Top 10 Instalatori În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

61 Instalatori sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Cristian Gabor

Cristian Gabor

Instalator · Timisoara, Timiș
In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Marin Viasu

Marin Viasu

Instalator · Timisoara, Timiș
,Nu sunt singur dar sunt cel mai bun"Montez sau schimb centrale termice,chiuvete, baterii, boilare sau schurgerii, sau reparații la toate obiectele sanitare.
Ioan Marius  Albulescu

Ioan Marius Albulescu

Instalator · Timisoara, Timiș
Sunt un instalator cu experienta, execut orice fel de lucrări, fac și reparații la preturi accesibile
Bog Instal Plus Company SRL

Bog Instal Plus Company SRL

Instalator · Timisoara, Timiș
Firma autorizata sanitar, termic execut lucrari de profil,ofer consultanta si competenta in alegerea celor mai eficiente solutii in domeniul instalatiilor. Instalatii sanitare : ( montaj obiecte sanitare - cabina de dus, wc, bideu, chiuvete, masini de spalat haine/ vase, montat robineti pe coloana, baterii etc. ) Instalatii : ( baie, bucatarie, centrale, sifoane de pardoseala, instalatii de incendiu. Instalatii subsoluri : (apa rece / calda, încălzire, canalizare] instalatii de scurgere
Balint Balint

Balint Balint

Instalator · Timisoara, Timiș
Promptitudine, calitate si preturi competitive. Pentru urgente ne putem deplasa la domiciliul clientului in cateva ore de la solicitare
Florin Mioc

Florin Mioc

Instalator · Timisoara, Timiș
Sint performant rapid am experienta in domeniu pe care aplic de multa vreme am tarife mici mentin perioada de garantie si post garantie efctuez parte de service montaj mentenanta generala sint sincer onest cu clientu de obicei merg pe relatia veche clientul nostru stapinul nostru
Cristian Lupu

Cristian Lupu

Instalator · Timisoara, Timiș
Profesionist cu peste 10 ani experienta, atât in țara cât și in străinătate , responsabil, punctual, dedicat, eficient, flexibil și de încredere. Acord atenție deosebita termenelor de finalizare și calității lucrărilor. Prețul redus NU este unul din atuurile mele. Va mulțumesc .
Florin Pitica

Florin Pitica

Instalator · Ciacova, Timiș
Am încredere în cea ce fac lucrez de 10 ani in domeniu,am lucrat 5 ani in Belgia . Decând lucrez toate persoanele au fost mulțumite . Vă mulțumesc. Pentru încrederea acordata.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Livia B.
Instalator   17/02/2021

Totul a decurs foarte bine. Domnul Marius este un adevărat profesionist. Îl recomand cu mare drag și încredere. 5 🌟

         
Carmen G.
Instalator   10/02/2021

Domnul Florin Rusu este un meserias punctual, serios si face lucrari de calitate. Mai presus de toate este un om plin de omenie. Mai rar intalnesti in ziua de azi asemenea oameni. Il recomand cu toata caldura si ii multumesc inca o data pentru ajutorul dat. Carmen G.

         
Tsvetan B.
Instalator   24/01/2021

Sunt foarte multumit! Domnul Frumusanu a oferit din start cel mai corect pret, a venit pregatit cu toate instrumentele si piesele necesare, a efectuat lucrarea foarte profesional, calm si inteligent, ca urmare n-am decat sa-l recomand! Evaluarea mea e 5+ stele.

         
Maria B.
Instalator   21/01/2021

Raspuns foarte rapid, a venit înainte să evalueze lucrarea, iar a doua zi a venit pregătit cu tot ce trebuie. Profesionist si serios, recomand cu drag.

         
Vlad C.
Instalator   07/12/2020

Foarte prompt si comunicativ. A facut verificarile necesare si mi-a dat si sfaturi in legatura cu rezolvarea ulterioara a problemei. Voi mai apela la Ionut si in viitor.

         
Elena D.
Instalator   25/11/2020

Am avut o problema cu robinetul de la cada din baie care nu se mi inchidea. Domnul a venit a doua zi dupa ce am acceptat lucrarea. Totul a mers rapid. Foarte politicos, prompt si punctual. Problema a fost rezolvata.

         
Gabriel S.
Instalator   21/11/2020

Totul a decurs cum trebuie. Punctualitate, simplitate si profesionalism. Montaj ireproșabil (chiuvetă, baterie, mașină de spălat rufe). Recomand cu încredere!

         
Roxana D.
Instalator   17/10/2020

A lucrat foarte bine si destul de repede. A oferit mai multe solutii pentru rezolvarea problemei. Am putut sa programez lucrarea in weekend, ceea ce mi se pare un plus.

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit