Top 10 Montaj Aer Condiționat În București

Obține 3 Oferte de preț pentru Montaj Aer Condiționat.

59 Montaj Aer Condiționat sunt gata în București.

CERE 3 OFERTE
CLIMA PROFESION

CLIMA PROFESION

Montaj Aer Condiționat · Sector 3, București
Nr telefon Esti in cautarea unei firme pentru montaj – instalare aer conditionat in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu sau sector , , , , ,? Clima Profesional efectueaza – instalare aer conditionat pentru orice model sau marca de aparat aer conditionat. Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.
Ionut Popa

Ionut Popa

Montaj Aer Condiționat · Sector 4, București
Montaj aer conditionat şi service , încărcare freon etc.Asigur orice interventie service, reconditionare, reparație, igienizare și întreținere pentru orice model de aparat de aer conditionat. București şi Ilfov.
Assi

Assi

Montaj Aer Condiționat · Sector 4, București
Firma autorizata cu o experienta de peste 10 ani. Oferim servicii de înaltă calitate. Preturi avantajoase
Marian Ivan

Marian Ivan

Montaj Aer Condiționat · Sector 4, București
Sant un instalator cu idei si am o pregatire in domeniu de aproximativ 17 ani, colaborez cu mai multe firme în vederea obținerii autorizațiilor necesare montajului unui branșament pentru gaze, Revizie centrale termice Finisaje interioare Într-un cuvânt cred ca sant omul potrivit pentru proiectele dumneavoastră.
Pratco Srl

Pratco Srl

Montaj Aer Condiționat · Sector 3, București
Instalare / furnizare / înlocuire / reparare / încărcare freon aparate de aer condiționat și chillere Servicii profesionale de instalare și reparare aer condiționat pentru un încăperi răcoroase sau frig și clienți fericiți . Montaj și reparare instalații de aer condiționat. Proiectare / Furnizare / Montaj / Înlocuire / Întreținere / Intervenții - instalații de aer condiționat casnice, industriale, blocuri, birouri. Ingineri și instalatori autorizați ANRE și ISCIR oferim din anul 1991 se
Raducu Cristian  Cristea

Raducu Cristian Cristea

Montaj Aer Condiționat · Sector 6, București
Ma caracterizează atenția la detalii, caut sa prestez servicii de calitate prin care clienții mă vor recomanda în continuare.
Galaxy imob grup srl

Galaxy imob grup srl

Montaj Aer Condiționat · Sector 5, București
Galaxy Media Tehnologie Imobiliară vă oferă soluții imobiliare complete 0758 509 509 Non-Stop. Tururi Virtuale 3D Matterport / Detecție Abonamente intervenții / Carotare fără Mizerie / Urgențe Instalații Electrice / Sanitare Intervenții Termice / Încălzire / Aer Condiționat / Amenajări interioare/exterioare Transport marfă și relocări. Experiența de peste 10 ani a tehnicienilor GalaxyMedia în oferirea serviciilor arată clar că verificarea și intreținerea periodică a instalațiilor înseamnă cos
Alexandru  Bran

Alexandru Bran

Montaj Aer Condiționat · Sector 4, București
Salut. Aveti nevoie de un instalator probleme cu apa canalizarea sau alte probleme.Contactatima fara ezitare.
C&c Data Electronics Srl

C&c Data Electronics Srl

Montaj Aer Condiționat · Sector 5, București
Suntem 2 echipe si utam lucrari profesionale: Montaj aer conditionat Vanzari aer conditionat Service aer conditionat Se emite factura + garantie
Daniel  Sandu

Daniel Sandu

Montaj Aer Condiționat · Sector 1, București
Experienta instalatii sanitare si termice 23 ani; Experienta instalatii electrice 23 ani; Experienta incalzire in pardoseala 15 ani; Experienta montaj Aer Conditionat 10 ani.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Bogdan I.
Montaj Aer Condiționat   20/03/2021

Super multumit! Foarte amabil si punctual. Lucrarea a fost efectuata in mod profesionist, solutiile propuse au fost cele optime si cu siguranta voi apela si pe viitor la serviciile oferite.

         
Lidia G.
Montaj Aer Condiționat   03/03/2021

Sunt foarte multumita de lucrarea executata de dl Radu Frumusanu. Un profesionist de inalta clasa, un om serios, placut si foarte amabil. Recomand cu multa caldura.

         
Victor M.
Montaj Aer Condiționat   15/01/2021

Echipa formată din Lucian si Alexandru, nota 10. Tânără și profesionistă. Punctuali. Mulțumiri și domnului Stuparu pentru promtitudine.

         
Adrian B.
Montaj Aer Condiționat   08/01/2021

Sunt foarte multumit de montaj. Mi-au placut comunicarea, modul de lucru, rabdarea si calmul. Ca si recomandare, nu mai uitati aspiratorul :)

         
Corneliu R.
Montaj Aer Condiționat   21/11/2020

Sunt multumit de serviciile oferite, am sa recomand cunoscutilor, as dori o colaborare pe viitor. Este o persoana serioasa si punctuala.

         
Maria P.
Montaj Aer Condiționat   15/09/2020

Super rapid. Profesionist, a facut treaba repede si curat. Atitudine foarte buna! Recomand cu incredere

         
Madalina M.
Montaj Aer Condiționat   12/09/2020

Foarte profesionisti, atenti la detalii, au lucrat f curat, ofera explicatii privind functionarea produsului, cer opinia clientului. Serviciu excelent.

         
Mirela A.
Montaj Aer Condiționat   04/06/2020

Am instalat cu baietii 3 aparate AC, s-au miscat foarte repede, curat si cu atentie la detalii. Sunt profesionisti cu mult bun simt si cu preturi decente. Recomand!

Montaj Aer Condiționat după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Montaj Aer Condiționat  Înregistrare Pro - Gratuit