Top 10 Montaj Aer Condiționat În Sector 6, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Aer Condiționat.

CERE 4 OFERTE
Galaxymedia

Galaxymedia

Montaj Aer Condiționat · Sector 5, București
Galaxy Media Tehnologie Imobiliară vă oferă soluții imobiliare complete 0758 509 509 Non-Stop. Tururi Virtuale 3D Matterport / Detecție Abonamente intervenții / Carotare fără Mizerie / Urgențe Instalații Electrice / Sanitare Intervenții Termice / Încălzire / Aer Condiționat / Amenajări interioare/exterioare Transport marfă și relocări. Experiența de peste 10 ani a tehnicienilor GalaxyMedia în oferirea serviciilor arată clar că verificarea și intreținerea periodică a instalațiilor înseamnă cos
MSC Refrigeration

MSC Refrigeration

Montaj Aer Condiționat · Sector 6, București
Scopul nostru este sa îți generam confortul, sa te ajutam sa aduci un plus de sănătate pentru familia ta și sa reduci consum de energie.
Fractal Solutions

Fractal Solutions

Montaj Aer Condiționat · Sector 6, București
DESPRE NOI FRACTAL SOLUTIONS activeaza atat in piata de retail cat si in cea rezidentiala, oferind servicii de productie publicitara, de amenajari interioare, HVAC si de mentenanta pentru fiecare departament in parte. Cu ajutorul celor patru departamente am contribuit la deschidere a peste 350 agentii Superbet, 260 agentii Gobet si a peste 100 agentii Bet Arena. In acelasi timp asiguram buna functionare a celor aproximativ 1000 de spatii comerciale ale grupului Superbet. Datorita rigurozitatii
Gabriel Cismaru

Gabriel Cismaru

Montaj Aer Condiționat · Sector 5, București
Specializat in service si montaj aer conditionat . Lucram cu foarte multe tipuri de aparate de aer conditionat . Specializat HVAC . Efectuam service , montaj , intretinere Aer condtionat majoritate modelelor si tipurile . Pentru modele casnice cat si profesionale pentru servere sau camere tehnice .Lucrez in domeniul HVAC (aer conditionat)si am experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit orice proiect la care lucrez. Am lucrat pentru persoane fizice dar si pentru stat (MAI ,Min Justitie
C&c Data Electronics Srl

C&c Data Electronics Srl

Montaj Aer Condiționat · Sector 5, București
Suntem 2 echipe si utam lucrari profesionale: Montaj aer conditionat Vanzari aer conditionat Service aer conditionat Se emite factura + garantie
Assi

Assi

Montaj Aer Condiționat · Sector 4, București
Firma autorizata cu o experienta de peste 10 ani. Oferim servicii de înaltă calitate. Preturi avantajoase
Cole Sons Tech SRL

Cole Sons Tech SRL

Montaj Aer Condiționat · Sector 5, București
Sunt tehnician DSVCA autorizat. Specializat pe montaj și punere în funcțiune sisteme de control-acces, supraveghere-video și detecție. În jurul acestei sfere de activitate am dobândit cunoștiințele necesare și pentru lucrări generale din domeniul casnic.
Alexandru  Bran

Alexandru Bran

Montaj Aer Condiționat · Sector 4, București
Salut. Aveti nevoie de un instalator probleme cu apa canalizarea sau alte probleme.Contactatima fara ezitare.
Zaleo Start SRL

Zaleo Start SRL

Montaj Aer Condiționat · Sector 5, București
Societate - oferim servicii de instalare , montaj aer conditionat , demontare , service , curatare - igienizare si revizie tehnica in cel mai scurt timp posibil . Ne gasiti si pe : https://www.aerconditionatservice.ro/
Home-clima.ro

Home-clima.ro

Montaj Aer Condiționat · Sector 2, București
Firma noastra are o experienta vasta in serviciile de instalare aer conditionat rezidential de birou , hale, depozite , etc. Toti angajatii nostri sunt specializati pe domeniul HVAC. Preturile practicate de noi sunt printre cele mai mici. Dar ele reflecta calitatea si garantia ca si o carte de vizita. Pentru mai multe detalii, articole si preturi vizitati http://home-clima.ro si sigur veti deveni clientul nostru.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Victor M.
Montaj Aer Condiționat   15/01/2021

Echipa formată din Lucian si Alexandru, nota 10. Tânără și profesionistă. Punctuali. Mulțumiri și domnului Stuparu pentru promtitudine.

         
Adrian B.
Montaj Aer Condiționat   08/01/2021

Sunt foarte multumit de montaj. Mi-au placut comunicarea, modul de lucru, rabdarea si calmul. Ca si recomandare, nu mai uitati aspiratorul :)

         
Corneliu R.
Montaj Aer Condiționat   21/11/2020

Sunt multumit de serviciile oferite, am sa recomand cunoscutilor, as dori o colaborare pe viitor. Este o persoana serioasa si punctuala.

         
Maria P.
Montaj Aer Condiționat   15/09/2020

Super rapid. Profesionist, a facut treaba repede si curat. Atitudine foarte buna! Recomand cu incredere

         
Madalina M.
Montaj Aer Condiționat   12/09/2020

Foarte profesionisti, atenti la detalii, au lucrat f curat, ofera explicatii privind functionarea produsului, cer opinia clientului. Serviciu excelent.

         
Mirela A.
Montaj Aer Condiționat   04/06/2020

Am instalat cu baietii 3 aparate AC, s-au miscat foarte repede, curat si cu atentie la detalii. Sunt profesionisti cu mult bun simt si cu preturi decente. Recomand!

Dacă eşti un profesionist în Montaj Aer Condiționat  Înregistrare Pro - Gratuit