Top 10 Firme de Curăţenie Birouri În Ilfov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Curatenie Birouri.

CERE 4 OFERTE
Drimsclean

Drimsclean

Curatenie Birouri · Magurele, Ilfov
Oferim servicii de curăţenie profesională la preţuri rezonabile. Echipa noastră este compusă din oameni cu experienţă, bine instruiţi şi buni în ceea ce fac. Garantăm calitatea serviciilor noastre. Oferim servicii profesionale de curăţenie atât firmelor, cât şi persoanelor fizice din Bucureşti şi din judeţul Ilfov.
Sinergi Target Clean Srl

Sinergi Target Clean Srl

Curatenie Birouri · Popesti Leordeni, Ilfov
Oferim servicii profesionale prin abonamente avantajoase firmelor care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de birou. Va punem la dispozitia dvs experienta noastra acumulata in acest domeniu de mai bine de 6 ani. Avem in portofoliu nostru firme de la 6 pana la 60 de angajati distributi pe mii de mp de birouri open-space iar pentru fiecare dintre clientii nostri oferim aceeasi atentie la detalii astfel incat fiecare dintre parti sa aiba de castigat. Consideram ca este important un mediu
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Ana Ovessea
Curatenie Birouri   27/04/2020

Ca si prima experienta cu Homerun totul a fost foarte placut. Am rezolvat rapid. Serviciul prestat de dna Rizica a fost pur si simplu WOW. Rapid si foarte bine!

         
Adina Edu
Curatenie Birouri   25/04/2019

Sunt foarte multumita de serviciile de curatenie oferite de firma Extreme Forest la birou nostru, si de comunicarea cu aceasta. Sunt foarte prompti, seriosi, eficienti si dornici de a satisface clientul.

Curatenie Birouri după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curatenie Birouri  Înregistrare Pro - Gratuit