Top 10 Instalatori În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

54 Instalatori sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Sergiu Adrian Anastasiu

Sergiu Adrian Anastasiu

Instalator · Iasi, Iași
Experienta in montaje piscine, instalatii sanitare, hidrofoare, pompe submersibile, sisteme irigare, centrale termice, sisteme de canalizare
Rg Chirasca Srl

Rg Chirasca Srl

Instalator · Iasi, Iași
Rg chirasca srl , ofera seriozitate, calitate si promptitudine in lucrarile efectuate de noi, Echipa cu oameni seriosi si experimentati pentru orice fel de interventie sau lucrare,se lucreaza calitativ, estetic si rapid in cat clientul sa fie multumit. Timp de reactie :4 ore
Lucian Chedica

Lucian Chedica

Instalator · Iasi, Iași
Seriozitate ,servicii de calitate .Instalator autorizat, montez,repar, instalatii sanitare, desfund canalizari, montez calorifere, dusuri ,sifoane, robineti, tevi etc. Relatii la telefon 0758451675.
Claudio Install Srl

Claudio Install Srl

Instalator · Iasi, Iași
Oferim servicii ca intalatori profesionisti, experienta de peste 10 ani acumulata in strainatate, calitatea serviciilor este pe primul loc precum si multumirea clientului.
Sc Mat Grup Centrale Service Instalatii Srl

Sc Mat Grup Centrale Service Instalatii Srl

Instalator · Iasi, Iași
Firmă Autorizată ISCIR în domeniul instalațiilor de încalzire, este recunoscută pentru experiență și profesionalism în executarea lucrărilor de calitate. ✅Executăm lucrări de la instalarea echipamentelor până la punerea în funcțiune a centralei, instalației termice, sanitare, cu personal calificat și experientă în domeniu. ✅Asigurăm și materiale din depozit propriu, de calitate.
Constantin Tanasa

Constantin Tanasa

Instalator · Iasi, Iași
Instalator cu experenta ezecut lucrari de instalatii sanitare si termice. Reparatii centrale. Sunati nu ezitati
Depanari Rapide

Depanari Rapide

Instalator · Iasi, Iași
Intervenim cu promptitudine la orice oră pentru a remedia avarii la orice tip de instalații. Serviciile noastre sunt disponibile 24/24 în Iași cât și în zonele limitrofe. Pentru informații suplimentare, sfaturi şi preţuri la manopera vă așteptăm să ne contactați telefonic. * Instalații sanitare – Schimbarea și repararea țevilor (țeava zincată, cupru, PPR, polietilenă sau pexal). – Montarea de robineți și apometre. – Repararea sau montarea de obiecte sanitare (chiuvete, vase și
Lucia Ciubotaru

Lucia Ciubotaru

Instalator · Iasi, Iași
Persoana extrem de muncitoare și dedicată, cu o experiență de aproape 8 ani de zile, realizată în mare parte în Marea Britanie. Mă deosebesc de competitori prin cunoștiințele acumulate de-a lungul anilor, atât prin intermediul cursurilor de specializare dar mai ales prin munca depusă.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Daniel V.
Instalator   14/12/2020

Domnul Ivan a respectat ora programarii, a purtat masca pe durata lucrarii si a oferit mai multe solutii tehnice. A venit pregatit cu materialele necesare si a fost atent la necesar. Lucreaza curat, rapid si este politicos. Il recomand!

         
Vlad C.
Instalator   07/12/2020

Foarte prompt si comunicativ. A facut verificarile necesare si mi-a dat si sfaturi in legatura cu rezolvarea ulterioara a problemei. Voi mai apela la Ionut si in viitor.

         
Elena D.
Instalator   25/11/2020

Am avut o problema cu robinetul de la cada din baie care nu se mi inchidea. Domnul a venit a doua zi dupa ce am acceptat lucrarea. Totul a mers rapid. Foarte politicos, prompt si punctual. Problema a fost rezolvata.

         
Ioana P.
Instalator   23/11/2020

Foarte seriosi baietii si profesionisti! Sunt foarte multumita, lucrarea a iesit perfect si preturi foarte bune!!! Recomand cu incredere!!

         
Mugur S.
Instalator   03/11/2020

punctual, rapid, exact, flexibil cu piese de schimb, pret negociat multumesc celorlalti ofertanti pentru implicare

         
Alina V.
Instalator   30/09/2020

Un site excelent, clar si usor de folosit, am primit o oferta la scurt timp dupa lansarea cererii mele. Oferta sitetului a fost dl. Dumitru Raileanu un om deosebit si un mester extraordinar, care a evaluat minunat resursele gasite pe teren. Lucrarea efectuata este excelenta, a lucrat cu mare atentie, repede si curat. Corectitudine, seriozitate, profesionalism, va multumesc, A. Vlad

         
Laurentiu C.
Instalator   28/09/2020

Dl Frumusanu este un profesionist desavarsit! Pe data de 25.09.2020 mi-a montat toate corpurile de iluminat din garsoniera, 6 la numar. Calitate montaj: excelenta! Este foarte amabil, punctual, lucreaza repede, sigur si foarte bine! Vi-l recomand cu cea mai mare caldura!

         
Andreea S.
Instalator   24/09/2020

Un om deosebit! Rar gasesti asa profesionist!Serios,punctual,dedicat, munca de calitate,lucreaza foarte ingrijit, preturi foarte bune, nu am cuvinte! Recomand din tot sufletul, si cu siguranta vom colabora din nou! Multumesc mult!

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit