Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Cluj

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

92 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Cluj.

CERE 3 OFERTE
Alina Soare

Alina Soare

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Fac curățenie din plăcere . Sunt responsabila și îmi place sa las in urma curățenie . Va garantez ca veți fi mulțumiti de serviciile mele .
Junior Beji Srl

Junior Beji Srl

Curățenie la Domiciliu · Turda, Cluj
Am făcut curăţenie prin gânduri. I-am alungat pe "nu pot", "nu vreau" şi "nu cred". Pentru că nu-si mai găsea locul, "esti un nimeni" a plecat singur. Aşa că am rămas cu "se poate" si "voi reuşi".
Eco Cleaning Pasca

Eco Cleaning Pasca

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Firma Eco Cleaning Pasca oferă servicii profesionale de curățenie la domiciliu și birouri. Echipa noastră specializată va face ca locul în care vă desfășurați activitatea să fie impecabil, iar in cazul in care sunteți nemulțumiți, primiți banii inapoi. Contactați-ne cu încredere pentru mai multe detalii.
Space Cleaning Srl

Space Cleaning Srl

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Space Cleaning este o companie specializată în servicii profesionale de curățenie, care si-a inceput activitatea din dorința de a oferi un plus de valoare clientilor care își doresc o curățenie „ca la carte”.https://space-ycleaning.ro/
Kleenol Services

Kleenol Services

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii de curatenie complete si complexe. Amintim : *curatenie intretinere *curatenie generala *curatenie postconstructor *curatenie pt asociatii locatari *curatenii speciale ( spalat mocheta, tapiserii, fatade exterioare cladiri, alpinism, pavaje exterioare, bucatarii).
Transilvania Nbr Team Srl

Transilvania Nbr Team Srl

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Servicii de calitate, ne pliem pe nevoile clienților chiar și in termene foarte scurte cu rezultate foarte bune.
Cleaning4U Services

Cleaning4U Services

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Fcienți, punctuali, meticuloși și prompți- aceștia suntem noi. Noi, cei de la Cleaning4u oferim servicii de curatenie la cele mai ridicate standarde de calitate, dând dovadă de profesionalism, datorită experienței vaste acumulate din 2014. Ecһipa noastră discută în particular cu fiecare client, explicând fiecare procedură ce se va desfășura în spațiulrespectiv. Ascultăm atent fiecare rugăminte și dorință ale clienților noștri, ținem cont de fiecare opinie în parte, respectând cerințele și ridi
Celia Purece

Celia Purece

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Buna , ofer o munca serioasă și îmi place cea ce fac . Nu fac in graba și îmi place ca totul sa fie minunat , și așa va ieși tot timpu.
Just In Time Servicii

Just In Time Servicii

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Sinceritate, rapiditate si profesionalism, acestea sunt cele 3 atu-uri ale companiei, iar rezultatul va fi unul pe placul clientului.
Anca Maria

Anca Maria

Curățenie la Domiciliu · Cluj-Napoca, Cluj
Sunt o echipa tinara și harnica, folosesc doar soluții profesionale și de buna calitate,cei care lucrează cu noi nu au mai ales alta firma sau echipa ci au rămas cu noi,va așteptăm cu încredere sa încercați serviciile noastre.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Diana İ.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Profesionisti desavarsiti, sunt foarte rigurosi, atenti la detalii, ii recomand din suflet. Am avut curatenie dupa constructor, cu siguranta ii voi solicita si pentru intretinere.

         
Larisa B.
Curățenie la Domiciliu   30/01/2021

Bravo! Firma serioasa, folosesc produse bune si de calitate. Am ramas uimita pt ca au reusit sa scoate petele de pe canapea.

         
George D.
Curățenie la Domiciliu   15/12/2020

Foarte mulțumit de serviciile oferite. Personalul este serios și atent la detalii. Am observat ca folosesc produse de curățenie profesionale.

         
Laura F.
Curățenie la Domiciliu   26/11/2020

Experienta foarte placuta. Doamna Voicu a fost foarte draguta. Sunt multumita si nu am nimic de reprosat.

         
Anca S.
Curățenie la Domiciliu   07/11/2020

Recomand. Aveam nevoie de ceva mai avansat, erau niste portiuni din baie pe care eu nu am reusit sa le rezolv cu produsele din supermarket si am vazut ca au reusit sa le scoata chiar bine. Ma bucur ca le-am gasit, o sa mai apelez la ele.

         
Cristian D.
Curățenie la Domiciliu   16/10/2020

Am avut de-a face cu profesionisti, o echipa de patru persoane care s-au straduit si au reusit sa faca sa straluceasca un apartament frumos. Au venit cu tot ce le-a fost necesar, incepand cu lavete si detergenti de calitate si terminand cu echipamente profesionale de curatenie (inclusiv pentru scoaterea petelor de pe canapele). Am fost foarte multumiti de serviciile prestate si de aceea ii recomand cu caldura!

         
Rebeca P.
Curățenie la Domiciliu   15/10/2020

Sunteți o echipă serioasă! Lucrați ca la carte Deși eu sunt în București, zilele trecute v-am rugat să mergeți la mama în vârstă de 75 ani să faceți curat într - un apartament cu 2 camere. A ieșit totul la superlativ. Vă mulțumesc anticipat, D-na Florentina Melinte, pentru coordonarea activității și a echipei. De aceea am revenit din nou la dvs, pentru un apartament ce de curând l-am achiziționat. Bunul Dumnezeu să vă ocrotească!

         
Monica A.
Curățenie la Domiciliu   11/10/2020

Servicii de calitate. Echipa este atenta la detalii si profesionista. Am apelat pt curatenie generala si sunt f multumita de rezultat.

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit