Top 10 Instalator În Cluj-Napoca, Cluj

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

23 Instalatori sunt gata în Cluj-Napoca.

CERE 4 OFERTE
Cosmin D.

Cosmin D.

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Dacă aveți nevoie de servicii de calitate, promptitudine și seriozitate, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0747717827.
Attila H.

Attila H.

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Sunt inginer de instalatii, cu 20 de ani de experienta in instalatiile termice si sanitare. In afara de lucrarile de montaj, am mai lucrat in proiectare, ofertare si vanzari.
Ecoterm Invest

Ecoterm Invest

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Pentru confortul dumneavoastră oferim întregul pachet de reabilitări termice: - IZOLATII TERMICE CU POLISTIREN, VATA BAZALTICA - HIDROIZOLATII PROFESIONALE cu membrane termosudabile. terase circulabile sau necirculabile, acoperișuri bloc, lucrări tinichigerie, sisteme de conducere a apei pluviale.
Activ Clean Serv

Activ Clean Serv

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Ai nevoie de un Instalator Sanitar ieftin? Esti in locul potrivit. Echipa de instalatori sanitari ofera o gama completa de servicii atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.
Iulian

Iulian

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Efectuam lucrări de instalații apa-canal, termice si gaz. Oferim garanție pentru serviciile prestate. Efectuam lucrări in tot județul Cluj. Nu ezitați sa ne contactați!
 ZS & A Instal SRL-D

 ZS & A Instal SRL-D

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Compania noastra executa instalatii generale in Cluj: instalatii sanitare, instalatii termice, solare, simple sau complexe  si ofera garantie pentru serviciile oferite.
Mircea Pustan

Mircea Pustan

Instalator · Cluj-Napoca, Cluj
Pentru o lucrare de calitate apelați cu încredere și fără ezitare la serviciile oferite de noi.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Silviu Vladuleasa
Instalator   08/01/2020

Un bun profesionist care si-a adus toate sculele si partile de care avea nevoie si a lucrat cu rabdare si atentie.

         
Sergiu Iscu
Instalator   24/12/2019

Am constatat la fata locului ca era nevoie de lucrari suplimentare si nu a fost problema sa le includem (bineinteles, cu o suplimentare a pretului platit).

         
Lucian Lucian
Instalator   24/12/2019

Sunt foarte multumit de servicii. Oamenii sunt punctuali, seriosi, au facut o treaba foarte buna. Ii recomand cu incredere.

         
Daniela Bebe
Instalator   13/12/2019

Persoana serioasă, punctuală, care și-a făcut treaba bine și a cerut un preț corespunzător lucrării, nu a supraevaluat serviciul.

         
Cristina Sandu
Instalator   03/12/2019

Prompt, serios, exceptional meserias. Nu a plecat pana nu s-a asigurat ca totul functioneaza perfect.

         
Cezar Craciunica
Instalator   02/12/2019

Am colaborat foarte bine cu domnul Radu, si toate lucrarile au fost efectuate asa cum am discutat initial, mai mult, m-a ajutat si in plus. Recomand cu toata increderea!

         
Gabriela Dordea
Instalator   01/12/2019

Pentru persoanele care nu își doresc sa își bata capul cu neprofesioniști sau care doresc sa stea fără griji în urma unei lucrări, va recomand cu toate căldura! Intervenție prompta și de calitate, un adevărat profesionist! Este alegerea mea de fiecare data!!

         
Diana Mischie
Instalator   29/11/2019

Profesionist in adevaratul sens al cuvantului! Amabil, punctual, echipat cu absolut toate ustensilele necesare, a lucrat repede, responsabil si curat. Cu siguranta voi mai apela pentru proiecte viitoare! Il recomand cu caldura!

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit