Top 10 Instalatori În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

47 Instalatori sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Cristian Gabor

Cristian Gabor

Instalator · Timisoara, Timiș
In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Ioan Marius  Albulescu

Ioan Marius Albulescu

Instalator · Timisoara, Timiș
Sunt un instalator cu experienta, execut orice fel de lucrări, fac și reparații la preturi accesibile
Florin Pitica

Florin Pitica

Instalator · Ciacova, Timiș
Am încredere în cea ce fac lucrez de 10 ani in domeniu,am lucrat 5 ani in Belgia . Decând lucrez toate persoanele au fost mulțumite . Vă mulțumesc. Pentru încrederea acordata.
Cristian Lupu

Cristian Lupu

Instalator · Timisoara, Timiș
Profesionist cu peste 10 ani experienta, atât in țara cât și in străinătate , responsabil, punctual, dedicat, eficient, flexibil și de încredere. Acord atenție deosebita termenelor de finalizare și calității lucrărilor. Prețul redus NU este unul din atuurile mele. Va mulțumesc .
Bog Instal Plus Company SRL

Bog Instal Plus Company SRL

Instalator · Timisoara, Timiș
Firma autorizata sanitar, termic execut lucrari de profil,ofer consultanta si competenta in alegerea celor mai eficiente solutii in domeniul instalatiilor. Instalatii sanitare : ( montaj obiecte sanitare - cabina de dus, wc, bideu, chiuvete, masini de spalat haine/ vase, montat robineti pe coloana, baterii etc. ) Instalatii : ( baie, bucatarie, centrale, sifoane de pardoseala, instalatii de incendiu. Instalatii subsoluri : (apa rece / calda, încălzire, canalizare] instalatii de scurgere
Florin Mioc

Florin Mioc

Instalator · Timisoara, Timiș
Sint performant rapid am experienta in domeniu pe care aplic de multa vreme am tarife mici mentin perioada de garantie si post garantie efctuez parte de service montaj mentenanta generala sint sincer onest cu clientu de obicei merg pe relatia veche clientul nostru stapinul nostru
Balint Balint

Balint Balint

Instalator · Timisoara, Timiș
Promptitudine, calitate si preturi competitive. Pentru urgente ne putem deplasa la domiciliul clientului in cateva ore de la solicitare
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ioana P.
Instalator   23/11/2020

Foarte seriosi baietii si profesionisti! Sunt foarte multumita, lucrarea a iesit perfect si preturi foarte bune!!! Recomand cu incredere!!

         
Diana C.
Instalator   16/11/2020

Foarte multumit! Au venit sambata la ora stabilita si au terminat mai repede decat speram. au refacut complet instalatia de gaz pentru un apartamemt.

         
Noemi K.
Instalator   26/10/2020

Recomand.Meticulos,cu pricepere ,remonanda materiale de calitate,verifica calitatea lucrarii efectuate.

         
Bogdan C.
Instalator   26/10/2020

A fost o Experienta Extraordinara. A raspuns foarte Repede la Splicitarea Mea, a venit la fende repede si a rezolvat situatia. A verificat si celalalte legaturi. Totul a fost super Ok. Recomand. Multumesc!

         
Maya T.
Instalator   03/10/2020

Mai rar asa oameni buni si decenti, care stiu sa-si evalueze realist munca. Punctul si onest. Altii mi-au cerut triplu ca pret, pentru acceasi lucrare. Probabil de asta nici nu au comenzi sau recenzii. Dl Marius aveti tot respectul si aprecierea mea. Un om rational si muncitor. A lucrat bine si curat. Felicitari! Sunteti un meserias adevarat! :)

         
Marius C.
Instalator   28/09/2020

Serios, prompt. Foarte multumit de serviciul oferit. A raspuns foarte rapid, a lucrat foarte bine. Recomand. Voi apela la servicile lui si data viitoare.

         
Laurentiu C.
Instalator   28/09/2020

Dl Frumusanu este un profesionist desavarsit! Pe data de 25.09.2020 mi-a montat toate corpurile de iluminat din garsoniera, 6 la numar. Calitate montaj: excelenta! Este foarte amabil, punctual, lucreaza repede, sigur si foarte bine! Vi-l recomand cu cea mai mare caldura!

         
Andreea S.
Instalator   24/09/2020

Un om deosebit! Rar gasesti asa profesionist!Serios,punctual,dedicat, munca de calitate,lucreaza foarte ingrijit, preturi foarte bune, nu am cuvinte! Recomand din tot sufletul, si cu siguranta vom colabora din nou! Multumesc mult!

Instalator după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit