

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Execuție și proiectare instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare. Tel 0744612984
David Socaciu

David Socaciu

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Inginer instalatii pentru constructii va stau la dispozitie pentru proiectare si utie instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare.
Attila Halmagyi

Attila Halmagyi

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Sunt inginer de instalatii, cu 20 de ani de experienta in instalatiile termice si sanitare. In afara de lucrarile de montaj, am mai lucrat in proiectare, ofertare si vanzari.
Cosmin Duduta

Cosmin Duduta

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, promptitudine și seriozitate, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0747717827.
Sc Instal Squad srl

Sc Instal Squad srl

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Firma Instalatii sanitare si termice : Maxima seriozitate și profesionalism garantat. Executam instalatii termice si sanitare de orice tip si cu orice material. Montaje centrale Montaje echipamente sanitare Executam instalatii de incalzire in pardoseala si cu radiatoare Montaje centrale pe lemne si pe peleti Spalari chimice centrale si instalatii
Sandor Balazs

Sandor Balazs

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Lucrez in domeniu instalatiilor de peste 20 de ani.execut lucrari termice sanitare si gaze.asigur materialele necesare.lucru cu toate tipurile de materiale de instalatie.
Sinko Zoltan Karoly Sinko

Sinko Zoltan Karoly Sinko

Instalator · Huedin, Cluj
Ofer si servicii de RSVTI -ISCIR(supravegherea si verificarea tehnica al instalatiilor sub presiune si echipamentelor de ridicat)
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mihail M.
Instalator   11/02/2021

Suntem multumiti de serviciile prestate, a dovedit ca isi cunoaste meseria si s-a implicat în rezolvarea problemei mai mult decat ne asteptam

         
Georgiana R.
Instalator   02/02/2021

Totul a fost in regula. Domnul a raspuns cererii cu promptitudine si a lucrat foarte bine. Seriozitate, punctualitate, profesionalism. Recomand.

         
Laurentiu S.
Instalator   16/01/2021

Domnul Radu a fost foarte profesionist. A venit repede si a terminat lucrarea repede si curat. Recomand cu mare drag!

         
Popandron D.
Instalator   16/12/2020

Am fost foarte mulțumită de serviciile acestui instalator! Recomand cu mare drag! A dat dovadă de profesionalism, punctualitate, amabilitate și calitate in serviciile prestate! Mulțumesc și succes pe mai departe.

         
Stefan R.
Instalator   08/12/2020

Un meseriaș foarte bun,un om meticulos, lucrează curat și este corect.Recomand cu cea mai mare încredere!

         
Anca S.
Instalator   11/11/2020

Foarte punctual si serios. Daca a constatat ca problema a fost alta decat cea semnalata, a mers si a cumparat cele necesare pentru reparatie. Pret bun, de asemenea.

         
Roxana D.
Instalator   17/10/2020

A lucrat foarte bine si destul de repede. A oferit mai multe solutii pentru rezolvarea problemei. Am putut sa programez lucrarea in weekend, ceea ce mi se pare un plus.

         
Adriana F.
Instalator   01/10/2020

Ma bucur ca exista o asemenea aplicație prin care putem găsi oameni profesioniști. Il recomand cu incredere pe Dl Radu. Este foarte amabil, punctual, lucreaza repede si foarte bine!

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit