Top 10 Firme de Curăţenie În Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Curățenie.

24 Firme de Curăţenie sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
Acgpremiumline

Acgpremiumline

Curățenie · Popesti Leordeni, Ilfov
Oferim servicii profesionale de curatenie scari de bloc, apartamente, case, vile - dupa constructor. Apeland la noi, veti economisi cheltuielile. Cea mai mare grija a dumneavoastra intra in sarcina noastra.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Andrei T.
Curățenie   16/03/2021

Primul contact în office a fost profesionist și amabil, de real ajutor ref. ce urmează. Evaluarea locației făcută foarte rapid. Serviciul de curățenie a fost impecabil, prestat de personal foarte amabil și atent chiar în prima zi după evaluare. Recomand cu căldură acești profesioniști, cărora profit de ocazie să le mulțumesc și pe această cale pentru tot ajutorul oferit! AndreiT

         
Georgiana B.
Curățenie   06/03/2021

Recomand cu toată încrederea. Suntem un bloc de 70 de ap unde constructorul a lăsa o mizerie de nedescris. La preluarea imobilului au făcut o curățenie ca la ei acasă. Mult succes în continuare. Cine vrea sa colaboreze cu ei poate sa o facă cu încredere.

         
İoana C.
Curățenie   12/02/2021

Servicii exceptionale si calitative. suntem multumiti si incantati ca am facut o alegere avantajoasa. dna. Olimpia foarte atenta si exigenta. Angajatele sunt amabile si pricepute. Spre deosebire de multe alte business-uri, este una din putinele firme care se preocupa si de multumirea clientilor, si sunt interesate ca serviciile oferite sa depaseasca asteptarile. Multumesc si cu siguranta voi dori sa mai apelez! (Ioana, sector 6)

         
Adriana C.
Curățenie   09/01/2021

Recomand cu cel mai mare drag si cea mai mare incredere, am avut-o pe doamna Paraschiv astazi si casa e impecabila. Am avut un spatiu comun in jur de 30m patrati de rezolvat iar dupa curatenia generala pot manca de pe jos. Sclipeste. Totul legal, factura la final si seriozitate

         
Madalina B.
Curățenie   05/10/2020

Foarte multumita de echipa doamnei Cristina. Foarte atenti la detalii, cu mult bun simt si de incredere. Au curatat in detaliu tot Ce trebuia chiar si in locuri unde nu m-as fi gandit. Ii recomand cu placere. Si Sigur voi mai Apela la ei. Multumesc mult!

         
Dragomir C.
Curățenie   23/09/2020

Un raport calitate\preț foarte bun, o experienta plăcută din partea unor profesioniști!!! Cu siguranță o sa mai lucram cu ei. Multumim

         
Calin S.
Curățenie   16/06/2020

Servicii bune, totul a fost curatat bine, inclusiv frigider, aragaz, cuptor, nu au fost omise locuri. Canapelele arata ca noi. Foarte multumit de rezultat.

         
Corneliu S.
Curățenie   11/06/2020

Le dau 7 stele in loc de 5! Au venit la 9 dimineata si au plecat seara la 11:30! Sunt foarte multumit, au aparatura si produse profesionale. Au spalat in sertare, dulapuri si sub paturi! Recomand!

Servicii Similare
Curățenie după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie  Înregistrare Pro - Gratuit