Obține 4 Oferte de preţ pentru Curatenie Birouri.

295 Firme de Curăţenie Birouri sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Firme de Curăţenie Birouri

Diana  R.

Diana R.

Corecta, atenta la detalii și dornica de a face fata oricăror exigente. Lucrez cu echipamente și produse proprii.
Master Clean

Master Clean

Master Clean este o firma de curățenie din Sibiu, cu o oferta de servicii de curățenie flexibila și adresată sectoarelor industrial ,comercial și rezidențial . Ne remarcam prin calitate , onestitate și profesionalism , valori de care cu siguranța vom da dovada .Printre serviciile oferite de noi se numără și cele reprezentate prin: TRATAREA ȘI PROTECȚIE PARDOSELI. Pentru noi, experiența oferită clientului este foarte importantă și de aceea oferim Garanția Calității. Din acest motiv ne selectăm c
Confort Client

Confort Client

Oferim o gama larga de servicii de curatenie precum si intretinerea spatiilor verzi aferente cladirii,dispunem de ustensile profesionale. Va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: Mihai 0787100399
Sc.mariusclean.srl

Sc.mariusclean.srl

De-a lungul celor peste ani de activitate, am dezvoltat o serie de echipe numeroase, plasate strategic in fiecare zona a Bucureștiului si judetul Ilfov. Astfel, oferim garantia ca vom ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil pentru a va solutiona problema in timp util. Pentru mai multe detalii apelati cu incredere urmatoarele nr de tel:/
Alfa Banat Clean Srl

Alfa Banat Clean Srl

Suntem o firma noua pe piata și oferim servici de curatenie de cea mai buna calitate,la un pret foarte avantajos.
Space Cleaning

Space Cleaning

Htps://space-cleaning.ro/ a href https://homerun.ro/profesionist/simona-ancuta-cluj-cluj-napoca-curatenie-birouri_1652594 Simona Ancuta Cluj Cluj-Napoca Curatenie Birouri - Home Run /a
Primavera Cleaning Services Srl

Primavera Cleaning Services Srl

Suntem atenti la micile detalii Oferim servicii complete de curatenie la domiciliu, birouri, scari de bloc, curatenie dupa constructor, curatenie in curti, taiat iarba, etc.
Ban & Cri Serv Srl

Ban & Cri Serv Srl

Oferim servicii de curatenie generală ,de întreținere acasă sau la birou ,in București și Ilfov .Cu produsele noastre ,pt diferiite locatii,evenimente etc.Pt mai multe detalii va asteptam.
Bloomtechnical Support Srl

Bloomtechnical Support Srl

Bloomtechnical Support firma ce isi doreste sa aduca un plus de seriozitate, tenacitate si foarte multa tehnologie in prestari servicii intr un vast portofoliu. https://www.facebook.com/Bloomtechnical-Support-/?view_public_for Aparatura care o folosim este de ultima generatie, profesionala; numeroase poze reflecta cele spuse mai sus.
Drimsclean

Drimsclean

Oferim servicii de curăţenie profesională la preţuri rezonabile. Echipa noastră este compusă din oameni cu experienţă, bine instruiţi şi buni în ceea ce fac. Garantăm calitatea serviciilor noastre. Oferim servicii profesionale de curăţenie atât firmelor, cât şi persoanelor fizice din Bucureşti şi din judeţul Ilfov.
Realclean

Realclean

Real Clean® oferim solutii, prompte si eficiente – pentru a va mentine curatenia in Bucuresti. Incepand cu anul 2007 ne modelăm programul de lucru în funcţie de activitatea fiecarui client astfel incat prezenta REAL CLEAN să fie simtită doar prin ceea ce am realizat: un mediu optim pentru activitatea dumneavoastră de zi cu zi.
Broclean

Broclean

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI? Atenția la detalii este importantă. Fiecare suprafață este curățată cu produse dedicate materialului din care este confecționată. Aparatura noastră este profesională, utilizăm echipament de ultimă generație pentru rezultate pe măsura așteptărilor. Suntem implicați în afacerea ta și suntem atenți până și la cele mai mici detalii. Vă oferim garanția calității serviciilor și rezultate de invidiat.
Sinergi Target Clean Srl

Sinergi Target Clean Srl

Oferim servicii profesionale prin abonamente avantajoase firmelor care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de birou. Va punem la dispozitia dvs experienta noastra acumulata in acest domeniu de mai bine de 6 ani. Avem in portofoliu nostru firme de la 6 pana la 60 de angajati distributi pe mii de mp de birouri open-space iar pentru fiecare dintre clientii nostri oferim aceeasi atentie la detalii astfel incat fiecare dintre parti sa aiba de castigat. Consideram ca este important un mediu
Residential Cleaning

Residential Cleaning

Oferim servicii profesionale de curatenie la domiciliu si in spatii de birouri medii si mici, folosind produse si solutii eco. Echipa noastra este dornica sa aduca un plus in viata fiecaruia dintre voi si este pregatita sa trateze locuintele voastre cu cea mai mare atentie si grija. Dacă nu îți place sau nu ai destul timp să faci curățenie în casă sau apartament, venim noi în ajutorul tău și îți oferim timpul liber și locuința curată de care ai nevoie.
Menajera De Ocazie

