Top 10 Instalatori În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

46 Instalatori sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Rg Chirasca Srl

Rg Chirasca Srl

Instalator · Iasi, Iași
Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
Sergiu Adrian Anastasiu

Sergiu Adrian Anastasiu

Instalator · Iasi, Iași
Experienta in montaje piscine, instalatii sanitare, hidrofoare, pompe submersibile, sisteme irigare, centrale termice, sisteme de canalizare
Lucian Chedica

Lucian Chedica

Instalator · Iasi, Iași
Seriozitate ,servicii de calitate .Instalator autorizat, montez,repar, instalatii sanitare, desfund canalizari, montez calorifere, dusuri ,sifoane, robineti, tevi etc. Relatii la telefon 0758451675.
Sc Mat Grup Centrale Service Instalatii Srl

Sc Mat Grup Centrale Service Instalatii Srl

Instalator · Iasi, Iași
Firmă Autorizată ISCIR în domeniul instalațiilor de încalzire, este recunoscută pentru experiență și profesionalism în executarea lucrărilor de calitate. ✅Executăm lucrări de la instalarea echipamentelor până la punerea în funcțiune a centralei, instalației termice, sanitare, cu personal calificat și experientă în domeniu. ✅Asigurăm și materiale din depozit propriu, de calitate.
Ungureanu Florin-Dan

Ungureanu Florin-Dan

Instalator · Iasi, Iași
Om serios, profesionist și punctual. Pot rezolva probleme de instalații, electricitate, montaj parchet, montaj mocheta, montaj tapet. Specialist în instalații de irigație automate precum și însămânțare gazon. Stropire copaci cu atomizor Ruris, tundere gazon cu mașina de tuns Ruris, etc. Proiectare și confecționare terase și foișoare.
Constantin Tanasa

Constantin Tanasa

Instalator · Iasi, Iași
Instalator cu experenta ezecut lucrari de instalatii sanitare si termice. Reparatii centrale. Sunati nu ezitati
Claudio Install Srl

Claudio Install Srl

Instalator · Iasi, Iași
Oferim servicii ca intalatori profesionisti, experienta de peste 10 ani acumulata in strainatate, calitatea serviciilor este pe primul loc precum si multumirea clientului.
Depanari Rapide

Depanari Rapide

Instalator · Iasi, Iași
Intervenim cu promptitudine la orice oră pentru a remedia avarii la orice tip de instalații. Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 în Iași cât și în zonele limitrofe. Pentru informații suplimentare, sfaturi şi preţuri la manopera vă așteptăm să ne contactați telefonic. * Instalații sanitare – Schimbarea și repararea țevilor (țeava zincată, cupru, PPR, polietilenă sau pexal). – Montarea de robineți și apometre. – Repararea sau montarea de obiecte sanitare (chiuvete, vase și
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Maria Boitos
Instalator   09/09/2020

Foarte priceput si punctual, a rezolvat problema foarte repede si chiar m-a ajutat si cu alte cateva lucruri semnalate ulterior fără sa ceara

         
Liviu Capitanu
Instalator   01/09/2020

Foarte mulțumit de serviciul oferit de Claudiu! Lucrarea a fost făcută rapid, fără întârzieri și profi!

         
Amalia Raduinea
Instalator   01/09/2020

Serios, prompt, oferă suport în alegerea materialelor potrivite lucrării, lucrare de calitate. Îl recomand cu căldură ca instalator sanitar de încredere.

         
Cosmin Palade
Instalator   18/08/2020

Suntem foarte multumiti. Profesionalism si creativitate in rezolvarea in mod elegant a problemelor neprevazute.

         
Loredana Dima
Instalator   07/08/2020

Foarte multumita de servicii. Mi-a fost rezolvata problema cu presiunea apei calde care era foarte scazuta.

         
Dana Juncu
Instalator   04/08/2020

Foarte mulțumită! Domnul instalator ne-a ajutat sa oprim apa din subsolul blocului (în condițiile în care noi nu mai umblasem niciodată pe acolo și nu era nimeni de la administrație disponibil sa ne ajute), apoi a montat robineti și ne-a ajutat sa schimbam complet chiuveta de la baie + masca și bateria acesteia cu unele noi. Lucrarea arata foarte îngrijită și n-am avut niciun fel de probleme dupa. Recomand cu încredere!

         
Laura Sinca
Instalator   20/07/2020

Foarte multumiti. Au raspuns rapid cererii, cu un cost competitiv, iar programarea instalarii am facut-o in 2 zile (in Ilfov). Instalarea, cu toate ca mai dificila, au facut-o cu simt de raspundere pana la capat. Echipa amabila si operativa, recomand!

         
Mariana Hortolomei
Instalator   07/07/2020

Profesionist, muncitor si foarte priceput.Lucreaza curat si repede.Foarte atent la detalii si preturi foarte bune.Recomand !!!

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit