Obține 4 Oferte de preț pentru Rigips.

286 Rigipsari sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Rigipsari

Cristian Baltaretu

Cristian Baltaretu

Lucrez de multi ani in acest domeniu, sunt o persoana serioasa si intotdeauna pun pe primul loc nevoile clientilor si ma straduiesc ca totul sa iasa exact cum ei isi doresc.
Marian Nicolae

Marian Nicolae

Va Salut, ma numesc Marian. Zugrav cu experienta execut lucrari de finisaj (gletuit) tencuit, renovari interioare. Montez parchet si gresie la preturi accessibile.
Ciprian Goga

Ciprian Goga

Serios si foarte atent la toate detaliile. in place ca lucrul pe care il fac sa iasa perfect. inventiv si foarte sociabil.
Anthouse Constructii S.R.L.

Anthouse Constructii S.R.L.

Firma nostra de constructii ofera servicii de glet si zugraveli de o calitate ridicata. Realizam lucrarile atat manual cat si mecanizat.
Alexandru Terec

Alexandru Terec

Experienta în lucrări de rigips: pereți despărțitori, tavane, scafe, nișe, măști, etc. Cer și ofer seriozitate.
Handmadesofa

Handmadesofa

Punctual , Profesionist , Serios , Nu consum bauturi alcolice , termen respectat , rabdator in comunicarea cu cerintele clientului.
Sc Lcen Building Srl

Sc Lcen Building Srl

Meseriasi Constructori Constanta - cu peste 17 ani de experienta, principalul obiectiv al firmei îl reprezintă furnizarea de servicii complete de renovări interioare și amenajări interioare,renovare apartamente cu 2,3,4 camere, amenajare magazine, finisaje interioare spații comerciale, zugrăveli interioare case-vile. Un pret estimat se poate oferi si la telefon insa un pret corect final se face la fata locului in functie de ce este de facut. In raza localitatii Constanta nu se percepe taxa de
Garden Vision

Garden Vision

Oferim servicii de arhitectura peisagistica, design interior, amenajari spatii verzi si amenajari interioare.
Ionut Nitu

Ionut Nitu

Dețin o experienta de 10 ani în domeniu ,dintre care 8 ani lucrați în Anglia ca vopsitor rigipsar ,și amenajări interioare ,serios și comunicativ și deschis la noi provocări.
Alexandru Coman

Alexandru Coman

Oferim servicii de calitate, la preturi rezonabile. Avem o experienta de 10 ani in domeniul amenajarilir interioare. Oferim servicii de la A la Z, inclusiv instalatie electrica si sanitara.
Franiuc KDP

Franiuc KDP

Profesioniști in domeniu, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, in țara și in strainatate Franiuc KDP va oferă servicii de calitate, corectitudine și garantie pentru orice lucrare. Începând de la demolari(transport moloz) , instalatii electrice, sanitare, termice, finisaje și sape, gresie și faianța, parchet și zugravit /decorații și curatenie generală , ne ocupam de tot și administram aprovizionarea cu materialele necesare. Multă sănătate
Cristian  Moldovan

Cristian Moldovan

Peste 22 de ani de experienta in Domeniul amenajarilor interiore practica-ti in italia alaturi de renumiti arhitecti,amenajarea pavilionului pentru Romania la concursul internazional de arhitectura de la Venezia in 2018 .
Vali Cambur

Vali Cambur

Echipa de muncitori seriosi (nu consuma bauturi alcoolice), oferim consultanta si cele mai bune solutii pentru renovarea/igenizarea locuitei dumneavoastra cu servicii complete (inclusiv curatenie) si garantarea lucrarilor efecutate.
Iulian Voicila

Iulian Voicila

●BUCURESTI- ILFOV● Persoana fizica autorizată cu echipa, specializată in domeniul amenajărilor interioare, va pune la dispoziție servicii pentru renovări, amenajări și zugrăveli apartamente, case. Beneficiind de experienta acumulata, scopul nostru principal este de a asigura servicii de calitate, și venim in întâmpinarea dorințele dvs prin îmbinarea nu numai a calitatii și funcționalitatii, ci și a stilului și designului nou și inovator. Contact: 0734.669466
NICOLAE  ROTARU

NICOLAE ROTARU

Echipa noastra presteaza serviciile cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate. Colaboram si cu persoanele juridice. Oferim factura si garantie.
SC ROMALU ART CONSTRUCT SRL

SC ROMALU ART CONSTRUCT SRL

Societate constructii executa lucrari de constructii case, blocuri; amenajari interioare, finisaje,tapet, placari polistiren, tencuieli + decorativa, zidarii,zugraveli, placari rigips,montaj gresie,faianta,parchet, montaj usi – ferestre. Detalii la telefon 0759300608
Craciun Alin

Craciun Alin

Echipa profesionistă, doar contacteza ne. Zugrăveli, renovari, gresie, faianță, instalație electrică, instalație sanitară, parchet, mobila, rigips. Luam de la 0, predam la 100.
Hulea  Tudorica

Hulea Tudorica

Realizez lucrari de calitate superioara la preturi avantajoase. Incerc de fiecare data sa indeplinesc viziunea clientului.
Laurentiu Miricioiu

Laurentiu Miricioiu

Zugrav profesionist, din 2015 pana in prezent in belgia, si germania, acum am decis sa ne apucam de treaba inTara noastra la cel mai inalt nivel de zugraveala.
Adrian Vlad

Adrian Vlad

Montez aparate electrice Lampi,prize, întrerupătoare,cuptoare,plite etc Execut lucrări de glet,lavabilă Montez șine perdele și altele Montez blocatoare parcare Montez pereți rigips,tavane rigips Montez tavane casetate Montez tavane extensibile Parchet laminat Tapet Gresie, faianță Chiuvete, baterie baie,oglinzi,baterie
Marian Ionescu

Marian Ionescu

Execut placari, din rigips, la cele mai mici preturi. 25 lei mp. In pret intra structura, placa + banda la imbinari si suruburi. Pentru orice alte solicitari, pretul variaza. Toate preturile sunt negociabile.
ROTSILBET.AMBIENT

ROTSILBET.AMBIENT

AM EXECUTAT FOARTE MULTE LUCRĂRI RIGIPS ATÂT IN ȚARĂ CÂT ȘI ÎN STRĂINĂTATE LUCRAM LA STANDARDE EUROPENE
Alin  Bozomitu

Alin Bozomitu

Executăm lucrări în rigips de înaltă calitate suntem o echipă de 4 băieți calificați în italia cu experienta de 6 ani de zile în domeniu. oferim calitate si seriozitate
Gica Jordi

Gica Jordi

Firma:JORDI DAV CONSTRUCT SRL Executam urmatoarele:Renovari interioare,renovari scări de bloc Rigips,gresie, faianta,glet,lavabil(pompa sau manual)preturi avantajoase
Lucian  Hutiu

Lucian Hutiu

Cu o experiență de peste 15 ani in domeniul de finisaje interioare și exterioare ofer calitatea seriozitate și punctualitate
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Rigips  Înregistrare Pro - Gratuit