Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Cabina Dus.

206 Montaj Cabina Dus sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Montaj Cabina Dus

Myra Mairom

Myra Mairom

Societate privata, infiintata in anul 2015 cu scopul de a realiza lucrari de constructii-montaj in principal in domeniul energetic, la cel mai inalt nivel de calitate, oferind clientilor nostri garantia unei colaborari transparente, focalizata pe satisfacerea necesetatilor acestora.
Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Alexandru  Bran

Alexandru Bran

Salut. Aveti nevoie de un instalator probleme cu apa canalizarea sau alte probleme.Contactatima fara ezitare.
Cristian Baltaretu

Cristian Baltaretu

Lucrez in acest domeniu de mai multi ani , cu nenumarate lucrari la activ si multe persoane multumite de munca mea si de rezultat.
Christian Eliade

Christian Eliade

Inginer specializat in instalatii: - Termice - Sanitare - Electrice Serios Puncyual Experimentat Covid19 - Respectam regulile si ne protejam reciproc.
Nicolae  Munteanu

Nicolae Munteanu

Avem experiență în domeniul amenajărilor interioare și exterioare. Echipa noastră este alcătuită din meșteri cu experiență în domeniul construcțiilor. Ce lucrări efectuăm? Sape, gleturi, gresie, faianță, parchet, instalații sanitare și de încălzire, instalații electrice, etc. Dacă aveți un apartament, casa sau spațiu comercial, noi vă stăm la dispoziție.
Cole Sons Tech SRL

Cole Sons Tech SRL

Ut tehnician DSVCA autorizat. Specializat pe montaj și punere în funcțiune sisteme de control-acces, supraveghere-video și detecție. În jurul acestei sfere de activitate am dobândit cunoștiințele necesare și pentru lucrări generale din domeniul casnic.
George Sandu

George Sandu

Seriozitate . profesionist . executam ce doreste clientul . executam orice tip de instalatie sanitara . obiecte . centrale . calorifere . instalatie scurgere . reparatii de orice tip a instalatiilor
VAIO INSTALATII

VAIO INSTALATII

Suntem o echipa profesionista,cu costuri transparente,serioasa si cu multa pasiune pentru ce ce facem,atsfel suntem mereu dornici sa acceptam provocariile cerute de dvs,prin complexitatea lucrarii sau urgenta ceruta
Marius Dinculeana

Marius Dinculeana

Experienta de peste 20 de ani in amenajari interioare si instalatii electrice si sanitare ma ajuta sa ofer servicii de calitate la un pret avantajos.
Iulian Voicila

Iulian Voicila

●BUCURESTI- ILFOV● Persoana fizica autorizată cu echipa, specializată in domeniul amenajărilor interioare, va pune la dispoziție servicii pentru renovări, amenajări și zugrăveli apartamente, case. Beneficiind de experienta acumulata, scopul nostru principal este de a asigura servicii de calitate, și venim in întâmpinarea dorințele dvs prin îmbinarea nu numai a calitatii și funcționalitatii, ci și a stilului și designului nou și inovator. Contact: 0734.669466
NICOLAE  ROTARU

NICOLAE ROTARU

Echipa noastra presteaza serviciile cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate. Colaboram si cu persoanele juridice. Oferim factura si garantie.
REZIDENTIAL ROMCONS FCI SRL

REZIDENTIAL ROMCONS FCI SRL

Cum procedam 1) Analizăm cu mare atenție propunerea făcută de client și luăm măsurători ale apartamentului sau spațiului comercial care se vrea a fi renovat . 2 Odată ce contactul a fost stabilit, vom organiza un interviu cu dvs. pentru a vă asculta ideile și, dacă sunteți de acord, vom fi însoțiți de un arhitect de interior, deoarece el este persoana ideală pentru a ne oferi sfaturi privind reducerea costurilor directe și indirecte. . 3). Când bugetul și proiectul sunt acceptate, proced
Stefan Dan

Stefan Dan

Suntem o echipa serioasa si profesionista cu ani de experienta in domeniu. Oferim servicii de calitate si de promptitudine.
Amd Service Sanitare Srl

Amd Service Sanitare Srl

Execut lucrari de instalatii sanitare si termice in Bucuresti si Ilfov in regim de urgenta chiar si in week-end. Ofer urmatoarele servicii la care se oferă si factura: -Reparatii instalatii sanitare -Instalare masina spalat rufe/vase -Montaj chiuveta -Montaj baterii apa -Montaj robineti -Montaj vas wc și cadru wc incastrat -Montaj bideu -Montaj lavoar -Montaj cazi baie si cabine de dus -Inlocuit sifon chiuveta sau cada -Inlocuire tevi -Desfundat chiuveta sau lavoar -Coloane de apa rece si apa
Cristi Ezeanu

Cristi Ezeanu

Efectueze lucrări de calitate la preturi decente folosind materiale de calitate , ofer seriozitate sunt pasionat de această meserie și o practic cu plăcere .
Issam Sahli

Issam Sahli

19 ani de experienta pe santiere Germania, Maroc, Tunisia, cupru, ppr, pexal, panouri solare,piscine, incalzire si racire in pardoseala, instalatii sanitare, calcul, proiect, rapiditate executie, seriozitate,nefumator, antialcool.
Mirca Capraru

Mirca Capraru

Nu sunt ieftin . Dar sunt eficient . Serios si sincer cu toti clienti nu exista ceva ce nu pot face in domeniul instalației alte domenii nu le stăpînesc ca un meseriaș dar ma descurc dacă mă depășește pot recomanda alta persoana
Kazan Cluj

Kazan Cluj

Soluții complete pentru instalații termice și sanitare, climatizare și ventilație, pompe de caldurã, hidrofoare și vase de expansiune, canalizare, țevi, fitinguri și robineți. Servicii de punere în funcțiune, mentenanțã, service, verificare tehnicã periodicã (VTP)
Nelubia

Nelubia

Evaluare si executie rapida, cu peste 20 de ani de experienta in instalatii sanitare. Execut lucrari complexe, de la 0, de bai si canalizari. Disponibil non-stop, raspuns rapid, eficienta maxima, pret corect.
Alexandru Dragan

Alexandru Dragan

Pentru ca ofer servicii de înaltă calitate , sunt foarte deschis cu oamenii si cel mai importantă lucru sunt tânăr cu experiența si cred ca asta contează .
Gabriel Andrei

Gabriel Andrei

Clientii ar trebui sa ma aleaga pe mine deoarece sunt foarte fixist si nu ma las pana nu iese treaba bine.
Catalin Instalator

Catalin Instalator

Instalator Brasov Nr contact:execut lucrări de montaj,modificări și remedieri pe instalațiile sanitare,termice și de gaz. URGENTE și desfundări / Constatare gratuita in oraș.
Star install team

Star install team

Profesionalism, rapiditate, preturi competitive, echipe disponibile pe toata raza municipiuluo Bucuresti si a judetului Ilfov.
Cristinel Manea

Cristinel Manea

Calitate • Accesibilitate, fiabilitate • Procesul de servire • Disponibilitatea produselor • Pret foarte bun
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Montaj Cabina Dus  Înregistrare Pro - Gratuit