Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Cabina Dus.

239 Montaj Cabina Dus sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Montaj Cabina Dus

Myra Mairom

Myra Mairom

Societate privata, infiintata in anul 2015 cu scopul de a realiza lucrari de constructii-montaj in principal in domeniul energetic, la cel mai inalt nivel de calitate, oferind clientilor nostri garantia unei colaborari transparente, focalizata pe satisfacerea necesetatilor acestora.
Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Marius Dirle

Marius Dirle

Performez bine in conditii de stres datorita mediului in care am lucrat pe pozitia de team leader in call center [a se inlocui cu orice alt job, really.]. Postul de atunci m-a invatat sa respect termenele limite, sa ma organizez si sa ma astept la orice intorsatura de situatie. Folosesc orice moment in mod eficient si ma focusez pe termenele limita.
Iulian Voicila

Iulian Voicila

●BUCURESTI- ILFOV● Persoana fizica autorizată cu echipa, specializată in domeniul amenajărilor interioare, va pune la dispoziție servicii pentru renovări, amenajări și zugrăveli apartamente, case. Beneficiind de experienta acumulata, scopul nostru principal este de a asigura servicii de calitate, și venim in întâmpinarea dorințele dvs prin îmbinarea nu numai a calitatii și funcționalitatii, ci și a stilului și designului nou și inovator. Contact: 0734.669466
Cristian Baltaretu

Cristian Baltaretu

Lucrez in acest domeniu de mai multi ani , cu nenumarate lucrari la activ si multe persoane multumite de munca mea si de rezultat.
Aurel Mihăiță

Aurel Mihăiță

Se lucrează organizat fără grabă și gindit ca lucrul să iasă de calitate și fără evenimente neplăcute pe parcurs sau după efectuarea lucrărilor .
Alex Frunza

Alex Frunza

oferim cele mai bune servici de calitate garantam profesionalismul corectitudine si rapiditate va stam la dispozitia dvs 24 din 24 ore
AMI House Design

AMI House Design

Solutii complete pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, materiale constructii, finisaje, instalatii electrice si sanitare, gradinarit.
Stoha Logistics

Stoha Logistics

SC STOHA LOGISTICS SRL asigura montaje de cea mai buna calitate pentru montajul si mentenanta aparatelor de aer conditionat. Pentru calitate, rapiditate si confortul clientului, se foloseste masina de gaurit cu carota. Suntem in continua cautare de colaboratori pentru a oferi calitate, siguranta si incredere in acest domeniu.
Christian Eliade

Christian Eliade

Inginer specializat in instalatii: - Termice - Sanitare - Electrice Serios Puncyual Experimentat Covid19 - Respectam regulile si ne protejam reciproc.
Gabriel Gherghin

Gabriel Gherghin

Calitatea garantata de experienta de peste 8 ani. 2 ani de experienta vest-europeana cu materiale si norme ce depasesc mult necesitatile noastre casnice. Lucrez cu dedicare integrala meseriei mele. Daca nu pui suflet nimic nu dureaza. Calitate si preturi omenesti.
REZIDENTIAL ROMCONS FCI SRL

REZIDENTIAL ROMCONS FCI SRL

Cum procedam 1) Analizăm cu mare atenție propunerea făcută de client și luăm măsurători ale apartamentului sau spațiului comercial care se vrea a fi renovat . 2 Odată ce contactul a fost stabilit, vom organiza un interviu cu dvs. pentru a vă asculta ideile și, dacă sunteți de acord, vom fi însoțiți de un arhitect de interior, deoarece el este persoana ideală pentru a ne oferi sfaturi privind reducerea costurilor directe și indirecte. . 3). Când bugetul și proiectul sunt acceptate, proced
Stefan Dan

Stefan Dan

Suntem o echipa serioasa si profesionista cu ani de experienta in domeniu. Oferim servicii de calitate si de promptitudine.
S.C. LAVOBAD ELECTRIC S.R.L.

S.C. LAVOBAD ELECTRIC S.R.L.

Curatarea si igienizarea aparatelor de aer conditionat Igienizarea aparatului de aer conditionat este esentiala pentru sanatatea dumneavoastra si a intregii familii. Intrucat suntem constienti de efectele nefaste ale acestuia, ce pot cauza probleme respiratorii, si dorind sa va oferim cele mai bune solutii, am initiat serviciul de curatare a aerului conditionat din locuinta dumneavoastra. Cu ajutorul echipei Lavobad, va puteti bucura de igienizarea profesionala a aparatului de aer conditionat,
Alexandru Bran

Alexandru Bran

Salut. Aveti nevoie de un instalator probleme cu apa canalizarea sau alte probleme.Contactatima fara ezitare.
SC STRONG QUALIFIED INSTAL SRL

SC STRONG QUALIFIED INSTAL SRL

Avem o experiență de 5 ani pe piață. Oferim servicii diverse în domeniul instalațiilor. Oferim calitatea serviciilor, promptitudine, corectitudine și punctualitate în finalizarea lucrărilor. Suntem deschiși la noi provocări în acest domeniu și într-o continuă dezvoltare.
Nelubia

Nelubia

Evaluare si executie rapida, cu peste 20 de ani de experienta in instalatii sanitare. Execut lucrari complexe, de la 0, de bai si canalizari. Disponibil non-stop, raspuns rapid, eficienta maxima, pret corect.
Star install team

Star install team

Profesionalism, rapiditate, preturi competitive, echipe disponibile pe toata raza municipiuluo Bucuresti si a judetului Ilfov.
Cristinel Manea

Cristinel Manea

Calitate • Accesibilitate, fiabilitate • Procesul de servire • Disponibilitatea produselor • Pret foarte bun
Kazan Cluj

Kazan Cluj

Soluții complete pentru instalații termice și sanitare, climatizare și ventilație, pompe de caldurã, hidrofoare și vase de expansiune, canalizare, țevi, fitinguri și robineți. Servicii de punere în funcțiune, mentenanțã, service, verificare tehnicã periodicã (VTP)
Catalin Instalator

Catalin Instalator

Instalator Brasov Nr contact:execut lucrări de montaj,modificări și remedieri pe instalațiile sanitare,termice și de gaz. URGENTE și desfundări / Constatare gratuita in oraș.
Marius Gheorghe

Marius Gheorghe

Instalator sanitar cu experiență montez cadă, wc, bideu, lavoare, calorifere, centrale termice prin condensare, mașini de spălat, boiler, canalizari, inlocuiri robineti, tevi ppr etc. Preturile sunt accesibile și toate lucrările beneficiază de garanție
General Renew House

General Renew House

Experienta in domeniu de peste 20 de ani , siguranta executarii lucrarilor la calitatea asteptata de catre client.
Marius Instal

Marius Instal

Calitate superioara a lucrărilor executate la preturi avantajoase de către o echipa de profesioniști
Ciobanu Nicolae Alexandru

Ciobanu Nicolae Alexandru

Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere) 4ET S+P /8ET S +P Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere) 4ET S+P /8ET S+P Inlocuit robinet trecere Montaj sifon pardoseala Montaj chiuveta / lavoar Montaj baterie monocomanda Montat baterie grup sanitar Montat / demontat baterie Montat baterie bucatarie Montat robinet grup sanitar / bucatarie Montaj Cabina Dus Montaj / demontaj cazi
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Sandu C.
Montaj Cabina Dus   24/05/2021

Servicii de cea mai buna calitate. A dat dovadă de profesionalism, seriozitate și punctualitate. Recomand cu toată încrederea!

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Montaj Cabina Dus  Înregistrare Pro - Gratuit