Top 10 Firme de Curăţenie Birouri În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Curățenie Birouri.

86 Firme de Curăţenie Birouri sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
CURATENIE BEC SRL

CURATENIE BEC SRL

Curățenie Birouri · Sector 6, București
Afișați o imagine ireproșabilă în fața clienților și respectați simultan normele de igienă în vigoare, apelând la servicii de curățenie în spații comerciale cum ar fi: baruri, restaurante, hoteluri, săli de fitness, magazine, cinema. CURĂȚENIE PENTRU BIROURI/ FIRME Oferiți angajaților dumneavoastră confortul de a lucra într-un mediu plăcut, curat și dezinfectat. Simultan, beneficiați de o primă impresie pozitivă din partea clienților care vă trec pragul biroului Phone.0771.304.061
Daisy Clean SRL

Daisy Clean SRL

Curățenie Birouri · Sector 1, București
Curatenia este pasiunea noastra si obiectivul nostru este sa facem fericiti cat mai multi clienti. Serviciile pe care le oferim sunt necesare fiecarui personaj al zilelor noastre cu un job solicitant si axat pe cariera. Daisy Clean ofera o gama completa de servicii in domeniul curateniei si menajului pentru persoane fizice si juridice. Echipa noastra isi dedica toata energia si resursele pentru a imbunatati calitatea vietii fiecarui client.
CURAT MURDAR SRL

CURAT MURDAR SRL

Curățenie Birouri · Sector 1, București
CINE SUNTEM NOI? Suntem o companie în plină dezvoltare, cu o echipă eficientă şi unită, care oferă servicii de curăţenie complete cu profesionalism, seriozitate şi atenţie sporită la detalii, transformând locuinţa ta într-un cămin curat, igienizat şi parfumat şi transformând timpul tău liber în timp petrecut cu familia şi prietenii. DE CE SUNTEM POTRIVIŢI PENTRU TINE? Oferim servicii de curăţenie la domiciliu cu cele mai bune echipamente şi soluţii de curăţenie profesională de la Karcher, lide
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ana Ovessea
Curățenie Birouri   27/04/2020

Ca si prima experienta cu Homerun totul a fost foarte placut. Am rezolvat rapid. Serviciul prestat de dna Rizica a fost pur si simplu WOW. Rapid si foarte bine!

         
Adina Edu
Curățenie Birouri   25/04/2019

Sunt foarte multumita de serviciile de curatenie oferite de firma Extreme Forest la birou nostru, si de comunicarea cu aceasta. Sunt foarte prompti, seriosi, eficienti si dornici de a satisface clientul.

Curățenie Birouri după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie Birouri  Înregistrare Pro - Gratuit