Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Sibiu

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

14 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Sibiu.

CERE 3 OFERTE
Master Clean

Master Clean

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Master Clean este o firma de curățenie din Sibiu, cu o oferta de servicii de curățenie flexibila și adresată sectoarelor industrial ,comercial și rezidențial . Ne remarcam prin calitate , onestitate și profesionalism , valori de care cu siguranța vom da dovada .Printre serviciile oferite de noi se numără și cele reprezentate prin: TRATAREA ȘI PROTECȚIE PARDOSELI. Pentru noi, experiența oferită clientului este foarte importantă și de aceea oferim Garanția Calității. Din acest motiv ne selectăm c
Valeria U.

Valeria U.

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
-Cleaning&Services, ofera servicii complete de curatenie. avem o echipa tanara care vine in sprijinul clientilor ei si ofera calitate prin folosirea solutiilor profesionale si a echipamentelor de top. Oferam servicii de curatenie dupa constructor, curatenie la domiciliu, spatii birouri, etc.
Beauty Make

Beauty Make

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Firma Beauty Make iti ofera servicii complete de curatenie: birouri, spatii comerciale, apartamente, case, curatenie dupa constructor, curatenie scari de bloc. Daca alegeti sa lucrati cu noi, o sa reveniti cu siguranta.
Genius Bau

Genius Bau

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Suntem o echipa tanara,profesionista cu experienta atat in tara cat si in strainatate,suntem harnice ,rapide.Oferim calitate si seriozitate.
BEST TOTAL CLEAN

BEST TOTAL CLEAN

Curăţenie la Domiciliu · Saliste, Sibiu
Pachete Curățenie Profesională La Cerere si personalizate pentru casa,apartamentul afacerea ta la prețuri accesibile pentru bugetul DVS. Folosim personal calificat, solutii avizate de Ministerul Sănătății și aparate de curățenie performante. Ne dorim să oferim cel mai bun raport calitate-preț .Evaluarea se poate face la domiciliu Dvs, și este Gratuită. Oferim servicii de CURATENIE : ☆ Generală ( include curatare,igenizare,covoare, ☆ Întreținerea ☆ După constructor, petreceri ☆ Spații birou,
Activ Clean

Activ Clean

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Activitatea de baza a societatii noastre este reprezentata de prestarea serviciilor profesionale de curatenie si igienizare a spatiilor industriale si administrative. Dispunem de o echipa de oameni bine pregatita care impreuna cu reprezentati furnizorilor si a distribuitorilor cauta solutiile si procedurile optime pentru atingerea celor mai bune rezultate in costuri optime.
Biteco Clean Services

Biteco Clean Services

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Compania BITECO ofera solutii complete în domeniul serviciilor de curatenie si întretinere, o abordare noua în România , a igienei individuale si colective. BITECO poate deveni partenerul dumneavoastra eficient pentru rezolvarea globala a problematicii curateniei, oferind servicii, aparate, utilaje, accesorii si consumabile de cea mai buna calitate.
Curatenia Casei Tale

Curatenia Casei Tale

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Societatea noastra va ofera o gama larga de servicii profesionale de curatenie oriunde este nevoie. Asiguram si garantam seriozitate, confidentialitate, personal calificat, iar la cerere in cazul menajului in locuinte sa vina aceeasi sau aceleasi persoane. Putem asigura si personal pentru menaj+servicii la bucatarie cu o frecventa stabilita de client. 
Activ Clean

Activ Clean

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Activ Clean presteaza servicii profesionale de curatenie generala, de intretinere, dupa constructor, dupa petreceri, etc. Interventiile se pot efectua ocazional, sapatamnal, sau la termene bine stabilite(pt abonamente reduceri consistente) in locatii precum: apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale, hale industriale, etc.
Servexpert

Servexpert

Curăţenie la Domiciliu · Sibiu, Sibiu
Firma cu experienta de 10 ani specializata in servicii profesionale de curatenie curenta si generala in hale industriale si cladiri de birouri, dezinsectie si deratizare, ingrijire zone verzi. Importatori solutii si echipamente pentru curatenie din Germania. Certificari ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001. 
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
İulia Gradila
Curăţenie la Domiciliu   16/02/2020

buna ziua,multumesc in primul rind homerun,pentru promptitudine si interesul de a rezolva cererea mea. Cit priveste firma Deraforce,,cea pe care am ales-o,au dat dovada de profesionalism excelent,receptivitate la toate cererile,rapiditate si intelegere.,avind in vedere conditiile de efectuare a curateniei.. Le multumesc si ii recomand,ii voi recomanda de cite ori voi avea ocazia. Oricum,tot la ei voi apela cind va fi necesar. Multumesc inca o data,Homerun si Deraforce !

         
Ana-Maria Chișavu
Curăţenie la Domiciliu   05/02/2020

Servicii de curatenie impecabile , echipa foloseste solutii profesionale , echipamente performante care faciliteaza timpul de curatenie si au fost foarte atenti la detalii. Multumesc pentru promptitudine si profesionalism ! Echipa este foarte bine pregatita , sunt amabili , tineri si eficienti ! Cu siguranta voi folosi serviciile Broclean pe viitor si ii recomand cu incredere !

         
Stefan-Dominic Voronca
Curăţenie la Domiciliu   27/01/2020

Flexi Clean: Alexandru si Cristina au petrecut peste 6 ore jumatate curatand general un apartament de 2 camere. Au fost punctuali, au avut la dispozitie toate materialele necesare, inclusiv o scara pentru a curata compartimentul de neoane de pe tavan si au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a lasa apartamentul intr-o stare buna de curatenie. A iesit luna! Nu ii cunosc, i-am gasit prin intermediul acestui site, dar cu siguranta recomand pentru actiuni viitoare de igienizare! Bravo lor!

         
Gabriela Rodica Bogdan
Curăţenie la Domiciliu   30/12/2019

Multumesc! Băieții au fost de mare ajutor si au facut o treaba excelenta mai ales la cat de murdar era apartamentul!

         
Gabriela Rodica Bogdan
Curăţenie la Domiciliu   19/12/2019

Având în vedere stare deplorabilă în care se află apartamentul echipa de curățenie a facut o treaba excelenta!

         
Andreea Bârsu
Curăţenie la Domiciliu   04/12/2019

Foarte mulțumita de serviciile oferite. Punctuali și profesioniști. Pentru o casa destul de mare, au făcut fata cu brio într-un timp scurt iar casa arata impecabil. Va mulțumesc și ne revedem curand!

         
Laura Grosu
Curăţenie la Domiciliu   16/11/2019

Servicii impecabile. O echipa de profesionisti cu care as lucra si pe viitor. Ma bucur ca am aflat de existenta acestei platforme si ca am beneficiat de serviciile echipei Broclean.

         
Alexandra Dobroiu
Curăţenie la Domiciliu   06/11/2019

O echipa buna, de 3 persoane, foarte amabile. Prompti la ofertare. Au lasat casa perfect curata. Pana acum am mai apelat la alte 3 firme si asta a fost de departe cea mai buna si profesionista. Voi reveni cu siguranta din nou.

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit