Top 10 Instalatori În Iași

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalator.

82 Instalatori sunt gata în Iași.

CERE 3 OFERTE
Sergiu Adrian Anastasiu

Sergiu Adrian Anastasiu

Instalator · Iasi, Iași
Experienta in montaje piscine, instalatii sanitare, hidrofoare, pompe submersibile, sisteme irigare, centrale termice, sisteme de canalizare
Rg Chirasca Srl

Rg Chirasca Srl

Instalator · Iasi, Iași
Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
Lucian Chedica

Lucian Chedica

Instalator · Iasi, Iași
Seriozitate ,servicii de calitate .Instalator autorizat, montez,repar, instalatii sanitare, desfund canalizari, montez calorifere, dusuri ,sifoane, robineti, tevi etc. Relatii la telefon 0758451675.
Lucia Ciubotaru

Lucia Ciubotaru

Instalator · Iasi, Iași
Persoana extrem de muncitoare și dedicată, cu o experiență de aproape 8 ani de zile, realizată în mare parte în Marea Britanie. Mă deosebesc de competitori prin cunoștiințele acumulate de-a lungul anilor, atât prin intermediul cursurilor de specializare dar mai ales prin munca depusă.
Clima Therm Center Iasi

Clima Therm Center Iasi

Instalator · Iasi, Iași
Proiectam, producem si implementam sisteme de instalatii ca la carte. Clima Therm Center Iasi este o companie cu experienta in domeniul instalatiilor pentru constructii si are la baza sa un colectiv cu o experienta de peste 20 ani in domeniu. in acesti multi ani de lucrat impreuna am invatat sa oferim performanta, sa punem suflet in serviciile si produsele noastre si sa construim parteneriate cu clientii si furnizorii nostri.
Sc Mat Grup Centrale Service Instalatii Srl

Sc Mat Grup Centrale Service Instalatii Srl

Instalator · Iasi, Iași
Firmă Autorizată ISCIR în domeniul instalațiilor de încalzire, este recunoscută pentru experiență și profesionalism în executarea lucrărilor de calitate. ✅Executăm lucrări de la instalarea echipamentelor până la punerea în funcțiune a centralei, instalației termice, sanitare, cu personal calificat și experientă în domeniu. ✅Asigurăm și materiale din depozit propriu, de calitate.
Ungureanu Florın-dan

Ungureanu Florın-dan

Instalator · Iasi, Iași
Om serios, profesionist și punctual. Pot rezolva probleme de instalații, electricitate, montaj parchet, montaj mocheta, montaj tapet. Specialist în instalații de irigație automate precum și însămânțare gazon. Stropire copaci cu atomizor Ruris, tundere gazon cu mașina de tuns Ruris, etc. Proiectare și confecționare terase și foișoare.
Constantin Tanasa

Constantin Tanasa

Instalator · Iasi, Iași
Instalator cu experenta ezecut lucrari de instalatii sanitare si termice. Reparatii centrale. Sunati nu ezitati
Claudio Install Srl

Claudio Install Srl

Instalator · Iasi, Iași
Oferim servicii ca intalatori profesionisti, experienta de peste 10 ani acumulata in strainatate, calitatea serviciilor este pe primul loc precum si multumirea clientului.
Depanari Rapide

Depanari Rapide

Instalator · Iasi, Iași
Intervenim cu promptitudine la orice oră pentru a remedia avarii la orice tip de instalații. Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 în Iași cât și în zonele limitrofe. Pentru informații suplimentare, sfaturi şi preţuri la manopera vă așteptăm să ne contactați telefonic. * Instalații sanitare – Schimbarea și repararea țevilor (țeava zincată, cupru, PPR, polietilenă sau pexal). – Montarea de robineți și apometre. – Repararea sau montarea de obiecte sanitare (chiuvete, vase și
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristina B.
Instalator   25/06/2021

Multumesc pentru promptitudine si rezolvarea problemei. Voi mai apela cu siguranta, in caz de nevoie.

         
Radu T.
Instalator   07/06/2021

Sunt foarte multumit de calitatea lucrarii, seriozitatea, promptitudinea si atitudinea proactiva a dlui. Liviu. Il recomand cu incredere!

         
Marina P.
Instalator   29/05/2021

Foarte corect si politicos. Mi-a rezolvat problema rapid si mi-a si explicat ce si cum a facut. In plus mi-a oferit cel mai mic pret dintre toate ofertele. Cu siguranta voi mai colabora cu dumnealui si in viitor.

         
Cristina S.
Instalator   21/05/2021

Bogdan mi-a fost de mare ajutor, atat cu sfaturi cat si cu implementarea solutiei alese. M-a ajutat cu montajul si depanarea unei unitati de aer conditionat si cu integrarea unei masini de spalat vase in instalatia sanitara existenta. Cu siguranta voi mai apela la el!

         
Alin S.
Instalator   21/05/2021

Ionuț este foarte profesionist si priceput. A lucrat impecabil si foarte curat. Il recomand cu încredere.

         
Dani D.
Instalator   12/04/2021

Domnul Detesan mi-a montat o noua centrala Viessmann, termostat Salus si a racordat masina de spalat vase. Sunt foarte multumit de serviciile oferite, recomand cu incredere!

         
Laura R.
Instalator   11/04/2021

Recomand cu toata caldura. 🗣👌Daca vreti un profesionist care intr-adevar sa rezolve problema instalatiilor din casa voastra, Robert cu siguranta este acea persoana. 🤝Multumesc inca o data, Robert, pentru implicarea si solutiile tale!🙏

         
Alexandru V.
Instalator   21/03/2021

Foarte mulțumit, recomand cu drag! Un meseriaș punctual si foarte serios. Problema rezolvată in câteva minute.

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit