Top 10 Instalatori În Iasi | Home Run

Top 10 Instalatori În Iasi

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

23 Instalatori sunt gata în Iasi.

CERE 4 OFERTE
Lucian C.

Lucian C.

Instalator · Iasi, Iasi
Seriozitate ,servicii de calitate .Instalator autorizat, montez,repar, instalatii sanitare, desfund canalizari, montez calorifere, dusuri ,sifoane, robineti, tevi etc. Relatii la telefon 0758451675.
Constantin T.

Constantin T.

Instalator · Iasi, Iasi
Instalator cu experenta ezecut lucrari de instalatii sanitare si termice. Reparatii centrale. Sunati nu ezitati
Ungureanu F.

Ungureanu F.

Instalator · Iasi, Iasi
Om serios, profesionist și punctual. Pot rezolva probleme de instalații, electricitate, montaj parchet, montaj mocheta, montaj tapet. Specialist în instalații de irigație automate precum și însămânțare gazon. Stropire copaci cu atomizor Ruris, tundere gazon cu mașina de tuns Ruris, etc. Proiectare și confecționare terase și foișoare.
Claudio Install Srl

Claudio Install Srl

Instalator · Iasi, Iasi
Oferim servicii ca intalatori profesionisti, experienta de peste 10 ani acumulata in strainatate, calitatea serviciilor este pe primul loc precum si multumirea clientului.
Depanari Rapide

Depanari Rapide

Instalator · Iasi, Iasi
Intervenim cu promptitudine la orice oră pentru a remedia avarii la orice tip de instalații. Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 în Iași cât și în zonele limitrofe. Pentru informații suplimentare, sfaturi şi preţuri la manopera vă așteptăm să ne contactați telefonic. * Instalații sanitare – Schimbarea și repararea țevilor (țeava zincată, cupru, PPR, polietilenă sau pexal). – Montarea de robineți și apometre. – Repararea sau montarea de obiecte sanitare (chiuvete, vase și
Radu Ionut

Radu Ionut

Instalator · Iasi, Iasi
Instalator autorizat comercializez si montez echipamente de filtrare si tratare apa OSMOZA inversa,de la sisteme in 4 etape, pina la echipamente in 6 etape si cu ultraviolete.Mai oferim sisteme de dedurizare de 15 si 30 litri pentru uz domestic cit si echipamente utilizate in instalatii termice si sanitare.
Danut Iolea

Danut Iolea

Instalator · Iasi, Iasi
INSTALATOR cu experiență executa toata gama de instalații termice, sanitare si gaz pt case, vile, apartamente la cele mai avantajoase preturi. Disponibil non-stop, deplasare cu mașina proprie la domiciliul clientului. Ofer garanție!
Dan

Dan

Instalator · Iasi, Iasi
Instalator autorizat execut instalații gaz sanitare termice. Desfundări canalizări baie bucătărie. Reparații si montaj aragaze orice model marca. Orice fel de reparații, urgente si avarii non-stop.
Vatamanu Ovidiu

Vatamanu Ovidiu

Instalator · Iasi, Iasi
executam amenajari interioare cum ar fi: glet, var, rigips, gresie faianta parchet montaj usi instalatii sanitare si electrice renovari casa scarii etc la preturi negociabile oferin calitate
Madina Nicoleta

Madina Nicoleta

Instalator · Iasi, Iasi
Instalații sanitare Iași nonstop- la preturi de criza si negociabile ne deplasam in Max 30 min. intervenții rapide montam si reparam cu experiența. Ne deplasam si in afara localității.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Rafi Topor
Instalator   12/11/2019

Un specialist foarte bun si un OM exceptional, de incredere, corect. I-as incredinta oricand o noua lucrare. Foarte atent si riguros. Pretul a fost corect pentru volumul mare si calitatea excelenta a lucrarilor utate in final. Va fi prima persoana pe care o voi suna in cazul in care voi avea nevoie de un meserias.

         
Codrin Pavel
Instalator   11/11/2019

Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, le-am trimis un videoclip pe whatsapp in care le explicam ce doream sa fac(n-a mai fost nevoie de deplasare la fata locului pentru a vedea exact ce și cum), toată lucrarea a durat 4 ore, este exact ce aveam în minte și nu au fost scumpi deloc comparativ cu alții care mi-au cerut aproape dublu. II recomand cu căldură oricui are nevoie de instalații sanitare (chiar și electrice deoarece unul dintre băieți este electrician la baza).

         
Alexandra Ardelean
Instalator   10/11/2019

Colaborarea cu domnul Rusu a mers foarte bine. A fost prompt, punctual si a gasit o solutie foarte rapida pentru problema pe care am avut-o.

         
Alex Dumitru
Instalator   09/11/2019

Domnul Frumușanu a avut toate sculele necesare, a fost punctual și lucrarea a decurs în condiții foarte bune. Am discutat fiecare etapă, mi-a explicat detaliile necesare și mi-a făcut recomandări foarte utile. A fost mereu prompt în comunicare înainte de lucrare. Lucrează foarte meticulos și aplicat, are o mare experiență în domeniu, dar și în altele conexe, dar, dincolo de orice, face treaba aceasta cu multă pasiune și plăcere, ceea ce este rar. Îl recomand și voi apela la dumnealui pe viitor.

         
Kuntzelman Paula Doina
Instalator   20/10/2019

Domnul Marian mi-a schimbat cada la baie, sifonul de la ghiuveta, instalatia de la bucatarie, apometrele, este meserias foarte bun si de incredere. I-am dat bani sa cumpere apometrele si piesele necesare lucrarilor din baie si bucatarie, a cumparat tot ceea ce era necesar. Este meserias de incredere. Il recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de Instalator FOARTE BUN.

         
Cristina Niță
Instalator   11/10/2019

Punctual, clar in explicatii si solutii, a lucrat curat repede si bine. Acum vom testa sa vedem daca se mai umezeste tavanul la parter. Sunt multumita atat de persoana cat si de lucrare.

         
Cosmin Irinciuc
Instalator   09/10/2019

A lucrat repede, curat și bine. Recomand cu căldură! I-am dat din greșeală o bancnota de 100 lei și s-a întors din drum sa îmi aducă.

         
Gh. Duna
Instalator   01/10/2019

Serviciul furnizat il voi rezuma intr-un singur cuvint: IMPECABIL Cat despre Marian Ivan ca instalator, se detaseaza clar de altii, prin cunostinte, pricepere, rabdare in a asculta si a da explicatii, corectitudine si seriozitate. Mai rar oameni ca el in bransa asta. Recomand cu toata increderea

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit