Obține 4 Oferte de preț pentru Rigips.

303 Rigipsari sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Rigipsari

Ciprian Goga

Ciprian Goga

Serios si foarte atent la toate detaliile. in place ca lucrul pe care il fac sa iasa perfect. inventiv si foarte sociabil.
Lucian Bogdan Manolache

Lucian Bogdan Manolache

Dețin o vasta experienta in rândul zugravelilor și amenajărilor interioare lucrând curat și eficient in acest domeniu de peste 10 ani .
Iulian Voicila

Iulian Voicila

●BUCURESTI- ILFOV● Persoana fizica autorizată cu echipa, specializată in domeniul amenajărilor interioare, va pune la dispoziție servicii pentru renovări, amenajări și zugrăveli apartamente, case. Beneficiind de experienta acumulata, scopul nostru principal este de a asigura servicii de calitate, și venim in întâmpinarea dorințele dvs prin îmbinarea nu numai a calitatii și funcționalitatii, ci și a stilului și designului nou și inovator. Contact: 0734.669466
Cristian Baltaretu

Cristian Baltaretu

Lucrez de multi ani in acest domeniu, sunt o persoana serioasa si intotdeauna pun pe primul loc nevoile clientilor si ma straduiesc ca totul sa iasa exact cum ei isi doresc.
Constantin Boban

Constantin Boban

Gleturi Zugraveli interioare Zugraveli exterioare Placari gresie si faianta Scafe Pereti despartitori Indiferent de stil si preferinte, Iti putem oferi oricand servicii de calitate in domeniul amenajari interioare, iar spatiile pe care le vom crea vor da mereu dovada de bun gust, Tinem mereu cont de parerea clientului in ceea ce privesc culorile si texturile si punem mereu in practica ceea ce isi doreste.
Alex Frunza

Alex Frunza

Gnius pro construct ofera cele mai bune servicii de amenajari interioare zugraveli montare gips carton glet lavabil parchet etc va stam la dispozitie cu curatenie post constructo spalare mecanizata pardoseala etc
Marian Nicolae

Marian Nicolae

Va Salut, ma numesc Marian. Zugrav cu experienta execut lucrari de finisaj (gletuit) tencuit, renovari interioare. Montez parchet si gresie la preturi accessibile.
Cristian Moldovan

Cristian Moldovan

Peste 22 de ani de experienta in Domeniul amenajarilor interiore practica-ti in italia alaturi de renumiti arhitecti,amenajarea pavilionului pentru Romania la concursul internazional de arhitectura de la Venezia in 2018 .
Psv design project

Psv design project

Nu ne place sa pierdem timpul mai mult decat este necesar. Seriozitate, calitate. Contactați-ne si va veti convinge.
Garden Vision

Garden Vision

Oferim servicii de arhitectura peisagistica, design interior, amenajari spatii verzi si amenajari interioare.
Alexandru Coman

Alexandru Coman

Oferim servicii de calitate, la preturi rezonabile. Avem o experienta de 10 ani in domeniul amenajarilir interioare. Oferim servicii de la A la Z, inclusiv instalatie electrica si sanitara.
Sc Lcen Building Srl

Sc Lcen Building Srl

Meseriasi Constructori Constanta - cu peste 17 ani de experienta, principalul obiectiv al firmei îl reprezintă furnizarea de servicii complete de renovări interioare și amenajări interioare,renovare apartamente cu 2,3,4 camere, amenajare magazine, finisaje interioare spații comerciale, zugrăveli interioare case-vile. Un pret estimat se poate oferi si la telefon insa un pret corect final se face la fata locului in functie de ce este de facut. In raza localitatii Constanta nu se percepe taxa de
Franiuc KDP

Franiuc KDP

Profesioniști in domeniu, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, in țara și in strainatate Franiuc KDP va oferă servicii de calitate, corectitudine și garantie pentru orice lucrare. Începând de la demolari(transport moloz) , instalatii electrice, sanitare, termice, finisaje și sape, gresie și faianța, parchet și zugravit /decorații și curatenie generală , ne ocupam de tot și administram aprovizionarea cu materialele necesare. Multă sănătate
Mihai Andrei

Mihai Andrei

Echipe de meseriasi executam: case la rosu, la cheie, zugraveli interioare, zugraveli exterioare, faianta si gresie, piatra, electrice, sanitaire, parchet laminat, betoane, pavaje, fototapet, etc. PENTRU A VIZIONA CLIPURI DE LA LUCRARILE NOASTRE VA RUGAM SA DATI CLIC PE LINK. https://youtube.com/channel/UCaeYvFd3sokSqAxe2AJ-n_g
Anthouse Constructii S.R.L.

Anthouse Constructii S.R.L.

Firma nostra de constructii ofera servicii de glet si zugraveli de o calitate ridicata. Realizam lucrarile atat manual cat si mecanizat.
Handmadesofa

Handmadesofa

Punctual , Profesionist , Serios , Nu consum bauturi alcolice , termen respectat , rabdator in comunicarea cu cerintele clientului.
Alexandru Terec

Alexandru Terec

Experienta în lucrări de rigips: pereți despărțitori, tavane, scafe, nișe, măști, etc. Cer și ofer seriozitate.
Hulea Tudorica

Hulea Tudorica

Realizez lucrari de calitate superioara la preturi avantajoase. Incerc de fiecare data sa indeplinesc viziunea clientului.
Craciun Alin

Craciun Alin

Echipa profesionistă, doar contacteza ne. Zugrăveli, renovari, gresie, faianță, instalație electrică, instalație sanitară, parchet, mobila, rigips. Luam de la 0, predam la 100.
Alin Radulescu

Alin Radulescu

Profesionalism , în slujba clientului Beneficiari mulțumiți Nu ezitați să mă contactați telefonic sau whatsapp 0751551587
Ionut Nitu

Ionut Nitu

Dețin o experienta de 10 ani în domeniu ,dintre care 8 ani lucrați în Anglia ca vopsitor rigipsar ,și amenajări interioare ,serios și comunicativ și deschis la noi provocări.
Cătălin Marian Burcescu

Cătălin Marian Burcescu

Sunt zugrav profesionist cu experienta in domeniu calificat in meseriile de rigipsar faiantar zugrav. Sunt o persoana serioasa punctuala, cu simtul raspunderii .
Andrei Vasile

Andrei Vasile

Seriozitatea și calitatea lucrător efectuate. Este adevărat preturile mele nu sunt cele mai mici de pe piață .
Bogdan Păunescu

Bogdan Păunescu

Pret si evaluare corecta, tin cont mereu de parerea clientului, o buna comunicare pentru a duce treaba la bun sfarsit, toata lumea, sa fie multumita.
Alexandru Ionita

Alexandru Ionita

Zugrav cu experiență renovez apartamente case garsoniere Montez gresie faianță.parchet tapet Lavabil glet glafuri placari rigips tencuieli zidărie placări polistiren etc la preturi mici
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Rigips  Înregistrare Pro - Gratuit