Top 10 Firme de Curăţenie Birouri În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Curățenie Birouri.

56 Firme de Curăţenie Birouri sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Bloc-curat.ro

Bloc-curat.ro

Curățenie Birouri · Cluj-Napoca, Cluj
Stim cat de important este ca mediul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea sa fie impecabil. Chiar daca scara unui bloc sau biroul este un spatiu comun, vom incerca sa multumim toti locatarii asociatiei de proprietari care vor beneficia de serviciile noastre sau a personalului firmei dumneavostra. Pentru intretinerea curateniei la un nivel cat mai ridicat, noi folosim detergenti profesionali, care vor improspata aerul si vor da un aspect curat si primitor locatiei dumneavoastre.
Forbec Services

Forbec Services

Curățenie Birouri · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii profesionale de curățenie, la standard de calitate elvețiană, utilizând produse calitative pentru fiecare intervenție. Personalul nostru este calificat, instruit în rezolvarea problemelor tehnice, având peste 30 de ani de experiență cumulată. Toate produsele utilizate de Forbec Services sunt ECO. Noi ne bazăm întreaga gamă de servicii pe oferirea unor soluții prietenoase cu mediul înconjurător.
Sc Fix aici media srl

Sc Fix aici media srl

Curățenie Birouri · Cluj-Napoca, Cluj
Fac curatenie din placere, sunt responsabila si imi place sa las curat in urma mea. Veti fi multumiti de serviciile mele
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ana O.
Curățenie Birouri   27/04/2020

Ca si prima experienta cu Homerun totul a fost foarte placut. Am rezolvat rapid. Serviciul prestat de dna Rizica a fost pur si simplu WOW. Rapid si foarte bine!

         
Adina E.
Curățenie Birouri   25/04/2019

Sunt foarte multumita de serviciile de curatenie oferite de firma Extreme Forest la birou nostru, si de comunicarea cu aceasta. Sunt foarte prompti, seriosi, eficienti si dornici de a satisface clientul.

Servicii Similare
Curățenie Birouri după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie Birouri  Înregistrare Pro - Gratuit