Top 10 Instalatori În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

60 Instalatori sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Bogdan Detesan

Bogdan Detesan

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Executam lucrari de instalatii Termice si Sanitare: -incalzire cu radiatoare (calorifere) -incalzire in pardoseala -montaj centrale termice pe gaz -montaj termoseminee -automatizare incalzire (termostate wireless sau pe mai multe zone de confort, control incalzire de pe telefonul mobil, etc.) -montaj aer conditionat -corpuri sanitare (dus italian, wc incastrat in perete, lavoar, bideu, cada freestanding, etc) -alimentare cu apa -canalizare Oferim solutii tehnice ingineresti si dimensionari core
Mihai Mihai

Mihai Mihai

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Inainte sa fi sigur de profesionalismul meu, vezi ce spun oamenii despre mine. rubrica: recenzii. Ele ma recomanda si altor oameni.
Total City Consult

Total City Consult

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Execuție și proiectare instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare. Tel 0744612984
David Socaciu

David Socaciu

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Inginer instalatii pentru constructii va stau la dispozitie pentru proiectare si utie instalații termice, sanitare și încălzire în pardoseala. Montaj Centrale termice pe combustibil solid și gaz. Montaj obiecte sanitare (chiuvete, baterii bucătărie, lavoar, cabine dus, wc, robineți, mașini de spălat, etc) Intervenții și reparații instalații termice și sanitare.
Attila Halmagyi

Attila Halmagyi

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Sunt inginer de instalatii, cu 20 de ani de experienta in instalatiile termice si sanitare. In afara de lucrarile de montaj, am mai lucrat in proiectare, ofertare si vanzari.
Cosmin Duduta

Cosmin Duduta

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, promptitudine și seriozitate, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0747717827.
Nelubia

Nelubia

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Evaluare si executie rapida, cu peste 20 de ani de experienta in instalatii sanitare. Execut lucrari complexe, de la 0, de bai si canalizari. Disponibil non-stop, raspuns rapid, eficienta maxima, pret corect.
Sandor Balazs

Sandor Balazs

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Lucrez in domeniu instalatiilor de peste 20 de ani.execut lucrari termice sanitare si gaze.asigur materialele necesare.lucru cu toate tipurile de materiale de instalatie.
Sc Instal Squad srl

Sc Instal Squad srl

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Firma Instalatii sanitare si termice : Maxima seriozitate și profesionalism garantat. Executam instalatii termice si sanitare de orice tip si cu orice material. Montaje centrale Montaje echipamente sanitare Executam instalatii de incalzire in pardoseala si cu radiatoare Montaje centrale pe lemne si pe peleti Spalari chimice centrale si instalatii
Sinko Zoltan Karoly Sinko

Sinko Zoltan Karoly Sinko

Instalator · Huedin, Cluj
Ofer si servicii de RSVTI -ISCIR(supravegherea si verificarea tehnica al instalatiilor sub presiune si echipamentelor de ridicat)
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Asociația 2.
Instalator   01/03/2021

Nu doar că a răspuns imediat solicitării și a venit să vadă exact despre ce e vorba în aceeași zi , sâmbătă seara la ora 20 , dar a și venit să facă lucrarea a doua zi de dimineață, duminica de la 8.30. Foarte prompt și lucrarea executată rapid.

         
Malina A.
Instalator   20/02/2021

Domnul este un profesionist. De la respectarea programării, la calitatea lucrării și grija cu care a lucrat.

         
Maria B.
Instalator   21/01/2021

Raspuns foarte rapid, a venit înainte să evalueze lucrarea, iar a doua zi a venit pregătit cu tot ce trebuie. Profesionist si serios, recomand cu drag.

         
Elena D.
Instalator   25/11/2020

Am avut o problema cu robinetul de la cada din baie care nu se mi inchidea. Domnul a venit a doua zi dupa ce am acceptat lucrarea. Totul a mers rapid. Foarte politicos, prompt si punctual. Problema a fost rezolvata.

         
Diana C.
Instalator   16/11/2020

Foarte multumit! Au venit sambata la ora stabilita si au terminat mai repede decat speram. au refacut complet instalatia de gaz pentru un apartamemt.

         
Noemi K.
Instalator   26/10/2020

Recomand.Meticulos,cu pricepere ,remonanda materiale de calitate,verifica calitatea lucrarii efectuate.

         
Maria B.
Instalator   09/09/2020

Foarte priceput si punctual, a rezolvat problema foarte repede si chiar m-a ajutat si cu alte cateva lucruri semnalate ulterior fără sa ceara

         
Adrian Z.
Instalator   15/08/2020

Am lucrat cu dansul si sunt foarte multumit de lucrarea prestata,am schimbat tevile din ppr, RECOMAND

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit