Top 10 Instalator În Timisoara, Timiș

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalator.

46 Instalatori sunt gata în Timisoara.

CERE 3 OFERTE
Cristian Gabor

Cristian Gabor

Instalator · Timisoara, Timiș
In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Marin Viasu

Marin Viasu

Instalator · Timisoara, Timiș
,Nu sunt singur dar sunt cel mai bun"Montez sau schimb centrale termice,chiuvete, baterii, boilare sau schurgerii, sau reparații la toate obiectele sanitare.
Ioan Marius Albulescu

Ioan Marius Albulescu

Instalator · Timisoara, Timiș
Sunt un instalator cu experienta, execut orice fel de lucrări, fac și reparații la preturi accesibile
Bog Instal Plus Company SRL

Bog Instal Plus Company SRL

Instalator · Timisoara, Timiș
Firma autorizata sanitar, termic execut lucrari de profil,ofer consultanta si competenta in alegerea celor mai eficiente solutii in domeniul instalatiilor. Instalatii sanitare : ( montaj obiecte sanitare - cabina de dus, wc, bideu, chiuvete, masini de spalat haine/ vase, montat robineti pe coloana, baterii etc. ) Instalatii : ( baie, bucatarie, centrale, sifoane de pardoseala, instalatii de incendiu. Instalatii subsoluri : (apa rece / calda, încălzire, canalizare] instalatii de scurgere
Balint Balint

Balint Balint

Instalator · Timisoara, Timiș
Promptitudine, calitate si preturi competitive. Pentru urgente ne putem deplasa la domiciliul clientului in cateva ore de la solicitare
Cristian Lupu

Cristian Lupu

Instalator · Timisoara, Timiș
Profesionist cu peste 10 ani experienta, atât in țara cât și in străinătate , responsabil, punctual, dedicat, eficient, flexibil și de încredere. Acord atenție deosebita termenelor de finalizare și calității lucrărilor. Prețul redus NU este unul din atuurile mele. Va mulțumesc .
SikaInstal

SikaInstal

Instalator · Timisoara, Timiș
Asiguram montaj la domicilu sau sediul firmei dvs. Pentru orice tip de instalatii: -instalatii electrice -instalatii termice -instalatii sanitare -instalatii de aer conditionat -instalatii camere de supraveghere -instalatii de incalzire in pardoseala si nu numai -reparatii centrale -reparatii echipamente de comunicatii Oferim Factura,Garantie, Mentananta
SC HORTICOLA NICHY SRL

SC HORTICOLA NICHY SRL

Instalator · Timisoara, Timiș
Suntem o echipă de instalatori profesioniști și inventivi cu experiență in proiectarea si realizarea instalatiilor termice și tehnico-sanitare.
Florin Mioc

Florin Mioc

Instalator · Timisoara, Timiș
Sint performant rapid am experienta in domeniu pe care aplic de multa vreme am tarife mici mentin perioada de garantie si post garantie efctuez parte de service montaj mentenanta generala sint sincer onest cu clientu de obicei merg pe relatia veche clientul nostru stapinul nostru
Sc Roca Instal Timis Srl

Sc Roca Instal Timis Srl

Instalator · Timisoara, Timiș
Executie instalatii sanitare, termice, climatizare, ventilatie, etc. Tratam cu seriozitate fiecare client.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Valentin S.
Instalator   21/06/2021

Incredibil de rapid raspunsul.. anunutul postat sambata si duminica dimineata am fost contactat si lucrarea a fost executata in cursul zilei de duminica. totul functioneaza perfect acum. Recomand cu caldura. Voi mai avea cu siguranta si alte lucrari cu Robert.

         
Cristina C.
Instalator   07/06/2021

seriozitate, promptitudine, amabilitate, preț corect, lucrare impecabila. recomand cu toată încrederea

         
Cristina S.
Instalator   21/05/2021

Bogdan mi-a fost de mare ajutor, atat cu sfaturi cat si cu implementarea solutiei alese. M-a ajutat cu montajul si depanarea unei unitati de aer conditionat si cu integrarea unei masini de spalat vase in instalatia sanitara existenta. Cu siguranta voi mai apela la el!

         
Andrei S.
Instalator   14/04/2021

Serviciu prompt, lucrare de calitate și făcută cu grijă. Mulțumesc mult. De acum știu la cine să apelez pe partea de instalații.

         
Lucian M.
Instalator   29/03/2021

Am avut nevoie de o inlocuire a sistemului de prindere al unui corp sanitar in baie. A executat munca foarte prompt si din modul in care lucreaza se vede ca e un instalator priceput. Sunt multumit de cum a iesit lucrarea!

         
Mihaela N.
Instalator   21/03/2021

Profesioniști, au rezolvat problema in timp scurt si au lucrat eficient. Voi mai apela si pt proiecte viitoare.

         
Valentin A.
Instalator   18/03/2021

Promptitudine, corectitudine și profesionalism sunt cuvintele descriptive pentru acest profesionist.

         
Mihai B.
Instalator   08/03/2021

Nu avem decat cuvinte de lauda la adresa domnului Cazacu. Un om profesionist, atent la detalii si cu mult respect fata de bunurile omului cu care colaboreaza. Recomandam din suflet!

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit