Top 10 Zugravi În Sibiu

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

26 Zugravi sunt gata în Sibiu.

CERE 4 OFERTE
Marius Carpatorea

Marius Carpatorea

Zugrăveli Interioare · Talmaciu, Sibiu
Sant o persoană serioasă si cu experiență de 10 ani cel puțin am lucrat pe dincolo multi aniii si sant foarte ordonat
Silviu Carpiuc

Silviu Carpiuc

Zugrăveli Interioare · Sibiu, Sibiu
Execut zugrăveli interioare fără graba, pentru mine contează orice detaliu pentru satisfacția mea și a clienților. Nu veți regreta alegerea făcută.
Anca Doris Marian

Anca Doris Marian

Zugrăveli Interioare · Loamnes, Sibiu
Ofer seriozitate lucrari bune la pret bun ,zugrăveli, rigips gresie faianță, tencuieli in orice sunt priceput
Dialeco Global

Dialeco Global

Zugrăveli Interioare · Sibiu, Sibiu
Seriozitate,punctualitate, lucrări cu materiale de calitate, garanții de lucrări de orice tip promptitudine,
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Andreea C.
Zugrav   10/04/2021

Sunt foarte multumiti! Lucrarea a fost facut exact cum am vrut si mult mai repede si la un pret rezonabil. Echipa profesionista si managerul echipe foarte bun si comunicare extraordinara! Multumim!

         
Cristian T.
Zugrav   09/04/2021

Sunt multumit de cum a lucrat Bogdan impreunca cu colegul lui(tot Bogdan). Prima data a venit, a evaluat volumul de munca, a facut un deviz cu oferta. Au estimat bine timpul de lucru, au muncit curat si au facut o treaba buna.

         
Sebastian I.
Zugrav   27/03/2021

Baietii au fost cumsecade. Receptivi la ce le am zis si lucreaza foarte curat. Recomand pentru zugraveala. Nu se grabesc si fac treaba bine.

         
Constantin I.
Zugrav   10/02/2021

Sunt foarte multumit de lucrare. Dupa diferenta de la ce a fost in apartament la cum arata acum. Instalatie electrica si sanitara de cupru montate de la 0, usi montate, balcon schimbat tot de la 0, bai si bucatarie cu gresie si faianta, dormitoare, hol si sufragerie finisate + parchet si pretul chiar a fost ok tinand cont si de munca depusa. Recomand cu incredere si apreciez tot ce a facut ptr mine plus ca a avut cheia pe mana tot timpul la apartament!!!

         
Adrian D.
Zugrav   12/12/2020

Punctual la intalnirea pentru preluarea lucrarii, serios, pret corect, eficient, curatenie dupa efectuarea lucrarii. Recomand.

         
Mircea P.
Zugrav   03/11/2020

Domnul Surugiu a venit la o vizionare pentru o evaluare initiala, urmand ca apoi sa aduca echipa ce se va ocupa de executarea lucrarii. A intervenit de mai multe ori pentru desfasurarea fara intreruperi a lucrarii, atunci cand nu aveam disponibilitatea de a procura materialele necesare la timp. Comunicarea s-a desfasurat fara probleme, de multe ori oferindu-se sugestii si solutii de rezolvare a diferitelor situatii aparute de-a lungul lucrarii. Recomand cu toata increderea!

         
Stefan I.
Zugrav   26/10/2020

Am fost multumit de colaborarea cu Vasile. Am sa mai lucrez cu el si data viitoare. Mi-a placut ca mi-a raspuns la intrebari, m-a ajutat cu alegerea materialelor si am comunicat bine cu el.

         
Ionut A.
Zugrav   16/09/2020

Foarte multumit de calitatea lucrarii (zugravit apartament cu 3 camere + 1 balcon inchis care avea mucegai). A izolat toata casa, a zugravit pereti, tavane, reparatii unde a fost cazul, iar balconul decojit si refacut, in 2 zile si jumatate, lucrat de dimineata pana seara tarziu. De la prima interactiune pana la final, punctual, serios si ft priceput in ceea ce face. Vi-l recomand pt ca foarte greu gasesti oameni seriosi in acest domeniu.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit