Obține 4 Oferte de preț pentru Reparații Aer Conditionat.

163 Reparații Aer Conditionat sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Reparații Aer Conditionat

CLIMA PROFESION

CLIMA PROFESION

Nr telefon Esti in cautarea unei firme pentru montaj – instalare aer conditionat in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu sau sector , , , , ,? Clima Profesional efectueaza – instalare aer conditionat pentru orice model sau marca de aparat aer conditionat. Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.
Assi

Assi

Firma autorizata cu o experienta de peste 10 ani. Oferim servicii de înaltă calitate. Preturi avantajoase
Raducu Cristian  Cristea

Raducu Cristian Cristea

Tehnician frigotehnist și electrician, înclin spre seriozitate și eficienta în domeniul lucrărilor mele. Experienta în sisteme AC pentru acasă și auto, VRV-VRF, centrale tratare aer, chillere cât și camere frigorifice.
Gabriel Cismaru

Gabriel Cismaru

Lucrez in domeniul HVAC (aer conditionat)si am experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit orice proiect la care lucrez. Am lucrat pentru persoane fizice dar si pentru stat (MAI ,Min Justitiei,Min Finante , Min Transporturi , UM , etc ) Impreuna cu colegul meu facem o echipa pe care o veti contacta mereu pentru orice tip de lucrare .
Climatotalhome s

Climatotalhome s

Montaj aer condiționat firma autorizata oferim garanția de 12 luni a montajului suntem o firma care respecta clientu si suntem punctuali pentru mai multe detalii va rugam sunati la numărul 0765 329 302 Marius Niculae
Nk Tehnic

Nk Tehnic

Service ,reparatii aer conditionat,incarcare cu freon ,orice tip de aparat de aer conditionat sau aparat de conditionare a aerului. La apelul clientului se face in faza preliminara o evaluare a aparatului ,se comunica rezultatele si in functie de cazuistica si ratiune financiara se hotaraste de comun acord ce se face in continuare. Cu respect.
ANTON INSTAL GRO

ANTON INSTAL GRO

Firma este noua, dar angajatii sunt cei mai buni in meseria lor. Suntem corecti si prompti, vizionari si ingieniosi,
Acsis Pro-Instal SRL

Acsis Pro-Instal SRL

Firma noastra a fost infiintata in anul 2012 si are ca obiect de activitate vanzarea, instalarea si asigurarea garantiei si postgarantiei echipamentelor de aer conditionat Ploiesti Prahova. Am reusit in tot acest timp sa crestem de la an la an chiar si in conditiile economice actuale prin diversificarea serviciilor si prin parteneriate cu toti importatorii importanti din Romania pentru a diversifica oferte aer conditionat Ploiesti Prahova. De ce sa alegi www.aerconditionat-ph.ro? Va propunem
Ionut Calin

Ionut Calin

Bună ziua cred că profesioniști în domeniu contează foarte mult în ultima vreme eu fac parte din echipa lor .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Carmen A.
Reparații Aer Conditionat   16/03/2021

Serviciile sunt bune, prompte, recomad! Foarte multumita, respecta ora stabilita, rezolva prompt, politicosi, poarte masca, e totul ok.

Dacă eşti un profesionist în Reparații Aer Conditionat  Înregistrare Pro - Gratuit