Top 10 Instalatori În Cluj

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

29 Instalatori sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Cosmin D.

Cosmin D.

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, promptitudine și seriozitate, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0747717827.
Attila H.

Attila H.

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Sunt inginer de instalatii, cu 20 de ani de experienta in instalatiile termice si sanitare. In afara de lucrarile de montaj, am mai lucrat in proiectare, ofertare si vanzari.
Sc Instal Squad srl

Sc Instal Squad srl

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Firma Instalatii sanitare si termice : Maxima seriozitate și profesionalism garantat. Executam instalatii termice si sanitare de orice tip si cu orice material. Montaje centrale Montaje echipamente sanitare Executam instalatii de incalzire in pardoseala si cu radiatoare Montaje centrale pe lemne si pe peleti Spalari chimice centrale si instalatii
Sinko Zoltan Karoly S.

Sinko Zoltan Karoly S.

Instalator · Huedin, Cluj
Ofer si servicii de RSVTI -ISCIR(supravegherea si verificarea tehnica al instalatiilor sub presiune si echipamentelor de ridicat)
Ecoterm Invest

Ecoterm Invest

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Pentru confortul dumneavoastră oferim întregul pachet de reabilitări termice: - IZOLATII TERMICE CU POLISTIREN, VATA BAZALTICA - HIDROIZOLATII PROFESIONALE cu membrane termosudabile. terase circulabile sau necirculabile, acoperișuri bloc, lucrări tinichigerie, sisteme de conducere a apei pluviale.
Activ Clean Serv

Activ Clean Serv

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Ai nevoie de un Instalator Sanitar ieftin? Esti in locul potrivit. Echipa de instalatori sanitari ofera o gama completa de servicii atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.
Iulian

Iulian

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Efectuam lucrări de instalații apa-canal, termice si gaz. Oferim garanție pentru serviciile prestate. Efectuam lucrări in tot județul Cluj. Nu ezitați sa ne contactați!
 ZS & A Instal SRL-D

 ZS & A Instal SRL-D

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Compania noastra executa instalatii generale in Cluj: instalatii sanitare, instalatii termice, solare, simple sau complexe  si ofera garantie pentru serviciile oferite.
Mircea Pustan

Mircea Pustan

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Pentru o lucrare de calitate apelați cu încredere și fără ezitare la serviciile oferite de noi.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Liliana Goroian
Instalator   11/02/2020

Am fost foarte multumita atat de lucrare cat si de pret. Ma bucur mult ca am cunoscut si un astfel de instalator!

         
Roxana F
Instalator   04/02/2020

foarte saritor, bun profesionist, a rezolvat totul rapid (a cumparat piesele de schimb, chiar m-a ajutat cu mai mult decat specificasem in cererea de servicii) si mi-a dat sfaturi bune.

         
Veronica Dan
Instalator   01/02/2020

Foarte profesionist. Mi-a reparat repede problema, acum sper sa fie și de durata, vom vedea. Florin însă a încercat sa îl repare cum a putut mai bine. Mi-a plăcut ca a ascultat ce problema era și a venit cu soluții concrete și rapide. Îl recomand, l-as suna tot pe el dacă mai am lucruri de meșterit prin casa. M-a ajutat și in alte probleme adiacente și am văzut ca se pricepe.

         
Cristian Carabuz
Instalator   25/01/2020

Foarte prompt, s-a deplasat imediat la adresa pentru evaluare si efectuare lucrare. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lui.

         
Silviu Vladuleasa
Instalator   08/01/2020

Un bun profesionist care si-a adus toate sculele si partile de care avea nevoie si a lucrat cu rabdare si atentie.

         
Sergiu Iscu
Instalator   24/12/2019

Am constatat la fata locului ca era nevoie de lucrari suplimentare si nu a fost problema sa le includem (bineinteles, cu o suplimentare a pretului platit).

         
Daniela Bebe
Instalator   13/12/2019

Persoana serioasă, punctuală, care și-a făcut treaba bine și a cerut un preț corespunzător lucrării, nu a supraevaluat serviciul.

         
Cristina Sandu
Instalator   03/12/2019

Prompt, serios, exceptional meserias. Nu a plecat pana nu s-a asigurat ca totul functioneaza perfect.

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit