Curățenie la Domiciliu Dobroesti Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

CERE 3 OFERTE
Curățenie generală: păianjeni,lustre,geamuri,mobila mișcată,Bucătărie și bai curățate cu faianța și gresie,geamuri interior -exterior,,canapele aspirate.
Ma interesează perdelele date jos,eu le pun la spălat,dar le vreau puse înapoi de dvs.
In rest,cam tot ce înseamnă curățenie generală,dar perdelele in mod special.Multumesc!

Ilfov Dobroesti

09.11.2020 Curățenie la Domiciliu
Cât de des ai nevoie de aceste servicii?O singură dată
Pentru câte camere?3
Câte băi?2
Curățenie generală: păianjeni,lustre,geamuri,mobila mișcată,Bucătărie și bai curățate cu faianța și gresie,geamuri interior -exterior,,canapele aspirate. Ma interesează perdelele date jos,eu le pun la spălat,dar le vreau puse înapoi de dvs. In rest,cam tot ce înseamnă curățenie generală,dar perdelele in mod special.Multumesc!

700

400 - 800
Stergere mobilier interior si exterior, degresare mobilier bucatarie, spalare geamuri, gresie si faianta in baie, spalare tocarie, spalare / stergere lustre, curatirecpanza de paienjeni, curatare intrerupatoare si prize, curatare covor(2×2)

Ilfov Dobroesti

02.09.2020 Curățenie la Domiciliu
Cât de des ai nevoie de aceste servicii?O singură dată
Pentru câte camere?3
Câte băi?1
Stergere mobilier interior si exterior, degresare mobilier bucatarie, spalare geamuri, gresie si faianta in baie, spalare tocarie, spalare / stergere lustre, curatirecpanza de paienjeni, curatare intrerupatoare si prize, curatare covor(2×2)

400

400 - 400
Curatenie generala,casa noua.Sters praf ,ferestre,parchet ,gresie.

Ilfov Dobroesti

04.06.2020 Curățenie la Domiciliu
Cât de des ai nevoie de aceste servicii?Săptămânal
Pentru câte camere?4
Câte băi?2
Curatenie generala,casa noua.Sters praf ,ferestre,parchet ,gresie.

300

300 - 300
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cezarina M.
Curățenie la Domiciliu   15/01/2022

Foarte mulțumită de serviciile firmei, profesionalism, promptitudine. O echipa f energica, materiale de curatenie Profesioniste, recomand cu caldura.

         
Angela P.
Curățenie la Domiciliu   14/12/2021

Sunt foarte mulțumita de serviciile oferite de Adriana Vrânceanu. A fost o lucrare de mare dificultate(bibliotecă multe cărți, mobilier mutat, bucătărie mică ce are multe, multe mărunțișuri...) Recomand cu căldură această echipă.

         
Ana-bıanca A.
Curățenie la Domiciliu   08/11/2021

Am ales echipa MariusClean pentru o curatenie dupa santier. Am fost foarte multumita de rezultatul final. Doamna care gestioneaza programarile este foarte amabila si ofera explicatii referitoare la orice situatie neprevazuta care poate aparea la fata locului. Este o echipa de profesionisti si mai ales de incredere, ei facand treaba fara ca noi sa fim prezenti in locatie. Vom continua sa lucram cu ei si i-am recomandat deja prietenilor nostri. Va multumim!

         
I M.
Curățenie la Domiciliu   28/10/2021

O doamnă deosebită, harnică și tipicară, lucru care m-a impresionat. O recomand cu toată încrederea, raport preț-calitate, excelent! Casa miroase foarte bine in urma ei. (P.S.: mai are un atu, este și un bucătar desăvârșit!) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

         
Floroiu F.
Curățenie la Domiciliu   17/08/2021

Sunteți harnici și la rândul meu sunt mulțumită de această echipă. Ați făcut lumină în casa mea,,de aceea am încheiat contract de prestări servicii de curățenie tip abonament. Punctuali, serioși..Am avut aur,bani în casă dar nu mi-a lipsit nimic! Vă recomand cu mare drag!D-na Florentina, sănătate vă dorim!

         
Calin B.
Curățenie la Domiciliu   29/07/2021

MariusClean este o firma f serioasa cu care am avut deosebita placere de a colabora. Punctuali, profesionisti iar casa straluceste dupa curatenie.

         
Laura N.
Curățenie la Domiciliu   24/06/2021

La superlativ servici profesionale de curatenie Multumesc intregi echipe Cleaning Melina si Doamnei Cirstea se implica extraordinar detalile fac diferenta recomand cu incredere !

         
Loredana T.
Curățenie la Domiciliu   03/06/2021

Doamna a venit cu 3 colegi, au curatat toate geamurile intr-un ap de 3 camere cu balcon inchis. Mentionez ca toate erau pline de lipici de la benzi dublu adezive si necuratate de minim 3 ani...le-au facut luna! In plus, bucataria cu electrocasnice si dulapuri. Recomand cu incredere; oameni punctuali, muncitori, atenti la detalii!


Curățenie la Domiciliu Prețuri Lângă Dobroesti
 
Voluntari Sector 2 Sector 3 Pantelimon Afumati Sector 1 Tunari Sector 4 Sector 5 Otopeni
Curățenie la Domiciliu Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit