Obține 4 Oferte de preţ pentru Curatenie Birouri.

276 Firme de Curatenie Birouri sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Firme de Curatenie Birouri

Expert Clean Concept Oradea

Expert Clean Concept Oradea

Firma curatenie birouri Expert Clean Oradea iti pune la dispozitie angajati pregatiti sa faca fata cerintelor tale si celor de spatiu si timp astfel incat activitatea angajatilor tai sa nu fie afectata iar mediul propice desfasurarii muncii sa fie asigurat in fiecare dimineata. Fie ca iti doresti sa ne contractezi ocazional sau permanent, fie ca ai o firma mica sau o intreprindere cu sute de angajati, poti avea incredere in profesionistii de la Expert Clean . Ei se adapteaza oricarui spatiu si
Mihaela M.

Mihaela M.

Clientii trebuie sa ma aleaga pe mine,deoarece : - sunt discreta - profesionista - de incredere - dinamica
Vlad Clean & Shine SRL

Vlad Clean & Shine SRL

Suntem o firma care ofera servicii de curatenie profesionala. Ne remarcam prin calitate, profesionalism, seriozitate. Oferim servicii de curatenie in spatii de birou, curatenie la domiciliu pentru case, apartamente, vile, curatenie in centre medicale, curatenie dupa constructor.
Transilvania Nbr Team Srl

Transilvania Nbr Team Srl

Servicii de calitate, ne pliem pe nevoile clienților chiar și in termene foarte scurte cu rezultate foarte bune.
Bloc-curat.ro

Bloc-curat.ro

Stim cat de important este ca mediul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea sa fie impecabil. Chiar daca scara unui bloc sau biroul este un spatiu comun, vom incerca sa multumim toti locatarii asociatiei de proprietari care vor beneficia de serviciile noastre sau a personalului firmei dumneavostra. Pentru intretinerea curateniei la un nivel cat mai ridicat, noi folosim detergenti profesionali, care vor improspata aerul si vor da un aspect curat si primitor locatiei dumneavoastre.
KING CLEANERS

KING CLEANERS

Punem accent pe cunoasterea clientului si pe mentinerea relatiei cu acesta, de aceea suntem de parere ca am scris destul despre noi. Asteptam sa va cunoastem si pe dumneavoastra . Contactati-ne la adresa de E-mail sau la tel: 0725.799.666 si spuneti-ne cate ceva despre serviciile de care aveti nevoie, iar noi vom face tot posibilul sa ne adaptam si sa fim la inaltimea asteptarilor.
CURATENIE BEC SRL

CURATENIE BEC SRL

Afișați o imagine ireproșabilă în fața clienților și respectați simultan normele de igienă în vigoare, apelând la servicii de curățenie în spații comerciale cum ar fi: baruri, restaurante, hoteluri, săli de fitness, magazine, cinema. CURĂȚENIE PENTRU BIROURI/ FIRME Oferiți angajaților dumneavoastră confortul de a lucra într-un mediu plăcut, curat și dezinfectat. Simultan, beneficiați de o primă impresie pozitivă din partea clienților care vă trec pragul biroului Phone.0771.304.061
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Adina Edu
Curatenie Birouri   25/04/2019

Sunt foarte multumita de serviciile de curatenie oferite de firma Extreme Forest la birou nostru, si de comunicarea cu aceasta. Sunt foarte prompti, seriosi, eficienti si dornici de a satisface clientul.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Curatenie Birouri  Înregistrare Pro - Gratuit