Top 10 Firme de Curatenie Birouri În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Curatenie Birouri.

76 Firme de Curatenie Birouri sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Diana  R.

Diana R.

Curatenie Birouri · Sector 4, Bucuresti
Corecta, atenta la detalii și dornica de a face fata oricăror exigente. Lucrez cu echipamente și produse proprii.
Sc.mariusclean.srl

Sc.mariusclean.srl

Curatenie Birouri · Sector 2, Bucuresti
LIENTUL, CARE NE RECOMANDA CEL PUTIN -LUCRARI VA BENEFICIA DE O CURATENIE DIN PARTEA FIRMEI IMPREUNA PUTEM STABILI PRETUL IN FUNCTIE DE SERVICIILE PE CARE DUMNEAVOASTRA LE de curatenie MARIUSCLEAN ofera servicii de curatenie la cele mai bune oferte de pret Servicii de curatenie generala ,de întreținere,după constructor Pentru mai multe detalii apelati cu incredere la nr
Ban & Cri Serv Srl

Ban & Cri Serv Srl

Curatenie Birouri · Sector 5, Bucuresti
Oferim servicii de curatenie generală ,de întreținere acasă sau la birou ,in București și Ilfov .Cu produsele noastre ,pt diferiite locatii,evenimente etc.Pt mai multe detalii va asteptam.
Realclean

Realclean

Curatenie Birouri · Sector 1, Bucuresti
Real Clean® oferim solutii, prompte si eficiente – pentru a va mentine curatenia in Bucuresti. Incepand cu anul 2007 ne modelăm programul de lucru în funcţie de activitatea fiecarui client astfel incat prezenta REAL CLEAN să fie simtită doar prin ceea ce am realizat: un mediu optim pentru activitatea dumneavoastră de zi cu zi.
Broclean

Broclean

Curatenie Birouri · Sector 2, Bucuresti
DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI? Atenția la detalii este importantă. Fiecare suprafață este curățată cu produse dedicate materialului din care este confecționată. Aparatura noastră este profesională, utilizăm echipament de ultimă generație pentru rezultate pe măsura așteptărilor. Suntem implicați în afacerea ta și suntem atenți până și la cele mai mici detalii. Vă oferim garanția calității serviciilor și rezultate de invidiat.
Sc Deraforce Dezi Srl

Sc Deraforce Dezi Srl

Curatenie Birouri · Sector 2, Bucuresti
Servicii de curatenie la domiciuliu in Bucuresti si judetul Ilfov la preturi foarte bune. Servicii profesionale, personal calificat, cu experienta in domeniu. https://www.curatenie-perfecta.ro Tel: 0733 419 564 Folosim aspiratoare si solutii de curatat profesionale. Curatenie in garsoniera, apartament, casa, vila, birou, asociatii de locatari si spatii comerciale. Prestam servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere sau dupa constructor. Oferim si pachete de tip abonament
Igienaprest

Igienaprest

Curatenie Birouri · Sector 1, Bucuresti
Oferim servicii de curatenie pentru spatii comerciale, sedii de firma, spatii de productie si depozitare cat si pentru spatii rezidentiale .
Keep It Fresh

Keep It Fresh

Curatenie Birouri · Sector 3, Bucuresti
KEEP IT FRESH va asigura o casa curatata impecabil ori de cate ori aveti nevoie. O curatenie la perfectiune, realizata de personalul nostru meticulos si de incredere este GARANTIA noastra. Rezervati acum serviciile de curatenie ale firmei KEEP IT FRESH si vom trimite de indata o echipa prietenoasa si profesionista la domiciliu / companie. Pentru ca tu sa te bucuri de viata. Noi te acoperim.
Bloomtechnical Support Srl

Bloomtechnical Support Srl

Curatenie Birouri · Sector 6, Bucuresti
Bloomtechnical Support firma ce isi doreste sa aduca un plus de seriozitate, tenacitate si foarte multa tehnologie in prestari servicii intr un vast portofoliu. https://www.facebook.com/Bloomtechnical-Support-/?view_public_for Aparatura care o folosim este de ultima generatie, profesionala; numeroase poze reflecta cele spuse mai sus.
SC ADRIMARIS SERVICES SRL

SC ADRIMARIS SERVICES SRL

Curatenie Birouri · Sector 2, Bucuresti
Suntem o firma de curatenie din Bucuresti, specializata in servicii de curatenie pentru: scari de bloc, case si locuinte, sedii si puncte de lucru ale firmelor, curatenie generala dupa dezvoltator. Compania noastra este o compania prompta, ce doreste sa imbunateasca permanent calitatea serviciilor oferite, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti; Obiectivul nostru este de a diminua numarul de disfunctionalitati ce pot aparea pe parcurs in cadrul imobilului dumneavoastra; Principiile noas
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Ana Ovessea
Curatenie Birouri   27/04/2020

Ca si prima experienta cu Homerun totul a fost foarte placut. Am rezolvat rapid. Serviciul prestat de dna Rizica a fost pur si simplu WOW. Rapid si foarte bine!

         
Adina Edu
Curatenie Birouri   25/04/2019

Sunt foarte multumita de serviciile de curatenie oferite de firma Extreme Forest la birou nostru, si de comunicarea cu aceasta. Sunt foarte prompti, seriosi, eficienti si dornici de a satisface clientul.

Dacă eşti un profesionist în Curatenie Birouri  Înregistrare Pro - Gratuit