Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Cluj

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

82 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Cluj.

CERE 3 OFERTE
Alina Soare

Alina Soare

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Fac curățenie din plăcere . Sunt responsabila și îmi place sa las in urma curățenie . Va garantez ca veți fi mulțumiti de serviciile mele .
Space Cleaning Srl

Space Cleaning Srl

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Space Cleaning este o companie specializată în servicii profesionale de curățenie, care si-a inceput activitatea din dorința de a oferi un plus de valoare clientilor care își doresc o curățenie „ca la carte”.https://space-ycleaning.ro/
Junior Beji Srl

Junior Beji Srl

Curățenie la Domiciliu · Turda, Cluj
Am făcut curăţenie prin gânduri. I-am alungat pe "nu pot", "nu vreau" şi "nu cred". Pentru că nu-si mai găsea locul, "esti un nimeni" a plecat singur. Aşa că am rămas cu "se poate" si "voi reuşi".
Kleenol Services

Kleenol Services

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii de curatenie complete si complexe. Amintim : *curatenie intretinere *curatenie generala *curatenie postconstructor *curatenie pt asociatii locatari *curatenii speciale ( spalat mocheta, tapiserii, fatade exterioare cladiri, alpinism, pavaje exterioare, bucatarii).
Eco Cleaning Pasca

Eco Cleaning Pasca

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Firma Eco Cleaning Pasca oferă servicii profesionale de curățenie la domiciliu și birouri. Echipa noastră specializată va face ca locul în care vă desfășurați activitatea să fie impecabil, iar in cazul in care sunteți nemulțumiți, primiți banii inapoi. Contactați-ne cu încredere pentru mai multe detalii.
Kalacrima Curățenie

Kalacrima Curățenie

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Echipă tânără și încrezătoare în forțele proprii, dorim colaborări pe termen lung atât cu persoane fizice cat si juridice. Suntem punctuali, serioși și de încredere, dovada fiind colaborarea de 3 ani cu firma Beyfin România. Lucrăm doar cu produse profesionale iar ofertele noastre le adaptăm cerințelor dumneavoastră. Va așteptăm să ne contactați.
Pfa simona preduca

Pfa simona preduca

Curățenie la Domiciliu · Floresti, Cluj
Avand foarte multa experienta an a curata apartamente restaorante camere de hotel birouri cu un oarecare renume si lasand toata lumea multumita si cu zambetul pe buze
Veronica  Preda

Veronica Preda

Curățenie la Domiciliu · Chinteni, Cluj
Bună ma numesc Preda Viorica am 29 de ani și ofer servici de curețenie la domiciliu, sunt o fata cu bunul simnt
Lumi Cleaning

Lumi Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Apahida, Cluj
Suntem o familie care am inceput o mica afacere dar pe care vrem sa o dezvoltam la maximum, si o vom face prin SERIOZITATE, PUNCUALITATE SI CALITATE la care vom adauga si cele mai avantajoase preturi iar aparatele,instrumentele si solutiile folosite sunt de cea mai buna calitate.
Vlad Clean & Shine SRL

Vlad Clean & Shine SRL

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o firma care ofera servicii de curatenie profesionala. Ne remarcam prin calitate, profesionalism, seriozitate. Oferim servicii de curatenie in spatii de birou, curatenie la domiciliu pentru case, apartamente, vile, curatenie in centre medicale, curatenie dupa constructor.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Anca S.
Curățenie la Domiciliu   07/11/2020

Recomand. Aveam nevoie de ceva mai avansat, erau niste portiuni din baie pe care eu nu am reusit sa le rezolv cu produsele din supermarket si am vazut ca au reusit sa le scoata chiar bine. Ma bucur ca le-am gasit, o sa mai apelez la ele.

         
Dorinel C.
Curățenie la Domiciliu   31/10/2020

Profesionalism la superlativ, o firma serioasă care face treaba cum trebuie, angajații nu au plecat pana când nu au terminat in totalitate. Mă declar mulțumit și voi apela cu încredere ori de câte ori se iubește ocazia. Va Multumesc pentru seriozitate!!

         
Alina I.
Curățenie la Domiciliu   19/10/2020

Sunt foarte mulțumită de serviciile primite! Au venit mai multe persoane, care au făcut curățenie luna.

         
Roxana U.
Curățenie la Domiciliu   29/09/2020

Excepțional! Niște tineri serioși, educați și foarte profesioniști. A fost o bucurie să văd că încă mai există astfel de echipe. Recomand călduros.

         
Ana P.
Curățenie la Domiciliu   21/09/2020

Foarte Satisfacut de raportul calitate/pret. La fel de modul de abordare a situatiei. Decizii rapide, flexibilitate in termen de data sau timp. Profi. Recomand cu drag

         
Cristina T.
Curățenie la Domiciliu   19/09/2020

Totul a fost perfect! Din partea Dlui Ross, am beneficiat de promptitudine , amabilitate , iar echipa de curatenie profesionista. Recomand aceasta firma!

         
Alina C.
Curățenie la Domiciliu   31/07/2020

Sunt foarte multumita de serviciile lor! Am avut nevoie sa vina foarte rapid, de azi i-am sunat pentru maine si s-au tinut de cuvant. Mi-au venit 2 fete pentru apartament 1 camera, exact la ora stabilita (punctuale!!), au facut curatenie generala. Au curatat murdarie din zone greu accesibile, din locuri ale apartamentului in care nu se mai facuse curatenie de ani buni. La final am fost intrebata daca e totul OK si daca doresc sa retuseze ceva, insa nu a fost nevoie de niciun retus. Cu siguranta voi apela la ei si pe viitor si recomand cu incredere!

         
Vlad C.
Curățenie la Domiciliu   17/07/2020

Doamna Alexandra si colegele au fost extraordinare. Curatenie generala pentru apartament nou renovat (inclusiv curatat pete de chit si vopsea), totul absolut perfect si intr-un timp foarte scurt (2 ore-2 ore jumate). Excelent serviciu, voi mai colabora cu dansa si pentru curateniile viitoare.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit