Top 10 Instalatori În Iasi

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalator.

26 Instalatori sunt gata în Iasi.

CERE 4 OFERTE
Lucian C.

Lucian C.

Instalator · Iasi, Iasi
Seriozitate ,servicii de calitate .Instalator autorizat, montez,repar, instalatii sanitare, desfund canalizari, montez calorifere, dusuri ,sifoane, robineti, tevi etc. Relatii la telefon 0758451675.
RG CHIRASCA SRL

RG CHIRASCA SRL

Instalator · Iasi, Iasi
Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
Constantin T.

Constantin T.

Instalator · Iasi, Iasi
Instalator cu experenta ezecut lucrari de instalatii sanitare si termice. Reparatii centrale. Sunati nu ezitati
Claudio Install Srl

Claudio Install Srl

Instalator · Iasi, Iasi
Oferim servicii ca intalatori profesionisti, experienta de peste 10 ani acumulata in strainatate, calitatea serviciilor este pe primul loc precum si multumirea clientului.
Depanari Rapide

Depanari Rapide

Instalator · Iasi, Iasi
Intervenim cu promptitudine la orice oră pentru a remedia avarii la orice tip de instalații. Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 în Iași cât și în zonele limitrofe. Pentru informații suplimentare, sfaturi şi preţuri la manopera vă așteptăm să ne contactați telefonic. * Instalații sanitare – Schimbarea și repararea țevilor (țeava zincată, cupru, PPR, polietilenă sau pexal). – Montarea de robineți și apometre. – Repararea sau montarea de obiecte sanitare (chiuvete, vase și
Ungureanu F.

Ungureanu F.

Instalator · Iasi, Iasi
Om serios, profesionist și punctual. Pot rezolva probleme de instalații, electricitate, montaj parchet, montaj mocheta, montaj tapet. Specialist în instalații de irigație automate precum și însămânțare gazon. Stropire copaci cu atomizor Ruris, tundere gazon cu mașina de tuns Ruris, etc. Proiectare și confecționare terase și foișoare.
Radu Ionut

Radu Ionut

Instalator · Iasi, Iasi
Instalator autorizat comercializez si montez echipamente de filtrare si tratare apa OSMOZA inversa,de la sisteme in 4 etape, pina la echipamente in 6 etape si cu ultraviolete.Mai oferim sisteme de dedurizare de 15 si 30 litri pentru uz domestic cit si echipamente utilizate in instalatii termice si sanitare.
Danut Iolea

Danut Iolea

Instalator · Iasi, Iasi
INSTALATOR cu experiență executa toata gama de instalații termice, sanitare si gaz pt case, vile, apartamente la cele mai avantajoase preturi. Disponibil non-stop, deplasare cu mașina proprie la domiciliul clientului. Ofer garanție!
Dan

Dan

Instalator · Iasi, Iasi
Instalator autorizat execut instalații gaz sanitare termice. Desfundări canalizări baie bucătărie. Reparații si montaj aragaze orice model marca. Orice fel de reparații, urgente si avarii non-stop.
Vatamanu Ovidiu

Vatamanu Ovidiu

Instalator · Iasi, Iasi
executam amenajari interioare cum ar fi: glet, var, rigips, gresie faianta parchet montaj usi instalatii sanitare si electrice renovari casa scarii etc la preturi negociabile oferin calitate
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Silviu Vladuleasa
Instalator   08/01/2020

Un bun profesionist care si-a adus toate sculele si partile de care avea nevoie si a lucrat cu rabdare si atentie.

         
Paul Oarga
Instalator   07/01/2020

Foarte profesionist. Am avut o discuție înainte de lucrare despre cum o să decurgă procesul. Recomand 💯.

         
Alina Boghin
Instalator   03/01/2020

Am avut o prroblema cu incalzirea caloriferului din baie.Domnul a venit a 2a zi echipat cu toate ustensilele,a lucrat cateva ore insa dupa ce a plecat tot nu se incalzea.S-a oferit sa imi returneze banii insa dupa o discutie cu seful de scara despre golirea coloanei l-am sunat sa isi faca timp sa mai incercam o data.A venit seara si dupa alte cateva ore de munca si golirea coloanei caloriferul a inceput sa se incalzeasca.Domnul a fost foarte intelegator,respectuos si corect.

         
Sergiu Iscu
Instalator   24/12/2019

Am constatat la fata locului ca era nevoie de lucrari suplimentare si nu a fost problema sa le includem (bineinteles, cu o suplimentare a pretului platit).

         
Lucian Lucian
Instalator   24/12/2019

Sunt foarte multumit de servicii. Oamenii sunt punctuali, seriosi, au facut o treaba foarte buna. Ii recomand cu incredere.

         
Daniela Bebe
Instalator   13/12/2019

Persoana serioasă, punctuală, care și-a făcut treaba bine și a cerut un preț corespunzător lucrării, nu a supraevaluat serviciul.

         
Cristina Sandu
Instalator   03/12/2019

Prompt, serios, exceptional meserias. Nu a plecat pana nu s-a asigurat ca totul functioneaza perfect.

         
Cezar Craciunica
Instalator   02/12/2019

Am colaborat foarte bine cu domnul Radu, si toate lucrarile au fost efectuate asa cum am discutat initial, mai mult, m-a ajutat si in plus. Recomand cu toata increderea!

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit