Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Sibiu

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

13 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Sibiu.

CERE 3 OFERTE
S.c. Rodamiho S.r.l

S.c. Rodamiho S.r.l

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Firma de curatenie Professional Clean, pretuieste timpul dumneavoastra drept pentru care va pune la dispozitie servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru locuinte, vile, pensiuni, cabinete medicale, birouri, spatii comerciale, institutii publice. Suntem o echipa tanara dornica sa satisfacem pretentiile fiecarui client si avem urmatoarele atuuri care ne califica: Suntem flexibili si adaptam serviciile noastre de curatenie nevoilor dumneavoastra concrete. Punem pe primul loc sanata
Beauty Make

Beauty Make

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Firma Beauty Make iti ofera servicii complete de curatenie: birouri, spatii comerciale, apartamente, case, curatenie dupa constructor, curatenie scari de bloc. Daca alegeti sa lucrati cu noi, o sa reveniti cu siguranta.
Valeria U.

Valeria U.

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
-Cleaning&Services, ofera servicii complete de curatenie. avem o echipa tanara care vine in sprijinul clientilor ei si ofera calitate prin folosirea solutiilor profesionale si a echipamentelor de top. Oferam servicii de curatenie dupa constructor, curatenie la domiciliu, spatii birouri, etc.
Master Clean

Master Clean

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Master Clean este o firma de curățenie din Sibiu, cu o oferta de servicii de curățenie flexibila și adresată sectoarelor industrial ,comercial și rezidențial . Ne remarcam prin calitate , onestitate și profesionalism , valori de care cu siguranța vom da dovada .Printre serviciile oferite de noi se numără și cele reprezentate prin: TRATAREA ȘI PROTECȚIE PARDOSELI. Pentru noi, experiența oferită clientului este foarte importantă și de aceea oferim Garanția Calității. Din acest motiv ne selectăm c
Genius Bau

Genius Bau

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Suntem o echipa tanara,profesionista cu experienta atat in tara cat si in strainatate,suntem harnice ,rapide.Oferim calitate si seriozitate.
BEST TOTAL CLEAN

BEST TOTAL CLEAN

Curăţenie la Domiciliu · Saliste, Sibiu
Pachete Curățenie Profesională La Cerere si personalizate pentru casa,apartamentul afacerea ta la prețuri accesibile pentru bugetul DVS. Folosim personal calificat, solutii avizate de Ministerul Sănătății și aparate de curățenie performante. Ne dorim să oferim cel mai bun raport calitate-preț .Evaluarea se poate face la domiciliu Dvs, și este Gratuită. Oferim servicii de CURATENIE : ☆ Generală ( include curatare,igenizare,covoare, ☆ Întreținerea ☆ După constructor, petreceri ☆ Spații birou,
Activ Clean

Activ Clean

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Activitatea de baza a societatii noastre este reprezentata de prestarea serviciilor profesionale de curatenie si igienizare a spatiilor industriale si administrative. Dispunem de o echipa de oameni bine pregatita care impreuna cu reprezentati furnizorilor si a distribuitorilor cauta solutiile si procedurile optime pentru atingerea celor mai bune rezultate in costuri optime.
Biteco Clean Services

Biteco Clean Services

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Compania BITECO ofera solutii complete în domeniul serviciilor de curatenie si întretinere, o abordare noua în România , a igienei individuale si colective. BITECO poate deveni partenerul dumneavoastra eficient pentru rezolvarea globala a problematicii curateniei, oferind servicii, aparate, utilaje, accesorii si consumabile de cea mai buna calitate.
Curatenia Casei Tale

Curatenia Casei Tale

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Societatea noastra va ofera o gama larga de servicii profesionale de curatenie oriunde este nevoie. Asiguram si garantam seriozitate, confidentialitate, personal calificat, iar la cerere in cazul menajului in locuinte sa vina aceeasi sau aceleasi persoane. Putem asigura si personal pentru menaj+servicii la bucatarie cu o frecventa stabilita de client. 
Activ Clean

Activ Clean

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Activ Clean presteaza servicii profesionale de curatenie generala, de intretinere, dupa constructor, dupa petreceri, etc. Interventiile se pot efectua ocazional, sapatamnal, sau la termene bine stabilite(pt abonamente reduceri consistente) in locatii precum: apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale, hale industriale, etc.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Andreea Bârsu
Curăţenie la Domiciliu   04/12/2019

Foarte mulțumita de serviciile oferite. Punctuali și profesioniști. Pentru o casa destul de mare, au făcut fata cu brio într-un timp scurt iar casa arata impecabil. Va mulțumesc și ne revedem curand!

         
Laura Grosu
Curăţenie la Domiciliu   16/11/2019

Servicii impecabile. O echipa de profesionisti cu care as lucra si pe viitor. Ma bucur ca am aflat de existenta acestei platforme si ca am beneficiat de serviciile echipei Broclean.

         
Alexandra Dobroiu
Curăţenie la Domiciliu   06/11/2019

O echipa buna, de 3 persoane, foarte amabile. Prompti la ofertare. Au lasat casa perfect curata. Pana acum am mai apelat la alte 3 firme si asta a fost de departe cea mai buna si profesionista. Voi reveni cu siguranta din nou.

         
ANCA LACATUSU
Curăţenie la Domiciliu   29/10/2019

Am primit un serviciu excelent. Voi avea o relație pe termen lung cu aceasta firma. Mulțumesc Home Run.

         
Doina Popescu
Curăţenie la Domiciliu   18/10/2019

Servicii excelente, profesionalism, promptitudine, am fost foarte multumita! Recomand cu mare incredere, nu veti fi dezamagiti! Felicitari echipei 😘

         
Camelia Moraru
Curăţenie la Domiciliu   08/10/2019

Super echipa, rapiditate , eficenta, organizare si detin materiale profesionale. D.na Cristina are un personal calificat,experienta si sugestii bine punctate. Fiul meu cand a ajuns acasa a crezut ca a gresit apartamentul... Recomand aceasta echipa , multumesc ca exista o astfel de echipa de exceptie

         
Raluca Marin
Curăţenie la Domiciliu   05/10/2019

Foarte mulțumita. Oameni Drăguți, muncitori, implicați. Cu siguranță le voi mai solicita serviciile.

         
Andra Postolache
Curăţenie la Domiciliu   09/09/2019

Am primit o oferta buna pentru volumul de munca (curatenie dupa constructor). Cristina a fost punctuala, a adus cu ea toate produsele de curatenie de care avea nevoie. A terminat repede treaba. Mi-as fi dorit putin mai multa atentie la detalii (de exemplu, sa curete in interiorul dulapurilor din baie), dar in rest chiar nu am ce-i reprosa.

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit