Top 10 Firme de Curăţenie Birouri În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Curățenie Birouri.

103 Firme de Curăţenie Birouri sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
MARIUSCLEAN SRL

MARIUSCLEAN SRL

Curățenie Birouri · Sector 1, București
De-a lungul celor peste ani de activitate, am dezvoltat o serie de echipe numeroase, plasate strategic in fiecare zona a Bucureștiului si judetul Ilfov. Astfel, oferim garantia ca vom ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil pentru a va solutiona problema in timp util. Pentru mai multe detalii apelati cu incredere urmatoarele nr de tel:/
MSC Exclusiv Cleaning SRL

MSC Exclusiv Cleaning SRL

Curățenie Birouri · Sector 1, București
Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai nevoie de servicii de curatenie realizate de o echipa de profesionisti, care pun pret pe calitate si promtitudine. In acest caz, te afli unde trebuie. Inca de la inceput am pus accentul pe dezvoltarea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri si de aceea noi transformam orice spatiu intr-un “loc curat ca lacrima”. Echipa de curatenie va ajuta sa va mentineti imaginea, asigurandu-va ca veti scapa de o grija in plus.
Realclean

Realclean

Curățenie Birouri · Sector 1, București
Real Clean® oferim solutii, prompte si eficiente – pentru a va mentine curatenia in Bucuresti. Incepand cu anul 2007 ne modelăm programul de lucru în funcţie de activitatea fiecarui client astfel incat prezenta REAL CLEAN să fie simtită doar prin ceea ce am realizat: un mediu optim pentru activitatea dumneavoastră de zi cu zi.
Mashka&denisca

Mashka&denisca

Curățenie Birouri · Sector 3, București
Apeland la firma de curatenie Cleaning WOW veti beneficia de cele mai eficiente servicii de curatenie profesionala. Fiecare locatie este diferita de altele si de aceea oferim servicii profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra.
KRS-MTA HOLDING GMBH SRL

KRS-MTA HOLDING GMBH SRL

Curățenie Birouri · Sector 6, București
Suntem o echipa tânără, avem tot ce ne trebuie pentru a face totul sa luceasca. Folosim numai produse de calitate, pe care le prezentam înainte.
Sc Deraforce Dezi Srl

Sc Deraforce Dezi Srl

Curățenie Birouri · Sector 2, București
Servicii de curatenie la domiciuliu in Bucuresti si judetul Ilfov la preturi foarte bune. Servicii profesionale, personal calificat, cu experienta in domeniu. https://www.curatenie-perfecta.ro Tel: Folosim aspiratoare si solutii de curatat profesionale. Curatenie in garsoniera, apartament, casa, vila, birou, asociatii de locatari si spatii comerciale. Prestam servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere sau dupa constructor. Oferim si pachete de tip abonament cu mai mult
BAN&CRI SERV SRL

BAN&CRI SERV SRL

Curățenie Birouri · Sector 5, București
Oferim servicii de curatenie generală ,de întreținere acasă sau la birou ,in București și Ilfov .Cu produsele noastre ,pt diferiite locatii,evenimente etc.Pt mai multe detalii va asteptam.
Melina Curatenie

Melina Curatenie

Curățenie Birouri · Sector 2, București
Firma de curatenie de top din Bucuresti efectuam servicii de curatenie profesionala la cele mai inalte standarde Detinem aspiratoarele extractie injectie pentru curatarea textile Covoare Canapele 0731 414 864
Primavera Cleaning Services Srl

Primavera Cleaning Services Srl

Curățenie Birouri · Sector 1, București
Suntem atenti la micile detalii Oferim servicii complete de curatenie la domiciliu, birouri, scari de bloc, curatenie dupa constructor, curatenie in curti, taiat iarba, etc.
RazerClean

RazerClean

Curățenie Birouri · Sector 4, București
Intr-un oras precum Bucuresti, timpul inseamna in fiecare zi o resursa tot mai pretioasa. Aceasta ne face pe noi sa alegem oferirea satisfactia unui camin primitor si curat dupa o zi indeluganta, departe de casa. De aceea aveam cele mai mici preturi de pe piata la servicile de curatenie la domiciliu, in complexul dumneavoastra rezidential cu produsele noastre profesionale si o echipa dinamica si tanara. Va asteptam pt programari.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Laura I.
Curățenie Birouri   27/03/2021

Adevarati profesionisti. Au raspuns rapid la solicitare iar rezultatul final a fost nemaipomenit. Zici ca au lasat in urma lor alta casa. O sa mai colaboram cu ei cu siguranta.

         
Marta D.
Curățenie Birouri   24/03/2021

Echipa a dat dovada de foarte mult profesionalism si a facut o treaba excelenta. Cu siguranta vom mai colabora cu ei pe viitor.

         
Ana O.
Curățenie Birouri   27/04/2020

Ca si prima experienta cu Homerun totul a fost foarte placut. Am rezolvat rapid. Serviciul prestat de dna Rizica a fost pur si simplu WOW. Rapid si foarte bine!

         
Adina E.
Curățenie Birouri   25/04/2019

Sunt foarte multumita de serviciile de curatenie oferite de firma Extreme Forest la birou nostru, si de comunicarea cu aceasta. Sunt foarte prompti, seriosi, eficienti si dornici de a satisface clientul.

Dacă eşti un profesionist în Curățenie Birouri  Înregistrare Pro - Gratuit