Menajera De Ocazie

Menajera de Ocazie se pliaza pe nevoile fiecarui client in parte, oferind cele mai bune solutii, in functie de spatiul pus la dispozitie si in concordanta cu cerintele si asteptarile clientului. Contractati-ne pentru efectuarea de servicii precum: curatenie la domiciliu, curatenie in scara blocului, curatenie birouri, curatenie spatii comerciale, curatenie hale industriale etc.
Clean O Clock

Clean O Clock

Firma noastra ofera servicii profesionale de curatenie in birouri. Echipa ta va fi mai productivă, dacă mediul de lucru este unul curat și plăcut. Servicii incluse: - Curățarea și dezinfectarea grupurilor sanitare; - Ștergerea prafului și lustruirea mobilierului cu soluții speciale; - Ștergerea oglinzilor, monitoarelor, televizoarelor; - Ștergerea electrocasnicelor; - Aspirare mochete, fotolii, scaune și zone cu material textile; - Ștergerea umedă a pardoseli( parchet, gresie); - Strâng
SC ADRIMARIS SERVICES SRL

SC ADRIMARIS SERVICES SRL

Suntem o firma de curatenie din Bucuresti, specializata in servicii de curatenie pentru: scari de bloc, case si locuinte, sedii si puncte de lucru ale firmelor, curatenie generala dupa dezvoltator. Compania noastra este o compania prompta, ce doreste sa imbunateasca permanent calitatea serviciilor oferite, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti; Obiectivul nostru este de a diminua numarul de disfunctionalitati ce pot aparea pe parcurs in cadrul imobilului dumneavoastra; Principiile noas
Mopy

Mopy

Proiectul Mopy s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor oradeni servicii de curatenie la cel mai inalt nivel. Serviciile noastre de curatenie se personalizeaza in asa fel incat sa putem satisface nevoile clientilor nostri de fiecare data. Curatenie - va oferim cele mai bune servicii de curatenie la cele mai satisfacatoare preturi. Calitate - primeaza in serviciile noastre. Promptitudine - suntem intotdeauna la un click distanta gata sa va prestam servicii de calitate.
Keep It Fresh

Keep It Fresh

KEEP IT FRESH va asigura o casa curatata impecabil ori de cate ori aveti nevoie. O curatenie la perfectiune, realizata de personalul nostru meticulos si de incredere este GARANTIA noastra. Rezervati acum serviciile de curatenie ale firmei KEEP IT FRESH si vom trimite de indata o echipa prietenoasa si profesionista la domiciliu / companie. Pentru ca tu sa te bucuri de viata. Noi te acoperim.
Curat Murdar S.r.l.

Curat Murdar S.r.l.

Noi suntem Curat Murdar SRL. Oferim servicii de curăţenie cu cele mai bune echipamente şi soluţii de curăţenie profesională de la Karcher, liderul în curăţenie. Nevoile tale sunt obiectivele noastre şi nicio pată sau murdărie nu poate sta în calea îndeplinirii lor. Angajaţii firmei noastre sunt persoane atent selecţionate, instruite şi de încredere, fără cazier şi cu analizele medicale la zi, poartă echipament adecvat şi ecusoane de identificare. Produsele de curăţenie folosite în ac
Max Construct Home Srl

Max Construct Home Srl

Suntem o firma la inceput de drum in acest domeniu dar seriozitatea si profesionalismul ne caracterizeaza. Telul nostru este sa avem ckienti fericitoi care sa ne recomande.
Genius Bau Construct Srl

Genius Bau Construct Srl

Echipa tanara cu experienta oferim servicii de curatenie spatii si birouri.Oferim calitate si seriozitate la cele mai bune preturi.
Igienaprest

Igienaprest

Oferim servicii de curatenie pentru spatii comerciale, sedii de firma, spatii de productie si depozitare cat si pentru spatii rezidentiale .
Mashka&denisca

Mashka&denisca

Apeland la firma de curatenie Cleaning WOW veti beneficia de cele mai eficiente servicii de curatenie profesionala. Fiecare locatie este diferita de altele si de aceea oferim servicii profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra.
Transilvania Nbr Team Srl

Transilvania Nbr Team Srl

Servicii de calitate, ne pliem pe nevoile clienților chiar și in termene foarte scurte cu rezultate foarte bune.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Ana Ovessea
Curatenie Birouri   27/04/2020

Ca si prima experienta cu Homerun totul a fost foarte placut. Am rezolvat rapid. Serviciul prestat de dna Rizica a fost pur si simplu WOW. Rapid si foarte bine!

         
Adina Edu
Curatenie Birouri   25/04/2019

Sunt foarte multumita de serviciile de curatenie oferite de firma Extreme Forest la birou nostru, si de comunicarea cu aceasta. Sunt foarte prompti, seriosi, eficienti si dornici de a satisface clientul.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Curatenie Birouri  Înregistrare Pro - Gratuit