Top 10 Montaj Aer Condiționat În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Aer Condiționat.

91 Montaj Aer Condiționat sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
CLIMA PROFESION

CLIMA PROFESION

Montaj Aer Condiționat · Sector 3, București
Nr telefon Esti in cautarea unei firme pentru montaj – instalare aer conditionat in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu sau sector , , , , ,? Clima Profesional efectueaza – instalare aer conditionat pentru orice model sau marca de aparat aer conditionat. Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.
Raducu Cristian Cristea

Raducu Cristian Cristea

Montaj Aer Condiționat · Sector 6, București
Ma caracterizează atenția la detalii, caut sa prestez servicii de calitate prin care clienții mă vor recomanda în continuare.
Assi

Assi

Montaj Aer Condiționat · Sector 4, București
Firma autorizata cu o experienta de peste 10 ani. Oferim servicii de înaltă calitate. Preturi avantajoase
Pfa

Pfa

Montaj Aer Condiționat · Sector 5, București
Instalator cu o experienta de 20 de ani ,execut instalatii sanitare,termice,montaj aer conditionat,igienizare,incarcare freon,montaj hota,gauriihota,ofer si cer seriozitate
New climd best

New climd best

Montaj Aer Condiționat · Sector 2, București
Seriozitatea și punctoalitate montaj aer condiționat service vânzări aparate consultanta la montaj incarcari cu freon igenizari profesionale 3 soluții active
Claudiu Ktf

Claudiu Ktf

Montaj Aer Condiționat · Sector 3, București
Oferim montaje de Aer Condiționat in cel mai scurt timp+ revizie, service,igenizare.etc. Detalii: 0731182307
Top Speed Klima

Top Speed Klima

Montaj Aer Condiționat · Sector 6, București
Achizitioneaza sisteme de climatizare de pe www.topspeedklima.ro OFERIM GARANTIE LA MONTAJ. SUNTEM AUTORIZATI. Sunteti satul sa cautati o echipa profesionista pentru a va instala aparatul de aer conditionar? STOP. Ati gasit-o. Va oferim servicii de calitate pentru montarea unui aer conditionat de orice tip. Experienta de peste 15 ani de zile si seriozitatea noastra va vor asigura servicii ireprosabile. Montajul se executa cu Pompa de Vacuum ( Vid ) si aspirator de praf. rog si ofer seriozitate
Gabriel Cismaru

Gabriel Cismaru

Montaj Aer Condiționat · Sector 5, București
Specializat in service si montaj aer conditionat . Lucram cu foarte multe tipuri de aparate de aer conditionat . Specializat HVAC . Efectuam service , montaj , intretinere Aer condtionat majoritate modelelor si tipurile . Pentru modele casnice cat si profesionale pentru servere sau camere tehnice .Lucrez in domeniul HVAC (aer conditionat)si am experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit orice proiect la care lucrez. Am lucrat pentru persoane fizice dar si pentru stat (MAI ,Min Justitie
Iulian Voicu

Iulian Voicu

Montaj Aer Condiționat · Sector 6, București
Efectuez instalații electrice,tablouri,branșamente,sisteme smart home și sisteme video,paratrăsnete și prize de pământ.
MSC Refrigeration

MSC Refrigeration

Montaj Aer Condiționat · Sector 6, București
Scopul nostru este sa îți generam confortul, sa te ajutam sa aduci un plus de sănătate pentru familia ta și sa reduci consum de energie.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Gheorghe C.
Montaj Aer Condiționat   24/07/2021

Profesionist desăvârșit, om de caracter. Ne-am înțeles fără vicleșuguri asupra prețului iar lucrarea a fost executată ca la carte a doua zi. Mulțumesc HomeRun! Recomand cu încredere.

         
Remus C.
Montaj Aer Condiționat   23/07/2021

Băieții au lucrat extrem de curat. Au fost foarte rapizi, cu toate ca e plin sezon. Mi-au oferit și sfaturi pre-achiziție și instalare. Nimic de reproșat. Ii recomand cu încredere.

         
Cristian P.
Montaj Aer Condiționat   21/07/2021

Sunt foarte multumit de lucrare. Baietii au fost foarte seriosi si au lucrat extrem de bine, au avut grija inclusiv la aspectul estetic al aparatului, atat cel interior cat si cel exterior. Aparatul merge super bine. Nu am sa le reprosez absolut nimic.

         
Radu O.
Montaj Aer Condiționat   10/07/2021

Am avut de instalat un aparat de aer conditionat in plin sezon, cumparat de pe Emag, atunci cand alti "profesionisti" au refuzat lucrarea pentru ca "sunt foarte aglomerati" sau din cauza ca nu instaleaza echipamente achizitionate de la alti furnizori. Il recomand cu incredere pe Bogdan pentru calitatea serviciilor, punctualitate, profesionalism si curatenie la locul de munca.

         
Adrian S.
Montaj Aer Condiționat   04/07/2021

Bogdan mi-a montat o clima cu poziție dificila fără balcon deschis. A dat dovada de profesionalism și instalarea este făcută ca la carte, vidare și proba de presiune. Lucrează curat cu aspirator sub mașina de găurit. Sunt foarte mulțumit .

         
Nicolae D.
Montaj Aer Condiționat   03/06/2021

Am intalnit o echipa extraordinara, tata si fiu, au lucrat cu atentie la detalii si asta mi_a placut foarte mult. Multumesc inca odata pentru instalatie.

         
Balazs O.
Montaj Aer Condiționat   28/05/2021

Am avut o lucrare deloc ușoară, însă aș putea zice faptul că Bogdan a mers mai departe decât un meșter obișnuit, doar ca lucrarea să iasă ok. Montajul a fost făcut profesional cu scule de frigotehnie și vidare a instalației. Pe lângă asta a rămas și să repari ce au stricat alții. Merci Bogdan!

         
Cristina T.
Montaj Aer Condiționat   28/05/2021

Am avut nevoie de verificarea aparatelor de AC si igienizarea lor. A venit echipa chiar a doua zi si s-a ocupat de tot ce era de facut, la un pret corect, pe factura. Am apreciat promptitudinea. Vom mai apela pe viitor.

Servicii Similare
Montaj Aer Condiționat după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Montaj Aer Condiționat  Înregistrare Pro - Gratuit