Curățenie la Domiciliu Berceni Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

CERE 3 OFERTE
Spalat geamuri baile de stres pe Jos

Ilfov Berceni

25.11.2021 Curățenie la Domiciliu
Ce tip de curățenie dorești?Curățenie în casă goală
Cât de des ai nevoie de aceste servicii?O singură dată
Pentru câte camere?4
Câte băi?2
Spalat geamuri baile de stres pe Jos

700

700 - 1.000
curățenie la casă cu 2 dormitoare, mansardă open-space cu geamuri mici, baie și bucătărie. Necesită spălat geamuri și curățenie de întreținere.

Ilfov Berceni

03.10.2021 Curățenie la Domiciliu
Ce tip de curățenie dorești?Curățenie generală
Cât de des ai nevoie de aceste servicii?O singură dată
Pentru câte camere?4
Câte băi?1
curățenie la casă cu 2 dormitoare, mansardă open-space cu geamuri mici, baie și bucătărie. Necesită spălat geamuri și curățenie de întreținere.

500

500 - 1.300
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Dıana N.
Curățenie la Domiciliu   18/04/2022

Au facut tot ce trebuia sa faca, le-am lasat cheia si am venit peste 2 zile, eu nu am verificat imediat, insa mi-au trimis poze si totul a fost cum trebuie. In plus au facut tot ce era mai grav (inclusiv au spalat frigiderul in interior) si s-a rezolvat foarte bine. Multumita!

         
Mihai C.
Curățenie la Domiciliu   04/03/2022

Super de treaba!Recomand Pretul a fost putin diferit de ceilalti dar sincer a Meritat! Vorba romanului,dai un ban si stai deoparte!

         
Gabriel C.
Curățenie la Domiciliu   25/01/2022

Echipa de curatenie care a venit a facut curatenia fara ca eu sa le mai spun ce sa faca. . Sant o persoana pretentioasa si e prima data cand sant multumit de serviciile de curatenie ale unei firme cu acest profil.

         
Oliana C.
Curățenie la Domiciliu   17/01/2022

Servicii de calitate și oameni serioși. Au fost punctuali, s-au mișcat rapid și eficient, comunicativi. Vom continua să apelam la serviciile firmei. Mulțumim!

         
Angela P.
Curățenie la Domiciliu   14/12/2021

Sunt foarte mulțumita de serviciile oferite de Adriana Vrânceanu. A fost o lucrare de mare dificultate(bibliotecă multe cărți, mobilier mutat, bucătărie mică ce are multe, multe mărunțișuri...) Recomand cu căldură această echipă.

         
Georgian N.
Curățenie la Domiciliu   13/11/2021

Sunt multumit de curatenia generala efectuata de Raluca impreuna cu sotul ei la un apartament de 2 camere cu un balcon generos. De remarcat in special felul in care au spalat geamurile, calitatea solutiilor de degresare folosite incat aparatele mele electrocasnice arata ca noi. Au fost atenti si la mutatul frigiderului si aragazului, curatand si acea zona. Sunt mici detalii pe care probabil nu au avut timp sa le acopere, dar eu ii recomand cu incredere.

         
Nistor M.
Curățenie la Domiciliu   02/11/2021

O echipa de fete într-adevăr harnice , suntem foarte mulțumiți de fiecare daca când vin în locația noastră , factura fiscala cu TVA , asigurare aceasta firma este într-adevăr o firma serioasa și foarte priceputa am văzut aparatura ca in Occident și produse profesionale . Mulțumim coordonatoarei care este o tipa foarte serioasa.

         
Mariana M.
Curățenie la Domiciliu   06/07/2021

Este o echipa care lucrează foarte bine, sunt pricepuți și curățenia pe care o fac este temeinica. Ii recomand cu multă caldura!


Curățenie la Domiciliu Prețuri Lângă Berceni
 
Popesti Leordeni Copaceni Frumusani Jilava Glina 1 Decembrie Sector 4 Adunatii-Copaceni Comana Herasti
Curățenie la Domiciliu Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit