Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Ilfov

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

34 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Ilfov.

CERE 3 OFERTE
Melina Curatenie

Melina Curatenie

Curățenie la Domiciliu · Branesti, Ilfov
Firma de curatenie care profeseaza din 2005 pentru servicii curatenie la domiciliu, birouri, hale cat si servicii de dezinsectie, curatenie dupa constructor, curatenie dupa petreceri si orice alte servicii necesare pentru a va face spatiul imaculat. Raza de servicii imediate Ilfov si Bucuresti, dar va putem ajuta oriunde prin Romania cand aveti nevoie.
Marifloor Clean

Marifloor Clean

Curățenie la Domiciliu · Gruiu, Ilfov
Servicii profesionale de curățenie, folosim personal calificați substanțe certificate ecologic. Personalul este stabil și lucrez împreună cu acceasi echipa de cel puțin 3 ani.
Alexandru Nicolae

Alexandru Nicolae

Curățenie la Domiciliu · Snagov, Ilfov
Serviciile de curățenie pe care le ofer sunt de înaltă calitate, produsele pe care le folosesc sunt destinate fiecărui material in parte ,plus atenția până la cel mai mic detaliu ma definește intru tot .
Aura Cristina Florea

Aura Cristina Florea

Curățenie la Domiciliu · Stefanestii De Jos, Ilfov
Buna ziua daca doriti pentru servici de curățenie ptr birouri si camere va sunt la dispozitie.va multumesc
Romecoserviciidecuratenie

Romecoserviciidecuratenie

Curățenie la Domiciliu · Buftea, Ilfov
Suntem o echipa bine informata in materie de produse si servicii ,promti si rapizi,adaptati nevoilor personale orcarui client.
S.C. DAVION EXPERT CLEAN S.R.L

S.C. DAVION EXPERT CLEAN S.R.L

Curățenie la Domiciliu · Gradistea, Ilfov
Ai nevoie de o firma serioasa ? Care sa iti rezolve problema in cel mai scurt timp? Bucura-te ca ne-ai gasit. Echipa noastra de profesionisti, iti va rezolva proplema la cele mai mici preturi. DAVION EXPERT CLEAN S.R.L. , oricand la dispozitia ta.
Catinca Berea

Catinca Berea

Curățenie la Domiciliu · Dobroesti, Ilfov
Am 19 ani , am o problema cu creșterea și am făcut școală gimnaziala și liceul , nu am mai fost pana acum angajata la nici un loc de munca
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Maria F.
Curățenie la Domiciliu   01/05/2021

Totul la superlativ.Au sosit la ora stabilita si au facut o curatenie exemplara intr-o perioada aglomerata a anului (inainte de Paste).Am avut nevoie de curatenie dupa renovare intr-un apartament de 40m2 si a sosit o echipa formata din 4 persoane cu aspirator profesional si toate materialele necesare curateniei.Sunt oameni educati, cu tact, care stiu sa faca tot ce trebuie fara a fi necesara interventia proprietarului. Ii recomand cu caldura din toate punctele de vedere (calitate, pret,)

         
Iuliana R.
Curățenie la Domiciliu   24/03/2021

Profesioniști. Calitate pret - nota 10! Mi-au făcut o oferta mult mai avantajoasă decât alte firme. S-au mișcat repede ținând cont că la mine este mereu dezordine din cauza copilului! La final, am fost foarte mulțumită! Mi-au făcut și o oferta pentru întreținerea curățeniei pe care am acceptat-o.

         
Oana Z.
Curățenie la Domiciliu   19/03/2021

Servicii de o calitate excepțională. Echipa de profesioniști care au redat casei strălucirea care ii lipsea de ceva timp. Nici nu am cuvinte sa îmi exprim mulțumirea dat cu siguranță voi mai apela cu toată încrederea

         
Horatiu C.
Curățenie la Domiciliu   16/03/2021

Am fost foarte impresionat de modul de lucru al companiei Lunox cleaning, sunt foarte prompti, curatenie a fost facuta temeinic inclusiv un "follow up" facut de management, post curatenie.

         
Mariana B.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Bună ziua! Apreciez profesionalismul desăvârșit,promptitudinea . Pe viitor îmi doresc o nouă colaborare cu această firmă. Mulțumesc!

         
Ioana A.
Curățenie la Domiciliu   27/12/2020

Sunt foarte incantata de serviciile primite. Au lucrat eficient si responsabil. Am fost surprinsa ca au intuit foarte bine locul lucrurilor in casa. Au respectat spatiul personal, fara a deschide frigiderul sau dulapurile (facand asta doar cand am mentionat ca avem nevoie de ordine si in spatiile respective). Sunt foarte multumita si recomand serviciile de curatenie ale doamnelor.

         
Dan R.
Curățenie la Domiciliu   27/11/2020

Incep cu concluzia, pentru cei care vor sa afle experienta mea: foarte multumit de serviciile oferite, desi eram sceptic in a mai lucra cu firme gasite pe internet dupa experienta mai putin fericita cu 2 zugravi contractati prin metode similare. Echipa a fost punctuala, s-a miscat repede si a facut o treaba foarte buna. M-a surprins placut si faptul ca s-au deplasat 3 persoane pentru o garsoniera de 38mp. Recomand serviciile lor!

         
Ionela T.
Curățenie la Domiciliu   25/11/2020

Rezultat excelent! Timp de reactie foarte bun, iar fetele au facut mai mult decat ma asteptam. Recomand cu incredere.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit