Top 10 Instalatori În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

71 Instalatori sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Sergiu Adrian Anastasiu

Sergiu Adrian Anastasiu

Instalator · Iasi, Iași
Experienta in montaje piscine, instalatii sanitare, hidrofoare, pompe submersibile, sisteme irigare, centrale termice, sisteme de canalizare
Rg Chirasca Srl

Rg Chirasca Srl

Instalator · Iasi, Iași
Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
Lucian Chedica

Lucian Chedica

Instalator · Iasi, Iași
Seriozitate ,servicii de calitate .Instalator autorizat, montez,repar, instalatii sanitare, desfund canalizari, montez calorifere, dusuri ,sifoane, robineti, tevi etc. Relatii la telefon 0758451675.
Clima Therm Center Iasi

Clima Therm Center Iasi

Instalator · Iasi, Iași
Proiectam, producem si implementam sisteme de instalatii ca la carte! Clima Therm Center Iasi este o companie cu experienta in domeniul instalatiilor pentru constructii si are la baza sa un colectiv cu o experienta de peste 20 ani in domeniu. in acesti multi ani de lucrat impreuna am invatat sa oferim performanta, sa punem suflet in serviciile si produsele noastre si sa construim parteneriate cu clientii si furnizorii nostri.
Lucia Ciubotaru

Lucia Ciubotaru

Instalator · Iasi, Iași
Persoana extrem de muncitoare și dedicată, cu o experiență de aproape 8 ani de zile, realizată în mare parte în Marea Britanie. Mă deosebesc de competitori prin cunoștiințele acumulate de-a lungul anilor, atât prin intermediul cursurilor de specializare dar mai ales prin munca depusă.
Sc Mat Grup Centrale Service Instalatii Srl

Sc Mat Grup Centrale Service Instalatii Srl

Instalator · Iasi, Iași
Firmă Autorizată ISCIR în domeniul instalațiilor de încalzire, este recunoscută pentru experiență și profesionalism în executarea lucrărilor de calitate. ✅Executăm lucrări de la instalarea echipamentelor până la punerea în funcțiune a centralei, instalației termice, sanitare, cu personal calificat și experientă în domeniu. ✅Asigurăm și materiale din depozit propriu, de calitate.
Ungureanu Florin-Dan

Ungureanu Florin-Dan

Instalator · Iasi, Iași
Om serios, profesionist și punctual. Pot rezolva probleme de instalații, electricitate, montaj parchet, montaj mocheta, montaj tapet. Specialist în instalații de irigație automate precum și însămânțare gazon. Stropire copaci cu atomizor Ruris, tundere gazon cu mașina de tuns Ruris, etc. Proiectare și confecționare terase și foișoare.
Constantin Tanasa

Constantin Tanasa

Instalator · Iasi, Iași
Instalator cu experenta ezecut lucrari de instalatii sanitare si termice. Reparatii centrale. Sunati nu ezitati
Claudio Install Srl

Claudio Install Srl

Instalator · Iasi, Iași
Oferim servicii ca intalatori profesionisti, experienta de peste 10 ani acumulata in strainatate, calitatea serviciilor este pe primul loc precum si multumirea clientului.
Depanari Rapide

Depanari Rapide

Instalator · Iasi, Iași
Intervenim cu promptitudine la orice oră pentru a remedia avarii la orice tip de instalații. Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 în Iași cât și în zonele limitrofe. Pentru informații suplimentare, sfaturi şi preţuri la manopera vă așteptăm să ne contactați telefonic. * Instalații sanitare – Schimbarea și repararea țevilor (țeava zincată, cupru, PPR, polietilenă sau pexal). – Montarea de robineți și apometre. – Repararea sau montarea de obiecte sanitare (chiuvete, vase și
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Valentin A.
Instalator   18/03/2021

Promptitudine, corectitudine și profesionalism sunt cuvintele descriptive pentru acest profesionist.

         
Flavius H.
Instalator   16/03/2021

Există instalatori cârpaci, neserioși și cu pretenții exagerate și există instalatori ca Adrian - serioși, pricepuți, de încredere. A văzut ce e de făcut, apoi a venit și a rezolvat totul într-o manieră ce mi-a depășit așteptările. Bonus - a refăcut o parte din lucrarea de mântuială executată de predecesorul lui. Una peste alta, îl recomand dacă vreți o lucrare optimă și 0 stres. Mulțumesc, Adrian!

         
Ana B.
Instalator   15/03/2021

Domnul a fost foarte politicos si punctual. Reparatia de la chiuveta de la baie a fost facuta rapid si de calitate. Il voi contacta cu incredere pe viitor, cand voi mai avea probleme la baie.

         
Maria B.
Instalator   21/01/2021

Raspuns foarte rapid, a venit înainte să evalueze lucrarea, iar a doua zi a venit pregătit cu tot ce trebuie. Profesionist si serios, recomand cu drag.

         
Stefan R.
Instalator   08/12/2020

Un meseriaș foarte bun,un om meticulos, lucrează curat și este corect.Recomand cu cea mai mare încredere!

         
Alex S.
Instalator   06/12/2020

Cei doi domni instalatori au venit la timp și au rezolvat problema. Au cumpărat, de asemenea, piesa necesară de la magazin și mi-au dat chitanța. Voi mai apela, cu siguranța, la dumnealor, dacă va fi nevoie.

         
Gabriel S.
Instalator   21/11/2020

Totul a decurs cum trebuie. Punctualitate, simplitate si profesionalism. Montaj ireproșabil (chiuvetă, baterie, mașină de spălat rufe). Recomand cu încredere!

         
Alexandra T.
Instalator   28/10/2020

Foarte rapizi si prompti, profesioniști. Mi-au dat si sfaturi pe viitor, pentru a preveni alte asemenea situații.

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit