Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Cluj

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

91 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Cluj.

CERE 3 OFERTE
Alina Soare

Alina Soare

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Fac curățenie din plăcere . Sunt responsabila și îmi place sa las in urma curățenie . Va garantez ca veți fi mulțumiti de serviciile mele .
Junior Beji Srl

Junior Beji Srl

Curățenie la Domiciliu · Turda, Cluj
Am făcut curăţenie prin gânduri. I-am alungat pe "nu pot", "nu vreau" şi "nu cred". Pentru că nu-si mai găsea locul, "esti un nimeni" a plecat singur. Aşa că am rămas cu "se poate" si "voi reuşi".
Carmen M

Carmen M

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o echipa tânăra și serioasă și va putem oferi cele mai bune servicii la prețuri accesibile pentru toată lumea.
Kleenol Services

Kleenol Services

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii de curatenie complete si complexe. Amintim : *curatenie intretinere *curatenie generala *curatenie postconstructor *curatenie pt asociatii locatari *curatenii speciale ( spalat mocheta, tapiserii, fatade exterioare cladiri, alpinism, pavaje exterioare, bucatarii).
Eco Cleaning Pasca

Eco Cleaning Pasca

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Firma Eco Cleaning Pasca oferă servicii profesionale de curățenie la domiciliu și birouri. Echipa noastră specializată va face ca locul în care vă desfășurați activitatea să fie impecabil, iar in cazul in care sunteți nemulțumiți, primiți banii inapoi. Contactați-ne cu încredere pentru mai multe detalii.
Space Cleaning Srl

Space Cleaning Srl

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Space Cleaning este o companie specializată în servicii profesionale de curățenie, care si-a inceput activitatea din dorința de a oferi un plus de valoare clientilor care își doresc o curățenie „ca la carte”.https://space-ycleaning.ro/
Home Maid

Home Maid

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
De doi ani pe piata clujeana, oferim servicii de curatenie fiabile, pe care te poti baza. Folosim produsele clientului, practic oferim mana de lucru, insa la cerere se pot folosi produse de curatenie aduse de noi. Se ofera servicii de curatenie la domiciliu si pentru spatii de birouri.
Residential Cleaning

Residential Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii profesionale de curatenie la domiciliu si in spatii de birouri medii si mici, folosind produse si solutii eco. Echipa noastra este dornica sa aduca un plus in viata fiecaruia dintre voi si este pregatita sa trateze locuintele voastre cu cea mai mare atentie si grija. Dacă nu îți place sau nu ai destul timp să faci curățenie în casă sau apartament, venim noi în ajutorul tău și îți oferim timpul liber și locuința curată de care ai nevoie.
Lucian Laban

Lucian Laban

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Deoarece lucram la cel mai inalt nivel cu solutii si aparatura profesionala.Dupa 5 ani de zile petrecuti in UK, dorim sa ne intoarce in Romania sa demaram aceasta afacere sa lucram pentru romanii nostri.
Friendly Cleaning

Friendly Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Friendly Cleaning Cluj-Napoca oferă servicii de curățenie de calitate superioară pentru orice tip de spațiu, fie firmă sau persoană fizică. Cu o gamă variată de echipamente moderne și soluții profesionale de curățat dorim să venim în ajutorul clienților noștri pentru a satisface și cele mai exigente cerințe. Succesul nostru este datorat echipei noastre harnice și talentate preocupate întotdeauna să presteze servicii de o înaltă calitate, operând în mod responsabil în fiecare situație. Acceptă
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Elena T.
Curățenie la Domiciliu   15/03/2021

Am apelat la echipa pt a face curatenie dupa constructor, au lucrat cu conștiinciozitate, interes si promptitudine. Recomand!

         
Mariana B.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Bună ziua! Apreciez profesionalismul desăvârșit,promptitudinea . Pe viitor îmi doresc o nouă colaborare cu această firmă. Mulțumesc!

         
Andreea P.
Curățenie la Domiciliu   24/02/2021

O firma de curatenie foarte serioasa. Ne-au curatat casa dupa constructor si am fost multumiti, motiv pentru care o recomandam si prietenilor!

         
Viorica T.
Curățenie la Domiciliu   09/01/2021

Doamnele de la benefic ideal clean au fost punctuale, profesioniste, rapide, au facut lucruri in plus decat am cerut si totul acum straluceste. La propriu. Recomand cu drag!

         
Rebeca P.
Curățenie la Domiciliu   15/10/2020

Sunteți o echipă serioasă! Lucrați ca la carte Deși eu sunt în București, zilele trecute v-am rugat să mergeți la mama în vârstă de 75 ani să faceți curat într - un apartament cu 2 camere. A ieșit totul la superlativ. Vă mulțumesc anticipat, D-na Florentina Melinte, pentru coordonarea activității și a echipei. De aceea am revenit din nou la dvs, pentru un apartament ce de curând l-am achiziționat. Bunul Dumnezeu să vă ocrotească!

         
Anda P.
Curățenie la Domiciliu   13/10/2020

A fost foarte amiabilă. Cu atenție la detalii. M-a întrebat dacă sunt mulțumită de ce a făcut după ce termina o cameră, iar dacă am avut vreo observație a făcut asa cum am rugat-o.

         
Roxana U.
Curățenie la Domiciliu   29/09/2020

Excepțional! Niște tineri serioși, educați și foarte profesioniști. A fost o bucurie să văd că încă mai există astfel de echipe. Recomand călduros.

         
Monica V.
Curățenie la Domiciliu   22/09/2020

Foarte multumiti de rezultat. Rapizi, echipa mare cu produse profesionale. Vom mai apela la ei. Calitate foarte buna.

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit