Top 10 Firme de Curăţenie Birouri În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Curățenie Birouri.

132 Firme de Curăţenie Birouri sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
Sc.mariusclean.srl

Sc.mariusclean.srl

Curățenie Birouri · Sector 1, București
De-a lungul celor peste ani de activitate, am dezvoltat o serie de echipe numeroase, plasate strategic in fiecare zona a Bucureștiului si judetul Ilfov. Astfel, oferim garantia ca vom ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil pentru a va solutiona problema in timp util. Pentru mai multe detalii apelati cu incredere urmatoarele nr de tel:/
Mashka&denisca

Mashka&denisca

Curățenie Birouri · Sector 3, București
Apeland la firma de curatenie Cleaning WOW veti beneficia de cele mai eficiente servicii de curatenie profesionala. Fiecare locatie este diferita de altele si de aceea oferim servicii profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra.
Realclean

Realclean

Curățenie Birouri · Sector 1, București
Real Clean® oferim solutii, prompte si eficiente – pentru a va mentine curatenia in Bucuresti. Incepand cu anul 2007 ne modelăm programul de lucru în funcţie de activitatea fiecarui client astfel incat prezenta REAL CLEAN să fie simtită doar prin ceea ce am realizat: un mediu optim pentru activitatea dumneavoastră de zi cu zi.
Paul  Nedelcu

Paul Nedelcu

Curățenie Birouri · Sector 4, București
Ce oferim: -factura fiscala -garanție extinsa -consultanta -profesionalism -tarif onest WhatsApp - 0757960916
Petra Clean

Petra Clean

Curățenie Birouri · Sector 3, București
Oferim servicii de curățenie la prețuri accesibile pentru sedii de birouri.Calitate,profesionalism,seriozitate.
Primavera Cleaning Services Srl

Primavera Cleaning Services Srl

Curățenie Birouri · Sector 1, București
Suntem atenti la micile detalii Oferim servicii complete de curatenie la domiciliu, birouri, scari de bloc, curatenie dupa constructor, curatenie in curti, taiat iarba, etc.
Ana Maria  Coman

Ana Maria Coman

Curățenie Birouri · Sector 5, București
Sunt o persoana harnica, serioasa , comunicativa, ambitioasa si doresc ca , clientii cu care lucrez sa fie multumiti de mine.
SC ADRIMARIS SERVICES SRL

SC ADRIMARIS SERVICES SRL

Curățenie Birouri · Sector 2, București
Suntem o firma de curatenie din Bucuresti, specializata in servicii de curatenie pentru: scari de bloc, case si locuinte, sedii si puncte de lucru ale firmelor, curatenie generala dupa dezvoltator. Compania noastra este o compania prompta, ce doreste sa imbunateasca permanent calitatea serviciilor oferite, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti; Obiectivul nostru este de a diminua numarul de disfunctionalitati ce pot aparea pe parcurs in cadrul imobilului dumneavoastra; Principiile noas
Ban & Cri Serv Srl

Ban & Cri Serv Srl

Curățenie Birouri · Sector 5, București
Oferim servicii de curatenie generală ,de întreținere acasă sau la birou ,in București și Ilfov .Cu produsele noastre ,pt diferiite locatii,evenimente etc.Pt mai multe detalii va asteptam.
Sc Deraforce Dezi Srl

Sc Deraforce Dezi Srl

Curățenie Birouri · Sector 1, București
Servicii de curatenie la domiciuliu in Bucuresti si judetul Ilfov la preturi foarte bune. Servicii profesionale, personal calificat, cu experienta in domeniu. https://www.curatenie-perfecta.ro Tel: Folosim aspiratoare si solutii de curatat profesionale. Curatenie in garsoniera, apartament, casa, vila, birou, asociatii de locatari si spatii comerciale. Prestam servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere sau dupa constructor. Oferim si pachete de tip abonament cu mai mult
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ana O.
Curățenie Birouri   27/04/2020

Ca si prima experienta cu Homerun totul a fost foarte placut. Am rezolvat rapid. Serviciul prestat de dna Rizica a fost pur si simplu WOW. Rapid si foarte bine!

         
Adina E.
Curățenie Birouri   25/04/2019

Sunt foarte multumita de serviciile de curatenie oferite de firma Extreme Forest la birou nostru, si de comunicarea cu aceasta. Sunt foarte prompti, seriosi, eficienti si dornici de a satisface clientul.

Servicii Similare
Curățenie Birouri după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie Birouri  Înregistrare Pro - Gratuit