Top 10 Instalatori În Cluj

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

25 Instalatori sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Attila H.

Attila H.

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Sunt inginer de instalatii, cu 20 de ani de experienta in instalatiile termice si sanitare. In afara de lucrarile de montaj, am mai lucrat in proiectare, ofertare si vanzari.
Cosmin D.

Cosmin D.

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, promptitudine și seriozitate, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0747717827.
Sinko Zoltan Karoly S.

Sinko Zoltan Karoly S.

Instalator · Huedin, Cluj
Ofer si servicii de RSVTI -ISCIR(supravegherea si verificarea tehnica al instalatiilor sub presiune si echipamentelor de ridicat)
Ecoterm Invest

Ecoterm Invest

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Pentru confortul dumneavoastră oferim întregul pachet de reabilitări termice: - IZOLATII TERMICE CU POLISTIREN, VATA BAZALTICA - HIDROIZOLATII PROFESIONALE cu membrane termosudabile. terase circulabile sau necirculabile, acoperișuri bloc, lucrări tinichigerie, sisteme de conducere a apei pluviale.
Activ Clean Serv

Activ Clean Serv

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Ai nevoie de un Instalator Sanitar ieftin? Esti in locul potrivit. Echipa de instalatori sanitari ofera o gama completa de servicii atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.
Iulian

Iulian

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Efectuam lucrări de instalații apa-canal, termice si gaz. Oferim garanție pentru serviciile prestate. Efectuam lucrări in tot județul Cluj. Nu ezitați sa ne contactați!
 ZS & A Instal SRL-D

 ZS & A Instal SRL-D

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Compania noastra executa instalatii generale in Cluj: instalatii sanitare, instalatii termice, solare, simple sau complexe  si ofera garantie pentru serviciile oferite.
Mircea Pustan

Mircea Pustan

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Pentru o lucrare de calitate apelați cu încredere și fără ezitare la serviciile oferite de noi.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Daniela Bebe
Instalator   13/12/2019

Persoana serioasă, punctuală, care și-a făcut treaba bine și a cerut un preț corespunzător lucrării, nu a supraevaluat serviciul.

         
Cristina Sandu
Instalator   03/12/2019

Prompt, serios, exceptional meserias. Nu a plecat pana nu s-a asigurat ca totul functioneaza perfect.

         
Cezar Craciunica
Instalator   02/12/2019

Am colaborat foarte bine cu domnul Radu, si toate lucrarile au fost efectuate asa cum am discutat initial, mai mult, m-a ajutat si in plus. Recomand cu toata increderea!

         
Gabriela Dordea
Instalator   01/12/2019

Pentru persoanele care nu își doresc sa își bata capul cu neprofesioniști sau care doresc sa stea fără griji în urma unei lucrări, va recomand cu toate căldura! Intervenție prompta și de calitate, un adevărat profesionist! Este alegerea mea de fiecare data!!

         
Diana Mischie
Instalator   29/11/2019

Profesionist in adevaratul sens al cuvantului! Amabil, punctual, echipat cu absolut toate ustensilele necesare, a lucrat repede, responsabil si curat. Cu siguranta voi mai apela pentru proiecte viitoare! Il recomand cu caldura!

         
Dan Gafencu
Instalator   18/11/2019

Un duo minunat de oameni faini si profesionisti. Au raspuns imediat si m-au ajutat cu instalatia de dedurizare a apei. Si nu numai. Au rezolvat si "cadourile" lasate de alti meseriasi care au lucrat inaintea lor. Si pe partea electrica, nu doar la instalatii. Lucrarea de nota 10.

         
Rafi Topor
Instalator   12/11/2019

Un specialist foarte bun si un OM exceptional, de incredere, corect. I-as incredinta oricand o noua lucrare. Foarte atent si riguros. Pretul a fost corect pentru volumul mare si calitatea excelenta a lucrarilor utate in final. Va fi prima persoana pe care o voi suna in cazul in care voi avea nevoie de un meserias.

         
Codrin Pavel
Instalator   11/11/2019

Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, le-am trimis un videoclip pe whatsapp in care le explicam ce doream sa fac(n-a mai fost nevoie de deplasare la fata locului pentru a vedea exact ce și cum), toată lucrarea a durat 4 ore, este exact ce aveam în minte și nu au fost scumpi deloc comparativ cu alții care mi-au cerut aproape dublu. II recomand cu căldură oricui are nevoie de instalații sanitare (chiar și electrice deoarece unul dintre băieți este electrician la baza).

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit