Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Ilfov

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

17 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Ilfov.

CERE 3 OFERTE
Drimsclean

Drimsclean

Curăţenie la Domiciliu · Magurele, Ilfov
Compania Drims Clean folosește aparate și soluții de curățenie profesionale pentru atingerea unui nivel de satisfacție ridicat din partea clienților.
S.C. DAVION EXPERT CLEAN S.R.L

S.C. DAVION EXPERT CLEAN S.R.L

Curăţenie la Domiciliu · Gradistea, Ilfov
Ai nevoie de o firma serioasa ? Care sa iti rezolve problema in cel mai scurt timp? Bucura-te ca ne-ai gasit. Echipa noastra de profesionisti, iti va rezolva proplema la cele mai mici preturi. DAVION EXPERT CLEAN S.R.L. , oricand la dispozitia ta.
Aura Cristina F.

Aura Cristina F.

Curăţenie la Domiciliu · Stefanestii De Jos, Ilfov
Buna ziua daca doriti pentru servici de curățenie ptr birouri si camere va sunt la dispozitie.va multumesc
Catinca B.

Catinca B.

Curăţenie la Domiciliu · Dobroesti, Ilfov
Am 19 ani , am o problema cu creșterea și am făcut școală gimnaziala și liceul , nu am mai fost pana acum angajata la nici un loc de munca
Romecoserviciidecuratenie

Romecoserviciidecuratenie

Curăţenie la Domiciliu · Buftea, Ilfov
Suntem o echipa bine informata in materie de produse si servicii ,promti si rapizi,adaptati nevoilor personale orcarui client.
KleanSmart

KleanSmart

Curăţenie la Domiciliu · Balotesti, Ilfov
Dispunem de o echipa de curățenie dinamica si flexibila, atent selecționată si bine instruita, echipamente si produse profesionale si tarife accesibile. Prioritatea noastră este satisfacția clienților, încercăm sa ne adaptam programului tău, stabilind împreună care este cel mai potrivit orar de lucru si care sunt nevoile tale. Dorim sa clădim relații de lunga durata, bazate pe comunicare, respect si integritate. Curățenia este un mod de viață! Tu ai un mediu curat si sănătos?
Eco Servicii Curatenie

Eco Servicii Curatenie

Curăţenie la Domiciliu · Buftea, Ilfov
Fiecare client este important pentru compania noastra si de aceea am creat pachete de curatenie special gandite pentru fiecare tip de client in parte, dar pentru a ne plia intocmai pe cerintele clientului, putem crea impreuna cu dumneavoastra pachetul de servicii optim pentru fiecare tip de serviciu de curatenie ales.
Haify Clean

Haify Clean

Curăţenie la Domiciliu · Darasti-Ilfov, Ilfov
Firma noastră ofera clienților posibilitatea de personalizare a pachetelor de curățenie, astfel încat să se potrivească perfect nevoilor lor. Oferim servicii de curățenie atat cu produsele și echimpamentele noastre, dar și cu produsele sau echipamentele puse la dispoziție de către client.
Cleaning Agency

Cleaning Agency

Curăţenie la Domiciliu · Clinceni, Ilfov
Echipa de curatenie este formata din personal calificat cu vasta si indelungata experienta in domeniul curateniei, specializat in hoteluri de 4 si 5 stele. Personalul de curatenie a prestat numai acest gen de activitati in ultimii 5-10 ani.
SC Nefertiti

SC Nefertiti

Curăţenie la Domiciliu · Chitila, Ilfov
Firma noastră executa curățenie la domiciliu, spatii comerciale, birouri etc. Curățenie generala, după constructor, chiriaș, petrecere etc. Preturi de criza.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Etelka Ioana Pop
Curăţenie la Domiciliu   20/12/2019

Oameni minunați, foarte profesionisti cu bun simt și foarte harnici, îi recomand cu drag și voi mai apela la serviciile lor. Casa mea este luna în prag de sărbătoare, totul este ireproșabil, sunt foarte,foarte mulțumită!! Își merită banii!!

         
Dragos Ciucur
Curăţenie la Domiciliu   11/12/2019

Echipa foarte tanara de profesionisti! Recomand cu incredere. Personal exceptional de bine pregatit. Folosesc echipamente si solutii profesionale. Multumesc pentru amabilitate si promptitudine

         
Dana Paunescu
Curăţenie la Domiciliu   07/12/2019

Ireprosabil! O echipa profesionista care, fara nicio gluma, mi-a depasit asteptarile! Recomand cu caldura!

         
Andreea Bârsu
Curăţenie la Domiciliu   04/12/2019

Foarte mulțumita de serviciile oferite. Punctuali și profesioniști. Pentru o casa destul de mare, au făcut fata cu brio într-un timp scurt iar casa arata impecabil. Va mulțumesc și ne revedem curand!

         
Laura Grosu
Curăţenie la Domiciliu   16/11/2019

Servicii impecabile. O echipa de profesionisti cu care as lucra si pe viitor. Ma bucur ca am aflat de existenta acestei platforme si ca am beneficiat de serviciile echipei Broclean.

         
ANCA LACATUSU
Curăţenie la Domiciliu   29/10/2019

Am primit un serviciu excelent. Voi avea o relație pe termen lung cu aceasta firma. Mulțumesc Home Run.

         
Doina Popescu
Curăţenie la Domiciliu   18/10/2019

Servicii excelente, profesionalism, promptitudine, am fost foarte multumita! Recomand cu mare incredere, nu veti fi dezamagiti! Felicitari echipei 😘

         
Raluca Marin
Curăţenie la Domiciliu   05/10/2019

Foarte mulțumita. Oameni Drăguți, muncitori, implicați. Cu siguranță le voi mai solicita serviciile.

Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit