Top 10 Zugravi În Giurgiu

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

49 Zugravi sunt gata în Giurgiu.

CERE 4 OFERTE
Viorel S.

Viorel S.

Zugrăveli Interioare · Joita, Giurgiu
Lucram de calitate suntem o echipa de tineri care stim si cunoastem ce trebuie facut pentru a va place si fi multumit atat dumneavoastra cat si noi . Va oferim calitate garantata . Va multumim
Vasile  D.

Vasile D.

Zugrăveli Interioare · Floresti-Stoenesti, Giurgiu
Seriozitate și profesionalism,experiența 25 de ani în domeniu, 10 ani în străinătate inclusiv Germania
FLORIAN R.

FLORIAN R.

Zugrăveli Interioare · Colibasi, Giurgiu
MESERIA PE CARE O PRESTEZ ESTE CARTEA MEA DE VIZITA ĂMI RESPECT MUNCA SI ASTA DAU ANCREDERE OAMENILOR VAZAND CALITATEA .
Ionut C.

Ionut C.

Zugrăveli Interioare · Bolintin-Vale, Giurgiu
Zugraveli interioare, placare gips-carton, parchet laminat, tot ce tine de un interior bine definit .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
George Platon
Zugrav   30/06/2020

M-am inteles bine cu el. Este corect in cumpararea materialelor, a lucrat curat si de calitate. O supriza foarte placuta!

         
Popa Florentina
Zugrav   22/06/2020

A lucrat foarte bine, este foarte serios, a venit zi de zi si a terminat exact cand a spus. Sunt foarte multumita.

         
Laurentiu Ghenciu
Zugrav   05/06/2020

Am avut o lucrare de zugravit, igienizat (curat gresia), facut o scafa, debarasat mobila veche si gunoi. Am primit o oferta corecta, rapida, cu totul inclus, deci nu a fost nevoie sa imi bat capul cu nimic. S-a lucrat corect si curat, discret (fara plangeri de la vecini). A fost a o placere colaborarea cu domnul Franiuc, care este amabil, serios si de cuvant.

         
Vali Ionescu
Zugrav   28/05/2020

Am apelat la serviciile domnului Costel pentru zugravirea unui apartament si sunt foarte multumita. Serios, punctual, eficient, rapid, cu bun simt, intr-un cuvant un adevarat profesionist. Se ocupa de tot: achizitie de materiale, lucrul propriu zis, curatenie in urma. Recomand cu mare incredere!

         
Carmen Burchi
Zugrav   22/05/2020

Am solicitat o oferta pentru zugravirea unui apartament. Lucrarea presupunea si cateva reparatii. Ne-am bucurat sa primim foarte prompt oferta firmei Kunst Invest , dupa ce reprezentantii acesteia au venit sa evalueze ce ar trebui facut si sa inteleaga care sunt asteptarile noastre. Proiectul s-a desfasurat in conditii foarte bune, a fost finalizat intr-un timp mai scurt decat estimarea initiala si cu toate acestea nu s-a facut nici un fel de rabat de la calitate, toate lucrarile au fost executate cu mult profesionalism. In final suntem foarte multumiti de rezultat si avem toate argumentele sa recomandam firma Kunst Invest si altor potentiali clienti.

         
Catalin Mer
Zugrav   16/05/2020

Sunt multumit, Valentin Dinu este o persoana de incredere, munceste rapid si bine. I-am lasat cheile si dansul a cumparat materialele si a facut lucrarea, nu am avut neplaceri.

         
Andras Kis-Kallo
Zugrav   15/05/2020

O echipa de incredere condusa de Alex, care ofera profesionalism, punctualitate, promtitudine la un pret accesibil. Recomand cu drag

         
MARINESCU DOINA
Zugrav   07/04/2020

O experienta foarte placuta pentru ca am avut sansa sa lucrez cu o echipă de profesionisti si foarte seriosi . Au finalizat terminat lucrarea

Servicii Similare
Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit