Obține 4 Oferte de preț pentru Curățenie Birouri.

348 Firme de Curăţenie Birouri sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Firme de Curăţenie Birouri

Expert Clean Concept Oradea

Expert Clean Concept Oradea

Firma curatenie birouri Expert Clean Oradea iti pune la dispozitie angajati pregatiti sa faca fata cerintelor tale si celor de spatiu si timp astfel incat activitatea angajatilor tai sa nu fie afectata iar mediul propice desfasurarii muncii sa fie asigurat in fiecare dimineata. Fie ca iti doresti sa ne contractezi ocazional sau permanent, fie ca ai o firma mica sau o intreprindere cu sute de angajati, poti avea incredere in profesionistii de la Expert Clean . Ei se adapteaza oricarui spatiu si
CURATENIE BEC SRL

CURATENIE BEC SRL

Afișați o imagine ireproșabilă în fața clienților și respectați simultan normele de igienă în vigoare, apelând la servicii de curățenie în spații comerciale cum ar fi: baruri, restaurante, hoteluri, săli de fitness, magazine, cinema. CURĂȚENIE PENTRU BIROURI/ FIRME Oferiți angajaților dumneavoastră confortul de a lucra într-un mediu plăcut, curat și dezinfectat. Simultan, beneficiați de o primă impresie pozitivă din partea clienților care vă trec pragul biroului Phone.0771.304.061
Daisy Clean SRL

Daisy Clean SRL

Curatenia este pasiunea noastra si obiectivul nostru este sa facem fericiti cat mai multi clienti. Serviciile pe care le oferim sunt necesare fiecarui personaj al zilelor noastre cu un job solicitant si axat pe cariera. Daisy Clean ofera o gama completa de servicii in domeniul curateniei si menajului pentru persoane fizice si juridice. Echipa noastra isi dedica toata energia si resursele pentru a imbunatati calitatea vietii fiecarui client.
Bloc-curat.ro

Bloc-curat.ro

Stim cat de important este ca mediul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea sa fie impecabil. Chiar daca scara unui bloc sau biroul este un spatiu comun, vom incerca sa multumim toti locatarii asociatiei de proprietari care vor beneficia de serviciile noastre sau a personalului firmei dumneavostra. Pentru intretinerea curateniei la un nivel cat mai ridicat, noi folosim detergenti profesionali, care vor improspata aerul si vor da un aspect curat si primitor locatiei dumneavoastre.
Forbec Services

Forbec Services

Oferim servicii profesionale de curățenie, la standard de calitate elvețiană, utilizând produse calitative pentru fiecare intervenție. Personalul nostru este calificat, instruit în rezolvarea problemelor tehnice, având peste 30 de ani de experiență cumulată. Toate produsele utilizate de Forbec Services sunt ECO. Noi ne bazăm întreaga gamă de servicii pe oferirea unor soluții prietenoase cu mediul înconjurător.
Servicii Curatenie Timisoara Pro Cleaning

Servicii Curatenie Timisoara Pro Cleaning

Pro Cleaning este firma ce ofera servicii de curatenie in Timisoara cu experienta in domeniu. Oferim garantia seriozitatii si a calitatii serviciilor si produselor noastre, inclusiv varianta de curatenie profesionala cu produse ECO şi BIO. 📞 Telefon : 0734.70.20.30 🌐 Website : WwW.Pro-Cleaning.Net 📌 Facebook : WwW.FaceBook.Com/ProCleaningTM
Sc Fix aici media srl

Sc Fix aici media srl

Fac curatenie din placere, sunt responsabila si imi place sa las curat in urma mea. Veti fi multumiti de serviciile mele
Transilvania Nbr Team Srl

Transilvania Nbr Team Srl

Servicii de calitate, ne pliem pe nevoile clienților chiar și in termene foarte scurte cu rezultate foarte bune.
Mihaela Mihaela

Mihaela Mihaela

Clientii trebuie sa ma aleaga pe mine,deoarece : - sunt discreta - profesionista - de incredere - dinamica
Mashka&denisca

Mashka&denisca

Apeland la firma de curatenie Cleaning WOW veti beneficia de cele mai eficiente servicii de curatenie profesionala. Fiecare locatie este diferita de altele si de aceea oferim servicii profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ana O.
Curățenie Birouri   27/04/2020

Ca si prima experienta cu Homerun totul a fost foarte placut. Am rezolvat rapid. Serviciul prestat de dna Rizica a fost pur si simplu WOW. Rapid si foarte bine!

         
Adina E.
Curățenie Birouri   25/04/2019

Sunt foarte multumita de serviciile de curatenie oferite de firma Extreme Forest la birou nostru, si de comunicarea cu aceasta. Sunt foarte prompti, seriosi, eficienti si dornici de a satisface clientul.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Curățenie Birouri  Înregistrare Pro - Gratuit