Top 10 Electricieni În Dâmbovița

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Emil M
Electrician   09/09/2020

Oameni serioși, civilizați, profesioniști. Ne-au făcut verificarea instalației electrice, au montat lustrele și întrerupătoarele. Recomand cu încredere!

         
Radu Slavila
Electrician   06/09/2020

Profesionist, pregatit, flexibil ca program si punctual! Recomand, sigur voi mai colabora în viitor.

         
Bogdan Buda
Electrician   06/09/2020

Lucrarea s-a efectuat conform planificarii si cerintelor si s-a bazat pe oferta primita in urma evaluarii. Exista o garantie pentru lucrarare si recomand acest mod de lucru transparent si documentat.

         
Dumitrache Gabriel
Electrician   03/09/2020

Profesionist desavarsit. A gasit solutii. A lucrat curat, frumos si a respectat termenele. Foarte multumit.

         
Adrian Buzatu
Electrician   14/08/2020

Verificarea + repararea panoului vechi si schimbarea lui cu un panou electric nou. Timpul de asteptare a fost foarte scurt. A fost verificat si reparat panoul vechi pentru a mai functiona pana vine comanda panoului nou. Panoul nou a venit in 2 zile lucratoare si a fost schimbat in cateva ore. Ca bonus, a fost reparata si o priza care avea probleme + verificarea a mai multe prize din casa.

         
Lazar Valentin
Electrician   10/08/2020

Cel mai bun, a rezolvat totul cu profesionalism si foarte repede, tarife super bune o sa mai apelez cu drag. Recomand. Multumesc mult.

         
Alexandru Vintila
Electrician   22/07/2020

Serviciul a fost efectuat cu succes. Operatiunea efectuata a fost: 5 prize aparente dintre care 2 au fost legate in punte. Pentru aceste prize aparente/circuite, Gabriel a montate in panou 2 sigurante bipolare si inca una generala pentru toate circuitele.

         
Iulian Popa
Electrician   27/06/2020

Astăzi s-au prezentat la lucrare foarte prompt dl. Zorila împreună cu dl. Băcăita. Au constatat în termen foarte scurt ce probleme aveam la instalația electrica a blocului după care mi-au făcut un deviz estimativ realist. Au început lucrarea început imediat și deși pe parcursul ei au apărut și alte probleme le-au rezolvat pe toate într-un timp foarte repede. Apoi instalația a fost repusă în funcțiune și nu au apărut probleme. Am fost foarte mulțumit. Recomand cu încredere. Adevărați profesioniști.

Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit