Obține 4 Oferte de preț pentru Amenajări Exterioare.

165 Amenajări Exterioare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Amenajări Exterioare

Bogdan Sava

Bogdan Sava

Amenajarile exterioare a cladirilor rezidentiale si industriale. Executam reparatii , modificari, finisaje si amenajari in totalitate.
Ionut Dorobantu

Ionut Dorobantu

Ofer servicii de finisaj și amenajări interioare de calitate la preturi avantajoase.Montez toate tipurile de parchet dar și recondiționez acolo unde este cazul. Marmura,granitul,travertin,placarile ceramice în general,nu au taine pentru mine,de asemenea,îmi las imaginația sa-mi conduca creativitatea in lucrările decorative. Experienta mea de peste 20 de ani in activitate îmi da idei sa vin întotdeauna cu ceva nou.Dovada mulțumirii clienților mei se regăsește în recenziile acestora. Pentru o cot
AMI House Design

AMI House Design

Solutii complete pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, materiale constructii, finisaje, instalatii electrice si sanitare, gradinarit.
Ionut Mihail

Ionut Mihail

Suntem o echipa tanara ce pune pe primul plat nevoile clientului . Dispunem de tot ceea ce este necasar pentru a duce la bun sfarsit proiectele dumneavoastra . Ne caracterizeaza entuziasmul , ambitia , dorinta de a reusi si evolua . Facem totul cu pasiune si dragoste pentru lemn si bun gust. Atentia la detalii a devenit o obsesie pentru noi . Imbinam noile tehnologii cu cele clasice . Nu uitam ca lemnul este o resursa pretioasa iar grija noastra pentru natura este permanenta . Prin
Costel Munteanu

Costel Munteanu

Profesionalism lucrez in domeniu de 13 ani de zile dintre care 8 ani plecat in strainate in domeniul constructilor promisiunea este promisiune si curățenie la locul de munca,pentru o colaborare cât mai corecta cel Mai sigur putem sta de vorba fata in fata. va mulțumesc pentru ca ați vizualizat profilul meu și va aștept cu drag cu o colaborare.o zi buna.
Florin Ion

Florin Ion

Sunt un tânăr antreprenor de 35ani cu mai multe calificării,zugrav,electrician,instalator împreună cu o echipă compactă oferim servicii multiple in domeniul constructiilor avem o experiență de peste 10 ani cea mai mare perioadă efectuata înafara țări.
Sc Tdc Trif Srl

Sc Tdc Trif Srl

Compania mea se ocupa cu finisaje interioare si exterioare de de mai inalta calitate si pret. Cu utilaje de ultima generatie si mecanizate.
3EDA Expert

3EDA Expert

Oferim solutii comparative de amenajare cu produsele pe care le comercializam prin magazinul online www.mobilaok.ro. Produsele pe care le alegeti din magazinul nostru au inclus montajul si un pret special pentru fiecare client in functie de volumul comenzii. Producem si mobilier la comanda,personalizam spatii pana la cel mai mic detaliu. Din 1999 activam in Industria mobilei,avem un portofoliu variat de produse realizate,atat din lemn masiv cat si din panouri decorative.
George Nistor

George Nistor

Cu experienta de 20 de ani in strainatate executam lucrari de zidarie, instalatii sanitare si electrice, glet, regips, zugraveli, gresie, faianta.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Dacă eşti un profesionist în Amenajări Exterioare  Înregistrare Pro - Gratuit