Top 10 Instalatori În Iasi

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

42 Instalatori sunt gata în Iasi.

CERE 4 OFERTE
Rg Chirasca Srl

Rg Chirasca Srl

Instalator · Iasi, Iasi
Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
Lucian C.

Lucian C.

Instalator · Iasi, Iasi
Seriozitate ,servicii de calitate .Instalator autorizat, montez,repar, instalatii sanitare, desfund canalizari, montez calorifere, dusuri ,sifoane, robineti, tevi etc. Relatii la telefon 0758451675.
Constantin T.

Constantin T.

Instalator · Iasi, Iasi
Instalator cu experenta ezecut lucrari de instalatii sanitare si termice. Reparatii centrale. Sunati nu ezitati
Ungureanu F.

Ungureanu F.

Instalator · Iasi, Iasi
Om serios, profesionist și punctual. Pot rezolva probleme de instalații, electricitate, montaj parchet, montaj mocheta, montaj tapet. Specialist în instalații de irigație automate precum și însămânțare gazon. Stropire copaci cu atomizor Ruris, tundere gazon cu mașina de tuns Ruris, etc. Proiectare și confecționare terase și foișoare.
Claudio Install Srl

Claudio Install Srl

Instalator · Iasi, Iasi
Oferim servicii ca intalatori profesionisti, experienta de peste 10 ani acumulata in strainatate, calitatea serviciilor este pe primul loc precum si multumirea clientului.
Depanari Rapide

Depanari Rapide

Instalator · Iasi, Iasi
Intervenim cu promptitudine la orice oră pentru a remedia avarii la orice tip de instalații. Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 în Iași cât și în zonele limitrofe. Pentru informații suplimentare, sfaturi şi preţuri la manopera vă așteptăm să ne contactați telefonic. * Instalații sanitare – Schimbarea și repararea țevilor (țeava zincată, cupru, PPR, polietilenă sau pexal). – Montarea de robineți și apometre. – Repararea sau montarea de obiecte sanitare (chiuvete, vase și
Sc Mat Grup Centrale Service Instalatii Srl

Sc Mat Grup Centrale Service Instalatii Srl

Instalator · Iasi, Iasi
Firmă Autorizată ISCIR în domeniul instalațiilor de încalzire, este recunoscută pentru experiență și profesionalism în executarea lucrărilor de calitate. ✅Executăm lucrări de la instalarea echipamentelor până la punerea în funcțiune a centralei, instalației termice, sanitare, cu personal calificat și experientă în domeniu. ✅Asigurăm și materiale din depozit propriu, de calitate.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Elena Radu
Instalator   23/06/2020

Am fost tratati cu promptitudine, profesionalism și seriozitate. Sunt acei „mesteri” dupa care nu trebuie sa mai chemi inca un set de „mesteri”. Recomand cu toată încrederea!

         
Mihaela Oprescu
Instalator   23/06/2020

Echipa tanara, ambitioasa. A raspuns promt solicitarii, s-a implicat in gasirea unor solutii adaptate starii de fapt.

         
Mihaela Mitrea
Instalator   19/06/2020

O echipa de nota 100 ! Dl Buca este un om de cuvant , cu un pret foarte bun si foarte rapid in executii. Il voi recomanda si prietenilor mei. Va multumesc din suflet !

         
Dana Colerdi
Instalator   07/06/2020

Sunt multumita de serviciile pe care Dl. Frumusanu le-a prestat, a fost peste asteptari avand in vedere ca a oferit si solutii la reparatiile pe care le-a executat. Recomand cu incredere!

         
Catalina Voica
Instalator   21/05/2020

Foarte multumita ! A venit pentru instalarea masinii de spalat insa fiindca i a permis timpul a rezolvat si alte lucruri de care aveam nevoie iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Recomand !

         
Oana Axsinia
Instalator   17/05/2020

A fost totul perfect. Cu siguranta voi ma apela la serviciile lui pe viitor ori de cate ori voi avea nevoie. Recomand

         
Dan Olteanu
Instalator   27/04/2020

A venit la timp, a avut toate sculele la îndemână, a lucrat curat și calitativ. A rezolvat totul foarte repede. Recomand cu încredere.

         
Irina S.
Instalator   17/04/2020

Sunt mulțumită de domnii care au montat lustrele. Au venit chiar a doua zi după ce am discutat, au lucrat repede.

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit